Mondjuk az, hogy nem tudja igazolni hogy mikor született? Eddig a kutyát se érdekelt igazán a valós kora, de most felnőtt mezőnyben azért már fajsúlyosabb a történet... Reálisan nézve élőben és fotókon is, vagy az összes hazánkban megforduló afrikai túlfejlett, főleg arcra, vagy nem stimmel a koruk, mert Omenekát élőben 17 évesen láttam utoljára, akkor úgy nézett ki a saját korosztályában, mintha óvodásokkal játszana és most csak fotókat látva róla, szerintem kevés ember van aki 20 évesen így néz ki...
Én is magamra vettem,hogy kevés a hozzászólás. Valóban keveset írok,de mindig elolvasom az itt megjelenteket. A csapattól én is sokat várok. Vojvoda megszerzéséről én már nem is álmodtam,de nagyon örülök neki. Van egy személyes emlékem Vele kapcsolatban még az első paksi évéből,azóta én felnézek Rá,meg ahogy a hátán vitte a megroggyant Olajt az tiszteletreméltó volt. Szóval Ő többet jelent,mint bármelyik légiós az országban. A légiósokból a tavaly Mo-n játszottakról tudok szólni,nálam Ők bent voltak a bajnokság 5 legjobb légiósa között. Most nálunk lesznek,tehát Dáviddal együtt ez már három. Azt gondolom ott vagyunk a Falco mellett a keretet illetően,remélem ki is jön a minőség. Én Forraynak is örülök,elvileg idevalósi,és biztos vagyok benne hogy nagyon örül ennek a lehetőségnek,és mindent megtesz a sikerért. Azt nem tudom értelmezni,hogy ki minek örül meg miért bánkódik itt,de elég szomorú lenne,ha egy ilyen erősségű és emberi minőségű csapat mögé sem állna oda egy emberként a közönség.
Ha a DEAC-cal árkérdés lenne, akkor szerintem nem edzhetne. Szerintem más papírt kell még intézni, ami hosszabb távra szól. Omeneka speckó eset, nem sima magyar fiatal. Ott lehet valami...
Curryt szeretni fogjátok, nyakamat teszem rá. Csapatember, csodásan védekezik, a dobása kicsit hektikus, de benne van az extra is. Hozzáállása is jó, meg jó fej srác is. Falco drukkerként sajnálom nagyon a távozását.
Egyébként az Alba kerete tűnik a legerősebbnek szerintem a Falcoé mellett.
Kicsit vicces szerintem, hogy azok miatt nincs aktív párbeszéd és élet a Fórumon, akik “kiforgatják“ pár ember szavait.
Itt a nyár elejéig egymást nyalta körbe a fanyalgók tömege, és versenyt sírt számos kommentelő. Volt nagyjából 3 hozzászóló, aki ennek a ”kísértésnek“ ellenállt és nem állt be a sorba. NA MIATTUK NINCS FÓRUM! ;D Vicces.
Az All in Albánál volt 5 rookie légiós, most nem ez a helyzet, sőt 2 játékosunk komoly ismeretekkel rendekezik a honi pontvadászat stílusáról testközeli élményekből, korábban bajnok, vagy aspiráns csapatban vezérszerepet betőltve
Ehhez van egy Vojánk -aki a második legjobb magyar játékos az aktívak közül Hanga után, és aki még évekig megelőzheti Zozó zsenijét- és egy nagyon mély, felnőtt válogatott kerettag U23 kontingensünk, akik az új szabály miatt nagyon fontosak lehetnek majd. És azért Luka meg Csori miatt sem kell eret vágni, főleg Luka tud myar szinten produktív játékos lenni, és neki mindig jót tesz, ha van a keretben olyan, akire felnéz
Nekem ez erősebbnek tűnik a szezon jelen szakaszában
Remélem a játékunk is hasonló evolúción megy át, mint akkor, és jó szezonunk lesz
Minden egyes igazolásunknál ide raktad, hogy “mégegy öreg szerb”
És a keret végleges kialakításánál is ezen ironizáltál
Direkt visszaolvastam, még Sarkat se állította, hogy Forray ide öreg szerbeket fog igazolni, te mégis ezen lovagolsz, és ezzel a témával üzengetsz a korábbi fórumozóknak
Persze tudom, hogy értetted,csak mondom
Azt, hogy ez mennyire lesz -icses Alba, és mennyire köszön majd vissza a Fofóra jellemző korábbi stílus, azt a keret előre jelzi valamennyire, de talán téged is beleértve erre várjuk a leginkább a választ őszre. Mert ugye az tény, hogy az úkori Alba stílusa soha nem az volt, amit a KTE-től láttunk (mielőtt jön valaki a pénzzel, az elég vastag bukszából összerakott ezüst KTE sem játszott mást ;) )
Marko Deraszimovics szerint pl az Ivkovics által lefektetett rendszert Fofó tökéletesen vitte tovább, és számára garancia, hogy Váradi Kornél is ezt teszi majd ....
