Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1906

Bocs, de most tényleg tévedsz. Mindkettő atombomba volt. Az egyik uránium, az biztos, a másik lehet, hogy plutónium. De hasadásos volt az biztos.

A hidrogén fúziós, az későbbi konstrukció. Utána kellene nézni. Talán 47-ben pukkantottak olyat, a ruszkik meg 49-ben ha jól emlékszem.

Előzmény: kuchen (1905)
kuchen Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1905
Bocs, általában én tévedek. De ismereteim szerint Hirosimában atombombát néhány nappal később Nagaszakira hidrogént dobtak. Egyszer-egszer mindkettőt élesben bevetették.
Előzmény: Törölt nick (1904)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1904

Teller papa találmányát sohasem vetették be élőben, hála Isten. Elrettentő ereje meg elég volt sakkban tartani a "Gonosz Birodalmát". Ennél többet nem köszönhet az emberiség senkinek.

A csillagháborús projekttel meg bedöntötte az ellenfele gazdaságát, megindítva azt az erjedést, ami Görbecsövi, majd a szőke Vodkagép, végül is '89-hez vezetett.

Tömören: megnyerte a III. világháborút gazdasági eszközökkel.

Hogy mi is a szívóágon voltunk jó szokásunkhoz híven?

Európa se gondolta végig, mikor velünk lepaktált. Nyert már valaki, akivel mi voltunk?

Most az USA vs. EU, nemsokára pedig a mindenki vs. Kína meccs indul.

Előzmény: Törölt nick (1901)
kuchen Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1903
Re4ndben, ha huzakodni akarsz. De ezt valaki harmadik személy döntse el. Az öndicséret oda-vissza büdös.
Előzmény: Büntet-én (1902)
Büntet-én Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1902
Jó csere lenne. Még ma is jobb állapotban van mint a tiéd.
Előzmény: kuchen (1898)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1900

Ezért használok Kaspersky-t. Az jobban ismeri a helyi jófiúkat talán.

kuchen: valóban hidrogén az az atom. A lényeg a lényeg. Mindíg nagy rajongója voltam az ilyen koponyáknak.

Előzmény: Törölt nick (1899)
kuchen Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1898
Hidrogénbomba ne kekeckedjünk. Azért elcserélném az agyam Vele. Te nem?
Előzmény: Törölt nick (1895)
kuchen Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1897
Nincs és nem is állítom. De sokan köröttem állítják, hogy tudják. És jó pénzeket markolnak föl. Aztán a nagy semmi. Hát annyiért ezt én is tudnám!
Előzmény: otterlo (1896)
otterlo Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1896
Félreértettél. Nem arra gondoltam, hogy akarod-e az ellenfelednek tartottakat támogatni, hanem arra, hogy van-e érved, gondolatod arra nézve, hogy hogyan kellene másként csinálni? Ha nincs, hát nincs.
Előzmény: kuchen (1877)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1895
Idős korára az atombomba atyja is hívő lett. Teller Ede bácsi. Pikáns.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1894

Lehet, hogy Gyugyó megtért idő közben. A Biblia szerint is többet ér egy rosszból megtért, mint egy végig következetes hívő.

kuchen Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1893
Csak annyi, hogy Horn Gyula ne üljön az esztergomi bazilika első padsorában (nagy repi ünnepeken) én meg kint kivetítőn nézem. Mert tőle nem fértem be. Pár éve még azt sem tudta, mi a különbség a szószék és az oltár között.
Előzmény: Törölt nick (1890)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1892

Juhász Győző!

Visszanéztem a topikot, amit reklamáltam hozzászólásodat. Valóban "bocs"-ánatot kértél a tévedésedért.

Csak az utána következő megjegyzésed igencsak fel..szta az agyam, hogy nem vettem észre.

Bocs.

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1891

Látod, én adtam neked tippeket. Még pénzt se kértem. De viccet félretéve az EURAS-ban a regelésnek nem a folyamata a nehéz, hanem az ára. Havi tagdíj van. Meg egy olyan kimondatlan szabály, hogy olyan töltsön le, aki fel is tölt megosztható infókat.

Félve írom a következőket: orosz oldalakon minden ingyenes szinte. Őrültek, még a vekkeróra rajzait is felteszik. Ők még jóhiszeműségben élnek.

Vegyél be egy dedalont és izzítsd be a guglit.

Előzmény: Törölt nick (1888)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1890
Az álszentség bosszant különösen. Hogyan jöhet ki valakiből annyi  gyűlölködés, hatalomvágy, más ember gyalázása, ha a templomban az első sorban imádkozik. Vagy elmegy meggyónni? Bűnbocsánat neki lehet, másnak nem?
kuchen Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1889
A hangulatban egyetértünk. De nem mindenki igaz keresztény.vagy bármilyen hívő, nemzeti vagy internaciomális kommunista, demokrata és szabad, még ha annak is vallja magát. Önvizsgálatban van a leltárhiány. Azt meg csak belülről lehet.
Előzmény: Törölt nick (1887)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1887

Hát biza röhögni nincs kedvem. Már a kínos, feszengő somolygásról is lemondtam.

Akkor még nem hittük, hogy rosszabb is lehet, mint egy ilyen. Belátom tévedtem egyes magukat keresztény magyar embernek tartók mocskosságáról.

