World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
iszonyat nagy feeling volt amikor a bossmod mutatta, hogy a kov. levitate az 30 sec, de mar csak 14%on all a boss. Engem felrantottak harc kozben, buff alig rajtam, egybol mana regen aspectre kapcsoltam, toltam a potikat. nezem a bosst 14%, nezem a manam es latom, hogy 80%on allok. ekkor mar tudtam, hogy meglesz:) Nagyon jo erzes:)
Tegnap végre lenyúltam ezt a cuccot: http://www.wowhead.com/?item=30916, és akárhogy is nézem, 2 darab up loot maradt BT végéig:-))) Tök durva, épp tegnap nosztalgiáztam hogy fél éve, mikor ismét elkezdtem raidelni Vashj is elérhetetlen volt magam pedig részben kékben pompáztam, most meg BT vége és az addig megszerezhető cuccok reális közelségbe kerültek..:-) (AZért puhulok, nemsoká elmegyek nyaralni, távollétemben remélem Councilt alaposan bepróbálják a többiek..:-))))
Nekünk se megy. 1 évig jó volt kb, azóta folyamatosan halódik. Lesz majd egy ismerősnek ingyen szervere oszt átköltöztetjük jól. Flexihostings-on van most, nem ajánlom ezek alapján.
ha minden jol megy, es nem lesz este vihar (ami szetbassza a netet) akkor ma este meglesz kael. hetfon 2x jutottunk le p5-be, viszont eleg keson, igy a tovabbi probak ertelmetlenekke valtak....
Szóval nem úgy nézett ki tegnap, hogy kill lesz. Este 7-kor mentünk Al'arrra, egyes tagoknak megcsinálni a BT kulcs kveszt végét. Mire Al'ar meghalt, foghíjas volt a main csapat, nem volt elég healer és nem volt mindenkinek shadoow rez gearje. Mit lehet tenni, menjünk, trasheljünk BT-ben egyet és nézzük már meg, hogyan is néz ki ez a boss, hogy a következő resetben a kötelező bemutatkozáson már túl legyünk. Trasheken átjutva, boss elött 5 perces taktika: összeállunk, kifutunk, nem öljük meg egymást stb. 40% lett. No ennek fele se tréfa, gyorsan becseréltünk 1-2 időközben megérkezett aktív tagot, a helyszínen összeütöttünk pár shadowrez geart, betoltuk a flaskokat és ismét rápróbáltunk. Talán 2x meghalt a tank 40% körül, negyedszerre lement, igaz, a végén már alig éltek. Én is "természetesen" meghaltam, hárman szaladtunk egy oldalon közel egy irányba (pedig már belebújtam a falba) de a másik 2 player, 2 lock simán túlélte. Igazából lol ez a boss. Utána a robotok nehezebbek voltak:-). Ránéztünk Councira is hát... Egyenlőre no comment. Remélem, hamar túlesünk rajtuk. És Illidian, itt van egy karnyújtásnyira:-))
Tegnap legendary shield nélkül letankoltam Kael pyro fázisát simán, aztán meghaltam nether vapor miatt :( Öcsémbazmeg. 33% :) Mostmár meglesz ez a szar.
Progress hegyek :) Gratulálok mindenkinek. Remélem azért záros határidőn belül látom Illidant elhullani. Van rá esély, de szerintem csak ősszel. Insomnia egyelőre raidszünetet tart, nincs elég ember online. Azért itt látszik, hogy hiába vagyunk elvileg raidguild, a nyár erősen betesz nekünk. Nem panaszkodás, igazából örülök is neki (inkább gondolom magam casualnak, mint progress raidelőnek). Ettől függetlenül RoS-t le kéne már csapni nekünk is.
SP téma. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nálunk is én vagyok az egyetlen aktívan raidelő SP a guildben :P Pár hónapja még 4-5 volt... Úgy tűnik nem csak a mosónők, hanem a hegesztők is korán halnak.
Más Szombaton voltam Naxxban Divinum-Artum-Insomnia-Máshonnan ismerősök vegyes raiden. 40 70-es össze is gyűlt szépen. Ütős élmény volt, nem hiszem hogy valaha el fogom felejteni. 5-f6 körül kezdtük, kb. 10-re KT eldőlt. 4 lovason 2(!) ember maradt a végére, de lement első pullra az is. A 2 ember az MT és a helaere volt :D Wipe csak a polarity-s bosson volt kettő (lusta vagyok kikeresni melyik is az). Hero mechanaarban könnyebben kezelhető ez a dolog, de végülis itt is hamar belejöttünk. Az insta hangulatáról csak annyit, hogy azt hiszem ez a valaha létezett legnyomasztóbb hely a wow-ban. Tetszett :D Örülök hogy láttam a régi Naxxot, WotLK-ban jó lesz összehasonlítgatni. Azért van pár boss, amiről el sem tudom képzelni, hogy 60-on ölhető volt. Utólagos respect azoknak akik megtették.
Nekünk remélem ma Mother lesz az étlapon, az út tiszta, minden farm insta üres, shadowrez gear nagyjából talán teljes, már csak a létszámnak kell meglenni... Nagyon várom, ha lemegy, nekünk is elérhető közelségben lesz "Ilcsi" :-).
Tegnap este egy fantasztikus raid nap volt. :) Életemben először öltem Ilidiant, én voltam a master looter és első killemen kivettem belőle a MH narancssárga kardot:)))) Következő resetben megint jönnöm kell:DDD
Kalecgos viszont egy szemétláda... A lemenetel szinkronizáció valahogy még nem áll össze:(
Ha - hangsúlyozom ha és amennyiben - ez így marad, akkor ez használhatatlanná és feleslegessé teszi a spellt. Ááá.. nem is folytatom, nem idegesítem magam egy béta patchnotes miatt azértse.
(Ja és kicsiny vigasz lehet, hogy a lvl 80-ig található talentek majd biztos jók lesznek.. meg segítenek meg mittudomén, de a CoH-ot így megváltoztatni akkor is a franc beleeshet abba aki kitalálta na.)
Ha pala tultengésben szenvedtek akkor rakjatok 2 holy palát a 2 offtank helyére. Röhögve kihealelik magukat és még a raidbe/tankba is rendesen segítenek.