Ha érdekel, elküldöm e-mailben. Szerintem jó lett, de a saját munkámat nem tudom megítélni. Giovi szokott általában ítélkezni. :-))) Azér nem teszik be valószínűleg, mer túl nagy. Itt rövidségre, tömörségre kell törekedni, hogy mindenki megértse. De annyira belejöttem, hogy nem tudtam rövidre fogni.
Nagy élmény lehetett ez nekik, hogy adhattak nektek autogrammot. Ezér olyan sikresek még most is, ez tuti!!! :-)) Vidd ki a piacra, hamar elkel a papiros!
Szerintem is az év párja lennénk, de még most is lehetünk... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hüm,a 2800 karakter jól hangzik!Az mennyi terjedelemben?És mi az hogy nem rakják be?A pofám leszakad,kérlek!
Az aláírást a Mammutban kaptam a két sztártól,pont ezzel a sráccal mentünk haza edzésről mikor megláttuk őket erre a haver kitalálta,hogy kérjek tőlük autogrammot.Én meg odamentem,mondtam,hogy óriási BK rajonfó vagyok(a nagy kamut beadtam)odanyomtam nekik egy tollat meg egy cetlit ők meg aláfirkantották.Ennyi a nagy sztori,azóta a fiókban lapul.
Zidane,Kispest:a legnagyobb királyságok!!!!
Haha,jól néznénk ki együtt!!!!Az év párja lennénk!!!
Látod, ennyire érdekelnek engem ezek a dolgok... :-))) Megírnám én, de szerintem kurvára senki nem lenne kíváncsi rá, úgyhogy inkább hagyom. A szám sem kell a sráctól, csak ha tud ennél jobb sztorikat is. :-))) Egyébként ma írtam egy olyan 2800 karakteres teniszösszeállítást, de szerintem túl nagy, és nem fog bekerülni.
De jó Neked, hogy ilyen aláírásaid vannak!!! Ha legközelebb látlak, megöllek értük!!! :-)))
Kispest, Zidane fúj... Rossz nap... :-))) Viki már kicsit jobb. De csak kicsit. :-)
A Barbara szép név, ha az lettél volna, talán járnék is Veled! :-))
Pedig tényleg sok helyen írták,pl. az NS féle Westel Sportfogadónak is egyszer a sport-párok volt a témája és a Gyepes és a Dia is megjelent.Annyit tudok,hogy a Kölcseybe jártak mindketten,sőt osztálytársak voltak,de csak kb. egy éve egy osztálytalálkozón jöttek össze.Emlékszem,egyszer a Váci utcában a Diát még valami palival láttam enyelegni,aztán a haverom mondta kb. egy hétre rá,hogy a Gyepessel jár.A haverom és a Gyepes is benne volt a Kölcsey focicsapatában úgyhogy ha egyéb részletek érdekelnek(pl:milyen csajokat szedtek fel Svédországi tornán,stb),akkor megtudom adni a srác számát.Most már adva van a holnapi sikercikked,nem?
Néha én is belekukkantok a BK-ba,de nem vagyok nagy fan.De a Berényi Katától meg a Tildától van autogrammom bí-bí-bí!!!
A nap eddig jó volt:nyert a Kispest és Zidane is gólt rúgott!És persze Viki is nagyon ott volt!
Apámék szerint ha lánynak jöttem volna,akkor Barbara lettem volna.Na mindegy,így is megvagyok.
Hát, én még sosem hallottam... Most lehetne megírni, mikor ennyire fut a szekere a srácnak. :-))
Én szeretem a Barátok köztöt, mindig megnézem. Annyira jó!!! Nem is értem, mér nem szereted. Én a legnagyobb gyűlölői közé tartoztam, azt most már nem bírok elszakadni tőle.
Akkor a mai élmény is megvolt, nem keltél fel hiába. A nap amúgy túlélhető volt?
