Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2593
Csatlakozzatok a chat-hez! :)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2592
Ezek szerint csak 7-el -a tipverseny miatt nem mind1 :)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2591
Falco-ASE
Szívtunk,ismét...8-al
Kálmán 53-t dobott.
100 felett kaptunk,ennyit tudok.
Kösz, mARCi!
némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2590
Sziasztok!

Egy végeredmény:

Falco-ASE 105-98

Mivel kimentem a meccsre, mindjárt jövök a beszámolóval

belfera Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2589
Kedves Kocsmatársak!

Felpörgetendő kicsit a párbeszédet, arra gondoltam, hogy esetleg igénybe vehetnénk ezen honlap chat-oldalát. Tehát ha valaki huzamosabb ideig lóg a neten, az nézzen be a csetre, és keresse - vagy ha nincs, akkor hozza létre - az MNK-topik nevű szobát. Ott aztán mehet a vita live! :-))

Cho8 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2588
Bocsi, Pécs-Cegléd kézimeccs.
Előzmény: Cho8 (2587)
Cho8 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2587
Hát ez schade! :(((
Mondjuk nem t'om, hogy mennyivel izgalmasabb a Pécs-Szeged férfi kézimeccs, mert azt adják, legalábbis a teletexten ez van. Az NS mai száma viszont még debreceni közvetítésről számol be, mondjuk azóta változhatott a program.
Máskor inkább nem írok majd semmit a közvetítés előtt, nehogy megint miattam maradjon el!:))))))
Előzmény: némo (2578)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2586
Félidő már 48-32 sajnos oda.
kaposvari Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2585
Az első kisszünetben eggyel mentünk Fehérvárott. (18-19)
Előzmény: saabee (2584)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2584
Hy!

Aki tud bármilyen (rész)eredményt az lécci tolja!
THX.

némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2583

Szerintem két oka lehet.

1. Esetleg közvetíteni szeretné a TV a meccset és ez az időpont felel meg nekik. (Á! Dehogy!)

2. Valamelyik csapat kérésére és a (természetesen)
másik hozzájárulásával csúsztatnak 1 napot.

Szerintem ez utóbbi lehet az oka gondolva arra, hogy a Debrecen csütörtökön játszik ellenünk és ha szombaton már Pakson kellene vizitálnia, bizony aludni se lenne sok idejük.
szóval: valszeg a Debrecen kérte a meccs időpontjának eltolását a Paks meg elfogadta.

Előzmény: saabee (2582)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2582
Hi!

Cho8!
Miért kellett az ördögöt a falra festeni!? :)

MÁS!
Igaz az infom,hogy a szombti ASE meccs vasárnapra lett átpakolva?(A motani 7végéről van szó/
Aki tud v.mit az irjon+az okát is:)

Hajrá ATOM!
/Be kell darálni a Sz.helyt!!!!)

Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2581
:-)

fish

Előzmény: Gabci456 (2579)
olajka91 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2580
Tippjeim:
debr-MTE h5(ha németh hiányzik
Alba-Kapos h8
Falco-ASE h3 meglepi
Domb-OLaj v13
Vagy feljutoka csúcsra vagy irány a mélység.
Hajrá olaj forever!
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2579
Sziasztok.
Kényszerű távolmaradás után újra itt vagyok.

Ki olvas itt Magyar Hírlapot? Ha valaki látta az április 5-ei számot az láthatott a gazdasági rovatban egy cikket, melynek címe: NEM LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON.

Mi ez a demagóg népbutítás? Ez teljességgel képtelenség! Miért nem gondolkodnak a mai újságírók, mielőtt leírnak valamit? Például mit gondolhat a mi Vukingünk (sicc), amikor olvassa. Azt gondolja biztosan, hogy nem bíznak benne a mélyen tisztelt zsurnaliszták és azt hiszik, hogy mégegyszer nem lesz képes szétsapkázni a Paksiak Lacikáját, mikor zsákolni akar. És akkor Bojant még nem is említettem. Na mindegy.
Egy biztos, LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON!

Tippek:
Dombóvár-OLAJ V8 (kemény lesz)
Alba-Kaposvár H12
Falco-ASE V6 (Wiley blokkjai nélkül)
Debrecen-Körmend H9

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2578
Sziasztok!

Hát korán örültünk!
Most már biztosra vehető, hogy mégsem közvetíti az m2 a holnapi Debrecen elleni meccsünket.
Azért bosszant a dolog, mert feleslegesen "izgatták" az embereket és pl. én is elmentem volna Debrecenbe, ha tudtam volna, hogy nincs közvetítés és nem szerveztem volna valami egész mást a csütörtöki napra.

Ismételten "hozta magát" a közszolgálati TV!
Azt, hogy mit közvetítenek helyette nem tudom, de öszintén szólva nem is nagyon érdekel!

Üdv.némo

Előzmény: Cho8 (2569)
Bocai Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2577
Albacomp-Kaposvár v8
Dombóvár-Olaj v7
Falco-ASE v11
Debrecen-Körmend h10
gringo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2576
Falco-ASE H6
Albacomp-Kaposvár H10
Dombóvár-Szolnok V15
Debrecen-Körmend V10
Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2575
... illetve kép(!) és cikk az új dombóvári csarnokról.

fish

Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2574
Edzői nyilatkozatok a forduló előtt (Dombóvár, ASE), illetve kép(!) és cikk az új dombóvári csarnokról.

