Na jó, de ha nekem elkezdődik a műszak, akkor kíméletlenül elkezdődik... nem véletlen, hogy a tanárfélék nemnapi 8 órát dolgoznak, a kölkök mellett nem lehet félórás kávészünetet tartani... :-))) Azért mondtam, hogy nekem kb. negyed 12-től fél 5-ig nem jó... :(
Ja, akkor lehet, hogy nem is vagyok olyan hüle?? :-))
Szívesen látom Önt, Drakula úr, feltéve, hogy ideér 11- negyed 12-ig... (Sajnos ezt elmulasztottam megemlíteni az előbb.) Utána sajnos dolgom van, a gyermekek mellől nem lehet elmozdulni, mert szétszedik az oskolát. Ennek tükrében kérem, nyilatkozzék: kűggyem a címet? :-)))
Engem csapoltak, de nem volt vészes... (1 szúrással megoldotta a néni :-) )
Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább tízszer szúrjanak meg, minthogy egyszer végig kelljen néznem. :-) Nem a vér látványa zavar, hanem a tűszúrásé...
A sváb néptánc csoportot nem szívesen enném meg... de pizzát igen.
Egyébiránt 1 óra múlva én is kilépek szerett kerületemből és szintén Soroksár felé veszem az irányt... Egy óra kellemes autókázás oda, egy vissza. De szép is az élet!
Pénteken délután 4-kor utat fogunk avatni XXIII. kerületileg a suli környékén... ezt ma tudtam meg. Már nagyon várom ezt a nevezetes eseményt, hogy a munka végeztével ne jöhessek haza, hanem ott maradhassak még hordót görgetni!! :-))
jaa, ez meggyőző érv... :-)))
gondolom, így nyugdíjhoz közeledve nincs szükséged az izgalmakra... :-)))
nekem is vissza kéne venni a tempóból, nem illik már egy öreglánynak ez. :-))