Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1621
Hajrá Alba! Végre valami. Ez a győzelem adhat egy kis önbizalmat a csapatnak.
kaposvari Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1620
Gondolom, már mindenki elkészítette, de azért álljon itt a tabella ahonnan folytatják a csapatok jövő hét végén.

1. Paksi Atom 12gy 2v
2. Körmend 10gy 4v
3. Szolnok 9gy 5v
4. Albacomp 8gy 6v
5. Klíma Vill 8gy 6v
6. Falco 4gy 10v
7. Debrecen 3gy 11v
8. Dombóvár 2gy 12v

Mégse sikerült a Szegednek a bravúr.

kaposvari Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1619
Zsuzsu, azért légyszíves kommentáld bővebben, mert ez így édeskevés. Kíváncsi vagyok a te véleményedre is és sportszerűtlenségünk taglalása közben kérlek tegyél összehasonlítgatásokat más helyszínekkel is pl. vesd össze a múlt heti kirándulásotokkal is.
Azért itt senki nem kurvázott le, ugye?
Előzmény: ZsuZsuV (1617)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1618
Beszéljünk először a meccsről. Őszintén örülök, hogy paksi hangok szerint is megérdemelten nyert a csapatunk, az ismert körülmények miatt azt hiszem, ez megkérdőjelezhetetlen. Ennek a paksi csapatnak szégyen, ha ezt a Kaposvárt csak óvással, ilyen olyan zöldasztalos döntéssel győzné csak le. Számunkra egyértelműen ez volt edig az év meccse, ilyen erőket eddig még nem mozgósítottak a fiúk mint most. A tavalyi évet idézte a játék. Ha felépülnek a betegeink és jön Corey Brown (Nunnery nem jön), akkor még jobbak leszünk.
Körítés. A paksi szurkolók sokan voltak, sportszerűek is, mi néha nem, de azt hiszem azt, sosem lehet megakadályozni, hogy néhány fasz elkezdjen huhogni, viszont az pozitív, hogy pár másodpercen belül saját társaik el is csendesítették őket. A fő incidens: negyedik negyedben Fodor Geri kiesik a pályán kívülre, majd amikor visszasétál a pályára, egy 50-60 közötti nő fenékbe billenti. Nem akarom elviccelni a dolgot úgyhogy csak annyit írok, hogy ez azért nem ugyanaz a kategória, mint ahol forgó szemű kopaszok tartják rettegésben az ellenfelet. Ezzel együtt a pénzbüntetés jogos lesz, de ha ez után a meccs után nektek írják esetleg a győzelmet azt szerintem ti is szégyelleni fogjátok.
Nemsokára tppverseny állás is lesz.
ZsuZsuV Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1617
Kaposváriak! Ha van az országban sportszerűtlen közönség, akkor ti azok vagytok! - no more comment -
Előzmény: kaposvari (1616)
kaposvari Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1616
SZENZÁCIÓ, SZENZÁCIÓ!!!
A kaposvári ificsapat legyőzte a nagynevekbél álló Paksi Atomerőmű gárdáját!:-)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1615
Hát ha kicsit is következetes a szövetség, akkor itt is jöhet 2 zártkapus meccs. Szerintem se változtatnak az eredményen, és gratulálok a kaposvári csapatnak. Csak azt nem tudom, hogy ha végre jobb a csapatotok, és nyertek, akkor minek kell tirpákoskodni. Most pár hülyem mellett rendezhettek 2 hangulattalan, zártkapus meccset, amivel nemcsak magatokat, hanem a csapatotokat is sújtsátok. Még egyszer gratula a csapatnak, várható volt, hogy azért nem bírjuk végig, néha becsúszik egy-egy gyengébb meccs.
Előzmény: Artúr Doki (1611)
belfera Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1614
Helló Avass!

Kösz a korrekt hozzászólást.
Azt természetesen mindenki tudja, hogy Szolnokon is nagyon sok rendes ember jár kosármeccsre, de amíg a kórusokért felelős hangadók között sok a tapló, addig szerintem a többségnek rossz véleménye lesz az Olaj-táborról.
Ha valaki egyedül anyáz, akkor az bunkó , viszont ha tömegesen/kórusban megy az anyázás, akkor a tábort tartják bunkónak.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de meg kellene próbálni változtatni a stíluson.

Hajrá Körmend!

