Keresés

Részletes keresés

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2405
Csak sikerült hazaérni Paksról!

Le a kalappal a csapat elött, az Isti nélkül nagyon jól helyt álltunk!

Szerencsére bebizonyosodott hogy a kaposvári meccs csak kisiklás volt! Kicsivel több szerencsével, meg persze ha a Nickelt nem szórják ki a 4. negyed elején akár csodával egyenértékű győzelmet is arathattunk volna! Istivel ez sima győzelem!

A Paksnak sokat kell javulnia, ha bajnok akar lenni!!!

Mégegyszer gratula a csapatnak, főleg a remeklő Szlávik Matyinak!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2404
Ja...kellemes Húsvétot mindenkinek!
Csajoknak sok locsolót,stb,stb.

ASE-KÖRMeND 75-70
Az összefoglalónem volt egy nagy durranás,Faragu Rikárduuu is bakizott egynehányat/csak ebben a pár minutában/...
Ez kábé olyan volt mint a meccs maga...eléggé lagymatag valami volt.
Még jó hogy nyertünk...
Szerencsére Csicsa csak a padon ücsörgött(ezúton is jobbulást Isti!!!...),végig a paksi tábor néhány tagjával kommunikált, aztán a meccs után is egy jót dumáltunk. Az egyik legnormálisabb fickó a magyar élvonalban...szerintem nincs is olyan hely,ahol ne szeretnék...
Vissza a meccshez,bár sok szót nem érdemel.
Talán annyit is elég lenne firkantani,hogy TERRENCE DAVIS,alias FERIBÁ!!!!!Így csupa nagy bötűvel...ha ő nincs a végén,akkor zakó...
Körmend: Nick húzott amíg fent volt,időnként csodákat mutatott,a többiek is szorgoskodtak becsülettel,talán csak Mujke lógott ki,de ő nagyon.
Grebi szivatta Cziglert,a kis Szlávik meg nagyon jó volt.

Előzmény: xGabi (2403)
xGabi Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2403
Kellemes húsvéti ünnepeket a DK minden tagjának!
xGabi Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2402
Egy kicsit megkésve a ma délutáni meccsről :
OLAJ - Kaposvár 83 - 64
A vártnál könnyebben és meglehetősen simán sikerült megszerezni a számunkra nagyon fontos győzelmet.A meccsre a Kaposvár minden sérültje felépült,Varga és Filipovics egyaránt játszottak.Az elején felváltva vezettek a csapatok,Pavlovics pontjainak köszönhetően sikerült egy kis előnyt szereznünk (17 - 13).A második negyedben beindult Lapov is,az ő hármasának köszönhetően tíz fölé nőtt a különbség,amely a szünetre meg is maradt (39 - 26).Feltűnő volt a kaposváriak indiszponáltsága,Ivkovics mellett Bukva és Dzunics és tiszta dobásokat és büntetőket rontottak el.Persze ehhez kellett a jó védekezésünk is.A harmadik játékrész elején Király játékvezető "úr" elfelejtette,hogy ő csak egy szükséges tartozék a pályán,és egy teljesen tisztának látszó blokk után faultot fújt a négy személyivel álló Lapov ellen.A csapatot sújtó - újabb - súlyos tévedés után nem estünk össze,Vukicsevics és Orosz kosarainak betudhatóan a Kaposvár nem tudott 7 pontnál közelebb jönni.A harmadik negyed után 62 - 50 volt az állás.A negyedik negyedben Pavlovics nagyszerű játékával húsz pontra növeltük a különbséget és ezt sikerült is megtartani a végéig.
Az Olajból kiemelkedett a végig szenzációsan játszó Pavlovics,valamint Vukicsevics és Trepák.A Kapovárból talán leginkább Dzunics volt ponterős,de ő is az átlaga alatt játszott.
Nem is elsősorban a győzelemnek örülök,hanem a már-már az őszt idéző játéknak ; a pontos védekezés mellé egy elég jó támadójáték párosult.Ha így folytatjuk,akkor még akár mi is lehetünk...?
Szurkolás : az Olaj - B - közép minden felesleges trágárság nélkül tombolta végig a meccset,talán egyszer hangzott fel az "Egyszerűen senkik vagytok!" és Ivkovics egy súlyos sportszerűtlensége (zsákolás közben letaglózta Oroszt) után a "Vándorcigány".Kaposváriak kb. 25 - en lehettek,érthető okokból a hangjukat nemigen lehetett hallani...

