Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2090
Körmend-Alba 87-90

Miért is ne?

olajka91 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2089
Sziasztok:
Tippjeim
Ase-Domb. h18
Kapos -Debr h10
Körm-Alba h11
Falco-Olaj v6
Hajrá Olaj forever!
Remélem Alexe nem ellenünk bizonyít.
LD Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2088
Valahogy olyan érzésem van, hogy borulni fog ma az a papírforma, bár ez tényleg csak megérzés. Viszont mikor megláttam a tippeket, egyből arra gondoltam, hogy mikor ennyire egyértelműen simának gondol mindenki egy meccset, akkor szokott meglepetés lenni. Ettől függetlenül kikaphatunk 20-szal, de mivel az MTE-nek nincs igazi ötös centere, és ha nem sül a kezük kintről, ha valamelyik kulcsjátékos betlizik, ha nálunk lesz csapatvédekezés, stb. stb. stb.
Avass Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2086
Szasz Gabci(456)
Ilyen kemény a suli, hogy ráérsz kocsmázni?!
Azt írta a Néplap, (a helyi) hogy Bojan és Benő úgymond "sérüléssel küszködik". Kéretik ezt figyelembe venni mindenkinek a tippeléskor (bár lehet, hogy csak taktika a "nagy rangadó" előtt).
Mondd meg Bocainak, hogy szégyelje magát, képzeld, megint az Olaj ellen tippelt!!!:-))))). Én nem is beszélek vele, és erőteljesen fogok huhogni, ha meccsen a közelembe merészkedik, oda mer ülni mellém!!
Most semmi mélyenszántó, ha eszembe jut valami (ennek mondjuk nem nagy a valószínűsége), akkor majd megírom

hajr...a többit tudjátok.

Előzmény: Gabci456 (2084)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2085
Igazad van. Többet nem is írok az intézményről. :-))
Előzmény: Gabci456 (2084)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2084
Sziasztok.

Nem érzi senki azt, hogy ez az Alexe-ügy egy kicsit túl van már lihegve. Szerintem mindenkinek megvan a kialakult véleménye Tonió-ról (Hát igen Szolnokon azért ő még mindig Tonió, nem pedig Alexe.) és azt hiszem ezek a vélemények eléggé egyezőek. Legfeljebb a Falcos kollégáknak lehet más véleménye, de ezt sem hiszem.

Különben nagyon sajnálom, hogy idáig süllyedt A.A. Véleményem szerint ha valaki megérdemli, hogy "fikázzák" akkor ő az. Mondom, nagyon sajnálom, mert pár évig Szolnokon nem egy egyszerű játékos volt, hanem egy "intézmény".

Azért jó is, hogy ilyen köcsögök is játszanak a bajnokságban, mert legalább mindig van király téma. Most legalább mindenki előjöhetett a régebbi sérelmeivel.

Hajrá OLAJ!
(A kipihent) Bojan az Isten.

Ja, éljen a magyar-japán közös határ!

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2083
Ha Alexe csak azzal foglalkozna amiért fizetik nem hiszem, hogy ilyen dolgok megtörténnének. Ha szembeköpne egy paksi játékost, akárkit (nem egy legendát, mint a körmendi Zsebe Feri) bizony én sem maradnék csendben a "románszimpatizáns" dalok skandálásakor.
Előzmény: Törölt nick (2081)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2082
Jöjjenek a tippek:

Falco-Szolnok H7 (Még azzal a ....-vel is)
MTE-Albacomp H17 (Nem lehet probléma, láthatja az egész világ...)
ASE-Dombóvár H22 (Ez elég simának tűnik)
Kaposvár-Debrecen H14 (Mint az előző)

andrej11 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2080
Tippek:

ASE-Dombóvár H20 (Sima, de látványos meccs)
Falco-Szolnok H2 (Egyszer ők is nyerhetnek)
Körmend-Alba H10 (Remélem tévedek... Hajrá Alba!)
Kaposvár-Debrecen H14 (Sima, bár ...)

Előzmény: kwest (2075)
saabee Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2079
Hi Artúr & all!

