Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 298
hát igen....szégyen,hogy valamit úgy adnak ki,hogy nincs magyar leírás:((((     nem mindenki tud angolul....
Előzmény: tomi_x (296)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 297
Akkor te is "ősfiatos" vagy :) Azt nem kérdem, milyen a TJet, hisz még alig használtad...de ha kerül bele km, akkor írj! Fogyasztás járatás alatt-után, városban-országúton stb...

Hivatalból van meghívó innen a lépcsőshátúaknak a Grande Punto topicba is, meg persze a
puntoclub.hu találkozókra.

Itt mindenki Érden vásárol??????
Előzmény: tomi_x (294)
tomi_x Creative Commons License 2008.03.16 0 0 296
Jaaaa bocs !! :))))

Kicsit figyelmesebben elolvastam az angol leírást. De többi részhez már nagyon jól jönne egy magyar nyelvű ismertető.
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 295

tomi x!

...nem erre gondoltam,az autó választásra,hanem a Blue and me...beállításra....

Előzmény: tomi_x (294)
tomi_x Creative Commons License 2008.03.16 0 0 294
Nem kellet segítség.
Volt egy 96-os fiat bravam. Cserélni akartam tavaly összel. Gondoltam nézek valami 2-3 éves autót és a sok használtautó telep után csak kiváncsiságból benéztem egy szalonba. Megláttam és eldőlt hogy linea lesz. 1 hétre rá meg is rendeltem. 2-3 szalon közül az érdi volt a legszimpibb. Ennyi.
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 293

Gratula!

...mi alapján sikerült,magadtól vagy a mi segítségünkel........én is ott vettem 3 hó-t vártam rá,én voltam az első MO-on,aki megrendelte,éjjel-nappal vele álmodtam..:))))

Előzmény: tomi_x (292)
tomi_x Creative Commons License 2008.03.16 0 0 292
Sziasztok !

Sikerült , minden müxik frankón. Illetve a hívás indítás-fogadás , meg a phonebook átvitele is megtörtént. A többi részét (hangvezérlés stb.) még meg kell ismernem.

Az autó szine indie elfántcsont (bézs) és alap emotion. Semmi plussz extrát nem kértem bele és autocentrum szabo érd -nél vettem. Kicsit sokat kellett várni , de ez van.

Üdv Mindenkinek
tomi
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 291

imitto!

...jól tudod,igen én készülök errre csak most jön a 3.trónörökös és rengeteg futkározni valóm van.....de,ha te tudsz valakit segítsél te nekem,ha meg én akkor szólok neked....:))

Szabadalmi hivatal,Fiat Italy,Mikrosoft-al kell megegyezni,mert ezu nem egyszerű dolog,...ez szoftver átdolgozás,tovább fejlesztés,így büntetőjogilag felelősségre vonható az ember.....:(((

Előzmény: imitto27 (290)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 290
Ha jól emlékszem te készültél valakivel a B&M magyarítására...megnéztem közben az angol/olasz stb. telepítőt, tul.képp sima mezei Windows Mobile csomag...szóval ha van ismerősöd, aki a csomagot szét tudja kapni, vagy ez alapján el tud készíteni újat, akkor beszállnék a hangfájlok felvételével - nekem itt munkahelyen van rendes süketszoba-mikrofon-kompresszor-mixer és a végére PC ami rögzít...szóval ezt a részét igényesen el tudom készíteni bármilyen formátumba!
Előzmény: berigazek2 (289)
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 289

tomi x

Most itt vagyok!Blue and me ügyben:

-amikor elinditottad a párosítást a telóról és megtalálta a Blue and me-t utána a Blue and Me adja ki,írja ki a PIN kódot a fedélzeti képernyőre,azt írod be a telcsibe és után a üdvözöl a Blue and Me rendszer WELKOME ....

-...és rögtön utána felajánlja,hogy vidd át a telefonkönyv bejegyzéseidet a Blue and Me-be....,te megnyomod a YES-re a gombot(hívásindító gombot a kormánykeréken) vagy hangosan mondod,hogy YES (hangutasításos alapon)..

-ha nem olyan telcsivel rendelkezel,amelyik automatikusan átviszi a telefonkönyv bejegyzéseidet,akkor a következőt kell tenned:

-a felajánlás után,ha megszakad a kapcsolat a telcsid és a Blue... között,akkor megjelenik a kijelzőn az a szó,hogy CONTACTS.  ilyenkor gyorsan vagy már azelőtt kijelőlöd az átvinni való bejegyzéseidet és  manuálisan átküldöd a Blue and me-be a bejegyzéseidet egyenkenként!!!!!

-a fed.képernyőn minden sikeres átvitel utál megjelenik,hogy CONTACTS 1;CONTACTS 2;CONTACTS 3.....és így tovább ,amig nem vitte át az összest

-a végén meg kell nyomni a kormánykeréken a hívásindító gombot(telcsi kagylót) a nyugtázáshoz....:))))

ENNYI!

UI:Légy ügyes,mert sikerülni fog,én 3 napig,napi 5 órát szenvedtem vele,mert az én telcsim sem vitte át automatikusan a CONTACTS-okat....és senki sem tudott segíteni nekem,sem a FIAT MAGYARORSZÁG,SEM A FIAT ITALY....:((

Ha van még kérdésed, ki vele ...én holnap este utazom külföldre és nem tudok veletek chatelni,hét vége felé jövök....:)9

Előzmény: tomi_x (284)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 288
Most itt vagyok úgy késő estig...remélem, nem írtam hülyeséget Blue&Me ügyben, asszem a GP-n írták így...nekem a Grandéban még nincs benne, a Linea lesz az első ilyen...
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 287

imitto27!