HAJRÁ OLAJ !!!

belfera Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2400
Paks - Körmend 75-70
Szolnok - Kaposvár 83-64
belfera Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2399
Természetesen más csarnokokból származó élmények is érdekelnének (+ és - egyaránt).
Előzmény: belfera (2398)
belfera Creative Commons License 2002.03.31 0 0 2398
Néhány kaposvári szimpatizáns több fórumon is felvetette, hogy Körmendre félnek leutazni a vendégszurkolók, mert veréssel fenyegetik/várják őket, sőt valaki azt is tudni vélte, hogy a vendégszurkolók autóit összekarcolják, rugdossák, festik(!). Ezzel kapcsolatban várnám mindenki véleményét, esetleges körmendi tapasztalatait.
isz-akos Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2396
nem értem miért?!
Szerintem az hogy itthon ütöttük az igen csak gyengus Falcot nem jelenti azt hogy máris partiban lennénk az ASE-vel...(bár ne lenne igazam)
Amugy eddig nem nagyon jött be a tv nekünk hiszen állandóan égtünk ország világ elött...
Bár ha egyszer tétmeccsen is elkapná a fonalat Robi és Williams is király lenne...
Talán azért 10 alatt megusszuk és jól megszoritjuk az ASE-t többet sajna nem remélek de azért jó lenne, ha...

Hajrá Alba!

Előzmény: rik-027 (2395)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2395
most néztem, hogy az ASE - ALBA meccset csütörtökre tették át, az m2 18,00-kor közvetíti.
rik-027 Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2394
az albakosar.hu-ról:

Túl egy edzőmeccsen
Albacomp-UPC - Falco Kc 99 : 64

Nagyon könnyű meccs volt. Ami feltűnt, hogy Rob kezdi utolérni önmagát (21/9), Damon a régi, Trunics élt a lehetőséggel, no és Bencze Zoli is hozta a formáját (legjobb hazaiként).

belfera Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2393
Sajna a vasárnapi meccset kihagyom. :-((
Esetleg a körmendi meccsen, vagy a kupadöntőn dumálhatnánk.
Jó szurkolást!
Előzmény: Fishtax (2361)
pepy Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2392
Kedves Feribá04, Fishtax!
Asszem elég annyi a sok ismeretlennek tűnő névhez, hogy én biztosan ott vagyok az Atomic Boys szurkolói között:) Ismertek ez biztos, hisz soxor egymás mellett állunk, de a vasárnapi meccsen felvilágosítok mindekit, aki nem ismer:)
A tippjeim, hisz ugyis lemaradtam egy meccsről:
Alba-Falco H16
Szolnok-Kaposvár H3
Atom-Körmend H21

Aztán mindent bele!
Hajrá Atom!

kwest Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2391
Alba-Falco H9
Paks-Körmend V4
Szolnok-Kaposvár H2

kwest Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2389
Nem olyan nagy feladat átmenni. Én a múltkor egyszerűen azt csináltam, hogy szünetben kimentem, és aztán a főbejáraton mentem vissza. A kutya se figyelt rám pedig két sál vigyorgott a nyakamban. Igaz, a találkozóról megfeledkeztem (meg már elég későn mentem be).
Igen, Nukleó elővehetné a régi táblás poénját. Mekkorát röhögtünk rajta annak idején :)))))
Előzmény: Jonny boy (2385)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2388
Csak felvételről adják az Atom-Körmendet holnap.
kaposvari Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2387
Alba-Falco H13
Paks-Körmend H9
Szolnok-Kaposvár V5
Jonny boy Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2386
Ja, és persze (megkésve bár, de törve nem) leadnám tippjeimet is:

Debrecen - Dombóvár H27 ;))
Ase - Körmend H17 (Madisont leszedjük a pályáról)
Alba - Falco H20 (Wiley nélkül gázos...)
Olaj - Kaposvár V11 (kicsit merészek leszünk)

Jó szurkolást mindenkinek! Ciao!

Hajrá ASE!!!

Jonny boy Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2385
Tényleg, kiváncsi leszek, hogy összejön-é a rég várt topictalálka...
ehhez minimum az kell, hogy a körmendiek a múltkorinál picit enyhébb "rendőri őrizetet" kapjanak és esetleg át is tudjanak keveredni a mi oldalunkra. Ez nem feltétlenül kis feladat a neutronos osztagot ismerve. Esetleg ha hoztok nekik egy pár ajándék körmendi hímestojást vagy csoki-nyuszit...;)))
Talán engedékenyebbek lesznek...

