Kőszeg Ferenc: Orbán ellenében még Vona Gáborra is lehet szavazni
..
Kőszeg Ferenc, volt SZDSZ-es politikus egy tőle igencsak meglepő kijelentést tesz, amikor arról ír: az Orbán-kormány leváltása érdekében akár még a Jobbikra is lehet szavazni.
Sajnálom, Pöröly. Begyöpösödött vénember vagyok, nem tudok már változni. Harminc éve is ez volt a véleményem a Hazafias Népfrontról, ma is pont ugyanaz a véleményem a Hazafias Népfrontról. Majd a fidelitasos fiatalok, akinek még elég rugalmas a gerincük, és kilencszer meg tud csavarodni, majd azok átértékelik újra és újra. Én már így maradok, vén, megcsontosodott konzervatív.
Hogyan lehet alkotmányosan magyar állampolgárokat kitakarítani Magyarországról? :(
Az "álcivil szervezeteket kell kitakarítani , akiket , ismeretlen hatalmak , komcsi liberálnáci , etc pénzelnek külföldről.
Minden civil szrvezetnek joga van Mo-on működni , ha Mo-on adózott pénzekből - magyar adófizetők , magyar bejegyzésű, magyar tulajdonu cégek - fedezi a működését.
Ma sem sok akad, aki nem lát át a Fidesz és a CÖF szitáján.
Én bizony átlátok rajta, mint ahogy Soros és az ő álcivil bagázsain is, és meg kell mondjam, a magyar változat közelebb áll a szívemhez, mert nem gondolom, hogy Soros céljai egybeesnének a magyarokéval.
Az MSZMP-nek is pont azért kellett a Hazafias Népfront, hogy legyen egy olyan szervezet, amire rá lehet fogni, hogy nem is a párt beszél belőle. Nem nagyon akadt hülye, aki elhitte, persze. Ma sem sok akad, aki nem lát át a Fidesz és a CÖF szitáján.
A reggel, éjjel meg este átlátszóságért visítozó, hivatásszerű közérdekűadat-igénylő "N"GO szervezetek üvöltenek,
A cím nem pontos, így lehetőséget ad a liberáln... "civileknek", hogy hazudjanak megint.
A cím helyesen így hangzana:
Visít az ' álcivil ' , mert nem akar átlátszó lenni.
Németh Szilárd: Ki kell takarítani az álcivileket
SZA,
2017. január 10., kedd 19:28, frissítve: szerda 06:17
..
A nem kormányzati szervek tisztségviselőit vagyonnyilatkozatra köteleznék. Németh Szilárd rezsibiztos szerint csak az álcivileket takarítanák ki az országból.
Elsőre elolvastam, épp azért tűnt fel, hogy pont a leglényegesebb különbséget "felejtetted" el figyelembe venni: a CÖF ha kap is támogatást, azt semmiképp nem külföldről kapja. A CÖF a mi kutyánk kölyke, így kizárt, hogy külföldi érdekeket szolgálna.
A CÖF-re semmiféle konkrét társadalmi igény nincsen. Kétféle igény van: a Fidesznek kell valami szervezet, amit időnként maga előtt tolhat, hogy megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy nem ő beszél. És még fontosabban: kell neki egy szervezet, amellyel úgy végeztethet el kampánytevékenységet, hogy ne számítson be a törvényes kampányfionanszírozási korlátokba. Szimpla pénzmosás, semmi más.