Ez a topic olyan nőkről,házaspárokról,élettársi viszonyban élőkről szól akik TUDATOSAN nem/vagy még nem/vállalnak gyereket.Hogyan élnek,mit szól hozzá a környezetük,eddig miért nem vállaltak?A késői gyerekvállalás előnyei és hátrányai.Véleményeket,hozzászólásokat,tapasztalatokat várok.
Szerintem az ideális férfi (barátnőim szerint szintén fehér holló): dús és sötét hajú, barna szemű, csibészes mosolyú, nagy dumás, szórakoztató, jó humorú, határozott-rámenős (de nem bunkó!), nem otthonülő, nem egész nap a sz.gép előtt görnyedő, nyitott és érdeklődő, ún. veleszületett (érzelmi és értelmi) intelligenciával rendelkező kétkezi munkás, aki nem iszik és nem dohányzik, utálja a tuc-tuccot (a 70-es/80-as évek rockzenéjét viszont szereti), és természetesen családcentrikus. :))) Aki őszintén szeret és nem akar nálam szebbet, jobbat, okosabbat vagy gazdagabbat.
Csak a nagy számok törvénye alapján sülnek ki - nagyritkán! - jó dolgok a mutációkból.
A pontmutációk (ezek a leggyakoribban) nagyrészt észrevétlenek, aszervezet működésében nem okoznak változást, mivel vagy un. néma szakaszon történnek, vagy pedig a DNS másik szálán futó információ korrigálja.
Amely mutáció fenotipusosan megjelenik, ott edig elsöprő többségük hátrányos - és csak igen-igen kicsiny hányaduk nyúlt előnyt az evolúciós versenyben.
Véleményedre cáfolandó hangsúlyozom ismételten, hogy érdekes módon - mint írtam - inkább megfogni igyekszenek a pasik...
Többség előbb utóbb elkezdi tervezni a harangzúgós ünnepélyes fogságbaejtést - na ilyenkor vagyok kénytelen "szabadon engedni" szegényt... és az istennek se értik, miért... (más kérdés, hogy mire idáig eljutnak - 1,5-2 év - addigra erősen unalmassá válik az egész...)
Kösz, de nem vágyom az általad említett hölgyek - számomra meglehetősen kétes értékű - dicsőségére. Aki akar, fogjon magának pasit, csináltasson magának gyereket - aztán majd gondoskodhat rájuk élete végéig.. . :)
Üres az is, aki szimplán csak "éretlen" még valamihez? (Pl. házassághoz vagy gyermekvállaláshoz.) Vagy a szellemileg sekélyes, érzelmileg felszínes libákra gondolsz?
Meglátásom szerint (tévedés jogát fenntartom!) a Botsinkai-féle lelkialkatú férfiakhoz az ún. kékharisnya nőtípus illik. Kb. az a fajta "komoly lány" (bölcsész, orvos, vagy kutató), amilyet Anyám belőlem szeretett volna faragni, de nem sikerált neki.
Előítéletes vagyok: az a férfi aki papnak megy (és az a nő, aki apácának), az tutira nem 100-as lelkileg. Fiatalon, mikor még előtte az élet, alig ismer belőle valamit - ezen belül a szerelemből és a testiségből - jó előre megfosztja saját magát mindentől, jótól-széptől. Mintha élve eltemetné magát valaki, vagy bűn nélkül börtönbe vonulna. :P
A cölibátus csak nőtlenség (egyébként rám nem vonatkozott) :-) szüzességet csak a szerzetesek fogadnak. Ki van ez találva. ;-) Hm, a korlátaimmal tisztában vagyok s bár megszakítás nélkül tudok 1-2 órát folyamatosan beszélni, ennek ellenére holmi dumaszínházban nem állnám meg a helyemet. A mondatkimásolós módszer a Polidili "iskolája", az ottani csúsztatások, hazugságok, félrebeszélések szükségessé teszik. Úgy tűnik, nehezen alkalmazkodok az Életmód rovat stílusához. :-) A spontán dolgok meglehetősen távol állnak tőlem... Ritkán sül ki belőle jó dolog. Kb mint a mutációkból az élővilágban.
Ezt nem értem. Miért nem lehet egyszerűen megmondani a választ, ha úgysincs semmi tétje?
Hogy pl. dolgoztál. Edzőterembe mentél. Beültél egy kricsmibe a haverokkal. Csak úgy egyedül sétáltál a városban vagy autóztál cél nélkül. 1 mondat és slussz.
Az ilyen faggatózás akkor szokott terhes lenni, ha szeretőt tartasz, vagy ha nem is, akkor pont olyan nőt fogtál ki aki beteges féltékenykedő és az egymondatos, lényegretörő válaszokkal nem elégszik meg, beleképzel mindenfélét. :P
Erről beszélek, bébi! Komolyan senki nem vesz számításba. Trózsáknak persze jó vagy egy darabig, amíg meg nem un. Nem hiszem, hogy egyetlen lánynak, akinek boldog tartós kapcsolata van irigyelnie kellene Téged. Szerintem inkább sajnálni.
..... valami kacagtatót vártam, de csak mosolyt gerjesztett:D
De mára már fel adtad a cölibátust?
A dumaszínházban meg kéne méretni magad, majdnem olyan mint a fórum. élesben megy.
Egyebként megvárom, hogy el hagyd azt a szokásodat, hogy mindig kimásolj egy mondatot és pontosan arra reagálj. Ez olyan gépies, vagy olyan színházi végszavazós. legyél spontán akkor maradok és várom az egyedi humort. Olyan kacagós nap rám férne.
Érdekes, hogy a szavaidra valakikből tűz és jég reakciók jönnek elő. Mindenesetre köszi a nevettetést, annyira jó volt. Mindig vevő leszek a humorodra.:D