20 db old-timer autóval 40 vendéget szeretnénk elszállítani a Le-Meridien szállodától (V., Erzsébet tér) a Vadrózsa étterembe (II., Pentelei Molnár u. 15) Kiállási időpont: 2008 október 2, csütörtök este, 18.30.
Autónként 2 vendég kerül elhelyezésre
A vendégek 19:00-kor érkeznek. Egyszerre 5 autót indítunk konvojban, minden konvojt egy motoros rendőr vezet fel.
A szálloda előtti parkoló részt kiürítjük, hogy egyszerre oda tudjon állni az 5 autó!
Azt szeretném, ha vegyes autók lennének a kínálatban.
Az autózás kb. 30 pecig fog tartani. A kisebb kocsik /Trabant, Citroen Kacsa stb/ 5000 Ft díjazásban részesülnek, a közepes fogyasztási kategóriába sorolhatóak /pl.: VW bogár, Opel Kadett Rekord stb, dízel üzemű Merci 6000-, a nagyobb testű /Pl.:Tatra, Volga, benzines Mercik/ és fogyasztású autók 7500 Ft-ot kapnak.
Bagónak azért nem nevezném az árakat mert egy két dologért bizony borsos árat kér ami meg olcsó az szar is de az tény hogy majdnem mindene van és elég sok üzemanyagot lehet spórolni mivel nem kell mindenért futkározni össze-vissza
pontosabban majdnem ugyanaz. az elefántfül belsejénél van néhány apró különbslg, de azt egy ügyes kar.lakatos fél óra alatt át tudja alakitani. nekem a másfelesen van egy 2-es ajtó, még ha leszedem az ajtókárpitot akkor sem tudja megmondani senki hogy az nem 1,5-es ajtó. Amúgy én is garázsmódositáson gondolkoznék, a 2-es széria legnagyobb előnye a másfeleshez képest pont a "használható" tükör. A kis tükör inkább csak disztárgy az autón, mindennapi használatban elég nagy hendikep. A másik nagy előny a mindennapi használatban a 2,4-es motor.
T-urak,eladnám 1szériás 220d-met,tökéletes mechanikai állapotban,korrodált kasztnival,32 javítóelemmel,típus váltás miatt,sporttársi áron.Forgalmi,rendszám van,nincs kivonva a forgalomból.Ha valakit érdekel,az elemeket külön is+adok hozzá 1 komplett jó kasztnit is.
Miert nem olvastok vissza egy kicsit? Azt az urget, aszem allolanyka a neve, mar finoman el is kuldte valaki a picsaba ,hogy miert rakja be 2 hetente a hirdeteset....pedig ott all benne kerek-perec, hogy van tukre is vagy ajtaja is...elefantfules is es sima is...en voltam nala jomultkor...eleg korrektul tele van a fazon cuccokkal...es bagoert arulja a cuccokat...pl az ajtokat is! hajra!
Ürömi Merci bontóban kérdezd meg. Másfél hónapja biztos, hogy megvolt még a piros 200D összes ajtaja és üvege. Azt sajna már elfelejtettem hogy hogy 1. vagy 2. szériás volt-e...
Megfontolom a tanácsokat. Tényleg elég sokat tudok már a gépről, ami hasznos dolog :) Meg is vagyok vele elégedve és csinálgatnám is, de csak a garázsban, mert depresszál, ha minden nap úgy megyek haza, hogy a ház előtt érik az időjárás viszontagsága. Tudtok elefántfül lelőhelyet? Kösz z
Szerintem tulkomplikalod a dolgot. Vegyel ket doboz Wurth uregvedot(soha nem szarad ki es nem csorog le) 3-4000 ft-ert es a pisztoly vegere huzott csovel(aminek minden iranyba porlaszt a vege) fujd ki a kuszoboket, nyulvanyokat hatso sarvedoiveket belulrol. Mindenhol ott vannak a dugok, nezd meg! A taposolemez alatt levo nyulvanyokat alulrol kell kezelni.
Sziasztok, Van egy 240D-m, amit vagy eladnék vagy első genre cserélnék. Az ok prózai, az 1 (vagy 1,5) gen a visszahajtható tükrök miatt befér a garázsba, a 240D nem. Minden ajánlat érdekel. A használtautós link: http://www.hasznaltauto.hu/2351011_mercedes-benz_240d_1974
Higyjetek el ha azt mondom, hogy olyan volt mint a MÉZ!!!! Osszesen ha 300 km-t mentem vele igy....tehat meg mint jo gazdahoz meltoan idoben lecsereltem....ez mar nem is olaj votl hanem szurok bakker! Fenyevekkel csendesebb lett, bar meg mindig fustol!
Kiprobaltuk persze...110 korul van a vege...lejton 115...muszaj meg azt az adagolo kerdest is megoldani mert naon osszevissza van!
A masik olajtartaly meg mindig rejtely...valaki oldja mar meg nekem :)))
Hali...Nekem volt szerencsém látni azt a Hohlraumversiegelungsplant, semmi extra.
Józan ésszel mindenhova belefújsz, ahol esélyt látsz a rohadásra. Szóval nagyjábol ennyi volt a top secret "PLAN". Mint a 108-é az előbbi Linken.
A sanders féle zsír tök jó, de ha nincs hozzá felszerelésed meg tapasztalatod, akkor inkább menj ki A-ba és csináltasd meg . Bár lehet ,hogy itthon is van már ?
Ja, és a MS csak tuti rozsdamentes vasra jó, de arra nagyon .
Én még mindig az üregvédelem problémánál tartok (Talán még emlékeztek a napraforgó olajos ötletemre). Szóval azóta egy kicsit tovább jutottam. Pl. vettem egy kínai légkompresszort egy közismert barkácsáruházban ami a második indítás után beszart...
Azután megtudtam, hogy a német mercedeszrajongók klubjában kizárólag tagoknak létezik egy ún. Hohlraumversiegelungsplan, ami részletesen megmutatja, hogy hol vannak azok a bizonyos lyukak... Nincs valakinek véletlenül ilyen "Plan"-ja el- vagy kölcsönadó? Nagyon hálás lennék.
Azután azt is megtudtam, hogy talán a legjobb üregvédő anyag a Mike Sander's zsír, de ezt 80-100 C fokra kell felhevíteni, és úgy lehet beporlasztani. Ergo ehhez speciális fűtött pisztoly kell. Valakinek van tapasztalata, hogy ilyet hol lehet beszerezni?