Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2189
Sziasztok kocsmázók
A hosszú hétvégi szünetem után szeretnék gratulálni a győztes csapatoknak, főleg Körmendnek, szerintem mostanában az Ő teljesítményük a legmeggyőzőbb. Valamint nem utolsósorban gyors jobbulást kívánok Németh Istinek, remélem nem súlyos a sérülése, mint ahogy a topictársak is írják. (megnéztem tegnap a meccset a TV-ben, hála Istennek nem volt szándékos sérülésokozás).
Gabcinak és Bocainak igaza volt, nem jöttek be a triplák, nekem pedig abban, hogy a körmendi gyors játéknak nem fogjuk megtalálni az ellenszerét. Nickellt nem is értük utól, csak az öltözőben!
Meg akartam nézni a Vuki balhét is, de nem mutatták, kérdezném a szemtanúktól, mi történt?

Artúr Doki
Csak annyit szeretnék hozzászólni a paksi meccs utáni történésekhez, nekem az a tapaszatlatom, vagy inkább érzésem, hogy a "legbunkóbb csapat" kategóriában a szemetekben (mármint a kocsmatársak szemében) a Szolnok az első. Lehet, hogy át kell értékelnetek a véleményeteket? Nekünk csak egy szem Vukicsevicsünk van, a Kaposvárnak legalább 3, de lehet, hogy 4.
Filipovicsról már írtam a topicban, amikor a mutogatós, beszólogatós játékosokról volt szó, most a paksiak is megtapasztalhatták, hogy Ő sem egy szende szűz kislány.
Paksiak, csütörtökön emelitek az est fényét jelenlétetekkel? Nem tudom, hogyan sikerült a körmendi pofavizit, (Gabci, Bocai??) de ha van kedvetek, egy Szolnok-Paks találkát mi is rendezhetnénk?!

Hajrá OLAJ!!!

Nem azt szeretném, hogy FELTÁMADUNK, hanem FEL, TÁMADUNK!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2188
szia Artúr doki!
nem kötekedni akarok, de a ti edzőtök írta "jelezte a jegyzőkönyvben a meccset követően, nem kizárt, hogy megóvja a találkozót".
Nemzeti Sportból idéztem.

más: A Fogor Geri a mai nyilatkozatával (szintén Nemzeti) nagyot nőtt a szememben. Akarom mondani sosem néztem le, de úgy tűnik több esze van mint az apjának...

Hajrá KAPOSVÁR!!!!

Előzmény: Artúr Doki (2187)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2187
S akkor most a lefújás utáni történtekről...
Vita a zsűriasztalnál...nem tudom,hogy kedves kaposvári kocsmatársak miért hordanak össze úgy hülyeségeket,hogy nem is voltak ott a meccsen...
szó nem volt óvásról!!!!
Az egyik szurkoló a semmitérő(pontosabban létszámotnövelő...a szememben dupla nulla) bérletesoldalról) elindult a bírók felé...konfliktusba keveredett az egyik rendezővel,és F.P. szedte szét őket.Eztán a szurkoló(középkorú joviális úriember)elindult át a pályán a családja felé...csakhogy útját állta Stojan.Azt nem tudom,hogy ki kezdte,de pillanatok alatt az egész vendég kompánia ott lökdöste a szurkolót...ekkor berohant jópár rendező,játékos,stb. és parázs dulakodás kezdődött.
Az öltözőbe vonuló somogyiak közül a balhéfelelős stojan még afférba keveredett néhány paksival,kapott is majdnem egy vödör popcornt...
Aztán a kedves" Kovács László kiinvitálta a csapatát az öltözőből,hogy szítsa egy kicsit még a hangulatot...az visszaözönlő kaposváriak heves mutogatások közepette vonultak el a paksi tábor előtt...persze,hogy ismét cirkusz lett belőle.
A végén még Filipovics is kivette a részét a műsorból/azt hittem eddig hogy ő legalább normális...de tévedtem!/
Elég csúnyán beszólt F.P. feleségének...Aztán még Kovács úr aggresszorkodott egy keveset...
Így ért véget a rangadó...
Előzmény: Artúr Doki (2186)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2186
Még néhány szösszenet:
Az utolsó mp-ek történéseinél sajnos többen hibáztak.
1.Zacsi...nem kellett volna visszahúzni a lasztit és szépen hosszabítás lett volna...de gy sem lett volna rossz,ha figyelnek a többiek...esetleg Bácsi indult volna...
2.Hibázott az asztal,sajnos az időmérésnél is volt baki,ami mivel nagyon kiélezett volt a helyzet,végzetes volt...