Szerintem azért küszködünk -remélhetőleg átmeneti- létszám hiánnyal,mert ez a középső szakasz mindenkire igen sok plusz terhet ró.
Úgy vélem egyáltalán nem volt jó ötlet a középső kör bevezetése.Sem a játékos,sem a játékvezetők,sem a szurkolók nincsenek felkészülve rá igazán.
Szurkolói szemszögből igazán kétélű a dolog.Egyrészt ugye elvileg több a rangadó,ugyanakkor persze ez plusz "anyagi terheket" jelent.(pl.a tanulók nincsenek olyan jól eleresztve pízzel:) )
Mindezek mellett tavaly azért felfokozott(abb) izgalommal várt az ember 1-1 meccset,idén már nem,lévén egy mást érik a nagy derbik.
Ezek mellett azért így mostanra eléggé szétesett a mezőny is-talán a gyengébb csapatok jobban elfáradtak(?)-pl. Falco

Mindenestre én nekem egyáltalán nem tetszik ez az új rendszer.
Pl. a legjobb 8 csapat miért csak az egymás ellen elért eredményeit cipelte tovább? (Persze,hogy ilyen torony magasan nyertük az alapszakaszt ez elég szubjektívnak tűnik:) )
Remélem meggondoják magukat és visszatérnek a régihez.

Az általad említett jelenség sajna tényleg tapasztalható=>ld. a 2.fehérvári meccsünk.Azt én sem igazán értettem,hogy miért tartott kisebb érdeklődésre számot,mint az első.
Jó ellen példa mondjuk a szolnoki meccsünk,ahol a csapat győzelmében mi is elévülhetetlen érdemeket szerezünk:)

Valszeg a hétközi utazások miatt az utazók száma drasztikusan fog csökkeni.Pl. engem szerintem kapásból kihúzhatsz:( (Tanulj tinó,ökör lesz belőled:) )
Persze holnap (vagyis ma :) )azért még ott leszek.Remélem a "hangulat fokozása" érdekében érkezik néhány "vasutas". :)

Hajrá ASE!

ui.:Ne aggódj szombaton tuti teltház.Minden ...szurkoló megjelenik :)

Előzmény: Artúr Doki (2078)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2078
szóval ezzel az Alxe témával kár foglalkozni...
Csaby!
Az hogy hétközben vannak a hazai meccsek és hétvégén az idegenbeliek az jó(nincs összefüggés az alapszakasz eredményeivel)...főként azoknak a szurkolóknak,akik veszik a fáradtságot és időt,pénzt nem kímélve elkísérik kedvenceiket idegenbe is...pl.:Debrecenbe az elmúlt hétvégén.
Egyébként ez most már nem sokáig lesz így,mert ha jól tudom, a köv. hétközi forduló lesz az uccsó hétközi...
Sajna azt veszem észre,hogy apad táborunk létszáma...otthon még csak-csak,de idegenben mostanában nagyon felhígult a nép...sajnos a beinduló Pav-os melók elszippantják a tagok egy részét...
Nekem is szorul a hurok,de amíg tudok megyek...
Ja állítólag készen vannak az új mobil lelátók...remélem a kaposváriaknak csak a sarokban ácsorogva jut hely...ugyanúgy mint nekünk,náluk!
A múltkor emlegetett pletykák alaptalanok nagyrészt...nem kell velük foglalkozni.
A legnagyobb pletykafészek kétségtelenül az Erőmű...itt már az összes játékosnak tudnivélik a "bennfentesek" a következő csapatát...már mindenkit eladtak!Unatkoznak???

Feribá! A dombóvárt lenyomjuk nélküled is(kiváncsian várom,hogy jönnek-e az Ultrák?),de szombaton nincs igazolt hiányzás!Kell az előénekes...
Ja és az Alibit szétszedjük...
Cső!
HAJRÁ ASE!!!!

Előzmény: némo (2077)
némo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2077
Sziasztok!

Véleményem Alexe ügyben a következő:
Meggyőződésem, hogy A.Alexe mint ember, sehol nem népszerű. Mint játékosról esetleg lehetnek szép emlékei a szolnoki szurkolóknak, de ez a téma már nem a játékról szól.
Ez az egész dolog egy próbálkozás.
Próbálkozás, hogy emberi gyengeségét takargassa,
hogy gyűlöletet és ellenségeskedést szítson, hogy vélt vagy valós sérelmeiért "áldozatként" tündököljön. Márpedig, ha így van (és szerintem így van) az egész dolog nem ér annyit, hogy a továbbiakban akár 1 szót is a témára fecséreljek.

Úgyhogy jöjjenek a tippek:

ASE - Dombóvár +19 (nem kell megszakadni)
Kaposvár - Debrecen +7 (vagy még ennyi sem)
Falk.o - Olaj +6 (lejtőn a Szolnok)
Körmend - Alba +16 (triplazuhatag)

Hajrá Körmend!!!

