Körmend-Alba H18 (a TV sem menekvés :) )
Falco-Olaj V9 (lehet hogy fordítva ?)
K.vár-D.vadkaksok H14 ("a verség előtti győzelem" :))
ASE-DVMSE H22 (zakatol az AtomVonat :) )
Hi all!
Úgy látom valami véletlen folytán a dobogóra kerültem a laza tippjeimmel:)
Itt az ideje, hogy változtassunk ezen a yoo helyezésen, ezért senki se lepődjön meg a mostani tippjeimen. Mert szerintem sokan döbbent arcot fognak vágni, ha meglátják, de sebaj bátraké a szerencse, a bolondoké pedig.....
Szal a tipptyeim a szerdai meccsekre:
Körmend-Alba H19 (megy a hazaiak szekere, otthon nagyon is yool)
Kaposvár-Debrecen H20 (az előbb mintha egy híjján modtam volna ennyit:)
Falco-Szolnok V8 (az olaj fanok se mertek ilyen bátrat tippelni:)
Atom-Dombóvár H30 (mennyi???:)
Na, várnak vissza az elmeosztályra, ugyhogy itthagyom ezt a yoo kis baráti kört.
Szurkoljatok!
Hajrá Atom!
Sziasztok!
Szombatra elfelejtettem tippelni így most jól jönne egy-két jó találat.
Tippek:
ASE-Dombóvár H25
Falco-Szolnok H5
Körmend- Alba H15
Kaposvár-Debrecen H18
Gratulálok a csapatnak. Ha nem is játszottunk jól, de nagyot küzdöttünk.
Tulajdonképpen egy külföldi játékossal tudtuk megverni a szinte magyar játékos nélkül játszó Szolnokot.
Ami a meccs botrányos jeleneteit illeti. A nézőtéri dobálás szerintem is megengedhetetlen.
Azt azért megjegyezném, hogy a szerb játékosok egész meccsen elég sportszerűtlenül viselkedtek.
Arról pedig sok vita volt már ezen a fórumon, hogy jót tesz-e az európai kosárlabdának a jugoszláv stílus. Szerintem nem, mert nézhetetlenné teszi a játékot.
Szerintem a feszűltségért egyébként a Váradit terheli a felelősség, aki megint botrányosan vezette a meccset. Idétlen vigyorával és gúnyos beszólásaival csak ingerelte a két csapat játékosait.
Alexe!
Úgy gondolom, hogy ő az a játékos, akit sehol nem szeretnek és ez nem lehet véletlen. (Senki sem vitatja, hogy jó játékos, bár idén ezt sem mutatja már...)
Feribá és a többiek!
Az nem igaz ,hogy Szolnokon nem szeretik Alexét.Való igaz a stilúsa hagy kivánni valót maga után,de a fanatikus győzni akarását megírigyelhetnék a Magyar játékosok.Nem tudom milehet most vele miért a közönséggel és nem a játékkal foglalkozik.Sinevici és Tenter játékát ne hasonlítsuk már össze Alexével.Az a főbaja ,hogy román és hogy egy kicsit jobb játékos az áttlagnál,ha béna lenne a kutya se törödne vele.Nézzétek meg a táborok kiket találnak meg legelsőnek:(Paksiak kivételek)A falon átmenő vereség fogalmát nem ismerő ,mérkőzéseket eldöntő játékosokat +akik még csibészebbek is az átlagnál.Kedvencek(Halm,Mészáros,Boros,Alexe,Dávid,Czigler,Ivkovics)
Shannonnal senki se foglalkozik ,mert olyan gyenge hogy még erre se méltó.A 3 évvel ezelőtti Alexét bármikor elfogadnám a mai csapatban Vukicsevics helyett.Hajrá olaj forever!
18.00 Atomerőmű SE–Dombóvári Harsányi, Török Z. (Buday)
18.00 Marc-Körmend–Albacomp-UPC Szabó, Nagy II. L. (Major Gy.)
18.00 Falco KC-Szhely–MOL Szolnok Szamos, Ádám (Kocsis)
18.00 Kvári Klíma-Vill–D. Vadkakasok Hartyáni, Páli dr. (Várhalmi)
bocs, tévedtem, bár amit írtam logikus, nem?
most néztem a hunbasketen.
Címszavakban Antonio "*?%*#*&" Alexe "meghurcoltatásáról".
"mi történik Magyarországon EGY román sportolóval(?)" => Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
"büdös, koszos román voltam a körmendiek szemében" => a tények makacs dolgok, és nem csak a körmendiek szemében
"Magyarországon szerb vagy amerikai játékosok is szerepelnek, de még sohasem hallotta, hogy nekik bárki is gyűlölködő hangnemben kiabálna be a pályára" => a kis hallássérült - "b*zi csetnik" & "huhuhu" (előbbi nem ok nélkül)
"a sportban pedig végképp nincs keresnivalójuk a hasonló gesztusoknak" => egyetértünk - lásd köpés, ütés, anyázás, szurkolóknak mutogatás
"az „Éljen Nagy-Magyarország!" és a „Gyűlölünk, büdös Románia!" skandálásokat tartotta tűrhetetlennek" => ezek valóban "alacsony nívójú" bekiabálások, de semmiképp nem hangzottak fel kórusban, szélsőséges gondolkodású emberek pedig mindenütt vannak. Én az "Európa" és a "Balkán" skandálásokat tartanám hatásosnak, de ugyanakkor elfogadhatónak.