Ha nem az ország jövője lenne a tét, azt mondanám, le se kell tojni egy ilyen orvosi esetet. De minduntalan virít valami igaz, keresztény emberhez méltatlan aljasságot.

Csak hogy békés, szép hangulatban tudjunk ünnepelni.

Előzmény: kuchen (1885)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1886

Oszi!

Értem, nem ismerem azt a részét a honlapnak. Van tagdíjas szervíz info rendszer ami profi, de az csak "haladóknak" éri meg. Keress rá az EURAS rendszerre.

Előzmény: Törölt nick (1884)
kuchen Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1885
Igaz. De ma már röhögni sincs kedved? Vagy kacagsz, de elnyomja a dübörgés zaja?
Előzmény: Törölt nick (1883)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1883
Belőle, mármint a Győzikéből  talán nem lesz Magyarország miniszterelnök helyettese.De ne felejtsük a Nemzet Bohócát, Monnyonle Józsefet. Történelmünk része ő is. Akkor még legalább röhögni volt kedve az embernek.
Előzmény: kuchen (1880)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.13 0 0 1882

OFF

Ha a börzére gondolsz, az élő dolog. De csak akkor szólnak, ha van mondanivaló, vagy piacképes áru. Itt nem szoktak beszélgetni. Csak hirdetni. Van az amatőröknek is beszélgető topikjuk a Zindexen. Meg mintha egy Oszi nevű fószer nyitott volna adok-veszek-et is. A dxc-n mindenkinek ott a mail-je, telszáma, mehet a direkt kontakt.

ON

Szia Oszi

Előzmény: Törölt nick (1881)
kuchen Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1880
Te még Torgyánnál tartasz? Nézd inkább a GYŐZIKE sót. Sőt.
Előzmény: Törölt nick (1878)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1879

Itt talán kilátszik a lényeg: Győzni, GYŐZNI, GYŐZNI.

Nem az ország jobbítása a cél. Nem. Győzni. Az ország csak 2 részből áll. Vagy mi vagy ők.

Pedig ha nem két külön ország lenne, hanem EGY, akkor is keményen meg kellene fogni a lapát nyelét, hogy tudjunk együtt olyan tempóban evezni, mint akikkel egy futamban indulunk.

Előzmény: kuchen (1877)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1878

Ez egy sértett duzzogó kisiskolás hozzáállása, már megbocsáss. Ha 100-ból egy jön be, 200-at kell beadni. Akkor 2 lesz pozitív. 100 %-os emelkedés.

Így 2 esélyes a dolog: vagy úgy tűnik, nincs jobb ötlet, ergo tényleg jobban tudják.

Másik, hogy a menet végén, azt mondják, nem jól, de legalább megpróbálták, míg a másik oldal csak lapított.

Nem az utcai nagyotmondásban kell virítani. Nehezebb és fárasztóbb nap mint nap megvívni a sok agyagagyúval, de erre szól a felhatalmazás szerintem. A fizetés ezért jár.

A 100-ból 1 egyébként pont 1-el több, mint ami az Orbán-Torgyán kormány ideje alatt volt.

Előzmény: kuchen (1876)
kuchen Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1877
Hallottál már olyat, hogy egy sereg az ellenfelet támogatná jótanácsokkal. Hogyan gyózzél le? Holnap a csatamezőn én itt leszek, te meg onnan támadj?
Előzmény: otterlo (1875)
kuchen Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1876
Minek ellenérv, ha 100-ból 99-et leszavaznak, hatalmilag. Na jó, de akkor tessék csinálni. Hozzáértőileg.
Előzmény: otterlo (1875)
otterlo Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1875

Ellenérvek vannak? Szakmaiak, vagy akár - jó értelemben vett - politikaiak? Elő velük!

Előzmény: Törölt nick (1869)
kígyószisz Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1874
Igen, ez, mert az osztogatás, ígérgetés legalább annyira káros. Pont ezt tette a Megyó-Gyurcsány kormány, de sajnos, az Orbán sem tesz mást, az ígérgetés terén legalábbis.
Úgy gondolom, ezzel lebecsülik a népet. Vagy gyógypedagógiai esetnek tekintik.
Előzmény: kuchen (1873)
kuchen Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1873
Én is mindkét-három-akárhány oldalra gondoltam. Csakhogy ezt a népet már annyiszor megfélemlítették, vagy agyonigérgették, hogy nagyon ambivalens. Megedződött, közben meg fél. Simogatni kell, ez a populizmus?
Előzmény: kígyószisz (1872)
kígyószisz Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1872
Mégis azt állítják - mindkét oldalon -, hogy a nép nevében cselekszenek, az ellenzék is a népért érez felelősséget, legalábbis állítása szerint.
Amennyiben kizárólag negatív üzeneteket és bírálatot fogalmaz meg, különösen ha támadólag teszi ezt (sok mindennel foglalkozik, ami szorosan nem tartozik a tárgyhoz), szerintem több lehetséges választót veszít, mintha előállna - tényleg a nép érdekében, hiszen ebben az ellenzéknek is van felelőssége - egy hatékonyabb és emészthetőbb alternatívával.
Szerintem ez az út könnyebben vezetne a választási győzelemhez, mint a nénikéknek való balzsamos ígérgetés.
Előzmény: kuchen (1866)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!