Nem macerás csak hosszú és valószínûleg drágább is mint pl. a Wizz Budapest-Bergamo járata (vagy a Lufthansának is van néha nagyon jó ajánlata). Bp.-rõl napi 1 közvetlen vonat megy Velencébe (éjszaka), onnan meg gyakran van Eurostar City járat Milánóba.
ja, a sorozo...ez milàno, itt se olcsot se sorozot nem talàlsz...vagyis egyet tudok csak a Brera-n, de az irish pub, az meg otthon is van. de ha mègis talàlsz vmi olcso sorozot, lègyszi ird meg, hol van! :)
Az a kérdésem lenne, hogyha a központi pályaudvartól a Piazza Duomo-ra szeretnék gyalog menni, akkor melyik a legszebb, leglátványosabb sétaútvonal? Belvárosban tudtok esetleg olcsó de kulturált sörözőt?
egynapos Alpokat, Mont Blancot néző autózásra milyen útvonalon, hová érdemes menni? Nem akarunk túrázni, mert szülőkkel megyünk, csak szép képeket csinálni.
eleg minimalis kint az utanzat, piacokon talalsz napszemuvegek, noi taskak vannak leginkabb kicsi gucci noi taska mar 8 eurotol is van, baratnoid imadni fogjak, mondjuk ciki ha szembejon egy eredeti :)
egyebkent a calabriai maffia mar tobbet keres a hamisitott designer ruhazaton mint a kabitoszeren, de ezeket a ruhakat nem hamisitottkent, hanem eredetikent aruljak kint is es pl. itthon is :)
Köszönöm a segítséget. Megnéztem a europcar-t is, meg a holidayautos-t is, de végül a Hertz bizonyult a legjobbnak. A többiek nem támogatták a 2 napos bérlésnél hogy máshol adjam le. Márpedig mi a városban akarjuk felvenni, és utolsó nap azzal menni ki a reptérre, és ott leadni.
mi az autóbérlést mindig itthonról szoktuk intézni, a Tensinél. A Holidayauto-n keresztül foglalnak, Olaszo-ban eddig mindig Europcaros autót kaptunk. Nekünk bevált már többször.
Július elején voltunk mi is, amikor a dóm tetejére felmentünk, tényleg nem volt sor. A lépcső meg asszem 2€-val kevesebb, mint a lift, szerintem nem éri meg.
Szia, szerintem nem érdemes előre foglalni... Amikor mi voltunk /júius első két hete, tehát kicsivel főszezon előtt/csak 2-3 ember volt előttünk a liftnél, és maximum 5 perc alatt sorra kerültünk. Azt viszont nem tudom, hogy ez csak szerencse volt-e, vagy általában is kevesebben vannak a liftnél. Gondolom igen, mert olcsóbb. A lépcsőnél is kell fizetni: 5 eur/fő, ráadásul ott sokkal többen várakoztak. Autóbérlés-ügyben sajnos nem tudok segíteni, mert mi saját autóval voltunk, és amúgy sincs tapasztalatom benne. De majd a Többiek...
mi a véleményetek, érdemes a Duomo liftjére előre foglalni jegyet, vagy elég ha ott vesszük meg? 1,5 EUR-val többe kerül előre foglalva, valamint időhöz is vagyunk kötve, viszont állítólag nem kell sorban állni. Tényleg olyan nagy ott a sor általában? Lehetséges lépcsőn is felmenni, vagy csak ez a liftezés az egyetlen megoldás ha valaki fel szeretne menni? Ha valakinek van jó tippje arra hol érdemes autót bérelni, valamint a milánói események (pl. szabatéri koncertek) után nézni, akkor küldjön linket, kérlek.
Persze, beszámolok róla! Remélem jól fognak alakulni a dolgok és minden rendben lesz! Nem tudom ki, hogy van vele, de én úgy, hogy ez a döntés 1 férfinak nem egyszerű és én azok közé tartozom, akik nem dobálóznak csak úgy ilyenekkel!Na de majd idővel kiderül, hogy alakult, de ha érdekel akkor majd mindenképp beszámolok! És köszi a hozzászólást ill. az érdeklődést!
Az utazási iroda nem kevés jutalékért csinálja meg neked, amit persze te fizetsz. Nem bonyolult a foglalás: Kiválasztod az időpontot és a fizetést beállítod banki átutalásra, ami 1500 Ft-tal (foglalási díj) fogja megdobni az alapárat. Ha nem viszel feladott poggyászt és nem kérsz biztosítást, akkor nincs további költség. Ha megvan a foglalás, akkor a következő munkanapon besétálsz a legközelebbi OTP fiókba, a megadott számlaszámra befizeted a végösszeget és a megjegyzés rovatba beiratod a foglalási kódod és kész!
Jaj,tényleg...A jegyet kp-ben fizetem,akkor az mennyivel drágább?Wizzair jegyet csak rendelni lehet vagy valamelyik utazási irodában is meg lehet venni?Soproni vagyok és abszolút semmi gyakorlatom az ilyenekben...szóval köszönöm a segitségeteket!
Tehát két 4490-es rep.jegyet választottál.Az illeték benne van.Viszont a fizetés módjánál úgy hagytad a wizz kártyát,ami valszeg nincs neked és sokunknak sem. Így ha átváltasz banki átutalásra vagy MC-ra,akkor rájön pár ezer ft illetve ha van feladandó csomagod,akkor annak a díja is rájön még.A legegyszerűbb,pláne ha pár napra mész,ha kézi motyót viszel,ennek méretét pontosíthatod a wizz honlapján.
Most néztem a wizzair oldalát,ha most foglalnám akkor a repülőút oda-vissza lenne 8990.-,namost a kérdésem az hogy ebben benne van e az illeték vagy sem?Az nem egy előre meghatározott fix ősszeg amit a repülőjegyen felül kell fizetni?Mennyi az mostanság?
Szeptemberben szeretnék Milánóba utazni forma1 alkalmából és segitségeteket kérném, hogy mivel érdemes utazni?Néztem repülőt wizzair,ami elég olcsó lenne ha most foglalnám,de nem tudom hogy mennyi lesz mellette a reptéri illeték?!Mennék busszal is...Kérlek segitsetek mivel érdemes kimennem!
Szia! Én is most voltam Milánóban életemben először,. -és persze nagyon tetszett-, és ez a Dóm teteje tényleg nem rossz ötlet, sőt! Kár, hogy nem én találtam ki. :) Szép parkot /tavat sok helyen lehet találni, de a Dóm teteje az még önmagában is nagy élmény, hát még, ha ott kérik meg az ember lánya kezét .... :) Rejtett zugott ott is lehet kapni ha egy kis intimitás kell, a szemfüles turisták meg majd legfeljebb megtapsolnak, ha rájönnek, miben sántikálsz :). Ígérd meg, hogy -bárhol is lesz-, majd beszámolsz a fejleményekről, jó?