Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2371
Bocs, nem akartalak bántani, csak tényleg a kosárlabda szépségéből látunk nagyon keveset.

Tényleg elég hangulattalannak tűnt a derbi annak ellenére, hogy izgalmas volt.

És milyen a csarnok? A tévé nem mutatta rendesen, nem lehetett látni. Mennyiben változott?

Előzmény: Avass (2352)
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2370
...ja, lemaradt a :))))))))))
Azt hittem elég humorosra sikerült, úgy látszik nem mehetek el Maksának dolgozni.

Este 7-kor a Fire Centerben!

Előzmény: Gabci456 (2368)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2369
Persze, csak a sok divatgenyával tele van a ..... (bérletesek, tisztelet a kivételnek). Le merem írni, hogy bár remek ultra csapattal rendelkezünk, de nekünk van a leghalvérűbb, legdivatabb, legszarabb közönségünk. Remélem jó sokan olvassátok (még egyszer, messzemenő tisztelet a kivételeknek). Ha CSAK azon múlna a bajnoki címünk, hogy egy percig az összes tapsoljon (ne szurkoljon), azt sem tennék meg. Inkább zabálják az a hülye popcornt.

Engem az nem érdekel, hogy milyen cucca van valakinek, egy a lényeg: SZURKOLJON!
Nekem például egy ősrégi ASE pólóm van, sapkám khmmm... nincs (Artúr maradj csendben!!!) és csak a sálam Atomic-os.

Vasárnap találkozunk!

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Fishtax (2366)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2368
Avass

Ne vegyél komolyan.
Tuvics blokkjai nekem is tetszettek, de amit az első három negyedben művelt... Kár, hogy Nyuszi nem játszott.
Este találkozunk.

Előzmény: Avass (2367)
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2367
Előkelő helyezésem megtartásának érdekében:

ASE-Körmend H9 (Isti még ugyi nem lesz?)
Szolnok-Kaposvár H2 (...félek, szokás szerint nem jön be)
Albacomp-Falco H12
Debrecen-Dombóvár V4 (a hurkásoknak csak ellenünk megy, hajrá Lee)

Hajrá OLAJ! Előre a telitalálatomért (olyan még úgyse volt)!

Fishtax Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2366
Atomic Boys-osok?
Az itteni beírásaik alapján mindenképpen paksiak. De ugye azért még nem rekesztjük ki őket, mert nem igazolt fan-klub tagok, és nincsen sálsapkapólójuk?! :-)))

fish

Előzmény: Feribá04 (2363)
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2365
Feribá, nem kell mentegetőznöd, Nekem sem tűnt fel, csak éppen tegnap láttam meg, hogy végre kirakták a bajnokságot jelző zászlót, ami nagyon egyedül volt, sajnos (és remélem nem sokáig fog árválkodni).
Előzmény: Feribá04 (2355)
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2364
Mi van öreg kóstolgatsz? Vedd tudomásul, hogy még 5-en vannak mögöttem, sőt ha most beszállnak még a tippelésbe vagy 200-an, akkor máris előkelő helyre kerülhetek! Most szervezek be egy ovodáscsoportot, hogy kezdejenek játszani.
Előzmény: Gabci456 (2354)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2363
"Azért most már megismerkednék végre saabeeval, csabyval, pepyvel, Jonny boyjal, Tomas79cel is...!"

Szabolcsot leszámítva fogalmam sincs, hogy kik lehetnek? Atomic Boys-osok?

Előzmény: Fishtax (2361)
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2362
Szia Gabci
Úgy látszik élőben már nem is beszélgetünk, csak a drukkerkocsmában.
Mi még egymást is elkerültük a topictalálkán, te hol vártál?

Más tényleg nem jól dobott az oroszlány, (nem a bányász) de a meccs végén szinte semmi nem esett be, csak Tuvics tecccett (egyébként is jól áll Neki az új frizura, de azok a takarók!!!)

Előzmény: Gabci456 (2353)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2361
Ameddig én agyaltam, addig Te leírtad! :-) Azért most már megismerkednék végre saabeeval, csabyval, pepyvel, Jonny boyjal, Tomas79cel is...!

belfera, jöttök? (ChrisClay?)

fish

Előzmény: Feribá04 (2356)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2360
Bocai

Gratulálok a tippversenyben való remek menetelésedhez, de utól leszel te mmég érve!

