Így néz ki, ha a sünkongresszus elnöke példát statuálva leszámol a bomlasztással vádolható belső ellenségel. Ez az, Peti! A klán büszke Rád! Habár az ügy komolyságát tekintve nem bír akkora volumennel (a 3T-ből bármelyikbe elmegy), Ráadásul Nándi nagy tisztelője vagyok (mint ahogy többen is vannak, főleg mióta meggyőződhettünk "önfeláldozó" sztratégosz vénájáról - az elsők közt esett el). Nándi! Ne hagyd magad! Harcoljunk együtt a globalizáció ellen! And4! Fel a fejjel, Nietzsche szerint páran még úgyis feláldozzák magukat a történelmet megelőző egy lépés során. Bár ezt a lépést most Sünpapa a gyökerénél folytotta el Kosztolányit megszégyenítő irodalmisággal...:)))))
De azert az elet megy tovabb, es nem engedhetem bantalmazni csucsvezetösegi tarsaimat. Andraske, te keblen melengetett kigyo, sehonnai bitangember, te rókalelkü, Hegedüs-szivü (Egri csillagok) áruló, te! Hát ezt érdemli Nándi töled, hogy galadul összeesküvest szöjel, hatba tamadj, szakadárkodj, lobbizz?! Mert a taborlakoktol még csak el-eltür az ember ilyesmit, plane ha megkönnyezik a reprodukálási teljesítmenyemet, na de hogy egy alsovezetö (aki meg csak nem is gratulal nekem, csak zarojelben vet egy "gyermekváró" jelzöt oda koncnak) ne érezze felelössége súlyát, hogy hogyan beszélhet az ifjúság elött a nagyvezérröl??? Remelem összeszegyelted magad, azt a szedte-vette töltöttkáposztája!
Persze, ez egyértelmű. Természetesen nem verseny.
Ági! Siker koronázta a CD átírására irányuló műveletet, már csak az lesz a mutatvány, ahogy visszajuttatom Hozzád az eredetit. Lehet, hogy 20-ig várnod kell rá, ezesetben bocsánatodért esedezem. Chris Cornell nagyon ott van a szeren, de ezt már a Soundgarden óta tudjuk. Tehát köszi szépen, újabb kulturális élménnyel gazdagítottad a Süncsalád tagjait (ZETOR is átírta)... Nem érzel lelkifurdalást, amiért az opponens köröknek dolgozol? Birodalmi Destruktörs
Ja, meg figyeljétek meg, hogy Nándinak minden egyes mozdulatnál vacog a foga a lumbágótól...
Na jól van Örsi! Picit felvisítottam a röhögéstől a meszes derék résznél.
De ha már kiscsoportverseny (aminek egyébként nem örülök.... ), igazad van. Valóban mi nyertünk. Már csak abban bízom, hogy elég, ha Sünpapa reprodukálódik, tőlem nem várja el senki még egy darabig....
Ez annyira jó... Itt ülök a könyvtárban a gép előtt és mindenki csak néz, hogy miért könnyezek... örömömben. Engedd meg, Péter, hogy MÉG EGYSZER GRATULÁLJAK A PICIKE SÜNHÖZ!!!! EGYÉBKÉNT MOST DERÜLT KI, HOGY MELYIK KISCSOPORT A LEGJOBB... A SÜNCSALÁD EZEK SZERINT KÉPES REPRODUKCIÓRA, AMI NAGY ELŐNY A TÖBBIEKHEZ KÉPEST...
Tegnap akartam küldeni egy képet, csak nem sikerült, mert béna vagyok, de ez még változhat... Süncsalád a májer!!!!!!! Onnan jön a méjdzsör!!!! Nándinándi! Elrepült feletted az idő és ezen te sem tudsz változtatni. Már akkor láttam, hogy öreg vagy, amikor a számmal a homlokodon a meszes derekadra panaszkodtál...
András! Ági időnként bejelentkezett ide napsugár vagy valami hasonló néven. Ott meg kell hogy legyen a címe. Vagy hívd Lévayt! Mindegy csak félsün is jöjjön...
Nos "Nándi a buja vad I." jelezte hogy sem mint ünnepelt, sem mint résztvevő nem kíván részt venni a buliban, bár mondta hogy: "- Lehet hogy kinézek!", de ez nagyon kevés ugye szerintetek is? Létezhet az, hogy egy csúcsvezető ennyire semmibe vegyen egy ilyen szintű dolgot? Ugye hogy nem!! Ezúton kérek arra mindenkit, hogy ettől a perctől fogva indítsunk támadást a "Nándi a buja vad I." minősíthetetlen, nemtörődöm magatartása ellen!!! Tessék rajta! (persze ha azóta változás történt a fenti sorokat tekintsük semmisnek)
Valamint, hamár itt tartunk adjunk hangot, ill. emeljük fel szavunkat a csúcsvezetőség (tisztelet a gyermekváró kivételnek) gyenge fórumos szereplése ellen, tiltakozzunk!!!! Írjatok csúcsvezetőség, írjatok!!!!
Péter!Engedd meg hogy gratuláljak neked én is!Azt viszont sajnálom hogy a költözés tolodik!
Zozo!Augusztus 20án lesz buli!Nem tom hogy tudsz-e rola!Remélem kint leszel!
