Keresés

Részletes keresés

Eldarion3791 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 962
Megoldható. Küldtem neked e-mailt!
Előzmény: zoligh (961)
zoligh Creative Commons License 2008.01.26 0 0 961

Helló Eldarion!

Milyen hordozón van a film?

Debrecenbe kellene eljutnia valahogy, üzenj, mi legyen.

Köszi.

Előzmény: Eldarion3791 (954)
malvin2 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 960
Most értesültem arról, hogy a film24-en megy egy Perry Mason sorozat.
Nem tudná valaki bedigitalizálni?
Még fizetnék is érte, mert imádom a Perry Mason-t.

U.i. P.M. rajogóknak egy még ennél is jobb üzletet tudok ajánlani:
nekem megvan az összes, magyarul csak a háború előtt megjelent P.M.
Filmekért cserébe szivesen scannelek.
bótos Creative Commons License 2008.01.25 0 0 959
szia szeretném megtudni a link nevét ahonnan a filmet töltötted le  a film:öld meg a shogunt előre is köszönöm
Előzmény: csanadu (647)
ufocsalad Creative Commons License 2008.01.23 0 0 958
Egyszer láttam egy misztikus (most tán thriller lenne) filmet:
arra emlékszem egy család ebédelt a kisfiú lenyelt egy almacsutkát
a következő képen az anya véres késsel fogadta a mentőket.
Persze tárgyalás, kórház, otthon kiborulás és ekkor kezdődnek a furcsa dolgok...

Jó régen láttam tán álmodtam, na ennek tudja-e valaki a címét?
Balthazar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 957

Nehéz lesz.

Homályosak az emlékek.

Kb 15-18 éve láttam egy filmet, egyetlen egyszer.

A környék neve ahol játszódik Gipsy seacle.

Ez valami nagy villa neve asszem, ahol laknak a szereplők.

Van egy házaspár és egy erdős rész mellett laknak, ahol valaki fiygeli őket.

És az a vége, hogy a nappali belső medencéjének távírányítható fedele alá fullad valaki és úszkál a vízben a fedő alatt...

sorry

ennyi maradt meg belőle

kissé ijesztő volt nekem akkor

mernok55 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 956

Az első 10-20 másodpercről én is lemaradtam, mert kb fél órával előbb kezdték. Most fogom DVD-re kiírni. Valószínüleg meg lehet máshonnan is DVD szerezni, ezt a vonalat is hajtom.

mernok55

Előzmény: ufocsalad (955)
ufocsalad Creative Commons License 2008.01.22 0 0 955
Sziasztok!
Mi a Dave című filmet keressük, most volt a TV-ben és lemaradtunk a feléről.
Ha valaki tud megoldást kérjük jelentkezzen.

ufocsaladkukacfreemailponthu
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 954
Nekem megvan ez a film.
Előzmény: zoligh (936)
mernok55 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 953
Eper és vér
mernok55 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 952

Keresem az Eper és vér c. amerikai filmet feliratosan vagy szinkronosan DVD-n

mernok55

G.Pisti Creative Commons License 2008.01.18 0 0 951

Sziasztok!

Ha valakinek esetleg meglenne az alábbi film, vagy tudja mikor lesz esetleg a tv-ben újra, szívesen megvásárolnám a másolatát postai utánvéttel:

Zuhanás a szerelembe (Falling in love) 1984

Fsz.: Robert De Niro és Meryl Streep

Előre is köszi, nagyon örülnék neki, régóta keresem

Tiger173 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 950

Sziasztok!

Sidney Sheldon: Ha eljön a holnap című könyvéből készült filmet keresem. Évekkel ezelött több részben adta le a televízió. Remélem, hogy megvan vkinek.

Köszönöm: Andi

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 949
Elnézést, rossz topicba írtam.:)
Előzmény: Törölt nick (948)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 948

Laci megcserélte Szilágyit és Jókai Annát. Úgyhogy a tavaszi program most így néz ki:

Február 2. - Kertész Imre: Sorstalanság
Február 16. - Jókai Anna: Szegény Sudár Anna
Március 1. - Krasznahorkai László: Sátántangó
Március 15. - Karinthy Ferenc: Epepe
Március 29. - Hajnóczy Péter: A halál kilovagolt Perzsiából
Április 12. - Fenákel Judit: Szégyen
Április 26. - Ördögh Szilveszter: Koponyák hegye
Május 10. - Szilágyi István: Kő hull apadó kútba
Május 24. - Határ Győző: Éjszaka minden megnő
Június 7. - Dalos György: Hosszú menetelés, rövid tanfolyam
Június 21. - Nádas Péter: Évkönyv

Azt is írta, hogy húzzuk ki Szilágyit és Határt, de azt írtam neki, hogy ne féltsen minket, meg hogy abban bízunk, hogy addigra visszatér.