Még annyit, hogy S.T.R. helyében én felhívnám Tentert, Carutasut, Popot, Brosovszkyt és Nitulescut, akik szintén román válogatott kosárlabdázók, és szerepeltek/nek Magyarországon, hogy őket hányszor érte ilyen jellegű inzultus.
Egyébként: Hajrá Körmend!
Rir-Ria-Hungária!
Lesz még Bukarest magyar falu!
(Nem vagyok nacionalista, de ezt hozta ki belőlem "a alexe".)
Kösz az 5letet, már én is be akartam vezetni a következő fordulótól + az egyes fordulókban elért pontokat is jelezni akarom. Már csak azt árulhatná el valaki, hogy hogyan kerülhetem el a számok összecsúszását.
Jóslataim a holnapi fordulóra, melyekkel remélhetőleg még feljebb tornászom magam a ranglistán.
ASE – Dombóvár H23 (magabiztosan, közönségszórakoztató játékkal kell győznünk a hétvégi "nagy rangadó" előtt)
Falco – Olaj H2 (Zsoldos Bandi első Falco-s sikere?...)
Körmend – Alba H10 (közte 10 reálisnak tűnik)
Kaposvár – Debrecen H19 (egy otthon erős Kaposvár, egy idegenben harmatos Debrecen: az eredmény nem lehet kérdéses)
Azt hiszem tévedsz. Drága Antóniónk származásával senki nem foglalkozott amikor Mo-ra érkezett. A sorozatos szemétkedései vívták ki azt a megtiszteltetést, hogy még sok szolnoki is utálja. Ezek után pedig mindenki kap a származáson. Ha szerb lenne, akkor ucséká, ha orosz mocskos ruszki, így pedig egy szőröstalpú. Érdekes Sinevici-et vagy Tenter-t soha nem szídta senki.
Ja még valami:Feribá!!!
Érkezel holnap????Vagy csak a szombati derbire???
Szombaton kupajubileum lészen...és pont kivel játszunk???Na kivel????
Holnap az előmeccs:Ase-Dombóvár
Főmeccs:Kings-Alibi.../ha lesztek annyian/
ASE OLÉÉÉ!!!!
Feribá04, bocsi nem az volt a szándékom, hogy elvegyem az életkedvedet.
Direkt nem hangsúlyoztam ki, én
sem értek egyet Alexével, sejtettem, hogy felfújta a dolgot (G_e_r_y, kösz a megerősítést). Csak azért éreztem úgy, hogy foglalkoznom kell a témával, hogy érzékeltessem: ha lesüllyedünk a szintjére, már veszítettünk, ez az Ő terepe, akkor jöhet az árulkodó emiljeivel a román (és magyar) sajtóban, túlzó állításaival (éljen nagy M.O. - ezt láttatlanban nem hittem el, ez csak a román sajtónak szólt) szíthatja a románok-magyar gyűlöletet, és úgy, hogy sajnos nem légből kapottak az állításai, aki ezt a cikket olvassa, nem fogja azt tudni, hogy Alexe hogyan viselkedett a pályán (valószínúleg nem is édekli), csak azt tudja meg, hogy a körmendi szurkolók (és ezt G_e_r_y is elismerte) pocskondiázták Romániát. Ez általánosítás, fordított esetben (és erre is van rengeteg példa) Nekünk hogyan szokott esni?
Szóval, a sokat emlegetett általánosítással nem értek egyet. Ez tök u.a., mint a huhogás, abszolút nem sportpályára való, és ebben sajnos Alxének igaza van.
Na én is gyorsan belekukorékolnák az utóbbi egy-két témába:
1.Alexe---itt Pakson sem szeretjük...ki ezért,ki azért.Mondjuk az utóbbi két Falco látogatáskor nagyon nem volt vele gond...sőt legutóbb,múlt szerdán egy vitatott ítéletnél,sportszerűen jelezte,hogy ő ért bele utoljára a lasztiba,róla ment ki...egy kis gyér taps hallatszott is a lelátóról...
Ennek ellenére szinte sehol nem szeretik...valszeg ez nem véletlen,és most nem akarnám a viselt dolgait felemlegetni.
Néhány román játékos megfordult már a honi bajnokságban(más sportágban is) és tudomásom szerint még senkit nem ért ilyen inzultus.Ha esetleg igen,akkor nem volt ennyire érzékeny.
2.Vissza a hétvégi debreceni túrához:
olajka91!!!Nem állt szándékomban megbántani benneteket,én csak azt idéztem ami ott elhangzott.
Viszont valami kis zörrenés volt,mint azt klubtársaid említették.Egyébként én érdeklődtem a rendezőktől,és ők is azt mondták ,hogy semmi komoly...
