Akkor te is "ősfiatos" vagy :) Azt nem kérdem, milyen a TJet, hisz még alig használtad...de ha kerül bele km, akkor írj! Fogyasztás járatás alatt-után, városban-országúton stb...
Hivatalból van meghívó innen a lépcsőshátúaknak a Grande Punto topicba is, meg persze a puntoclub.hu találkozókra.
Nem kellet segítség. Volt egy 96-os fiat bravam. Cserélni akartam tavaly összel. Gondoltam nézek valami 2-3 éves autót és a sok használtautó telep után csak kiváncsiságból benéztem egy szalonba. Megláttam és eldőlt hogy linea lesz. 1 hétre rá meg is rendeltem. 2-3 szalon közül az érdi volt a legszimpibb. Ennyi.
...mi alapján sikerült,magadtól vagy a mi segítségünkel........én is ott vettem 3 hó-t vártam rá,én voltam az első MO-on,aki megrendelte,éjjel-nappal vele álmodtam..:))))
Sikerült , minden müxik frankón. Illetve a hívás indítás-fogadás , meg a phonebook átvitele is megtörtént. A többi részét (hangvezérlés stb.) még meg kell ismernem.
Az autó szine indie elfántcsont (bézs) és alap emotion. Semmi plussz extrát nem kértem bele és autocentrum szabo érd -nél vettem. Kicsit sokat kellett várni , de ez van.
...jól tudod,igen én készülök errre csak most jön a 3.trónörökös és rengeteg futkározni valóm van.....de,ha te tudsz valakit segítsél te nekem,ha meg én akkor szólok neked....:))
Szabadalmi hivatal,Fiat Italy,Mikrosoft-al kell megegyezni,mert ezu nem egyszerű dolog,...ez szoftver átdolgozás,tovább fejlesztés,így büntetőjogilag felelősségre vonható az ember.....:(((
Ha jól emlékszem te készültél valakivel a B&M magyarítására...megnéztem közben az angol/olasz stb. telepítőt, tul.képp sima mezei Windows Mobile csomag...szóval ha van ismerősöd, aki a csomagot szét tudja kapni, vagy ez alapján el tud készíteni újat, akkor beszállnék a hangfájlok felvételével - nekem itt munkahelyen van rendes süketszoba-mikrofon-kompresszor-mixer és a végére PC ami rögzít...szóval ezt a részét igényesen el tudom készíteni bármilyen formátumba!
-amikor elinditottad a párosítást a telóról és megtalálta a Blue and me-t utána a Blue and Me adja ki,írja ki a PIN kódot a fedélzeti képernyőre,azt írod be a telcsibe és után a üdvözöl a Blue and Me rendszer WELKOME ....
-...és rögtön utána felajánlja,hogy vidd át a telefonkönyv bejegyzéseidet a Blue and Me-be....,te megnyomod a YES-re a gombot(hívásindító gombot a kormánykeréken) vagy hangosan mondod,hogy YES (hangutasításos alapon)..
-ha nem olyan telcsivel rendelkezel,amelyik automatikusan átviszi a telefonkönyv bejegyzéseidet,akkor a következőt kell tenned:
-a felajánlás után,ha megszakad a kapcsolat a telcsid és a Blue... között,akkor megjelenik a kijelzőn az a szó,hogy CONTACTS. ilyenkor gyorsan vagy már azelőtt kijelőlöd az átvinni való bejegyzéseidet és manuálisan átküldöd a Blue and me-be a bejegyzéseidet egyenkenként!!!!!
-a fed.képernyőn minden sikeres átvitel utál megjelenik,hogy CONTACTS 1;CONTACTS 2;CONTACTS 3.....és így tovább ,amig nem vitte át az összest
-a végén meg kell nyomni a kormánykeréken a hívásindító gombot(telcsi kagylót) a nyugtázáshoz....:))))
ENNYI!
UI:Légy ügyes,mert sikerülni fog,én 3 napig,napi 5 órát szenvedtem vele,mert az én telcsim sem vitte át automatikusan a CONTACTS-okat....és senki sem tudott segíteni nekem,sem a FIAT MAGYARORSZÁG,SEM A FIAT ITALY....:((
Ha van még kérdésed, ki vele ...én holnap este utazom külföldre és nem tudok veletek chatelni,hét vége felé jövök....:)9
Most itt vagyok úgy késő estig...remélem, nem írtam hülyeséget Blue&Me ügyben, asszem a GP-n írták így...nekem a Grandéban még nincs benne, a Linea lesz az első ilyen...
Észrevettem,hogy amikor én nem vagyok PC közelében,ti akkor vagytok rajta:))) ...hát igen,ez így szokott lenni,pedig én aztán állandóan ,,lesem",hogy van-e új hozzászólás....
Ha minden igaz, miközben párosítod az eszközöket a központi kijelzőn kiírja a B&M a 4 jegyű PIN kódot. Ezt üsd be a telóba. És GRAT a géphez! Színe? Mi alapján választottál típust/motort? Eddigi rövidke tapasztalatok? AZ MIÉNK IS ITTHON VAN VÉGRE!!! Elvileg kint van Érden az Autócentrum Szabó-nál. Még van vele kis papirmunka - meg vonóhorog, a tolatóradart még csak most akarjuk kérni, mikor megyünk papírokat aláírogatni...akkor még marad, de f.gépet viszek :))) - úgyhogy hó vége lesz belőle...addig még kicsit GP...
Ma nem leszek PC közelben,de elmagyarázom neked,ha dobsz egy mailt nekem...:) arra tudok válaszolni bármikor:)))) Most nincs időm leírni ide sem,mert már késésben vagyok:(((
Péntek óta én is boldog tulaja vagyok egy 1.4 Tjet Linea-nak, Emotion felszereltséggel. Sok mindent még nem tudok róla mondani csak annyit hogy nagyon szép. Viszon van egy kis gondom : A Blue&Me-hez nem kaptam leírást de már sikerült letöltenem egy angol nyelvűt. Viszont amikor össze akarom kapcsolni a telefonnal akkor a teloba be kéne ütnöm egy jelszót amit sehol sem találok. Hol kéne hogy legyen ?
Én Gödöllön és Gyömrőn leszek holnap de. és du. is....:)...ha tudsz e-mailezni,írj és én válaszolok a mobilomról!!!!....(megyünk a 3. trónörökös babakocsijáért és kiságyáért...:)))
Köszönöm a segítséget, ez a típus tuti hogy lesz...
Jó sokat vagy hosszú úton! Irigyellek is érte, imádok vezetni de legtöbbször csak otthon-munkahely távon (11 illetve 15km.) sikerül - bár azt legalább hajnalban, üres úton, zömmel kikapcsolt rendőrlámpáknál. Mondjuk holnap reggel én is megyek Gyöngyösre "családlátogatásra", végre egy kis pihenés...így legközelebb hétfőn leszek netközelben.