Fishtax Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2359
Topiktalálkozó Pakson:

Próbáljuk meg megint a nagyszünetben a "szuvenírbolt" előtt (rajtam ASE sapka, sál, póló), ha nem engednének ki benneteket a vendégszektorból, akkor... akkor... meccs után... de hol is... ?!

fish

Előzmény: némo (2351)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2358
Bocs ez nemonak ment.
Előzmény: Feribá04 (2356)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2357
Tényleg lehet, hogy emiatt nem katlan a Tiszaliget (mert nem az, de az volt!).

Andrej11!

A trágárkodásért lehet szurkolókat bírálni, de tudomásul kell venni, hogy ez a játék az ő stílusuk, nem ők tehetnek róla, csak bajnokok szeretnének lenni.

Üdv.
Feribá04

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2356
Ha más nem a szokott hely. Félidőben a szuvenírárus mellett. Jelezze aki jön.
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2355
Persze, hogy 90/91-ben nyertetek, de így konkrétan nem tudtam, elkezdtem visszaszámolni és kijött a 89/90 (akkor a Zeg nyert).

Bocs...

Előzmény: Avass (2350)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2354
Volt hova visszacsúsznod?
Előzmény: Avass (2350)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2353
Sziasztok.

Két rossz dolog volt tegnao a meccsen.
1, A B-közép nem túl értelmes szurkolása, sőt.
2, Hiába vártam a megbeszélt helyen kb 20 percet a Topictalálkozóra.

A meccset meg úgyis látta mindenki.

Ja, Styepanovát velaki megtaníthatná középtávolról dobni, mielőtt leszerződtetik.

A legjobb légiós ügyében pedig csatlakozok Avasshoz, Tyubin tényleg tudta a dolgát. Szerintem a magyarországon megfordult légiósok között a legjobb Edna Campbell (Gysev) és Judy Mosley (DKSK)volt. Igaz, hogy ők a fiúk között nem sok vizet zavartak volna. Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, hogy belekevertem a lányokat!

No, a tippek:
Debrecen-Dombóvár H8 (Ádám Béla egész meccses csúcsteljesítményével)
Albacomp-Falco H15
OLAJ-Kaposvár H8 (Megállítjuk őket)
Paks-Körmend H14 (Madison nem tud irányítani)

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2352
Andrej11!
"Szolnok: Hát ha nektek ez a kosárlabda tetszik akkor nézzétek..."
SAJNOS nem mi szerződtetünk játékost-edzőt, vagy Fehérváron szavazást tartanak, hogy kikből álljon a keret? Mondjuk a legutóbbi igazolásokat elnézve még ezt is elképzelhetőnek tartom. Egyébként ennek az antijátéknak (és a rengeteg -vicsnek) köszönhető a Szolnokon szokatlan hangulattalan közönség. Legalábbis ebben reménykedem.
Előzmény: andrej11 (2343)
némo Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2351
Sziasztok!

Eddig 98%, hogy ott leszek Pakson, de mivel már csak ma vagyok netközelben, tudnom kellene, hogy lesz-e topictalálkozó, ha igen mikor és hol?

A tippek:

Debrecen - Dombóvár -11 (ismét Lee káprázat)
Alba - Falco +21 (Itt meg Williams parádé)
Olaj - Kaposvár +7 (Pavlovics vezérletével)
ASE - Körmend -6 ( Rudi lesz a meccs hőse!!!)

Üdv. némo

Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2350
Sziasztok
Nyertünk, csak ennek örülhetek, semmi más nem jött össze tegnap (a negatívumok: szolnoki szurkolás, nem volt topicrandi, kikaptak a lányok, nem nyertem a LOTTO-n, visszacsúsztam a tippversenyben, stb…)
.
Lássuk időrendben a válaszokat:

Doglegygery: Két remek példa jut eszembe kapásból az egyenletes bedobó-teljesítményre: Dzunics, és Alexe. Az utóbbi esetében ez főleg a szolnoki évekre igaz, bár mostanában is kezd beállni 15-20 körül.

Némo: Mea kuplung, bocsi, ezt alaposan elnéztem, tegnap szét voltam csúszva!

Rik-027: Kösz az infót Emírről.