(Egy mondatban 4 hogy, ez teljesítmény.:)

never.jr Creative Commons License 2008.01.16 0 0 947

Jut eszembe! A királyi kettőről valaki nem vette fel az Őrjárat az égen sorozatot? Rossz beállítás miatt nekem a 2. és 3. rész lemaradt...

Köszi a segítséget!

welty Creative Commons License 2008.01.14 0 0 946

Sziasztok!

Keresem a  Fény a redöny mögött című filmet 1965-ös. Sajnos sehol nem találom nagyon fontos lenne.

never.jr Creative Commons License 2008.01.14 0 0 945

A megoldás kulcsa az én kezemben van! Dobj egy mélt a neverjr@freestart.hu-ra, a tárgyba írd be film címét!

Üdv, Imi bácsi

Előzmény: a hűtőből? (935)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.10 0 0 944
Sziasztok ! Van egy film amit gyerekkoromban láttam (az olyan 25 éve lehetett): kb. a '60-as évekből lehet és arról szól nagyjából, hogy van egy sorozatgyilkos aki beférkőzik egy családhoz és a család kislánya (akinek talán nincs apja és a gyilkos az anya barátja) az egyedüli aki rájön, hogy ez a fickó gyilkos. Amikor a gyilkos is megtudja próbálja a kiscsajt is eltenni láb alól (arra a részre emléxem amikor talán a tengerbe akarja fojtani)... és most jön a fő dolog amiből talán eszetekbe is jut, hogy melyik filről van szó (lehet, hogy Hitchcock alkotás ?)- miután gyilkol a fickó mindig a család lakásában bújik el egy lyukban, ami a nappali szoba közepébe van vágva. A végén is odabújik és miközben keresik a kiscsaj könyörögve mondja, hogy húzzanak oda egy nagy szekrényt ahol a gyilkos rejtőzködik - a gyilkos többé nem tud kijönni és megfullad. SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!
Botond99 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 943

Egyébként igazad van, én is feketehimlőre emlékszem, de a szövegben fekete halálként is említik, ezért voltam benne bizonytalan.

De ha te is így emlékszel, akkor mégis csak feketehimlő, ugyanarra a filmre gondolunk.

Sajnos, a Google nem ad ki találatot, egy hasonló című zenés Elvis-film kivételével.

Előzmény: MiJu (942)
MiJu Creative Commons License 2008.01.08 0 0 942
Ezt a filmet én is régóta keresem! Úgy emlékszem, az volt a címe: Találkozunk a világkiállításon -  mintha nem pestis, hanem feketehimlő lett volna a betegség.
Előzmény: Botond99 (938)
Parmenion Creative Commons License 2008.01.07 0 0 941

Szerintem nézd meg ezt:

http://www.imdb.com/title/tt0508183/maindetails

Itt ugyan az anyuka tűnik el, nem a báty, de a sztori egyébként ugyanaz.

Botond99 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 940

A hatvanas években még akár maga Hitchcock is lehetett a rendező, de én a filmjei közt nem találtam hasonlót.

Via Galvani Creative Commons License 2008.01.07 0 0 939
Nem valami Hitchcock-utánzat?
Botond99 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 938
Sziasztok.

Évek óta keresek egy filmet, aminek ismerem a tartalmát, de nem tudom a címét. Nagyon régi, én kb. 40 éve láttam, de ennyire izgalmas filmet azóta sem.

Tartalom:

Egy lány a bátyjával megszáll egy szállodában, egymás melletti szobákban. Reggel, mikor a lány felébred, a bátyjának hűlt helyét találja, de annyira, hogy még a szobája is eltűnt, a szomszédos szobában idegenek laknak. A portás sem emlékszik a bátyjára, csak a lányra, a vendégek úgyszintén azt állítják, hogy egyedül érkezett. A szálloda vendégkönyvében is csak az ő aláírása szerepel. A lány kétségbe van esve, mert pontosan tudja, hogy igaza van, de mindenki az ellenkezőjét állítja, mintha csak összebeszéltek volna, nem szólva a hiányzó szállodaszobáról és aláírásról.