Üdv. mindenkinek!

belfera Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2076
A Körmend-honlapot "hostoló" szervert feltörték,ezért újra kell telepiteni, és ez még eltart néhány napig. A kaposvári meccsünkig biztosan rendbeteszik, aztán utána mehetnek az értékelések, vélemények. :-)
Előzmény: Lecsó11 (2053)
kwest Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2075
ASE-Dombóvár H18
Falco-Szolnok V6
Körmend- Alba H14
Kaposvár-Debrecen H12
bz_ Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2074
Mondjuk Pécsett alapvetően kedvelik Sztojant. Persze élvonalbeli kosárcsapat nélkül könnyű... :-)

Előzmény: csaby1 (2073)
csaby1 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2073
Hello!!!

Alexe: én is egyetértek a többiekkel.Ki kellett azt érdemelni, hogy utálják. Bár az lehet, hogy közrejátszott a dologban, hogy román. De ennyi erővel "szegény" Sztojan, vagy Vukicsevics is firkálhatna emileket ide-oda, mert valamiért nagyon őket se szeretiik sehol.
Sajna holnap megint nem látom a meccset, de a Kaposvár ellen ott leszek az örömjátékon. Mert remélem az lesz. Holnap csak annyit kell kiadnunk magunkból, amennyit nagyon muszály.

Paksiak!! Mit hallottatok azóta arról a bizonyos pletykáról????

Előzmény: saabee (2072)
saabee Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2072
!ppiT

Körmend-Alba H18 (a TV sem menekvés :) )
Falco-Olaj V9 (lehet hogy fordítva ?)
K.vár-D.vadkaksok H14 ("a verség előtti győzelem" :))
ASE-DVMSE H22 (zakatol az AtomVonat :) )

Márminálunk babám,márminálunk babám...... :)

saabee Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2071
Hi belfera!

Örülök,hogy elfogadtad a javaslatom :)

A számok összecsúszásának megakadályozására ötleteim (nem találtam fel a spanyolviaszt :) ):
pl.: zárojel,tab,kötőjel,per jel stb.

Előzmény: belfera (2058)
pepy Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2070
Hi all!
Úgy látom valami véletlen folytán a dobogóra kerültem a laza tippjeimmel:)
Itt az ideje, hogy változtassunk ezen a yoo helyezésen, ezért senki se lepődjön meg a mostani tippjeimen. Mert szerintem sokan döbbent arcot fognak vágni, ha meglátják, de sebaj bátraké a szerencse, a bolondoké pedig.....
Szal a tipptyeim a szerdai meccsekre:
Körmend-Alba H19 (megy a hazaiak szekere, otthon nagyon is yool)
Kaposvár-Debrecen H20 (az előbb mintha egy híjján modtam volna ennyit:)
Falco-Szolnok V8 (az olaj fanok se mertek ilyen bátrat tippelni:)
Atom-Dombóvár H30 (mennyi???:)

Na, várnak vissza az elmeosztályra, ugyhogy itthagyom ezt a yoo kis baráti kört.
Szurkoljatok!
Hajrá Atom!

gringo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2069
Tippli:

ASE-Dombóvár H13
Falco-Szolnok V5
Körmend- Alba H15
Kaposvár-Debrecen H16

Bocai Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2068
Sziasztok,

Tippek szerdára:

ASE-Dombóvár H15
Falco-Szolnok H8
Körmend- Alba H13
Kaposvár-Debrecen H17

nick007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2067
Sziasztok!
Szombatra elfelejtettem tippelni így most jól jönne egy-két jó találat.
Tippek:
ASE-Dombóvár H25
Falco-Szolnok H5
Körmend- Alba H15
Kaposvár-Debrecen H18

Hajrá ASE! Jó szurkolást mindenkinek!

andrej11 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2066
Alba-Szolnok!

Gratulálok a csapatnak. Ha nem is játszottunk jól, de nagyot küzdöttünk.
Tulajdonképpen egy külföldi játékossal tudtuk megverni a szinte magyar játékos nélkül játszó Szolnokot.

Ami a meccs botrányos jeleneteit illeti. A nézőtéri dobálás szerintem is megengedhetetlen.
Azt azért megjegyezném, hogy a szerb játékosok egész meccsen elég sportszerűtlenül viselkedtek.
Arról pedig sok vita volt már ezen a fórumon, hogy jót tesz-e az európai kosárlabdának a jugoszláv stílus. Szerintem nem, mert nézhetetlenné teszi a játékot.
Szerintem a feszűltségért egyébként a Váradit terheli a felelősség, aki megint botrányosan vezette a meccset. Idétlen vigyorával és gúnyos beszólásaival csak ingerelte a két csapat játékosait.

Alexe!