Előzmény: Avass (1601)
belfera Creative Commons License 2002.02.28 0 0 1613
A Körmend látványos játékkal simán verte a széteső, fáradt csapat benyomását keltő Szolnokot.
A kemény védekezéséről ismert Olaj ellen több könnyű kosarat szereztünk (Nick és Eddy együtt úgy 10x zsákoltak), mint az utóbbi három meccsünkön összesen.
Végre Rudi és Mujke is formába lendült, Eddy megbízhatóan teljesített a palánk alatt, Nickel parádézott, Isti pedig ellensúlyozandó gyengécske 9 pontját kiosztott ugyanennyi asszisztot.
A vendégeknél Lapov jól centerezett, de védekezésben nem igazán volt ott, mellette Pavlovics és Orosz (7/7 mezőnyből, 7 pattanó) teljesítménye dícsérhető még. Vukicsevics (3/9) és Maljkovics (2/10) mintha a pályán sem lettek volna.
A hangulat jó volt, kár, hogy Szolnokról - talán a szerdai időpont miatt - csak néhányan érkeztek, és ők is csendben szemlélték csapatuk vereségét.

Az utolsó forduló igen pontgazdag meccseket hozott (átlag 90 pont csapatonként), megspékelve néhány kiváló egyéni teljesítménnyel - Parker 43/6 , Williams 41/15 , McDaniel 31/18 . Reméljük a jó dobóforma megmarad a rájátszásra is.

A kaposvári meccs a leírtak alapján nem lehetett piskóta - kár, hogy nem a remek játékról szólnak a tudósítások, hanem a nézők "akcióiról". :-((
Az óvásnak szerintem 12 pontos vereségnél nem lehet alapja, bár 1 pontos vereségnél sem lenne értelme (lásd SMAFC-Univer).

Inkább tekintsünk előre a kupa negyeddöntőire, és a következő kör nagy rangadóira, melyeken remélhetőleg a játék lesz a főszereplő.

Hajrá Körmend!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1612
Fodor Geri...ezt így írják.Egyébként Te is szurkoló vagy,nem játékos...ha a bíró megtorolja az esetet akkor jogos,amúgy meg már tök mindegy.
Még jó hogy nem vagy játékos...ezzel a hozzáállással nem sokat lennél pályán...amúgy az eset nem volt egy nagy szám...a mami viszont örülhet,hogy megúszta...lehet neki szobrot emelni!
Csak nehogy zártkapus meccsek jöjjenek...
Előzmény: rik-027 (1610)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1611
A 3-ast Báne dobta...
Bácsi meg azért hagyta ki a ziccert,mert Szőke ott fetrengett a földön és pont arra dőlt,Ő meg nem akart se rálépni,se ráesni...arra is gondolt,hogy megálljon a lasztival,de így jött ki.
Beszéltem vele,nekem ezt mondta...ennyi.
Előzmény: rik-027 (1609)
rik-027 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1610
egyébként meg ha a fodor geri engem ütött volna le ziccer közben nem vártam volna meg a nagyit. jól pofán vágtam volna.
nem kell sajnálni szegényt.
rik-027 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1609
BOCS, az óvást nem tudtam olvasni, közben írtam.

hát én a palánkkal 1vonalban ültem és szerintem felszállóágban pöcköltük ki a labdát.

amikor a szőke meg ott feküdt a palánkunk alatt a paks akkor is támadhatott... sípok némák. davis elrontotta a ziccert ha jól emlékszem, majdnem rá is ugrott a földön fekvő szőkére akihez már az orvos is berohant. csak mikor leszedtük a lepattanót akkor sípoltak. erre a kérdéses 3 pontosra nem emlékszem. ki dobta?

rik-027 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1608
sziasztok.
a fodor edző mindent meg akar óvni, ami nem a szája íze szerint van?

mi volt a műhiba artúr doki?

ez nekem sem fér a fejembe hogy az a "néni" beugrott a pályára és (sajna nem láttam hogy megrúgta-e a gerit) de láttam hogy lendült a lába. hát az ilyesmi nem való normális közegbe. a cziglert egy zacsiba gyömöszölt banánhéjjal dobta valami barom hátba, onnan tudom, hogy a lacikátok visszadobta a tömegbe és mellettem landolt.

a bírók hihetetlenek voltak. 2 balfasz. te atyaúristen!!! bizony tévedtek sokat, egyfolytában.

mi nem akartuk csúsztatni a meccset vagy akármit pedig csak 6 játékosunk volt az ifiken kívül.
kikaptok 12 ponttal ha jól emléxem és akkor a fodor mit akar megóvni??? HIHETETLEN

CS (paks) Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1607
Gyerekek!
Ez a kaposvári szorkolótábor ez szánalmas!