Sajnos azt kell,hogy mondjam hogy megérdemelten nyert a vendég egylet...az az igazság,hogy nem érdemeltük meg a győzelmet.
a bírók marha gyengén fújtak(főleg Földházi),de nem lehet az ő nyakukba varrni...
Hazai pályán hagytuk,hogy eljátszák a szokásos kisded játékaikat,és időnként be voltunk szarva...
Főként Czigler Laci...az utolsó percekben meg tudta azt csinálni,amit egész meccs alatt meg sem kisérelt...
Csak a Gerit tudom igazán kiemelni,bár az elején meggyűlt a baja az "újmagyar" Bánéval...
Bácsi csal támadásban volt jó,védekezésben katasztrófa...Szőke róla dobott egy szatyor kosarat triplákkal megtüzdelve...
Azért amit megengednek Ivkovicsnak az már tényleg túlmegy minden határon...

Előzmény: saabee (2184)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2185
szia sabee!!
kösz a beszámolót.
úgy értesültem, hogy a corey brownt csak pár meccs erejéig szerződtettük, mert elképzelhető, hogy mégis jön RONALD NUNNERY!

Jóéjt mindenkinek

Előzmény: saabee (2182)
saabee Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2184
MÁS!

Megy v.ki csütörtökön Bp.-ről Szolnokra vonattal a meccsre? / Jonny boy ez rád nem vonatkozik :) /

saabee Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2183
Szurkolás!

Meglepően sok vendég szurkoló.Viszonylag elég nagy hanggal.Elég erős rendőri örizetben részesültek :)/Ekkora szigorral lehet hogy csak az ellenkezőjét érik el annak amit akarnak/

A hazai side:Szokásos:sportszeű és hangos.Habár alig fértem el,egymás hegyén hátán által az emberek.

Nagy szomorúság,hogy a túloldalon megint a "sült hal effektus" volt megfigyelhető.
Feribá04-nek igaza van: Mi idegenben sem vagyunk halkabbak mint itthon...

A meccs végéhez még annyit,hogy a vereséget is el kell tudni viselni.

Ui.:
Külső szemlélők elmondása alapján a vendégek tátott szájjal bámulták az egész szektoros piros-kék nagyzászlót :)
Egyszer már én is megnézném kívülről,de nem tehetem,mert mindig alatta vagyok:)

Előzmény: saabee (2182)
saabee Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2182
Folyt.

Hazai oldalon Feri bá nagyszerűen játszott (ld. pl.utolsó negyed)
Az átlagon felülit teljesített Fodor Geri is (ismét motorral volt :) ).Habár védekezésben elég gyakran üresen maradtak a külső emberek,ebben lehet neki is része volt(?)
Sitku -jó.
Zalán- dobhatott volna több pontot is.
Czigler-/alibi/ ő volt a kulcs,de nem a győzelemhez :(
Vaido- nem hagyták védekezni
Marci- jól helyettesítette Zacsit

A túloldalon elég egyenletes teljesítményt nyújtottak.
Elképesztő,hogy mi mindent megengednek neki a sporik!
Brown-na vele nem fogtk meg az Isten lábát :)

Előzmény: saabee (2181)
saabee Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2181
Hi all!

ASE-K.vár /szubjetívan/

Sajnos ennek is meg kellett történie 1x :(
Habár mindenki remélte,hogy a csapat már kilábal a hullámvölgyből.Sajna nem így történt :((((

A meccs maga elég magas színvonalú volt-izgalmában teljes mértékben emlékeztetett a tavalyi döntőre.

Az 1/4-et katasztrofálisan kezdtük,de azért csak összekaptuk megunkat.(Feri bá tartotta a lelket).Már ekkor is rengeteg 3-t kaptunk,ami mint kiderült a későbbiekben a végzetünket jelentette:(
A továbbiakban "fej-fej" mellett haladtak a csapatok.A túloldalon t'án mindenki jól teljesített,míg nálunk Lacika volt a gyenge láncszem-lassú volt,hiányoztak a lepattanók-szóval nem lehet építeni rá a gyors támadásokat.
Elég idegesek voltunk (Fodor P.-technikai, Zalán 3.faultjai utáni vizespalackok elleni támadása).Megjegyzem azért elgondolkodtató,hogy mi volt ennek az oka-az ember alaptalanul nem huzza fel magát=>j.v.!
A csapatok úgy tértek pihenőre hogy a dudaszó pilanatában elsüllyesztett Simon(?) triplával 1 ponos vendégelőnyt jelzett a tábla.
A 3/4-ben kezdett összeállni a játékunk (Czigler-Vaido csere a sok fault miatt).A negyed végére már 8 ponttal vezettünk.Ami az utolsó 4/4.-ben volt: K.vár statikus játéka-csak az Ivkovics.(A jv-k nem fújtak lépéseket +3mp-ket)fault arány sokáig 3-0!Hazai oldalon ami kimaradhatott az kimaradt:(