Amúgy meg a fene tudja, hogy a húsvéti hangulat mennyire érezteti magát a meccsen. /Esetleg Nukleó bedobhatna valami jó poént! :))/
Szerintem biztos jópáran lesznek, akiket hazaköt a családi banzááj...mi azért gond nélkül elszabadulunk nagymamáméktól. Egyébként meg a live tíví közvetítésről úgy tűnik lemondhat a nép.
Úgyhogy tessék szíves lenni elgyünni este szurkolni (ez főleg a paksi divatokra vonatkozik)

Jonny boy Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2384
Ejnye-bejnye, a ma esti meccsről bizony lemaradtam (mármint tippelésügyileg)!
De úgy látszik , semmit nem vesztettem - 27-tel igázott a Debrecen, erre nem sokan számítottak ugye?

Akkor a tegnapi szolnoki gyötrelemről én is közzétennék pár gondolatot.
Alapvetően nem volt hiábavaló Pestről levonatozni, hiszen új csarnokot ritkán lát az ember...(talán ha még 4 évig marad a Fidesz?) :))
Viszont állítólag őszre már elkészül az új BS!!!
Na elég az offtopicból!

Úgy vettem észre, hogy nem nagyon említették itt a fórumon, talán ha 1 vki pedzegette a témát, naszóval hogy bizony csarnokavató ide vagy oda - messze voltunk attól, hogy ki kelljen rakni a "teltház" táblát. Most persze rögtön rávágják, hogy TV-s meccs! vagy hogy hétközi forduló...OK, nem is mellékes, de hát azért mégse akármilyen rangadóról volt szó.

Na sebaj, ott lesz még a kupadöntő!
Csak az a gáz, hogy jelen állás szerint nem sok esélyt (kb 0,0001%) látok arra , hogy berohanhassunk a pályán ünnepelni az esetleges végső győzelmet, mint Kaposvárott ;)
Most is vagy negyed órát kellett várni, mire a rend őrei a csarnok előtt rendet raktak a rakoncátlankodó hazai huligánok között, és végre elhagyhattuk a szektorunkat. Így legalább nem lett gáz.
Bár azt nem teljesen értem, hogy pár elvetemült baromnak győztes meccs utáni örömében minek kell még hajtóvadászatot rendeznie a vendég szurkolók után...?

A meccsről kb. nekem is hasonló a véleményem, amit előttem már páran leírtak.

xGabi Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2383
Az Atomerőmű - Körmend meccs ügye hogy áll a tévéközvetítést illetően ? Jó lenne azt is látni a hétvégén!
Az előzőben pedig bocsi mindenkitől az elírásokért!

HAJRÁ OLAJ !!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2382
sziasztok.
tippjeim a következő fordulóra:

Ase - Körmend H12
Alba - Falco H10
Olaj - Kaposvár V6
Debrecen - Dombóvár H8

Üdv!!

xGabi Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2381
Hát tényleg voltak jónéhányan az Olaj B - közép tagjai közül,akik finim fogalmazva nem kultúrember módjára viselkedtek a meccs közben.Az utolsó támadásnál,a Davist padlóbadöngölős esethez azért lenne egy-két szavam.Az esetet megelőző Olaj - támadásnál ugyanis hátulról odaütöttek Mérész Csabinak - Szombathelyen azért vesztettük el a meccset,mert ehhez hasonló esetben 2x is "szándékost" fújtak ellenünk.Ha most is így tesznek,a Paks már nem támad vissza.Nem fújtak sportszerűtlen hibát,amire megint csak azt tudom mondani : lelkük rajta.Ne túlozzuk az esetet,emiatt főleg ne paksi részről!
Más : az utlosók között távoztam a csarnokból (a meccs után még én is maradtam egy kis visszafogott ünneplés keretéig),de semmi verekedést nem láttam,sem a két szurkolótábor,sem a szurkolók és a rendőrök között.A WC - ben viszont nem voltam ott :-))) vagy inkább :-((( ?
Hiába hányják a szemünkre itt a neten kétszázötvenyedjére,hogy milyen tahók ezek a szolnokiak,ettől nem változik meg semmi.akinek nem tűnt volna még fel,a B - közepet nem az itteni DK - s szurkolók alkotják!