Úgy gondolom, hogy ő az a játékos, akit sehol nem szeretnek és ez nem lehet véletlen. (Senki sem vitatja, hogy jó játékos, bár idén ezt sem mutatja már...)

olajka91 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2065
Feribá és a többiek!
Az nem igaz ,hogy Szolnokon nem szeretik Alexét.Való igaz a stilúsa hagy kivánni valót maga után,de a fanatikus győzni akarását megírigyelhetnék a Magyar játékosok.Nem tudom milehet most vele miért a közönséggel és nem a játékkal foglalkozik.Sinevici és Tenter játékát ne hasonlítsuk már össze Alexével.Az a főbaja ,hogy román és hogy egy kicsit jobb játékos az áttlagnál,ha béna lenne a kutya se törödne vele.Nézzétek meg a táborok kiket találnak meg legelsőnek:(Paksiak kivételek)A falon átmenő vereség fogalmát nem ismerő ,mérkőzéseket eldöntő játékosokat +akik még csibészebbek is az átlagnál.Kedvencek(Halm,Mészáros,Boros,Alexe,Dávid,Czigler,Ivkovics)
Shannonnal senki se foglalkozik ,mert olyan gyenge hogy még erre se méltó.A 3 évvel ezelőtti Alexét bármikor elfogadnám a mai csapatban Vukicsevics helyett.Hajrá olaj forever!
Előzmény: Feribá04 (2055)
kwest Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2064
Eredetileg Szolnokon lett volna, de a csarnok miatt felcserélték a pályaválasztói jogot.
Előzmény: rik-027 (2062)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2063
Eddy a fél ponttal sem lett volna dobogós, ám nem lehet okod panaszra, hisz ő az egyetlen aki mindhárom All Star-ban szerepel.

Art Úr!

Hogy is van a dal?

Lalalalalalalala-Lalalalalalalala
Antónió a f.......!

Előzmény: belfera (2059)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2062
18.00 Atomerőmű SE–Dombóvári Harsányi, Török Z. (Buday)
18.00 Marc-Körmend–Albacomp-UPC Szabó, Nagy II. L. (Major Gy.)
18.00 Falco KC-Szhely–MOL Szolnok Szamos, Ádám (Kocsis)
18.00 Kvári Klíma-Vill–D. Vadkakasok Hartyáni, Páli dr. (Várhalmi)

bocs, tévedtem, bár amit írtam logikus, nem?
most néztem a hunbasketen.

akkor jó szurkolást mindenkinek!!

Előzmény: rik-027 (2061)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2061
srácok!!!

nem szolnokon lesz a holnapi falco elleni meccs???
mert a falco szombaton otthon játszott, a szolnok meg idegenben!!!

ez esetben belfera, módosítanék a szavazatomon a szóban forgó meccset illetően:
Olaj - Falco H10

kösz!

belfera Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2060
Címszavakban Antonio "*?%*#*&" Alexe "meghurcoltatásáról".

"mi történik Magyarországon EGY román sportolóval(?)" => Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
"büdös, koszos román voltam a körmendiek szemében" => a tények makacs dolgok, és nem csak a körmendiek szemében
"Magyarországon szerb vagy amerikai játékosok is szerepelnek, de még sohasem hallotta, hogy nekik bárki is gyűlölködő hangnemben kiabálna be a pályára" => a kis hallássérült - "b*zi csetnik" & "huhuhu" (előbbi nem ok nélkül)
"a sportban pedig végképp nincs keresnivalójuk a hasonló gesztusoknak" => egyetértünk - lásd köpés, ütés, anyázás, szurkolóknak mutogatás
"az „Éljen Nagy-Magyarország!" és a „Gyűlölünk, büdös Románia!" skandálásokat tartotta tűrhetetlennek" => ezek valóban "alacsony nívójú" bekiabálások, de semmiképp nem hangzottak fel kórusban, szélsőséges gondolkodású emberek pedig mindenütt vannak. Én az "Európa" és a "Balkán" skandálásokat tartanám hatásosnak, de ugyanakkor elfogadhatónak.
Még annyit, hogy S.T.R. helyében én felhívnám Tentert, Carutasut, Popot, Brosovszkyt és Nitulescut, akik szintén román válogatott kosárlabdázók, és szerepeltek/nek Magyarországon, hogy őket hányszor érte ilyen jellegű inzultus.

Egyébként: Hajrá Körmend!
Rir-Ria-Hungária!
Lesz még Bukarest magyar falu!
(Nem vagyok nacionalista, de ezt hozta ki belőlem "a alexe".)

belfera Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2059

Feribá!

Így már teljesen korrekt, kösz a kiegészítéseket.
Az viszont fáj, hogy Eddy fél pontját nem vetted figyelembe. :-(

Előzmény: Feribá04 (2044)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!