Most értesültem arról, hogy a film24-en megy egy Perry Mason sorozat. Nem tudná valaki bedigitalizálni? Még fizetnék is érte, mert imádom a Perry Mason-t.
U.i. P.M. rajogóknak egy még ennél is jobb üzletet tudok ajánlani: nekem megvan az összes, magyarul csak a háború előtt megjelent P.M. Filmekért cserébe szivesen scannelek.
Egyszer láttam egy misztikus (most tán thriller lenne) filmet: arra emlékszem egy család ebédelt a kisfiú lenyelt egy almacsutkát a következő képen az anya véres késsel fogadta a mentőket. Persze tárgyalás, kórház, otthon kiborulás és ekkor kezdődnek a furcsa dolgok...
Jó régen láttam tán álmodtam, na ennek tudja-e valaki a címét?
Az első 10-20 másodpercről én is lemaradtam, mert kb fél órával előbb kezdték. Most fogom DVD-re kiírni. Valószínüleg meg lehet máshonnan is DVD szerezni, ezt a vonalat is hajtom.
Sidney Sheldon: Ha eljön a holnap című könyvéből készült filmet keresem. Évekkel ezelött több részben adta le a televízió. Remélem, hogy megvan vkinek.
Laci megcserélte Szilágyit és Jókai Annát. Úgyhogy a tavaszi program most így néz ki:
Február 2. - Kertész Imre: Sorstalanság Február 16. - Jókai Anna: Szegény Sudár Anna Március 1. - Krasznahorkai László: Sátántangó Március 15. - Karinthy Ferenc: Epepe Március 29. - Hajnóczy Péter: A halál kilovagolt Perzsiából Április 12. - Fenákel Judit: Szégyen Április 26. - Ördögh Szilveszter: Koponyák hegye Május 10. - Szilágyi István: Kő hull apadó kútba Május 24. - Határ Győző: Éjszaka minden megnő Június 7. - Dalos György: Hosszú menetelés, rövid tanfolyam Június 21. - Nádas Péter: Évkönyv
Azt is írta, hogy húzzuk ki Szilágyit és Határt, de azt írtam neki, hogy ne féltsen minket, meg hogy abban bízunk, hogy addigra visszatér.
Sziasztok ! Van egy film amit gyerekkoromban láttam (az olyan 25 éve lehetett): kb. a '60-as évekből lehet és arról szól nagyjából, hogy van egy sorozatgyilkos aki beférkőzik egy családhoz és a család kislánya (akinek talán nincs apja és a gyilkos az anya barátja) az egyedüli aki rájön, hogy ez a fickó gyilkos. Amikor a gyilkos is megtudja próbálja a kiscsajt is eltenni láb alól (arra a részre emléxem amikor talán a tengerbe akarja fojtani)... és most jön a fő dolog amiből talán eszetekbe is jut, hogy melyik filről van szó (lehet, hogy Hitchcock alkotás ?)- miután gyilkol a fickó mindig a család lakásában bújik el egy lyukban, ami a nappali szoba közepébe van vágva. A végén is odabújik és miközben keresik a kiscsaj könyörögve mondja, hogy húzzanak oda egy nagy szekrényt ahol a gyilkos rejtőzködik - a gyilkos többé nem tud kijönni és megfullad. SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!
Ezt a filmet én is régóta keresem! Úgy emlékszem, az volt a címe: Találkozunk a világkiállításon - mintha nem pestis, hanem feketehimlő lett volna a betegség.
Sziasztok.
Évek óta keresek egy filmet, aminek ismerem a tartalmát, de nem tudom a címét. Nagyon régi, én kb. 40 éve láttam, de ennyire izgalmas filmet azóta sem.
Tartalom:
Egy lány a bátyjával megszáll egy szállodában, egymás melletti szobákban. Reggel, mikor a lány felébred, a bátyjának hűlt helyét találja, de annyira, hogy még a szobája is eltűnt, a szomszédos szobában idegenek laknak. A portás sem emlékszik a bátyjára, csak a lányra, a vendégek úgyszintén azt állítják, hogy egyedül érkezett. A szálloda vendégkönyvében is csak az ő aláírása szerepel. A lány kétségbe van esve, mert pontosan tudja, hogy igaza van, de mindenki az ellenkezőjét állítja, mintha csak összebeszéltek volna, nem szólva a hiányzó szállodaszobáról és aláírásról.
Aztán egyszer csak összefut valakivel (egy festővel?), aki úgy tűnik, hajlandó hinni neki, és magánnyomozásba kezd. A nyomozás minden téren cáfolja a lány állításait, és csak arra talál bizonyítékokat, hogy egyedül érkezett.
Aztán váratlanul mégis kiderül valami. A srác rájön, hogy a belső udvari ablakok száma nem stimmel, mert eggyel több ablak van, mint amennyi lehetne, a szobák számából kiindulva. Kiszámolja, hogy melyik a felesleges ablak, majd amikor már minden elcsendesedett, átmászik a belső udvari párkányon. Mikor bejut a szobába, kiderül, hogy a szobának nincs ajtaja. Az ajtó helyén friss vakolatot talál: nemrég falazhatták be, és annak nyomait eltüntették.
A szobában hiánytalanul megtalálja a lány bátyjának személyes holmijait.
Visszatérve, a lánnyal együtt újra átvizsgálják a folyosót, és mivel már tudják, mit kell keresniük, megtalálják a friss vakolás nyomait.
Felkeresik ismét a szállodaigazgatót, aki a tényekkel szembesülve végül beismeri, hogy valóban, az éjszaka folyamán el kellett szállítani a lány bátyját, majd ezután haladéktalanul eltüntették még annak nyomait is, hogy itt szállt meg, de ennél többet nem akar mondani. Csak annyit árul el, hogy szörnyűség történt, amiről nem beszélhet.
Nem ragozom tovább, a nyomozás végül valamilyen kolostorban végződik, és ott derül ki az igazság: a srácot megtámadta a fekete halál: pestises lett.
Eltűnésének éjszakáján ezt diagnosztizálták nála, és emiatt vitték el titokban és tüntették el még a nyomait is.
Ez lenne nagyjából a sztori, már amennyire jól emlékszem.
Kb. 40 éve láttam, az akkori Magyar Televízióban, nyilván még fekete-fehérben. Igen hosszú film volt.
Nem tudom, azóta vetítették-e valahol (gondolom, igen, csak én nem találkoztam vele), illetve volt-e feldolgozása.
Tudja valaki a címét?
Sziasztok.Évek óta keresek egy filmet:Szent menedék a Magyar címe.Az egyik filmes oldalon cím szerint megtaláltam,de alá volt írva,hogy semmi infó nincs róla.A filmben a főszereplő úgy hívja magát: 1 Mooluga 4 Loouga.Előre is köszi ha báski tud segíteni!
Nagyon kellene az Egy asszony illata (Al Pacino) c. film. Sok éve szeretnék hozzájutni, segítsetek! A TV2-n nemrég fél órával később kezdték, ezért a vége lemaradt,nagyon dühös voltam.