És ha egy játékosa így látja, miért ne gondolhatná ezt egy szurkoló? Miért ne tarthatna ettől? Miért gond ez?
Korrektnek tűnik a keret. Curry játéka mindig is tetszett. Kár, hogy nagyon úgy tűnik sokat élőben ezt az idei csapatot nem fogjuk látni. Szerintem szinte végig zártkapus szezon lesz ,sok halasztott meccsel, mert több helyen felüti majd fejét a korona. Tehát nem ártana ha lennének minőségi online közvetítések. A mindigot hagyjuk, 2020-ban ez értelmezhetetlenül silány.
Omeneka hetek óta itt edz. Valami oka biztosan van, hogy eddig nem jelentettük be.
A legutóbbi All In Albánál pedig szerintem egyelőre biztos nem tűnik erősebbnek ez a keret, már csak azért sem, mert fogalmunk se lehet róla, valójában mit tud. De reméljük, tényleg nyer valamit.
A hozzászólásod első részét egyszerűen nem értem, vagy csak akkora hülyeség, aminél értelmesebbnek tartalak. De tőlem azt és úgy értesz félre, ahogy akarsz.
Ha pedig szerinted senki nem volt ezen a fórumon, aki Forray kinevezésénél epét hányt és az -icseket meg a Fehérváron nézhetetlen stílust emlegette, akkor szimplán szenilis vagy. :) És segítek, nem én voltam.
De mindegy ez már, a keret önmagáért beszél, aztán, hogy mi lesz kihozva belőle, majd elválik.
Csak a történelmi hűség kedvéért - és azok védelmében, akik ettől már hánynak - senki nem vizionált ilyet, csak Te, és ez könnyen visszakereshető ;)
Értem én, hogy a fórum (is) agyhalott állapotba került, a mai bejelentéssel kapcsolatban a beírók 33%-a szolnoki, és ez zavar, de ez nem lesz másképp a jövőben sem, mert akinek saját véleménye van, esetleg kétségei, fenntartásai, annak nincs itt helye, mert annak szavait kiforgatja itt pát ember, és két perc múlva az illető már a valódi írott tartalomtól függetlenül vezetésgyűlölő, meg fikázó, és ellenség(es)
ha ebben lenne változás, talán lenne újra élet a fórumon
————-
Erre a keretre lett költve, az biztos, és semmi meglepetés nincs benne. A mezőnyposztra igazolt amerikaiak egyike sem a megőrülős fajta, simán hajlandóak egy rendszerben a saját dolgukat fegyelmezetten végezni, mindkettő jó védő
Szerintem a 4/5 cenya is ez a kategória szerintem a 3/4 csatár az egyedüli lutri, ő lehet a legolcsóbb Talán csak a low post rotáció lehet rés a pajzson, de mintha felfedeztem volna egy ígéretes kiegészítő játékost a FB edzésfotókon, szóval az sem biztos, hogy kérdés sokáig
Viszont a fehérvári szurkolói igényeket elég erősen ki tudja ez elégíteni, és a keret alapján hihető(bb), hogy nem a KTE-ben megszokott Fofó stílust fogjuk látni
Számomra továbbra is az a kérdés, hogy Fofó - akinek a keze alatt sem a rutinos, sem a tehetséges magyarok, sem a légió nem képviselt vezetőedzői pályafutása során ilyen minőséget - képes lesz-e megugrani a szintet, tud-e úgy hatékony és eredményes játékrendszert csinálni, hogy a közönség igényeit is kiszolgálja?
