Nem tudom, de kétlem, hogy elég lenne a személyi bemutatása, biztosan kell mellé a jegy is.
F@sza gyerek vagyok, frissítettem a munkahelyről a honlapomat.
En ma voltam 10 ora korul, es nekem mar nem is adtak jegyet.
Csak azt remelem, hogy augusztusban szervezendo kulonvonatnak nem tart be a Nosztaliga.
Na ettol a esettol se lettek szimpatikusabbak nekem....
Armand
A Nosztaliga most írja a a lemondást. Kb 40 jegy kelt el. És nekem mondják, hogy nem szereztem elég utast, meg közös lónak túrós a háta. Háááát..... A!!!
Tehát május 13-ára szervezhettek nyugodtan bármilyen más programot, a Nosztalgiától meg mindenki hajtsa be a pénzét. Ha gond van, szóljatok nekem magánban!
Sorry, hogy így alakult. De majd augusztus elejére/közepére megpróbálok én egy rednes, hagyományos NOHAB-os utat szervezni valaki máson keresztül, úgy, hogy a Nosztalgia se köthessen bele. Részletek picivel később.
Ha épphogy nem jön össze, lehet-e az, hogy mindenki 1-200 forinttal megtoldja az összeget? Én biztos benne lennék, kérdés, hogy egyáltalán kivitelezhető-e.
Végül: pontosan mikor derül ki, hogy lesz-e út?
BahnScorper, koszi. Nem tudod hany jegy kelt el? Megjelent egy relative reszletes leiras a kulonvonatrol az egyik angol ujsagban, jott is hozzam nehany erdeklodes, jo lenne tudnom mit mondjak nekik. Menetrendet MAV-tol megkaptatok?
Feri! Számomra még most sem teljesen tiszta, de mindegy, az a lényeg, hogy legyen vonat!!!
Közeledik április 28: van-e arról infó, hogy hány jegy kelt el, azaz van-e remény, hogy összejön a kellő létszám?
Ha nem jön össze, mi lenne, ha valahol összejönnénk (akár megünnepelhetnénk a vasútbarát topic 10000-es álomhatárát :-))? Lehetne fényképnézés, vonatozás, sör stb. Valhol a Dunántúlon!
Hat igen, ezek mar partizanakciok, de ha egyaltalan lesz ut, akkor valszeg ez lesz 001 elso nyilvanos utja az atadas/atfestes utan. Hogy kesobb mikor lesz a nagy kozonseg szamara hasonlo alkalom, azt ki tudja???...
Leo: jegyet a BKV/MAV is maganak nyomat, az mas kerdes, hogy van rajta adoszam meg ilyenek. Ha nincs, akkor nem fogadhato el bizonylatkent es tenyleg kellene melle azt is adni. A Nosztalgia sajat zsebere megy a jatek, ahogy Te gondoltad, az meg ott sem megoldhato, asszem...
Feri!
Most néztem az oldaladon a frissitéseket május 13-al kapcs.
010 nem is jöhet számításba? Nem mintha 001-el vagy 020-al(bár 010 jobban ment) bajom lenne, csak kérdés.
006-ot meg sem kérdezem, mert gondolom csak csíkosok jöhetnek számításba.
Köszi az infót! Nekem is egy ismerősöm ezt mondta, de azt hittem, hogy csak nála feledkeztek meg...
Hogy tisztán lássunk: a pénzmozgással egyidejűleg kötelező nyugtát vagy számlát kibocsátani. Saját szememmel láttam a jegyet, az nem felel meg a nyugta ÁFA törvényben meghatározott követelményeinek. Ilyen jegyet házilag bárki képes csinálni, a sorszámozást is egy igen egyszerű sorszámozóval könnyen meg lehet oldani. Az a baj, hogy ezek után nem látok tisztán: valaki saját szebére szervezi az utat, vagy a Nosztalgia Kft. fél, hogy nem jön össze a létszám... de ekkor is kellene nyugtát adnia, pénz visszaadás esetén pedig egy visszirányú bizonylatot kellene kiállítani. Az, hogy nem reklámozzák (a múltkor a Nosztalgia honlapján sem volt fenn az út...), számomra az első verziót teszi valószínűbbé. De nem akarok senkit alaptalanul vádolni!