7 pontos vendég előnnyel kezdődött az uccsó kb.3 perc.Lacika+Vaido kipontozódott.Fel jöttünk a kihagyott k.vári büntetők miatt.(Ebben az időszakban "húzták vissza" a sporik a fault arányt).Az utolsó perc:már-már csoda.Zalán 2 büntetőből az 1.jó,a 2.csonkra labda mienk,Zacsi tripla-rossz,pattanó mienk Feri bá trojka JÓÓÓ!
A bedobást báccsi elsteal-te,faultolták 2 büntetőből 1 jó=>egál.(Kb. eddig tartott a csoda).

Az utolsó k.vári támadás.(Nem t'om mennyi volt vissza a meccsből).Próbálták kijátszani az időt,Zacsi beleütött (az előre repült a felezővonal irányába)a labdába(nem birtokolta),utána rohant,nehogy kimenjen az oldalvonalon,kétkézzel visszahúzta (szvsz szintén nem birtokolta a labdát)-az a K.várhoz került.A támadóidő újra indult (MIÉ?).Szőke bekente a triplát=>többi ismert.

xGabi Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2180
Már megint csak az jutott,hogy gratuláljak a körmendi csapatnak a tegnapi győzelméhez.Olvastam a Nemzeti Sportban (szennylap,tudom :-) ) a beszámolót a meccsről,amiből azt vettem ki,hogy megint nem volt túl sok jó egyéni teljesítmény a csapatunkban.Lapov és Pavlovics nagyon fáradt,Borisz és Benő hullámzó,Vukicsevics...hagyjuk is nem akarok bántani inkább senkit.És hogy leköpött egy nézőt ? Lehet bármilyen jó képességű játékos,a stílus - no meg a szélsőséges teljesítménye - miatt soha nem lesz közönségkedvenc Szolnokon.Madinsont se tudtuk megtartani,nemtom mi lett volna,ha nem sérül meg Isti :-(((
Csütörtökön jön a Paks (Tv : m2),és még mindig messze vagyunk a csúcsformától.Pedig a jövő heti két hazai rangadót (Paks,Kaposvár) mindenképpen hoznunk kell,ha versenyben akarunk maradni a 3. helyért.A döntős álminkról már nem is beszélek,sajna most így állunk.Azért a kupa meég ott van (jövő kedden licitálás + sorsolás)!

HAJRÁ OLAJ !!!
Hajrá piros - feketék !!!