A bíráskodásról: A meccs egészét nézve nagyjából korrekt volt, voltak olyan időszakok, amikor először minket sújtottak egymás utáni téves, vagy kétes ítélettekkel, majd a meccs végén az ASE volt e miatt hátrányban. Az előbb említett időszak végén történt a Saabee által is említett „bírósértődés”. Itt csak annyi történt, hogy a felháborodott publikum (mondjuk ez speciel nagyjából jogos volt) egy emberként kiabálta 4-5x a „Mocskos csalók” irodalmi kiszólást. Erre – ha jól tudom – van egy olyan szabály, hogy a játékvezető megszakíthatja a játékot, amíg a kedélyek le nem csillapodnak, de be nem rekesztheti a meccset. Ilyen már máskor is történt Szolnokon, kb. az is ennyire volt „súlyos” (…hogy még a vendégszurkolóknak sem tűnt fel. Jó, jó, nem volt szép, de szerintem a pénztárszalagos dobálózás játék közben rondább dolog volt).

Szurkolás (?): Hogy is szokta Gálvölgyi mondani? Én kérek elnézést. Mármint a paksiakat ért „behatások” miatt. Ismét bemutatkoztunk az országnak. A meccsen csak párszor jött ki a régi szolnoki hangulat, amit már Feribá is emlegetett, (jut eszembe, a bajnokságot nem a 89-90-es, hanem a 90-91-es idényben nyertük meg). Nagyon szomorú vagyok, hogy a közönség megint nem a jobbik oldalát mutatta. Egyébként azt azért durva dolog volt, amikor az Olaj B közép b.. Mészárosozni kezdett, akkor az ASE tábor „Szép volt fiúk” rigmussal válaszolt. EZT MÉ’ KELLETT??? FOGLALKOZZATOK INKÁBB A SAJÁT CSAPATOTOKKAL E! ÉRTVE VAGYOK BAZZEG?! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(Ha félre meri valaki érteni, azt megverem!)

A meccsről: Csatlakoznék a többiekhez, nem szeretnék mélyenszántó szakmai elemzésekbe bocsátkozni, hiszen mindenki láthatta ezt a „sziporkázó” színvonalú összecsapást. Inkább csak érzéseket írok le, tehát:
Az ASE az egész meccsen éretten kosarazott, amikor kellett gyorsak voltak, pillanatok alatt felhozták a labdát, egyébként pedig végigmentek náluk a figurák, általában kidolgozott helyzetekből tudtak dobni, mondjuk borzasztó százalékkal. A védekezés is nagyjából ott volt, tetszettek a besegítések a centereink ellen.
A mieinknél azt éreztem, mintha behúzott kézifékkel próbálnánk előzni egy kamiont. Erőlködés volt, de nagyon hiányzott a pörgés a játékból. Ezen kívül, úgy érzem Miljkovics nehéz helyzetben van a kezdőcsapatot illetően. Ha a jugó sor kezd, (márpedig az szokott) állójáték folyik a pályán, főleg Predrag miatt, aki azé’ a meccs elején beszór mindent, szinte dobóhelyzet nélkül. Mondjuk a figurák ilyenkor szoktak menni a legjobban, a védekezés is korrekt, bár ezen a meccsen csak annyira játszhattuk ki a helyzetet, amennyit hibázott az ellen védekezésben (szinte semmit). Vuki nem tudta levenni Davist amíg Ő fogta, az amcsi pörgött rendesen. Elég hamar le is hozta az edző. A helyére be Csabit, aki viszont – mint ahogy Bocai fogalmazott – nem jelentett veszélyt az atompalánkra Viszont egységesebb lett a csapatvédekezés, egészen addig, míg nem jött Zolika, aki, hogy finoman fogalmazzak, nem villogott, rendre hibázott mind védekezésben, mind támadásban. Ezzel el is fogyott a varia lehetőség.
Igazságtalan lennék azonban a csapattal szemben, ha nem dicsérném a küzdőszellemet, és azért – a meccs egészét tekintve – a jól záró védelmet. Ha a fiúk a héten még a büntetőket is gyakorolták volna (a végjátékban 8-ból 7 kimaradt !!!) Akkor simább. Szép volt fiuk, legalább most harcoltunk a győzelemért, legalább ennyi kell vasárnap is, amikor Klímás csarnokunk lesz.