Egyben kérhetném, hogy aki tudja, linkelje be a megyei napilapok hasonló cikkeit, ha vannak ilyenek? Elsősorban az edzőkre lennék kiváncsi, azok meg sosem jelennek meg az NS-ben, a helyi újságokat pedig nincs időm mindig bogarászni, és gondolom, másokat is érdekelne. A Tolnaiban, ahogy olvashatjátok is, például mindig hosszabb "elemzést" lehet olvasni a trénerektől, mint a közvetlen meccs utáni "egymondatosokból".

fish

be-st Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2573
Üdv!
Tippek:
Falco-Paks -9
Debrecen-Körmend -8
Albacomp-Kaposvár +5
Dombóvár-Szolnok +4

Shannon egész héten nem játszhat, többet nem tudok. Illetve még annyit, hogy most nagyon kéne nyerni. A negyedik tippem meg az optimizmus teteje. Jó kis kétesélyes meccs mind a négy.
Üdv
Pistike

kwest Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2572
Falco-ASE V9
Devrecen-MTE V11
Alba-Klíma H4
Dombóvár-Olaj V6
belfera Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2571
A 7. forduló után már publikáltam egy relatív listát, tessék visszakeresni! :-)
Előzmény: Lecsó11 (2565)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2570
Falco-ASE V5
Devrecen-MTE V7
Alba-Klíma H11
Dombóvár-Olaj V7
Cho8 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2569
Falco-ASE -8
Albacomp-Kaposvár +7
Dombóvár-Szolnok +5
Debrecen-Körmend -4

Remélem, hogy marad ez a csütörtöki TVközvetítés, és nem változik meg úgy, mint a Paks elleni. Mondjuk sz'tem az Alba-Kaposvár izgalmasabb lenne, de azért természetesen örülök, hogy láthatom "élőben" a csapatot, és nem az internetes közvetítést kell végigizgulnom! Na meg persze annak is örülni kell, hogy a Tv ad egyáltalán meccset!

saabee Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2568
Bocccccs!

Szerdáról,elírtam :)

Előzmény: Avass (2556)
nick007 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2567
Íme a tippek a hétközi fordulóra:

Falco-ASE V5
Albacomp-Kaposvár H9
Dombóvár-Szolnok V18
Debrecen-Körmend V7

Jó szurkolást mindenkinek!
Hajrá ASE!

pepy Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2566
Tipptyek a hétközi fordulóra:
Dombóvár-Szolnok V8
Debrecen-Körmend V6
Alba-Kaposvár H8
Falco-Atom V6
Már yoo lenne kicsit feljebb küzdeni magam, én a tippjeim leadtam, a többi nem rajtam múlik:)
Hajrá Atom!
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2565
Belfera!
csak annyit,hogy ha tudod,akkor csinálhatnál vmikor egy "relatív" listát a tippelős játékban. Tehát a részvétel szempontjából egy átlagot. érted? pl.: vki hátul van,de nem azért mert szarul tippelt,hanem azért,mert kevésszer játszott.Na.
Persze csak azért mondom,mert én tök jól szereplek. Asszem hátulról a 3. ... :)))

Tippjeim,és vágyaim:
Alba-Kaposvár V6 (nehéz lesz...)
Falco-Paks V8 (lehet,hogy hullámvölgybe vannak,de ennyire nem)
Dombóvár-Szolnok V15 (ez sem lesz könnyű)
Debrecen-Körmend H3 (McLepi,na meg jól jönne)

Hajrá Kaposvár!!!

Előzmény: belfera (2535)
kwest Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2564
Akkor talán egy megkésett reakció a Körmend-Falco-játékvezetés-miegymás témára. A szándékos faultokat meg lehetett adni (az elsőt mindenképpen), de ennek ellenére azért finoman azt mondhatom, hogy nem ellenünk fújtak. Most nálunk volt jó néhány olyan szituáció, amikor már ordított a három másodperc, de szerencsére a játékvezetők tartották magukat régi jó szokásukhoz, és figyelmen kívül hagyták a dolgot (a három másodpercből úgyis elegem van, Pakson folyamatosan ordítottam, meg mutattam, és úgy látszik, engem figyeltek Mészárosék, mert amikor bemutattam, mindig dobtak egy hármast :))). A végére visszatérve: fogalmam sincs arról, hogy mi lenne a jó megoldás. Azt az egyet mindenképpen el kellene kerülni, hogy a bírók ilyen esetekben egyéni megítélés szerint fújjanak. Az összes ilyen meccsvégi taktikai fault szándékos (talán ezért is változott sportszerűtlenre a régi szándékos neve), nekem nem is nagyon tetszenek, viszont egy nagyon fontos taktikai elem tűnne el, ha ezeket mind sportszerűtlennek minősítenék (persze a szombatival kapcsolatban nem ez a vita, mivel az első egyértelműen az volt, a másodikról olyan egyértelműen nem mernék állást foglalni, de itt is hajlok afelé, majd a videó megerősít vagy megcáfol).

A játékról már megírtam röviden a véleményemet, több szót nem is kell vesztegetni rá. Hullámvölgyben vagyunk (Pakson sem játszottunk jól, csak küzdöttünk, de azt nagyon), és ennek szerintem három oka van:

1. Mindenképpen abban lennénk, minden szezonban van ilyen, és az idén még nem volt.
2. Sajnos nem figyelt a vezetőség arra, hogy akár minimális biztosítékot teremtsen arra az esetre, ha Isti kiesik. Egyszerűen nincs irányítónk, és ezt valszeg semmilyen csapat sem bírná el.
3. Isti hiányzása más szempontból is visszaveti a csapatot, nemcsak a pontjai, asszisztjai, lepattanói, blokkjai, labdaszerzései, stb. hiányoznak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!