Az óvásról:
"- sajnálatos módon a bírok a 3. negyedben egymásután 2 súlyos hibával sujtották az ASÉ-t. Az egyik az volt, hogy miután egy Czigler blokk után az időmérő tévesen indította újra a támadóidőt, megadták azt a 3-pontost, ami nyilvánvalóan a 24 mp lejárta után esett.
Majd az ezután következő támadásunkban a labda már esett volna bele a gyűrűbe, csakhogy azt az egyik kaposvári alulról(!) kipöccintette. Természetesen a sípok némák maradtak, holott a kosár nyilvánvalóan járt volna nekünk.
Ez így együtt már 5 pont mínusz"
(másik fórumról másoltom, mert kb ugyanezt írtam volna)

5 pont minusz a végjátékban sokat számít!
Szerintem jogos lenne egy meccs óvás!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1606
A hazai oldal kitett magáért,valószínűleg olvashatták az előző szolnoki beszámolókat,mert elég sok szurkolási elemet átvettek:Davisnek huhogtak/asszem ezt Nunnery barát is értékelte volna/,buzicziglerezés is ment szépen,Csernobilt is emlegették gyakran,pedig ez is elég szomorú dolog...a reklamáló Fodor Péternek pedig szólt a "Lázadj paraszt!" kórus...bravó srácok,ez férfimunka volt...
És akkor még a végén "Indul a busz!" is felharsant 2 másodperccel a végső dudaszó után...nem a "Szép volt fiúk!" vagy az "Álljatok fel"...hanem az "indul a busz"...

Slusszpoén a végére: az Ase megóvta a meccset műhiba miatt...mondjuk eredménye szerintem nem lesz,tehát mind1.
Ennyi első nekifutásra...
Akkor is HAJRÁ ASE!!!! a 20-2 és az első hely önmagáért beszél...

Előzmény: Artúr Doki (1605)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1605
2. a rendezés...a szombathelyi balhé után itt is nagy volt a készültség...ennek ellenére most jöjjön az amiket én láttam: 1.Cziglert megdobták egy zacskó valamivel egy büntetődobásnál.
2.Fodor Gerit egy a palánk mögül a pályára beugró(!!!) nő hátbarúgta(!!!)...a securitysek fél méterre álltak az esettől...miután a paksi tábor kis híjján szétszedte,sikerült barátságosan kikísérni a teremből...mindez a "Sportszerű" kaposvári szurkolók vastapsa mellett...EMBEREK! oDÁIG SÜLLYEDÜNK,HOGY MOST MÁR A NÉZŐK BÜNTETLENÜL ÜTHETNEK-VERHETNEK JÁTÉKOSOKAT ÉS EZT A KÖZÖNSÉG MÉG VASTAPSSAL IS HONORÁLJA...HIHETETLEN!
3.Egy a nézők közé kipattanó labdát egy kaposvári néző nem adott vissza a játékvezetőnek,hanem ehelyett közelről fejbedobta a háttal álló Jurgilast...majd ezek után egyezményes jelekkel bunyóra invitálta a játékost....
-A hangulat: paksi részről volt már jobb is,bár végig szurkolt a kábé 70-80 fős tábor...sportszerűen,eltekintve a már említett incidenstől...
Hazai oldalon hatalmas hangulat a csapat lelkes játékának köszönhetően...azért -9-nél meglehetős csend volt...
Előzmény: Artúr Doki (1604)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1604
hazai oldalon Báne és Simon hozta a meccset Bukva szorgos játékával együtt.Szőke tette a dolgát,Stojan viszont inkább kipontozódása után jeleskedett a bírókkal való perlekedésben meg a társak legyezgetésében...A kaposváriak saját fegyverünkkel vertek meg,azaz leindításokkal...mondom még 1x jogosan győztek!

Akkor most jönnek a negatívumok:
1. játékvezetés...nem akarom a nyakukba varrni a dolgot,mert tévedtek mind2 oldalra rendesen... de ilyen következetlen erélytelen bírói párost rég nem láttam.Valovics-Bognár páros ritka rosszul fújta ezt a meccset,és ezt most nem azért mondom mert vesztettünk.
Hogyan vezethet a Kaposvárnak meccset egy olyan bíró,aki évekig Kaposváron játszott az NB 1-ben???