Nyanyett!Csalodást kell okoznom mert nem voltam kint a parkban!Itthon ültem a gép elött.
Akkor Nándi lesz a 4 paciens akinek a 30. vagyis a HARMINCADIK szülinapja lesz?Majd jol megmosolygom a vén rókát! :))Azért Nándi tudod, hogy szeretlek!Téged is nyul, zoli, meg mindenkit.Foleg a sün mamit mag papit ( aki valájában is apa lesz). :)))TÖK JO!!!!
ÉLJEN A LEGKISSEBB SÜN! :)
10. ANETT
11. IVIKE (hacsak addig az anyja nem kavar)
Ami nálam volt Andris cd az most Milánnál van. Maci! bocs, h a tegnap esti csillagos estén nem vettelek észre, csak később esett le ki ül a parkba. (csak ennyire rossz a látásom) JA! és ne feledjétek hogy BOTKORMÁNY A SZTÁR!!! jók legyetek
No, a sok szülinap mellé jöjjön ide még egy: eddigi 31 évem legjelentösebb teljesítménye: 8 hónap múlva egy igazi kis Jónás-sün jön a világra, ma láttam az ultrahangon, már legalább 7 mm, nagyszerü kis emberke!!!!!
Úgyhogy igyatok az ö egészségére is a bulin! Kis üröm az örömben, hogy emiatt a hazaköltözésünk újabb egy évvel késik, majd kissünöstül együtt megyünk jövöre. Így a közeljövöben megint nem tudok részt venni semmilyen táboros bulin, de remélem, távolmaradásom így igazoltnak mondható! Jövö nyáron pedig ö lesz minden idök legfiatalabb olvasótáborosa:)))
Találjátok ki hogy ki vagyok mert nem mondom meg!Ugye milyen vicces gyermek vagyok?Ez a Bajzában eltöltött 6 év munkája! :)))
Nah az a lényeg hogy azért irook mert 3as buli lesz kint az ifjusági táborban!Beszéltem Bakos Andrissal és ő engedélyezte a műveletet!Azért 3as buli mert csatlakozom én is a bulihoz mert nekem 18 án lesz a szülinapom.
Szervusztok Pofikáim. A hullócsillagok látványa félelmetes volt! Egy csomó aszteroida, mint kamikaze, önmaguk által halálra itélt lelkek égtek el az atmoszférában...
6:Botika
7:Örsike
8:Talán Zetorka is, a kilencediket tarsátok fent nekem, mert az egyemlőre ki van zárva mert én azt nem tudhatom, de napokon belül kiderítem.
Meg még azt is akartam mondani, hogy aug.27-28. a hatvani rockexpo, hamarosan kint lesznek a plakátok is, minden táboros gyüjjön megnézni azon emelkedett pillanatokat, mikor Botival szétkapjuk a Népkertet...
Mi elindultunk meteorozni. Mi: Zsuzsi, Emese, Béla, L.Zoli (na ő már a sarkon hazafutamodott) és én. Városligetbe be, ahol rohadt sok fa és világítás. Tehát nem láttuk. Viszont Zs. minden unszolása ellenére a csónakázóban sem fürdöttünk. Azért szép este volt, no.
András tegnap keste kellett volna a GPStranszcendenscsillagnézést megtartatani, mert meteorhullás volt.... Látta valaki, mert mi igen!
Remélem a kis ké és mellette a megjegyzést senki nem vette zokon, nem azért írtam, Zozo a neten a kép alatt nem volt semmi aláírva de így már világos....:)
mikor lesz tabori tali?????????nandirol mi hir mindennap kocsmazik????
most ertem haza 2kor es reggel 7tol megint kezdhetem ujra andras kerek en is egy cd-t ha lehet koszike .....adam nem a hatvaniakat mutatta a kepen hanem azt irta a kep alatt hogy a taboron kivul is tart karokkal fogadnak-lehet hogy csak a csajokat :)) az a tarsasag ameiket hajtottatok ki a taborbol-ma kovasznan dolgoztam es talalkoztam veluk!szerencsere nem fogadtak roszul.......
Tábori cd-k természetesen nálam rendelhetők lányoknak egy szép mosolyért, fiúknak egy sörért.
Zozi sajna csak egy jó hosszú estéről van szó amely 19.00 h-tól kb. másnap reggel kilencig tart.
Program még: 3:20 emlékeztek még: éjszakai csillakgépnézés és a GPS elvi működésének megismerése, persze mindez transzcendes köntösbe öltöztetve (persze ha csillagos az ég és nem csak 3:20-asoknak szól mert NO TABU tehát mindenki és minden belefér).
Na itt van az utolsó 3:20as Fórum Hadtest immár megerősödve (itt ül ölemben Evelin is, aki nagyon várja a kazit Ági!!) feliratkozás az afterolvasótáborfeelingre:
4(8):Evelin
5(+3):Ádám (én addig nővé operáltatom magam hogy megússzam az ajándékot.)
:20
evelin: andrás hozzál nekünk cdt légyszi köszke puszi
Közösen mondjuk (illetve Evelin mondja én meg a háttérben bólogatok): Skaági nem küldted még el amit ígértél, s esemest sem írtál..
F.Ági viszünk neked is kölcsönkönyvet amiről beszélgettünk..