HAJRÁ OLAJ !!!

lao-ce Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2380
Online-t közvetítenek valahol pl. a Vadkakák-Dombóvár meccsről?
némo Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2379

Ahogy írtam 98%, hogy megyek. Várhatóan a barátnőmmel. Megpróbálok a szünetben a szuvenírbolthoz menni, ha nem sikerül, akkor a meccs után (úgy mint eddig mindíg) abba a pubba megyünk vacsizni, ahová a játékosok is jönnek a meccs után. Nem emlékszem a nevére, talán Cuntry?

Mivel mostantól elszakadok a nettől, már akkor sem tudlak értesíteni bennetek, ha esetleg az a 2% nyerne. Nem valószínű, dehát az esély megvan.
Tudod: Húsvét, család, rokonok, s.t.b.
Szóval, ha így lenne akkor már most elnézést kérek.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket.

Üdv. némo

Előzmény: Fishtax (2359)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2378
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kosárlabda-barátnak!
Bocai Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2377
Debrecen-Dombóvár v6
Albacomp-Falco h10
ASE-Körmend h13
Olaj-Kaposvár h5
Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2376
A csarnokról kérdeztél, hát leírom a tapasztalataimat.

Külsőleg változott a legtőbbet, a bejárat fölötti terasz megszűnt, a helyét beépítették itt található a klubbház (valszeg). Ugye, ez egy klasszikus körcsarnok, a külső kupola üvegtáblákból áll, ezeket kicserélték, és általában kitatarozták kívülről az egészet. A hátsó részt, ahol új lelátó készült, nyílván újjá kellett építeni (így az alapterület is megnőtt).

A terasz mögött az épület belsejében volt a büfé. Nos itt sem jártam, mint ahogy a régi lelátót is csak szemből tudtam szemügyre venni, mivel bérletesként nem engedtek fel. Ahogy elnéztem ott nem sok minden változott, csak állagjavítás történt + plusz a fapadok helyett műa. székecskék vannak. Büfé szempontjából egyébként javult a helyzet, ugyanis az új lelátó mögött is van egy másik.

A vendégszurkoló szemével nézve (tehát a vendégszektorból) végigtekintve a csarnokot. Ez a szektor nem lett nagyobb, talán új "lelátót" kapott? Elég kicsike, pl. a fehérvárihoz képest. Úgy gondolhatták, eddig még elfértek a látiogatók ebben is (Szolnokra nem szokás sokan jönni.)
Tehát, ha a látogató végignéz a lelátókon, jobb kéz felé esik Neki az új rész. Ezt a régi birkózóterem helyén alakították ki és a bérletesek mobillelátója fölött kezdődik, kb. 200-300 ember fér itt el, de akkor már a hering effektus figyelhető meg (erre tegnap nem volt példa). Itt található még egy dobogó (hasonlóan a fehérvárihoz), ahol a kamerák, a spíker és a statisztikusok helyezkednek el özön PC-vel.
Azért kaptunk többek között pénzt az átalakításra, hogy kicseréljék a mennyezet hőszigetelésére használt, rákkeltő üveggyapotot. Ezt persze megcsinálták, annyi látszik az egészből, hogy a mennyezet új, fa borítást kapott, amit nem festettek le. :(( (???)
Ezen kívül állítólag szupermodern öltözők, konditerem épült.
Összességében a változás azért annyira nem látványos, mint Fehréváron, de én ennek is nagyon örülök.

Előzmény: andrej11 (2371)
saabee Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2375
Fishtax!

Könnyen lehet hogy ismerjük egymást... :)
(Habár én nem t'om ki vagy :) )
Vasárnap kiderül.
A nagyszünetben szuvenyír bót!

Ismertető jel piros-kék nagyzászló felirattal /már lehet hogy meg is ismertél ? :)/+sál

Ui.:Dancsi!
Ha ó'vasod és PAKSON VAGY /dézsá vű - Blues fesztivál :) -na ezt pár Paksin kívül nem sokan értették:) /
Sza' téged is várlak:)

Előzmény: Fishtax (2361)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2374
ASE-Körmend H14 (Németh nélkül sima lesz)

Olaj-Kaposvár V7 (izgalmas meccs lesz, kérdés mit nyújt majd Ivkovics)

Alba-Falco H17 (remélem beindulunk)

Debrecen-Dombóvár H7 (Lee???)

Előzmény: olajka91 (2373)
olajka91 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2373
Sziasztok!
Tippjeim:
ASE-Körmend H12
Olaj-Kapos H10
Alba-Falco H10
Debr-Dombóvár h12
Hajrá olaj forever!
Előzmény: Avass (2367)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!