én reménykedem benne, fontos lenne egy sikeres szezon végre
Szerintem Simon Balázs elvégezte a dolgát, ez a keret erősebbnek tűnik Báne legutóbbi all in Albájánál, szóval gratula érte
Amit az albával kapcsolatban írsz azt osztom, amit az olajról azt már kevésbé.... Ez a Jones-Badzim csere nálam aggályos, mint ha 19-re lapot húztunk volna. Ha bejön akkor nagyot szól de ha nem... akkor azt megint csak mi basztuk el....Warrnernek örülök ő nagy spíller, ugyan akkor még nem látom hogy mellette (mögötte) majd Pongó aki a legjobb magyarunk mennyire tud majd kibontakozni... Szóval nálam nem nagyon állnak össze a képkockák de bízzunk benne hogy Potocniknál igen.
Nekem nincs bajom a keretünkkel, remélem, lesz bajnokság is hozzá. :))) Akik Fofó kinevezésénél Albavics csapatnevet és egy közepesen aktív nyugdíjas otthont vizionáltak, azok tévedtek, de szerintem ők is örülnek neki. Aztán persze, hogy milyen lesz a játékunk, majd menet közben derül ki.
Mivel lenne annyival jobb a Falco? Perl klasszis, nálatok Voja az. Váradi inkább egy küzdő, mint egy tehetség, Benke meg azért még nem mindig hozza azt a szintet (Luka is képes arra amire Benke). A légiósaitok jók, a Falconál meg pl. ott van a 36 éves, sérülés utáni Milo. Szóval én szerintem jók lesztek, bajnoki címre is esélyesek. Szerintem kicsit mi (Olaj) vagyunk alulértékelve, de lehet ezt csak a szurkoló mondatja velem és nem leszünk olyan jók :)
Rosszak nem leszünk, az borítékolható. Falco sajnos ugy meg lett pumpálva,hogy toronymagas favoritok, de utánuj szerintem ott vagyunk mi a Pakssal és a Debrecennel valahol egy szinten, talán előrébb is kicsivel.
1 dolog aggaszt kicsit. Remélem a kezdő center posztot nem Csorvasival képzeljük el.
Omenaka?? Őt elfelejtettétek bejelenteni vagy mi? Mert ha ő is nálatok van akkor Fofó mesternek már csak egy sms-t kell küldenie Okornak hogy: Ezt elbasztad...😆😆😆
Szerintem nem látod máshogy, csak más szemszögből írtad le.
Te a játékos szemszögből nézted.
Én inkább klub szempontjából.
A játékos játszani akar és nem a padon ragadni - ez így van.
De a klub meg inkább tartana nyílván a 11-12-13. helyen is olyan játékost, aki képességei alapján máshol 7-8. lenne a rotációban (és mellesleg helyi is)
A lényeg ugyanaz, jelenleg jól állunk fiatalokban és úgy néz ki a következő években lesz utánpótlás, amire lehet építeni. Csak tudjuk ezt jól kihasználni!