Előzmény: Artúr Doki (1603)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1603
Hi!
Ez nem a mi napunk volt,kénytelen vagyok a Kaposvárnak gratulálni,mert MEGÉRDEMELTEN nyert.
sajnos mi nagyon rossz napot fogtunk ki,és többen eléggé lagymatagnak,akaratgyengének tűntek(azt azért nem állítanám,hogy beleszartak az egészbe).
Zalán volt egyedül,aki iszonyúan hajtott,nagyon jól szórta a hármasokat.Bácsinak nagyon rossz napja volt,szinte semmi nem jött össze...igaz néha 2-3 védő is aprította.
Gerit gyorsan megfogták a faultokkal,sajnos nem sok köze volt a meccshez.Ernő nem volt rossz,de pont most kellet volna egy kicsivel még több...
Czigler Laci...hát nem akarom megbántani,de ez egy nagy 0 volt tőle.Vaido,Marci,Rajkó csak villanások erejéig említhető...
Előzmény: olajka91 (1602)
olajka91 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1602
Sziasztok!
Tippjeim:
Kapos-ASEv10
Körm -Olajv3
ZTE-Nyiregy v5
Falco -Albah10
Domb.-MAFC h15
Szeged-Debr.H7
Hajrá Olaj forever!
Resszkess Albacomp!
Avass Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1601
Üdv mindenkinek a fórumon!
Mint láthatjátok, "friss hús" vagyok, azért tévedtem erre, mert a sportfórum tegnap nem működött (egyébként oda is csak néhány napja írogatok). Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, örömmel fedeztem fel az ismerős hozzászólókat. Megtetszett a tippelős játék, ha elfogadjátok, megtenném én is a tippomat:

Falco-Alba +5 (csendes meccsen…)
Szeged-Debrecen +7 (A szegediek reménykedhetnek…)
ZTE-Ny1 +9 (…hiába)
Dombóvár-MAFC +15 (…a fővárosiaknak tökkmindegy a végeredmény)
Körmend-Olaj -2 (Körmenden lehet nyerni!!! …egyszer nekünk is lehet malacunk)
Kaposvár-ASE -12 (A kórházból nehéz triplát dobni)

Más. Úgy tapasztaltam, itt a fórumon mindenki szélsőségesen rossz véleménnyel van a szolnoki szurkolói mentalitásról. Tulajdonképpen, nagy vonalakban igazatok van, sokszor előfordul, hogy a saját csapatunk buzdítása helyett sokan az ellenféllel foglalkoznak (a huhogás szokott lenni a mélypont). Csak a magam nevében beszélhetek, én nem szoktam ehhez a kórushoz csatlakozni – az ellenfél is nyerni akar, azért kosárlabdázik, különben is, kivel meccselnénk, ha nem lennének? – és korántsem én vagyok az egyetlen, bármilyen meglepő, Szolnokon sem csak vademberek járnak meccsre. Egyébként nem hiszem, hogy más helyszíneken nem „szólnak be” a vendégjátékosoknak szép szaftosakat, csak legfeljebb nem kórusban.
Már ennyi, üdv, és Hajrá OLAJ!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1600
Na,most csak a meccsek!

Dombóvár-MAFC +13 (a MAFC is tartalékos)
Falco-Alba +8 (remélem)
ZTE-Ny.1háza -6 (a múltkor is bejött:)
Szeged-Debrecen -4 (most a Lecsó/:))/ bekeményít)
Körmend-Olaj +4 (körmenden lehet nyerni???)
Kaposvár-ASE +5 (há' má' mé' ne)

HAJRÁ KAPOSVÁR!

SOMOGYORSZÁG-SOMOGYORSZÁG ÉJJJJJJJJJJÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ:))))))

Mindent bele fiúk,így 6-an is:)))

Lecsó11 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1599
Na,most csak a meccsek!

Dombóvár-MAFC +13 (a MAFC is taratalékos)
Falco-Alba +8 (remélem)
ZTE-Ny.1háza -6 (a múltkor is bejött:)
Szeged-Debrecen -4 (most a Lecsó/:))/ bekeményít)
Körmend-Olaj +4 (körmenden lehet nyerni???)
Kaposvár-ASE +5 (há' má' mé' ne)

HAJRÁ KAPOSVÁR!