Tomas79 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2179
Sziasztok!
Szeretnék írni a furomba egy két gondolatot.
Tegnap kinn voltam az ASE-Kaposvár meccsen,és annyit mondanék a mecsről csak,hogy ez a bírok által egy nagyszerűen megnyert mecs volt.....
Nem tudom miért van az,hogy a bírok soha nem tudnak pakson normálisan fújni.Szerintem épp ideje lenne magyarországon vizsgáztatni már a bírokat,mert akkor ilyen szánalmas bíráskodást nem lehetne látni(ez nem csak a paksi mecsekre igaz,hanem az összes többire is).Ivkocsis barátunkat már a 2.negyedben simán kilehetett volna fújni,igy persze hogy a Paks is agreszivan kezd el játszani.Viszont ellentétben nagyon sok szép megmozdulást láttam a mecsen.Szerintem egy nagyon szép mecs lett volna,ha bírónak nevezett emberkék nem fuják szét a mecset.Arra lennék kiváncsi,hogy a mérközés ellenőre minek van egyáltalán,amikor megkérdik,akkor széttárja a karjait,és vége.Ennyi erővel bárki leülhetne az asztalhoz.
Engem ebben a magyar kosárlabdában az idegesít,hogyha elnézi a bíró az esetet,és rosszul fuj,akkor azt olyan helyzetben adja vissza,amikor nem kéne.Erre csodálkoznak hogy a szúrkolok szídják őket...
Gratulálok a kaposvári szurkoloknak a sportszerű szurkolásért!
Hajrá ASE!!!
Tomas
Cho8 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2178
Hy!
Körmend-Szolnok: idegtépő egy meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk!
A Szolnok kezdett jobban, de aztán összeszedtük magunkat és fordítottunk. Ezután már végig mi vezettünk, vmikor többel(kb. 10 pont), vmikor kevesebbel(3 pont), de a végén azért meglett a győzelem!
Isti a 7.percben megsérült! :( Hármasdobás után rosszul érkezett le és kiment a bokája. Úgy kellett levinni a pályáról, később már nem is játszott. Állítólag nem dagadt be neki annyira, meg be sem vérzett, úgyhogy val'szeg nincs szakadás! Remélem mihamarabb felépül!!!
Szóval 5 emberrel játszottuk (majdnem) végig a meccset(Putesz nem cserélte be Grebit).
A meccs (egyik) legszebb jelenete: a negyed végéig már csak néhány mp. van hátra, Nickel hozza fel a labdát, mindjárt lejár az idő, és még csak a félpálya előtt jár, dobd már el, 3...2...1... és kosár!!! Kishíján a félpályáról!!! Az egész csarnok talpon!!!
A legsportszerűtlenebb jelenet: Vukicsevics LEKÖPTE a néző(ke)t!!! Vszínűleg beszóltak neki vmit, erre ő köpött, majdnem meg is lincselték!!! Köpésért nem jár vmilyen büntetés (mondjuk egy technikai) ????
A játékvezetők... inkább hagyjuk, kár is rájuk szót vesztegetni! Én csak azt nem értem, hogy miért lett Váradi az év játékvezetője?????
Szurkolás: nagy hangulat volt, legalábbis körmendi részről, szolnokiak nem sokan voltak, legalábbis nem szurkoltak.
Hát nagyjából ennyi, bocs ha hosszú voltam!
Hajrá Körmend!!!
Klima-vill Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2177
Hát én ezt az időkéréses sztorit most hallom először, nem lesz ebbol semmi. Tisztességes körülmények között nyertünk.Amit megjegyeznék az a következő:Ivkovicsot a pozicios jateknal nem tartották hanem folyamatosan loktek kifele ami ugye fault. Dzunics egy Sitkuval valo utkozesnel serulhetett meg, de a Sitku nyomban odament es bocsanatott kert tole (tobbszor is) Tobbszor lett mondva hogy az Ivkovics milyen alattomos(van benne valami) de a tegnapi meccsen tortent egy jelenet (kozvetlenul elottem) ami azt mutatja, hogy ra is jatszanak erre. Tortent ugyanis, hogy Czigler elesett ezaltal mi megszereztuk a a labdat ,az Ivkovics indult volna erre a Czigler vonaglott egyet a foldon mintha az Ivko belerugott volna persze a kozeleben sem volt de megprobalta. Az egesz csapat csodalatosan jatszott es kulon orom, hogy volt tartasunk a Dzunics nelkul is.Szőke tökéletesen fogta a Davist annak ellenére is , Hogy a Davis az utolso negyedbe villogott de nem azert mert nem fogták szorosan , hanem "elsult" a keze. A birokrol annyit sok volt a technikai amit foleg a Paks ellen fujtak, de a vegen mindezt azzal akartak kompenzalni, hogy a Szőke kétkezes ellökésénél semmit nem fujtak Ellettunk marasztalva a kozonsegunk miatt, hát itt is berohanta a vegen a pályára(egy szurkolo) es egy trombitát? is bedobtak a meccs foyamán. Érzésem szerint a közönség mindkét részről sportszerűen szurkolt.
Az viszont erdekes volt, hogy a rendezőkön kivül , vagy 20 rohamrendőr jott allig felfegyverkezve.A büfébe nem lehetett kimenni es ahogy az egyik haverom fogalmazott "Nem tudom mit szolt volna köjál mert a wc után nem lehetett kezetmosni"(kavics:sportforum):-)) Hajrá Kaposvár..
kaposvari Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2176
Nem voltam Pakson, úgyhogy helyszíni beszámolót nem tudok adni, pedig biztos óriási lehetett. Szőke Balázs állítólag szuper volt, Czigler pedig sérülést okozott Dzunicsnak.
Megmutattuk, ki a bajnok. Köv. fordulóban még közelebb kerülhetünk hiszen Klíma-Körmend, Szolnok-Paks meccs lesz. Szerintem idén is bajnokok leszünk.
És csak egyszer, csak egyszer a büdös életben érném meg, hogy Fodor Péter (röhejes az az ember)azt nyilatkozza egy vesztes KV elleni meccs után: gratulálok a győztesnek. Mindegy, lesz még rá lehetősége.
rik-027 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2174
egyetértek veled sporttárs.

az idő miatt óvni.... haha. :-))
szánalmas.

