Bocs, általában én tévedek. De ismereteim szerint Hirosimában atombombát néhány nappal később Nagaszakira hidrogént dobtak. Egyszer-egszer mindkettőt élesben bevetették.
Teller papa találmányát sohasem vetették be élőben, hála Isten. Elrettentő ereje meg elég volt sakkban tartani a "Gonosz Birodalmát". Ennél többet nem köszönhet az emberiség senkinek.
A csillagháborús projekttel meg bedöntötte az ellenfele gazdaságát, megindítva azt az erjedést, ami Görbecsövi, majd a szőke Vodkagép, végül is '89-hez vezetett.
Tömören: megnyerte a III. világháborút gazdasági eszközökkel.
Hogy mi is a szívóágon voltunk jó szokásunkhoz híven?
Európa se gondolta végig, mikor velünk lepaktált. Nyert már valaki, akivel mi voltunk?
Most az USA vs. EU, nemsokára pedig a mindenki vs. Kína meccs indul.
Félreértettél. Nem arra gondoltam, hogy akarod-e az ellenfelednek tartottakat támogatni, hanem arra, hogy van-e érved, gondolatod arra nézve, hogy hogyan kellene másként csinálni? Ha nincs, hát nincs.
Csak annyi, hogy Horn Gyula ne üljön az esztergomi bazilika első padsorában (nagy repi ünnepeken) én meg kint kivetítőn nézem. Mert tőle nem fértem be. Pár éve még azt sem tudta, mi a különbség a szószék és az oltár között.
Látod, én adtam neked tippeket. Még pénzt se kértem. De viccet félretéve az EURAS-ban a regelésnek nem a folyamata a nehéz, hanem az ára. Havi tagdíj van. Meg egy olyan kimondatlan szabály, hogy olyan töltsön le, aki fel is tölt megosztható infókat.
Félve írom a következőket: orosz oldalakon minden ingyenes szinte. Őrültek, még a vekkeróra rajzait is felteszik. Ők még jóhiszeműségben élnek.
Az álszentség bosszant különösen. Hogyan jöhet ki valakiből annyi gyűlölködés, hatalomvágy, más ember gyalázása, ha a templomban az első sorban imádkozik. Vagy elmegy meggyónni? Bűnbocsánat neki lehet, másnak nem?
A hangulatban egyetértünk. De nem mindenki igaz keresztény.vagy bármilyen hívő, nemzeti vagy internaciomális kommunista, demokrata és szabad, még ha annak is vallja magát. Önvizsgálatban van a leltárhiány. Azt meg csak belülről lehet.
Hát biza röhögni nincs kedvem. Már a kínos, feszengő somolygásról is lemondtam.
Akkor még nem hittük, hogy rosszabb is lehet, mint egy ilyen. Belátom tévedtem egyes magukat keresztény magyar embernek tartók mocskosságáról.
Ha nem az ország jövője lenne a tét, azt mondanám, le se kell tojni egy ilyen orvosi esetet. De minduntalan virít valami igaz, keresztény emberhez méltatlan aljasságot.
Csak hogy békés, szép hangulatban tudjunk ünnepelni.
Értem, nem ismerem azt a részét a honlapnak. Van tagdíjas szervíz info rendszer ami profi, de az csak "haladóknak" éri meg. Keress rá az EURAS rendszerre.
Belőle, mármint a Győzikéből talán nem lesz Magyarország miniszterelnök helyettese.De ne felejtsük a Nemzet Bohócát, Monnyonle Józsefet. Történelmünk része ő is. Akkor még legalább röhögni volt kedve az embernek.
Ha a börzére gondolsz, az élő dolog. De csak akkor szólnak, ha van mondanivaló, vagy piacképes áru. Itt nem szoktak beszélgetni. Csak hirdetni. Van az amatőröknek is beszélgető topikjuk a Zindexen. Meg mintha egy Oszi nevű fószer nyitott volna adok-veszek-et is. A dxc-n mindenkinek ott a mail-je, telszáma, mehet a direkt kontakt.
Itt talán kilátszik a lényeg: Győzni, GYŐZNI, GYŐZNI.
Nem az ország jobbítása a cél. Nem. Győzni. Az ország csak 2 részből áll. Vagy mi vagy ők.
Pedig ha nem két külön ország lenne, hanem EGY, akkor is keményen meg kellene fogni a lapát nyelét, hogy tudjunk együtt olyan tempóban evezni, mint akikkel egy futamban indulunk.
Ez egy sértett duzzogó kisiskolás hozzáállása, már megbocsáss. Ha 100-ból egy jön be, 200-at kell beadni. Akkor 2 lesz pozitív. 100 %-os emelkedés.
Így 2 esélyes a dolog: vagy úgy tűnik, nincs jobb ötlet, ergo tényleg jobban tudják.
Másik, hogy a menet végén, azt mondják, nem jól, de legalább megpróbálták, míg a másik oldal csak lapított.
Nem az utcai nagyotmondásban kell virítani. Nehezebb és fárasztóbb nap mint nap megvívni a sok agyagagyúval, de erre szól a felhatalmazás szerintem. A fizetés ezért jár.
A 100-ból 1 egyébként pont 1-el több, mint ami az Orbán-Torgyán kormány ideje alatt volt.
Igen, ez, mert az osztogatás, ígérgetés legalább annyira káros. Pont ezt tette a Megyó-Gyurcsány kormány, de sajnos, az Orbán sem tesz mást, az ígérgetés terén legalábbis. Úgy gondolom, ezzel lebecsülik a népet. Vagy gyógypedagógiai esetnek tekintik.
Én is mindkét-három-akárhány oldalra gondoltam. Csakhogy ezt a népet már annyiszor megfélemlítették, vagy agyonigérgették, hogy nagyon ambivalens. Megedződött, közben meg fél. Simogatni kell, ez a populizmus?
Mégis azt állítják - mindkét oldalon -, hogy a nép nevében cselekszenek, az ellenzék is a népért érez felelősséget, legalábbis állítása szerint. Amennyiben kizárólag negatív üzeneteket és bírálatot fogalmaz meg, különösen ha támadólag teszi ezt (sok mindennel foglalkozik, ami szorosan nem tartozik a tárgyhoz), szerintem több lehetséges választót veszít, mintha előállna - tényleg a nép érdekében, hiszen ebben az ellenzéknek is van felelőssége - egy hatékonyabb és emészthetőbb alternatívával. Szerintem ez az út könnyebben vezetne a választási győzelemhez, mint a nénikéknek való balzsamos ígérgetés.