Ja, már mondtad, hogy egész jó órákat szokott nyomni. Az meg, hogy nem Barbara vagy, nagy pech, de ezzel már együtt kell élned. :-)))
A Gyepessel egy suliba járt az egyik haverom,no meg jó pár helyen is nyilatkozták,hogy együtt vannak.
Én nagy viccnek tartom az egész BK-töt bár anyukám,meg az öcsém lelkesedik érte.Amúgy a Berényi Miki valódi felesége hozzánk jár,ráadásul együtt felvételiztük.Jól nézett ki,narancssárga ruha(szoknya,felsőrész),és szintén narancsszínű kalap,mondta,hogy aznap mennek Hollandiába.
Ma is láttam a Vikit!Sőt az Andit is láttam a Freshből,de ő olyan semmi extra.
Havasnak én élveztem az óráit,jó történeteket mesélt,aztán gyorsan leadta az anyagot.A vizsgán meg összehoztam egy négyest,csk azért nem ötöst mert tököm van és nem Barbarának hívnak.
Jó, hagyjuk a Fradit. Úgyis tudjuk, hogy nincs nála jobb. :-)))) Gyepes meg azt nyomogat, akit csak akar, Póth Diána különösen hidegen hagy. Majd megírom. :-))) Amúgy honnan tudod?
Engem is csak az ellenszenv vezérel, szerintem nagyon gáz az az ember... Ha beparázott, úgy kell neki!!!
Igen, a Havasal két lehetőség van: vagy nagyon beszédes lesz valaki, vagy nagyon nem... A Blikknél pl. sajnálnak. :-)))
Na,hagyjuk a Fagyit,mert nemrég kajáltam és felkavarodik a gyomrom.A Gyepest meg csak ne istenítsd mert a helyes kis Póth Diánát pisztolyozza nap,mint nap fene a pofáját.
Asszem csak puszta ellenszenv volt az indíttatás,szegény Palika biztos beparázott,mert a csporttársam nem egy egyszerű arc.
Nyugi,majd bedobjuk a Havas bácsi nevét,oszt megnyílnak a kapuk előttünk.Vagy nem...
Neked csak ne fájjon,hogy a Kispest nyert!Azok után,ahogy tegnap a Fagyi elhozta a 3 pontot Debrecenből!
Az egyik csoporttársam állítólag annyira kész volt,hogy folyamatosan neki akart menni a Barátok közt-ös Szilágyi Palinak(asszem Bruckmann Balázs a becsületes neve),úgy fogták le a többiek.
Izgalmasan hangzik ez az új lap,tényleg valahol utána kéne nézni,de ha ekkora csönd van körülötte,akkor nem lesz egyszerű.
F**zért nem lett döntetlen az a hülye meccs... :-)))) Azér az alázás az túlzás, roppant szar meccs volt. Én is benéztem ma a suliba a diktafonom miatt, s láttam, mi lett a parti helyszínéből. Nem volt semmi, amit láttam.
Aláztuk a lilákat!!!!De jó kedvem lett ettől, a betyárját!!!
Állítólag elég jó volt a gólyabál,persze a fél társaság alkoholos mámorban élvezte a bulit.Na majd egyszer lenézünk egy csütörtöki partira,oszt bepótoljuk amit elmulasztottunk!
Mekkora gólt lőtt a Makaay!!
Aha,tényleg jól jött a segítség,össze is vágtam a cuccot vagy 5 perc alatt.A tanár be is szedte az órán,úgyhogy asszem tele lesz piros javításokkal a leckém.Hiába ezek a germanizmusok elég távol állnak tőlem.
Mire főszerkesztő leszel,már az interjúalany is hajlandó lesz időpontot adni.Nem hiába Mo-n a bürökrácia malmai extra lassan örőlnek.
Sokat bírtam segíteni... :-)))) Na jó tanulgatást! Most hívtak az interjúalanyom titkárságáról, próbálnak idôpontot találni. Szerinted két év múlva sikerül beszélnem vele? :-)) Csumi!