Topictalálkozó (helyett): Olajka91, félreinformáltál. Meccs után rögtön el kellett mennem, így nem láthattam a „szolnoki szurkolókkal hadakozó rendőröket”. Kb. 15 perc múlva értem vissza az olajcsarnok melletti bezárt büféhez, ahol egy álmos kutyás rendőr fogadott, aki a paksi buszra vigyázott. Ezen kívül lélek egy szál se. Levonva a tanulságot: a topictalálkozót csak a csarnoktól távolabbi kocsmaponton lehet megtartani Szolnokon. A kupameccsig kitalálom a megoldást, és beszervezem Gabciékat (hallod, nincs kibúvó). (mondjuk, addig még van egy paksi mérk. is).

…ne ijedjetek meg, élőben nem szoktam ennyit dumálni

Cho8 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2349
ASE-Körmend -3
Szolnok-Kaposvár +11
Albacomp-Falco +9
Debrecen-Dombóvár -6
belfera Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2348
ASE-Körmend -1
Szolnok-Kaposvár +3
Albacomp-Falco +14
Debrecen-Dombóvár -4
Fishtax Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2347
Tippek (jó szoros az élmezőny a topikban!):

ASE-Körmend +14
Debrecen-Dombóvár -8
Szolnok-Kaposvár -5
Albacomp-Falco +6

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2346
Tegnapi meccs:

Semmi különös nem volt, nagyon kemény és szinte hiba nélküli védekezést láthattunk mindkét oldalon nulla egyéni jó teljesítménnyel. Amilyen szép látványos meccseket tudunk játszani a körmendiekkel, annyira undorítóakat a Szolnokkal. Ez van, hétvégén és csütörtökön nyerni kell, majd jöhet a szünez ami ránkfér.

A körítés:

Nagyon tisztelem a DK szolnoki tagjait, mert hozzáértőek, korrektek és nagyon szeretik ezt a játékot, de szurkolóikról finoman fogalmazva nem tudok jó véleménnyel lenni. Ha Pakson topiktalálkozót szeretnétek simán összehozhatjuk nem lesz semmi probléma.

Játékvezetés:

Könnyű helyzetben voltam, mert a visszajátszások segítettek a vitás esetek megítélésében és azt mondhatom, hogy Valovicsék ide-oda hibázgattak, de nem befolyásolták a meccs végeredményét. Több olyan vitás eset volt mindkét részről, ami visszajátszva a bírókat igazolta. A Szolnok jobb volt, nyert és gratulálok nekik.

Üdv.
Feribá04

HAJRÁ ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

nick007 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2345
Sziasztok!
A tegnapi Olaj-ASE meccsről már elmondtak minden ezért nem is szándékozom kommentálni.
Inkább szavazok a hétvégére.

ASE-Körmend H16
Szolnok-Kaposvár V4(hátha nem jön be)
Albacomp-Falco H14
Debrecen-Dombóvár V7

Olajkának üzenem, hogy részemről a bocsánatkérés elfogadva!

Hajrá ASE!

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2344
Természetesen én is Halimicsra, mert ő félig török.
Előzmény: Avass (2324)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2343
A tegnapi meccsről.

Paks: Szerintem a Paks nem érdemelt volna győzelmet. Kb. 10-szer vehették volna át a vezetést, de egyszer sem sikerült. Ráadásul csapatmunkát sem lehetett látni. Nem igazán volt jó egyéni teljesítmény. Szerintem kezd hiányozni még egy jó, és főként ponterős külföldi...

Szolnok: Hát ha nektek ez a kosárlabda tetszik akkor nézzétek...
Szurkolásotok sem volt valami fergeteges. A tévében szinte nem is lehetett hallani, csak amikor szidtátok az ellenfelet, meg a bírókat.

Viszont a csarnok elég szépen nézhet ki így a tévé alapján.

Klima-vill Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2342
Némó: ha a számok terén maradunk akkor arra is kell emlékezned, hogy nemegyszer teljesitette túl a 30 pontot de ami a HALIMICSET klaszissá tette (gyakran dobott szar százalékkal)az az, hogy amikor kellett akkor repült a tripla befele.
A Kaposvár remélhetőleg nyer majd szolnokon, csak kell a sok lepattanó az a kulcsa mindennek. A büntetőket meg tessék bedobni
U.I: Ha nyerunk a szolnok ellen akkor meg az elso hely sem kizárt( na jo ez eleg optimista) szoval hajrá gyerekek HAJRÁ KAPOSVÁR.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!