www.bud.hu honlapon megtalálod,mindenhol ugyan az érvényes.A főbb pontok : kézipoggyászban ne legyen szúró- vagy vágófegyverként használható tárgy (körömreszelő se), spray,illetve 1dl-nél több folyadékot nem vihetsz fel a gépre.
Bocs, hogy éppen ide pofázok bele (pögösnek tűnik, azért), de az ineterneten nem találom azt az oldalt, amin rajta van, hogy Spanyolországba (Barcelona) menő repülőgépre mit szabad mostanság felvinni (terrorfenyegetettség). Kedden utaznánk, és nem akarom, hogy a reptéren érjen kellemetlen meglepetés. Elég régen utaztunk repülőn, még 1999-ben...
gombóci!! mindent bele, láttam én mostanában több Portugál utat is... nézelődjek??? nehogy már ne jöjjön össze!!!!!! ezek az ilyen szervezettek tényleg azért szemétségek, mert Te azt hiszed mész, ők meg csak számolják az utasokat, és simán nem indítják el... a buszosoknál is igy van mindig. Imádkoznak, majd lemondják. Láttam személyesen.
Addig is, ha Portugália elvonási tüneteid vannak, van 1 üveg eredeti portóim, már érik itthon vagy 10 éve. Na azt felajánlom, (csak ne sirdogálj jó?) ha megiszod, akár Portugáliában is érezheted magad:))) Vagy bárhol...