Egy versenyzőnek versenyeznie kell. Először a helyéért, a perceiért, aztán az ellenféllel ( ez a gondom egyben a fiatal szabállyal)
És a klub merítési lehetőségei javulnak azzal, ha a Takikat “tolja” Ádi, és már látszik a jövő Kasi meg a DKKA-tól átcsábított Kertész Dávid személyében, de lehetne még sorolni, Takács Erik és a többiek nevét
Szerintem abszolút nem gond, ha valaki elmegy kölcsönbe
Bárcsak Béres Gabó, Sajni vagy Posch Dani, esetleg Numez Martin, Vincz Tóni vagy Képli Peti előbb úgy döntött volna, hogy máshol megpróbálja felépíteni magát
Mindannyian nagy tehetségek voltak
Hanga és Keller Áki egy bajnokesélyes albába is be tudta verekedni magát, Lukács is be tudná szerintem
Viszont aki nem ilyen szerencsés, annak hosszú távon nem szabad a padon ragadni, sem az adott játékos, sem a magyar kosárlabda érdeke nem ezt kívánja
Polster Atti szerintem nagyot fejlődött itt, de Norbit és Lukát nem tudta volna kiszorítani, nagyon jó döntést hozott, hogy a Zetével próbál kitörni
Amiről beszélsz mind így van (kivéve talán Omenekát...).
De ez lehet egyben áldás és átok is, hogy egyszerre ”szakadnak rá“ a tehetséges fiatalok a klubra.
Mert nekik perceket kell adni, akkor is ha teljesítmény kényszer van, különben elmennek máshova fejlődni és játszani (Polster már el is ment kölcsönbe ZTE-be). Ezt meg lehet oldani persze többféleképpen is, de nagyon nem egyszerű eset:
- Ha nagyon jó a csapat, akkor elbírhatja közép/alsóházi csapatok ellen, hogy a fiatalok több percet kapjanak - de ez nagyon ritka eset, kb. három negyed alatt kellene eldönteni meccseket.
- Ha a vezetőség úgy dönt elég most a 3-6. hely, cserébe építsük a jövő triplázó Arany Albáját.
- Nagyon jó pszichológiai gondozás kell a fiatalok mellé, ami egyébként úgy an bloc nagyon hiányzik a magyar sportban - a tehetség gondozás ilyen formája. El kell mondani nekik, hogy a jelenlegi részsikerek (hasznos percek) és az itthon jövőbeli lehetőségeik többet érhetnek nekik, mintha ezeket pénzre és percekre váltanák máshol.
Komoly feladat, de ebben talán messze ligaelső a csapat most, ha jól kezeljük a régi idők MTE-je köszönhet vissza: sikerek a helyi arcok keze által.
Nincs akkora korkülönbség, 2000-2001-es srácokról beszélünk
Lukács Norbi magasan a leg előrébb tart, megkockáztatom, pár év, és a válogatott 3-asa lesz, utána a Takik, de nagyon a nyakukon van Balsay Ádi, aki iszonyat atletikus lett ( ezúton is grat az edzőinek) és a játékát meg mindig is jellemezte egy vagányság és bátorság. A közeljövőben az u20 válogatott legnagyobb reménysége lehet szerintem
Ami Sodiq-ot illeti, ő egy ..... Khm.... nagyon túlérett 17 éves. Nagyon..... Ezért is nem megy olyan könnyen rá a súly... de technikailag rengeteget fejlődött. Korábban volt szó Omenekáról, semmi bejelentés, gondolom kútba esett a dolog, na ő azért komolyabb u23 backup lehetne a low post rotációban
De Sodiq is kaphat szerepet, hamis 4-esként, ma már egész ügyesen belökdösi a 3-asokat is
Annak örülök a legjobban, hogy nemsokára ismét fehérvári születésű játékosok lehetnek majd fontos szerepben a parketten. Ha ez az első helyért küzdő csapatban lesz, az még nagyobb öröm
Egyik sem,hanem ......! Én örülök egyébként hogy visszatért.
Tényleg úgy néz ki,hogy jó csapatunk lehet,legalábbis jó légiósokat hoztak. Meg itt van ugye Voja,aki rengeteget jelent,mondhatni garancia a jobb szereplésre. Hogy lesz-e bajnokság? Talán elindul. Simán végig megy-e? Úgy gondolom nem. Tudunk-e menni meccsre? Én úgy gondolom nem nagyon,de ha igen, akkor is kevesebb néző lesz. Sajnos. Pont most,amikor versenyképesek lehetünk,bár máshol is elég jó légiósokat találtak. Meg láthatjuk(nánk) Winstont is!!!