SOMOGYORSZÁG-SOMOGYORSZÁG ÉJJJJJJJJJJÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ:))))))

Mindent bele fiúk,így 6-an is:)))

be-st Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1597
A B-közép asszem az Üllői úti Fradi-pálya hajdani B-szektorából ered.
Előzmény: csaby1 (1595)
Gabci456 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1596
Szrintem a paksi büfések még nem tudják, hogy hogyan lehet sok sört eladni: KEVÉS HABOT KELL RÁTENNI!!! haha

kaposvari
A bajnokság következő szakaszában is folytatódik a tippverseny? Négy meccsre kell majd tippelni?

Hajrá OLAJ!

Bojan az Isten.

Előzmény: Mol Szolnok Fun (1582)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1595
Sabee!!! Erősen gondolkodtam, hogy megyek, mert innen Pécsről nem lenne nagy szám elmenni Kaposvárig, de jegyet se biztos, hogy tudok szerezni. Sajna későn gondolkodtam, és nem kértem el a Micus telcsiszámát senkitől. De hétvégén otthon leszek, és kiderítem, hogy ne legyen többet ebből gond. A következő körre és a rájátszásra sokkal több idegenbeli meccset tervezek, de a szabik száma is véges.
Feribá, miért nem vagyunk túl jók otthon szerinted? Én otthon is végigkiabálom a meccseket, pedig nem is a B-középben vagyok. Tényleg honnan ered a B-közép kifejezés?????
Előzmény: saabee (1592)
csaby1 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1594
Feribá, voltam Fehérváron, és nekem is elment a hangom, mire vége lett a meccsnek. Igaz kocsival mentünk, de hazafelé minden kocsmában, ahol megálltunk, találkoztunk Paksiakkal, bár a buszt nem értük utol. A buszozást nem szeretem, de kocsival megyünk mindenhova, de lehet csak a rájátszásban.
Előzmény: Feribá04 (1585)
kwest Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1593
Dombóvár-MAFC +12 (irány a nyolc)
Falco-Alba +5 (most kijön nekik)
ZTE-Ny.1háza +9 (laza)
Szeged-Debrecen+9(ez így kevés)
Körmend-Olaj+12(közelről is...ha nem védekezik az ellenfél:)))
Kaposvár-ASE -2 (infarktusos)

MTE!!!

saabee Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1592
Hi!

A szurkolótáborok megítélése szerintem is a valóságot tükrözi.Örülök,hogy egyre többen figyelnek fel ránk is :) (Eddig is ott voltunk, csak most az eredmények is "nyomnak" minket)

csaby!

Hidd el egy idegenbeli "túra" szinte minden itthoni meccsnél emlékezetesebb.Egy rangadóra pedig ez mindenképp igaz!(Szerdán legyél ott a K.vár ellen;) )

Nem tudom be lehet-e szálni a tippversenybe,minden esetre az "enyiméek" a következők:

Dombóvár-MAFC +21
Falco-Alba -11 (remélem tévedek!)
ZTE-Ny.1háza +5
Szeged-Debrecen+8(még egy baki nem engedhető meg)
Körmend-Olaj+13(a Körmend távolról életveszélyes)
Kaposvár-ASE -10 (Győzni kell!Győzni kell!...)

Hajrá Atom!

(ÁeSÉe :) )

G_e_r_y Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1591
Azt hiszem jól eső érzés körmendiként olvasni az előző beírásokat, akik számítanak az első helyre tesznek bennünk! Köszi!

Mi nem vagyunk elájulva magunktól, sokat lehet még fejlődni, és próbálunk is ezen az úton haladni tovább!

A paksiak sokat fejlődtek, és nagyon törnek fel a dombóváriak is, bár ők még létszámban gyengék!

Holnap győzelem, irány a második hely, és így a jővő héten az első fordulóban Falco-Körmend újra. Nem lesz semmi!!!

A tippek:

MTE-Olaj H11 (Hogy az egymás elleniben is jobbak legyünk!)
Kaposvár-ASE H5 (Minden a Paks mellett szól...)
Dombóvár-MAFC H16 (Kötelező győzelem, és aztán nagy ünneplés a 8-ba jutásnak!)
Falco-Alba H5 (KI alkalmazkodik jobban az üres teremhez?)
ZTE-Nyíegyháza H11 (Jobbak a hazaiak!)
Szeged-Debrecen H7 (most már nyerhetnek, úgy néz ki...)

Kevés infarktust holnapra!

Hajrá Körmend & Dombóvár!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!