Előzmény: Törölt nick (2173)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2172
De akar.
Szánalmasak.
Előzmény: rik-027 (2170)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2171
gratula körmendre is, és ezúton hadd kívánjak mielőbbi felépülést Németh Istinek!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2170
a meccset ssajnos még nem láttam, de az eredmény ismeretének a tudatában ez borítékolható volt:

Fodor Péter: - Amint vártuk, nagy rangadó volt, amelyen előbb nyugodott meg ellenfelünk. Igazából akkor rontottuk el a meccset, amikor legkönnyebben nyerhettünk volna. Nem éreztem, hogy egyforma mércével mérték volna a két csapatot...

ÉS ÓVNI NEM AKAR FODOR ÚR? :-)

rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2169
HAJRÁ HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!
ÜNNEPELÜNK!!!!!
Előzmény: boran (2168)
boran Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2168
Atomerőmű SE–Kvári Klíma-Vill 84–87 (16–17, 23–23, 24–15, 21–23)
Marc-Körmend–MOL Szolnok 80–75 (24–20, 22–19, 21–17, 13–19)
Albacomp-UPC–Dombóvári VMSE 88–71 (28–18, 19–22, 19–18, 22–13)
Falco KC-Szhely–D. Vadkakasok 89–83 (25–20, 22–23, 21–10, 21–30)
Mi van gyerekek, mindenki alszik? Vagy ünnepeltek?
boran Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2167
Körmend-Szolnok 80-75!
Előzmény: belfera (2166)
belfera Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2166
A kóla veszélyes méreg, akkor már inkább három vilmos. :-) Majd egyeztetek Chris-szel, és a húgomat is megpróbálom valahol leparkolni, ugyanis neki még csak a drukkerkocsma megengedett.
Előzmény: kwest (2164)
kwest Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2165
A tippek:

ASE-Kaposvár H10 (nem lesz rossz)
Körmend-Olaj H18 (mostanában minden szép)
Albacomp-Dombóvár H6 (de nem lesz szoros)
Falco-Debrecen H9 (csak óvatosan)

kwest Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2164
Hát igen, most már ránkférne egy pofavizit. Szerintem a Monet a legalkalmasabb, mert ott a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó topiclakók száma. Van kóla is :))))
Gondolom a szolnokiak is megtalálják a helyet. Van sör is :)))))
Előzmény: belfera (2163)
belfera Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2163
Nem kell mentegetőzni, a helyedben én is az éllovas tippjeit másolnám. :-))
Előzmény: Jonny boy (2162)
Jonny boy Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2162
És esküszöm, hogy nem néztem meg előtte Belfera tippjeit, mégha elég hasonlóra sikerültek is...

Na csá!

Jonny boy Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2161
A tippjeim holnapra:

ASE-Kaposvár H7 (a forduló meccse)
Körmend-Olaj H14 (a körmendi katlanban nagyon gázos, még az Olajnak is)
Albacomp-Dombóvár H12 (bár az előző forduló nem ezt sejteti)
Falco-Debrecen H16 (feltört a Falco!)

HAJRÁ ASE !!!

belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2160
Tippelni meg majdnem elfelejtettem.

Körmend-Szolnok +19
Falco-Debrecen +17
ASE-Kaposvár +8
Albacomp-Dombóvár +12

Jó szurkolást, és látványos meccseket mindenkinek!
Hajrá Körmend!

belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2159
Gabci456!

Mindenképp megkereslek titeket a szünetben, bár a sörözést kihagyom - gondolom Ti már bemelegítetek a Monetban -, hiszen a meccs után még haza kell autóznom. Csabeszt már ismerem, most kíváncsian várom a találkozást a többi szolnoki nehézfiúval. :-)
Ha pedig már mítingelünk, akkor némóval, Geryvel és kwest-tel is szeretnék végre kezet rázni.

Előzmény: Gabci456 (2156)
belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2158
Némó!
A tippversenyben azonos pontszám esetén egyetlen szabály létezik: az adminisztrátor mindig erőnyerő. :-))
Természetesen azonos pontszámnál holtverseny van, és csupán azért álltam a legutóbbi összesítésben előtted, mert a sok új adat beírkálása közben elfelejtettem figyelembe venni ezt. Emellett az excel ábécé szerint rendezi a neveket, tehát a névválasztás is fontos - ha pl. alexe néven szerepelnél, akkor Te kerültél volna előre. :-))

Előzmény: némo (2153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!