Észrevettem,hogy amikor én nem vagyok PC közelében,ti akkor vagytok rajta:)))  ...hát igen,ez így szokott lenni,pedig én aztán állandóan ,,lesem",hogy van-e új hozzászólás....

Előzmény: imitto27 (286)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 286
Ha minden igaz, miközben párosítod az eszközöket a központi kijelzőn kiírja a B&M a 4 jegyű PIN kódot. Ezt üsd be a telóba. És GRAT a géphez! Színe? Mi alapján választottál típust/motort? Eddigi rövidke tapasztalatok?
AZ MIÉNK IS ITTHON VAN VÉGRE!!! Elvileg kint van Érden az Autócentrum Szabó-nál. Még van vele kis papirmunka - meg vonóhorog, a tolatóradart még csak most akarjuk kérni, mikor megyünk papírokat aláírogatni...akkor még marad, de f.gépet viszek :))) - úgyhogy hó vége lesz belőle...addig még kicsit GP...
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 285

tomi  x!

Gratula!!!!

Ma nem leszek PC közelben,de elmagyarázom neked,ha dobsz egy mailt nekem...:)  arra tudok válaszolni bármikor:)))) Most nincs időm leírni ide sem,mert már késésben vagyok:(((

tomi_x Creative Commons License 2008.03.15 0 0 284
Sziasztok !

Péntek óta én is boldog tulaja vagyok egy 1.4 Tjet Linea-nak, Emotion felszereltséggel. Sok mindent még nem tudok róla mondani csak annyit hogy nagyon szép. Viszon van egy kis gondom :
A Blue&Me-hez nem kaptam leírást de már sikerült letöltenem egy angol nyelvűt. Viszont amikor össze akarom kapcsolni a telefonnal akkor a teloba be kéne ütnöm egy jelszót amit sehol sem találok. Hol kéne hogy legyen ?

Üdv
tomi
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.15 0 0 283

VaNick!

...nem lett annyi....:)))

Előzmény: VaNick (282)
VaNick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 282
de így hogy vitted az olajat, nem ennyi lett, nem?
Előzmény: berigazek2 (281)
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.15 0 0 281

atoms...

én azért tettem bele ilyen típusú olajat,mert ezt ajánlották és külön vettem meg,mert a szervízben drágább lett volna..:(((

A múgy csak az olajcsere olajszürővel és munkadíjjal kb.26-30000,-........:))

Előzmény: atoms (279)
atoms Creative Commons License 2008.03.14 0 0 280
Kedd óta 1000? Akkor most agyon belehúztál. Most megint kapaszkodhatok, hogy utolérjelek. :) Holnap szerintem nekem is meg lesz az 5000.
Előzmény: berigazek2 (277)
atoms Creative Commons License 2008.03.14 0 0 279
Hali,

amint írtam már csak hétvégén vagyok. Ím ismét itt van, tehát én is. :)

Ez a gyári ajánlás? Vagy más alapon választottál? Ott mennyiér pakolták bele?
Előzmény: berigazek2 (276)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 278
Kevés fut még belőle, türelem! Majd ahogy egyre többet látsz az utcán, egyre több hsz születik...
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 277
...azóta meg volt az olajcserém,mentem 1000 km-t és még egy hozzászólás sem azóta,tényleg bezárunk lassacskán.....:((((
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 276
....hát téged is ,,látni Atyám"...???   Én kedden megyek olajcserére 5000 km-nél és Selénia  WR 5W40-est teszek bele.........te nagyon eltüntél.,hol voltál eddig....:(((
Előzmény: atoms (275)
atoms Creative Commons License 2008.03.09 0 0 275
Úgy látom Mindenki kirándulni volt, mert senki nem írt a hétvégén. :) Jól mennek a vasak?

Lassan elérkezem az 5000 kmhez, kezdhetek gondolkodni az ajánlott olajcserén. Szívesen veszem a javaslatokat a bevált típusokra.
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 274

imitto!

Én Gödöllön és Gyömrőn leszek holnap de. és du. is....:)...ha tudsz e-mailezni,írj és én válaszolok a mobilomról!!!!....(megyünk a 3. trónörökös babakocsijáért és kiságyáért...:)))

Előzmény: imitto27 (273)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 273
Köszönöm a segítséget, ez a típus tuti hogy lesz...

Jó sokat vagy hosszú úton! Irigyellek is érte, imádok vezetni de legtöbbször csak otthon-munkahely távon (11 illetve 15km.) sikerül - bár azt legalább hajnalban, üres úton, zömmel kikapcsolt rendőrlámpáknál. Mondjuk holnap reggel én is megyek Gyöngyösre "családlátogatásra", végre egy kis pihenés...így legközelebb hétfőn leszek netközelben.
Előzmény: berigazek2 (272)
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 272

..na:

H7 ÉS 50-75 Watt-ot is elbír:)..... én még 1 órácskát leszek fennt,mert holnap megyek hosszú útra és holnap is csak este leszek itt..:)

Előzmény: imitto27 (271)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 271
bőven ráér, ezért ne keresgélj...amúgy 1/2 2-ig itt vagyok, bár még most kicsit dolgozni is kell...
Előzmény: berigazek2 (270)
berigazek2 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 270
itt vagy még...???ráér holnap vagy írjam meg most????
Előzmény: imitto27 (269)
imitto27 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 269
A foglalat érdekelne, tehát hogy H1, H3, H4 vagy H7 izzók kellenek bele (H4 biztos nem mert külön van a tompi meg a refi...) illetve hány wattosak?
Előzmény: berigazek2 (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!