Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, mi megy a Toyota Yaris ufonautás reklámja alatt? Nagyon jó az a szám, de sehol nem találom (habár azt sem tudom, mit keresek) :))))))
Télleg BiaggioNero te eddigis nagyon tudtad mi micsoda, nemtudod esetleg a medvesajtos reklámzenét is? :P Amugy ti szerkesztitek a reklámadatbázist? mert akkor gratulálok, meg szurkolok meg minden:D Hasznos tud lenni az oldal nagyon, ha keres valamit az ember:)
Ja, ez egy nagyon jó hely, főleg azoknak, akik régebbi reklámok zenéit keresik. Sajnos a legújabbak mindig későn kerülnek fel:D Pl a medvesajtos reklámnak a zenéje is csak azután fog felkerülni miután kiderítettük és beküldtük :( Apropo a csotányos zene a vivatvn nincs meg valakinek?:)
Az oldalról megtudhatod, hogy ki énekli az adott reklámzenét. Utána már csak elég az adatokat bepötyögni egy file-cserélőbe és két perc alatt is lent van:)
Helló! Nem tudja vki véletlenül melyik Kool And The Gang szám megy az egyik Viasat műsorajánlóban? Amikor több filmet meg sorozatot és magát a csatornát reklámozzák. Az tuti h K.A.T.G. csak nem tom melyik szám... vmi Let's go van benne, de sztem nem a Let's go dancin' című...
Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle Ez az amiben ritmusra mozog a lábuk, meg mozognak mint a gyíkok meg a fülük kipattan meg mittomén :D Remélem jót mondtam :P
CSao mindenkinek Az a helyzet ezzel a medvesajtos zenével, hogy amikor anya meghallotta ismerős volt neki, úgyhogy faggattam egy darabig, de nemjöttrá. :( Ma is tartunk kihallgatást;) Hátha eszébe jut. De ez a google szövegkeresős nemrossz 5let énis rááollok és csakmeglesz:P
Á nem jutok semmire, ez a medvesajtos reklám zene visz engem a sirba :(
Én má szavanként beirtam a szövegét "már amennyit hallani belölle" a googleba, meg más keresőkbe is, és minden eredményt +is néztem, akkor leszedtem egy dalszöveg keresőt, azzal is probálkoztam de semmi. Pedig ez a stílusa szerint nem lehet mai szám, de ki tudja. pedig ezt má elöttem 3-4 honappal is keresték, és azota senki se találta meg. Reménytelen de azé nem adtam fel gyerekek :)) Ti se tegyétek valakinek csak sikerül.
Sziasztok, tényleg jó lenne valahonnan kideríteni a medvesajt reklámzenéjét, mert már szívesen halgatnám mp3ban is. Mellesleg a vivatvn a csótányos zenét is ha tudjátok hogylehet mp3ba megszerezni szoljatok előre is köszi:)
nem tudja véletlen valaki a Nivea Jung reklám alatt futó zene címét? Az az a reklám, mikor két kis fiatal csaj azon nyivákol hogy vége a nyárnak, és miért nem olyan szép a bőrük mint régen. Az egyik valami nagy hütő előtt vekeng...