Meg hallottam valami benzikúti anzix-ról,még az alapszakasz Kakas-Olaj meccse után...????
Holnapra hajrá fiúk!HAJRÁ ASE!!!!
Győzümk simán a megyei "rangadón"!
Csak még azalexéről. Szombaton azért megint bemutatott -ezúttal nekünk:)) de mi már ezen csak röhögtünk. Egyébként -mexámoltam- 29-en voltunk Szombathelyen és így is végigordítottuk a meccset,nem mellékesen TÚLkiabáltuk őket,pedig voltak vagy 500-an:))))
A remek helyezésen arra késztet,hogy tippeljek(pedig az 1.ford.után még 2.voltam:(((
ASE – Dombóvár H16
Falco – Olaj V11 (azért sokat jelent 1 JÓ edző:)
Körmend – Alba H13
Kaposvár – Debrecen H14
Erről van szó. Jobban tenné, ha megborotválná a talpát és visszamenne Zsil-völgyébe. Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a Falco hosszú távon jobban járna (sőt lehet, hogy röviden is), ha a hátralévő meccseken inkább a Dénest játszatja hátvédposzton. András keze alatt tuti, hogy jó játékos lenne a Gabi.
Legértékesebb játékosa:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend) 13p
2. Terrence Davis (Atomerőmű SE) 5p
3. Bojan Lapov (Mol-Szolnok) 2p
Legtöbbet fejlődött játékosa:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 8p
2. Kámán Tamás (ZTE) 6p
3. Báder Márton (Albacomp-UPC) 4p
Legjobb védőjátékosa:
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 12p
2. Czigler László (Atomerőmű SE) 6p
3. Boros Zoltán (Albacomp-UPC) 1p
Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma) 1p
Ledon Green (Szedeák) 1p
Legjobb idegenlégiósa:
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 12p
2. Delmonte Madison (Marc-Körmend) 2p
Branislav Dzunics (Kapovár-Klíma) 2p
Bojan Lapov (Mol-Szolnok) 2p
Újonca:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 6p
Hatodik embere:
VAIDAS JURGILAS (Atomerőmű SE) 7p
2. Zsebe Ferenc (Marc-Körmend) 2p
3. Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma) 1p
Mérész Csaba (Mol-Szolnok) 1p
Ötöse:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend) 20p
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 7p
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 19p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 11p
BOJAN LAPOV (Mol Szolnok) 16p
Védőötöse:
MÉSZÁROS ZALÁN (Atomerőmű SE) 15p
BOROS ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 11p
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 17p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 12p
CZIGLER LÁSZLÓ (Atomerőmű SE) 14p
Idegenlégiós ötöse:
DELMONTE MADISON (Marc-Körmend) 8p
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 18p
DAMON WILLIAMS (Albacomp-UPC) 9p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 14p
BOJAN LAPOV (Mol-Szolnok) 15p
A fél pontjaitokkal nem szórakoztam, hanem ahol több játékos neve szerepelt automatikusan kiválasztottam az elsőt és ő lett a győztes.
Úgy érzem azért ennek túl nagy fenék lett kerítve a Falco egyik játékosa által(szeretnék kerülni minden jelzőt). Egyértelmű a helyzet: Nagyon nem szeretjük őt!!! Ahogy észrevettem a fórum egyéb beírásaiból, ezzel gyakorlatilag mindenki így van! Még szolnokiak is, ahol sok sikeres évet töltött nagyon negatívan vélekednek róla!
Ami a konkrét esetet illeti, valóban szidtuk a mérkőzésen, valóban felhangzott a származási országának szidalmazása is! ("Utálunk, sz*r Románia!" egész pontosan) "Éljen Nagy Magyarországot" én nem hallottam, kórusban biztosan nem szólt!
Arról beszél, hogy ő milyen terror alatt van, amikor őt és hazáját így szidták, ugyanakkor a köpésre nem tudott mit mondani! Aki köpköd a pályán, szerintem jobb ha nem mond semmit! Csak egy apró részlet a meccsről, amit mindenki láthatott a királyi TV jóvoltából: 25 pontos vendégvezetésnél Alexe sokadik kisérletére dobott egy hármast, majd két kezének középső ujját felfelé tartva mutogatott a vendégek felé! Sose legyen nagyobb öröme...
A TV riporter (akit ezen a fórumon is sokan dicsértek tárgyilagossága miatt) többször is megemlítette, hogy Alexét fegyelmezési szándékkal le kellett cserélni nem egyszer a meccsen!
Egy dolog biztos, a körmendiek sem angyalok, sőt... De ez azért sok...
Érdekes módon tavaly volt egy Magyar-román meccs Szombathelyen, ahol a Falco(!) szurkolói végig fütyülték a román himnuszt, az egész meccsen Romániát és Alexét gyalázó rigmusokat szajkóztak, mégse lett belőle semmi! Most hirtelen annyira érzékeny lett!
Velem olvasta egy Falco szurkoló ezt az előző Alexe interjút, és szerinte ezek után el kellene őt küldeni a csapattól!