Aztán egyszer csak összefut valakivel (egy festővel?), aki úgy tűnik, hajlandó hinni neki, és magánnyomozásba kezd. A nyomozás minden téren cáfolja a lány állításait, és csak arra talál bizonyítékokat, hogy egyedül érkezett.

Aztán váratlanul mégis kiderül valami. A srác rájön, hogy a belső udvari ablakok száma nem stimmel, mert eggyel több ablak van, mint amennyi lehetne, a szobák számából kiindulva. Kiszámolja, hogy melyik a felesleges ablak, majd amikor már minden elcsendesedett, átmászik a belső udvari párkányon. Mikor bejut a szobába, kiderül, hogy a szobának nincs ajtaja. Az ajtó helyén friss vakolatot talál: nemrég falazhatták be, és annak nyomait eltüntették.

A szobában hiánytalanul megtalálja a lány bátyjának személyes holmijait.

Visszatérve, a lánnyal együtt újra átvizsgálják a folyosót, és mivel már tudják, mit kell keresniük, megtalálják a friss vakolás nyomait.

Felkeresik ismét a szállodaigazgatót, aki a tényekkel szembesülve végül beismeri, hogy valóban, az éjszaka folyamán el kellett szállítani a lány bátyját, majd ezután haladéktalanul eltüntették még annak nyomait is, hogy itt szállt meg, de ennél többet nem akar mondani. Csak annyit árul el, hogy szörnyűség történt, amiről nem beszélhet.

Nem ragozom tovább, a nyomozás végül valamilyen kolostorban végződik, és ott derül ki az igazság: a srácot megtámadta a fekete halál: pestises lett.

Eltűnésének éjszakáján ezt diagnosztizálták nála, és emiatt vitték el titokban és tüntették el még a nyomait is.

Ez lenne nagyjából a sztori, már amennyire jól emlékszem.

Kb. 40 éve láttam, az akkori Magyar Televízióban, nyilván még fekete-fehérben. Igen hosszú film volt.

Nem tudom, azóta vetítették-e valahol (gondolom, igen, csak én nem találkoztam vele), illetve volt-e feldolgozása.

Tudja valaki a címét?

cs.j Creative Commons License 2008.01.05 0 0 937
Sziasztok.Évek óta keresek egy filmet:Szent menedék a Magyar címe.Az egyik filmes oldalon cím szerint megtaláltam,de alá volt írva,hogy semmi infó nincs róla.A filmben a főszereplő úgy hívja magát: 1 Mooluga 4 Loouga.Előre is köszi ha báski tud segíteni!
zoligh Creative Commons License 2008.01.02 0 0 936

Sziasztok!

Nagyon kellene az Egy asszony illata (Al Pacino) c. film. Sok éve szeretnék hozzájutni, segítsetek! A TV2-n nemrég fél órával később kezdték, ezért a vége lemaradt,nagyon dühös voltam.

Köszi

a hűtőből? Creative Commons License 2008.01.02 0 0 935

Sziasztok!

Gyarmathy Lívia Koportos című filmjére lenne szükségem. Bármilyen tipp vagy megoldás érdekelne.

Köszönöm

carlos monzo Creative Commons License 2007.12.30 0 0 934
Az alábbi filmeket keresem dvd-n:

Az igazi és a hamis (szinkronnal)

A Karate kölyök_eredeti vicos szinkronnal

Amerikai ninja 1,2_eredeti vicos szinkronnal

Karácsonyi vakáció_eredeti szinkronnal

Die Hard 1_eredeti szinkronnal (Gyk. Bruce Willis-Vass Gábor)

A rettegés háza (79 körüli horror film)

Mészárlás a dinoszaurusz völgyben (lehetőleg szinkronnal de minimum magyar felirat)

A törpe bosszúja 2,3

Ideglelés 2

The house by the cemetery

egyenlőre ennyi :DD
Thibi Creative Commons License 2007.12.30 0 0 933
A Lovitz film az Üldözési mánia.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=42059&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2
Előzmény: tomin (932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!