Sziasztok!
A hétvégi tippjeim:
Domb-Kapos v10
Alba-ASE v10(Wiliams megint behülyül!)
Falco -Körm.h5(Madison hiányozni fog)
Debr.-Olaj V10(ha nem nagyképűsködünk.)
Hajrá olaj forever!
Gratula a kupa sikerhez!
Paksiak vigyetek egy kis nyugtatót Wiliamsnak.
Bár az alapszakaszban nem vettem részt a tippülős játékban, azonban ha lehet mostantól beneveznék.
Szóval a tippek:
Dombóvár - Kaposvár -11 (bár ne lenne igazam)
Alba - Ase -7 (Fodor Geri megfogja Williamset)
Debrecen - Olaj H5!!!! (itt az igazi meglepi)
Falk.o. - Körmend V8 (ezt meg a szívem mondja)
...ja, még valami, Sporttárs!: Földi Sanyi Újvidékről származik, sőt M.O.-on először Szolnokon dolgozott! (Tehát "jugó", és ráadásul köze van az Olajhoz - Mostantól részedről b*** Kaposvár???)
Üdv, Avass
Tiszetlt sporttárs!
Azt írtad Belfera-nak, hogy érthetően elfogult saját csapatával szemben, amit meg is értesz: Ezt én is megértem, azt viszont nem, ha valaki egy csapat ELLEN elfogult.
Idéznék Tőled: "Trepák és Mérész elképesztő alattomosságokra képes védekezésben! ... kívülről nézve döbbenetesek a bodicsekek, ziccerező játékosok gáncsolása, fellökése simán. ... Talán azért feltűnő, mert nincs a vérükben, így nem tudják olyan ravaszul, feltűnés nélkül csinálni, mint a jugó spílerek."
Rendben van, láthatod így. Bár szerintem esetükben a kemény védekezést - lásd NBA, vagy ne is menjünk oly messzire, európai kosárlabda - kevered a durvasággal.
Miért mondom mégis, hogy negatív értelemben elfogult vagy az Olajjal szemben? Az idézetben ellentmondás rejlik. Ha azt írod, hogy durvák, de feltűnően csinálják, akkor nem sok időt tölthetnének a parketten, még ezek a bűnrossz magyar bírók is kipontoznák Öket igen hamar, de - szerencsére - nem ez a helyzet. Meg lehet nézni, hogy az említett két játékos hányszor kapott sportszerűtlen hibát, vagy megvizsgálhatnánk a percre levetített fault arányt! Lehet, hogy a békés Orosz Benőnek nagyobb érték jönne ki, mint a "véresszájú" cserepadunknak!
Hajrá Olaj!!!
Falco-MTE H13 (Nickel nélkül kevesek leszünk, bár a tippem azért H, mert bízom a szokásos hibaszázalékomban!)
Dombóvár-Kaposvár H2 (Hajrá Vasút!)
Debrecen-Olaj V7 (Halm hiányzik a hazaiaknál!)
Albacomp-Paks H6 (Lehetne fordítva is...)
Albacomp-Paks +12 (Az ASE egyre fáradtabb)
Dombóvár-Klíma Vill -14 (Rutinból)
Debrecen-Szolnok -8 (Győzünk)
Falco-Körmend +13 (Zsoldos felráz(t)za őket)
...van néhány tippom, ezt mind összetesszük, és lesz egy nagy tipp (HOFI)
Falco-Körmend +4 (új edző jól seper...)
Debrecen-Olaj -8 (fő az önbizalom!)
Alba-Paks -11 (fáradt Alba, ASE is, de legalább fel vannak dobva)
Dombóvár-Klíma -6 (nagy pankráció-remélem nem a lelátón)
Köszi Willie, jó, hogy feltetted, most már nem csak olyan hírek vannak éveken keresztül, hogy: "A Sikágó Csúz 38 fával kikapott hazai pályán, Dávid Kornél 1,5 percet játszott, 1 pontot dobott, de nagyon impozáns volt a bemelegítése." egyszerűen "PHENOM"...
hogy ne csak a ffi rajatsas legyen napirenden (bar tudom, hogy mindenkit az erdekel most legjobban), erdekessegkent egy magyar vonatkozasu amerikai kosaras hir.
Cserny Reka a Harvard Egyetem csapataval megynyerte az Ivy League-et es bejutott az NCAA rajatszasaba, amely Marc 15-16-an kezdodik. Egy ket idezet az errol tudosito cikkbol:
"... The Harvard women's baskettbal team went on to capture the coveted plate (gondolom ez a beceneve az Ivy League kupajanak, mivel tobbszor is igy emlitik a szovegben) outright with a 77-65 win over Yale... Freshman PHENOM (kiemeles tolem) Reka Cserny dropped 19 in the win..."
masik helyen a cikkben:
"The too-hot-to-handle frontcourt duo of Cserny and Peljto, torching opponents all season long, combined for 33 points."
Gratulalunk Reka!
Willie
Albacomp-Paks H 11 (Paksot is elérte a "gödör")
Dombóvár-Klíma Vill V12 (felavatjuk az új csarnokot:-)
Debrecen-Szolnok H7 (Halm vezérletével)
Falco-Körmend H4 (Zsoldos bizonyíthat)
Szívesen.
Inkább hagyjuk a másik topicot, szépen süllyed ,remélem nem látom többet:-)
Városunk mundérját próbáltam védeni egy eredetileg sporttémában, de aztán csúnyán a politika mocsarára vittek egyes negatív erők:-)
Tényleg hagyjuk.
Falco-Körmend H6 (Talán...)
D.Vadkakasok-Olaj V+17 (Sima liba,...izé kakas :))
D.vár-K.vár H8 (Most vagy soha!)
Alba-ASE V7 (Nagyon nehéz lesz!)
A tegnapi meccshez annyit,hogy sajnos úgy vettem észre egész addig nem hajtottunk, amíg nem volt meg a kellő motiváció.Vsz. ezért égtünk Debrecenben is 18-cal(itthon úgy is nyerünk...).
Tegnap azért az utolsó negyedben nagyon oda tettük magunkat!Az kellet!
Szombatra remélem feljavulnak a centereink.Meglehetősen hullámzó telejsítményt nyújtottak.Czigler támadásban,Sitku védekezésben is nyújtott helyenként értékelhetetlent.
Ez Fehérváron kevés lesz!
Kösz a beszámolót, így már mindjárt más a véleményem a tegnapi eseményekről. Remélem Nickelt, Istit és Puteszt példásan megbüntetik. :-)) Kár, hogy Gery is hozzászólt, mert ezzel elbizonytalanított egy kicsit. Talán hétfőn megkapom a meccs felvételét, és akkor már nem csak feltételezni tudok majd - ha tévedtem, akkor el fogom ismerni.
Amúgy melyik topikban hirdeted még az igét?
Az óvás miatt ne félj. Ha a felek megkérdezése nélkül hoznak (hozhatnak) ilyen ítéletet (pl.: lehet viszonyítani a Falco esetéhez) akkor ott nagy baj van. Úgy látszik a szövetségnek nem kell csapat Kelet-Magyarországról....
Sziasztok.
Gratulálok a tesóknak is,meg magunknak is,bár egyikőnk sem lehet túl büszke a tegnapi teljesítményére.
Folytatódik a tippverseny? Ha igen, akkor:
Falco-Körmend H5 (bocs, de így érzem)
Debrecen-Olaj V8 (egyszer már sikerült, megint fog)
Alba-Paks V5
Dombóvár-Kvár H5 (hátha)