Sziasztok kocsmázók
A hosszú hétvégi szünetem után szeretnék gratulálni a győztes csapatoknak, főleg Körmendnek, szerintem mostanában az Ő teljesítményük a legmeggyőzőbb. Valamint nem utolsósorban gyors jobbulást kívánok Németh Istinek, remélem nem súlyos a sérülése, mint ahogy a topictársak is írják. (megnéztem tegnap a meccset a TV-ben, hála Istennek nem volt szándékos sérülésokozás).
Gabcinak és Bocainak igaza volt, nem jöttek be a triplák, nekem pedig abban, hogy a körmendi gyors játéknak nem fogjuk megtalálni az ellenszerét. Nickellt nem is értük utól, csak az öltözőben!
Meg akartam nézni a Vuki balhét is, de nem mutatták, kérdezném a szemtanúktól, mi történt?
Artúr Doki
Csak annyit szeretnék hozzászólni a paksi meccs utáni történésekhez, nekem az a tapaszatlatom, vagy inkább érzésem, hogy a "legbunkóbb csapat" kategóriában a szemetekben (mármint a kocsmatársak szemében) a Szolnok az első. Lehet, hogy át kell értékelnetek a véleményeteket? Nekünk csak egy szem Vukicsevicsünk van, a Kaposvárnak legalább 3, de lehet, hogy 4.
Filipovicsról már írtam a topicban, amikor a mutogatós, beszólogatós játékosokról volt szó, most a paksiak is megtapasztalhatták, hogy Ő sem egy szende szűz kislány.
Paksiak, csütörtökön emelitek az est fényét jelenlétetekkel? Nem tudom, hogyan sikerült a körmendi pofavizit, (Gabci, Bocai??) de ha van kedvetek, egy Szolnok-Paks találkát mi is rendezhetnénk?!
Hajrá OLAJ!!!
Nem azt szeretném, hogy FELTÁMADUNK, hanem FEL, TÁMADUNK!!
szia Artúr doki!
nem kötekedni akarok, de a ti edzőtök írta "jelezte a jegyzőkönyvben a meccset követően, nem kizárt, hogy megóvja a találkozót".
Nemzeti Sportból idéztem.
más: A Fogor Geri a mai nyilatkozatával (szintén Nemzeti) nagyot nőtt a szememben. Akarom mondani sosem néztem le, de úgy tűnik több esze van mint az apjának...
S akkor most a lefújás utáni történtekről...
Vita a zsűriasztalnál...nem tudom,hogy kedves kaposvári kocsmatársak miért hordanak össze úgy hülyeségeket,hogy nem is voltak ott a meccsen...
szó nem volt óvásról!!!!
Az egyik szurkoló a semmitérő(pontosabban létszámotnövelő...a szememben dupla nulla) bérletesoldalról) elindult a bírók felé...konfliktusba keveredett az egyik rendezővel,és F.P. szedte szét őket.Eztán a szurkoló(középkorú joviális úriember)elindult át a pályán a családja felé...csakhogy útját állta Stojan.Azt nem tudom,hogy ki kezdte,de pillanatok alatt az egész vendég kompánia ott lökdöste a szurkolót...ekkor berohant jópár rendező,játékos,stb. és parázs dulakodás kezdődött.
Az öltözőbe vonuló somogyiak közül a balhéfelelős stojan még afférba keveredett néhány paksival,kapott is majdnem egy vödör popcornt...
Aztán a kedves" Kovács László kiinvitálta a csapatát az öltözőből,hogy szítsa egy kicsit még a hangulatot...az visszaözönlő kaposváriak heves mutogatások közepette vonultak el a paksi tábor előtt...persze,hogy ismét cirkusz lett belőle.
A végén még Filipovics is kivette a részét a műsorból/azt hittem eddig hogy ő legalább normális...de tévedtem!/
Elég csúnyán beszólt F.P. feleségének...Aztán még Kovács úr aggresszorkodott egy keveset...
Így ért véget a rangadó...
Még néhány szösszenet:
Az utolsó mp-ek történéseinél sajnos többen hibáztak.
1.Zacsi...nem kellett volna visszahúzni a lasztit és szépen hosszabítás lett volna...de gy sem lett volna rossz,ha figyelnek a többiek...esetleg Bácsi indult volna...
2.Hibázott az asztal,sajnos az időmérésnél is volt baki,ami mivel nagyon kiélezett volt a helyzet,végzetes volt...
Sajnos azt kell,hogy mondjam hogy megérdemelten nyert a vendég egylet...az az igazság,hogy nem érdemeltük meg a győzelmet.
a bírók marha gyengén fújtak(főleg Földházi),de nem lehet az ő nyakukba varrni...
Hazai pályán hagytuk,hogy eljátszák a szokásos kisded játékaikat,és időnként be voltunk szarva...
Főként Czigler Laci...az utolsó percekben meg tudta azt csinálni,amit egész meccs alatt meg sem kisérelt...
Csak a Gerit tudom igazán kiemelni,bár az elején meggyűlt a baja az "újmagyar" Bánéval...
Bácsi csal támadásban volt jó,védekezésben katasztrófa...Szőke róla dobott egy szatyor kosarat triplákkal megtüzdelve...
Azért amit megengednek Ivkovicsnak az már tényleg túlmegy minden határon...
szia sabee!!
kösz a beszámolót.
úgy értesültem, hogy a corey brownt csak pár meccs erejéig szerződtettük, mert elképzelhető, hogy mégis jön RONALD NUNNERY!
Meglepően sok vendég szurkoló.Viszonylag elég nagy hanggal.Elég erős rendőri örizetben részesültek :)/Ekkora szigorral lehet hogy csak az ellenkezőjét érik el annak amit akarnak/
A hazai side:Szokásos:sportszeű és hangos.Habár alig fértem el,egymás hegyén hátán által az emberek.
Nagy szomorúság,hogy a túloldalon megint a "sült hal effektus" volt megfigyelhető.
Feribá04-nek igaza van: Mi idegenben sem vagyunk halkabbak mint itthon...
A meccs végéhez még annyit,hogy a vereséget is el kell tudni viselni.
Ui.:
Külső szemlélők elmondása alapján a vendégek tátott szájjal bámulták az egész szektoros piros-kék nagyzászlót :)
Egyszer már én is megnézném kívülről,de nem tehetem,mert mindig alatta vagyok:)
Hazai oldalon Feri bá nagyszerűen játszott (ld. pl.utolsó negyed)
Az átlagon felülit teljesített Fodor Geri is (ismét motorral volt :) ).Habár védekezésben elég gyakran üresen maradtak a külső emberek,ebben lehet neki is része volt(?)
Sitku -jó.
Zalán- dobhatott volna több pontot is.
Czigler-/alibi/ ő volt a kulcs,de nem a győzelemhez :(
Vaido- nem hagyták védekezni
Marci- jól helyettesítette Zacsit
A túloldalon elég egyenletes teljesítményt nyújtottak.
Elképesztő,hogy mi mindent megengednek neki a sporik!
Brown-na vele nem fogtk meg az Isten lábát :)
Sajnos ennek is meg kellett történie 1x :(
Habár mindenki remélte,hogy a csapat már kilábal a hullámvölgyből.Sajna nem így történt :((((
A meccs maga elég magas színvonalú volt-izgalmában teljes mértékben emlékeztetett a tavalyi döntőre.
Az 1/4-et katasztrofálisan kezdtük,de azért csak összekaptuk megunkat.(Feri bá tartotta a lelket).Már ekkor is rengeteg 3-t kaptunk,ami mint kiderült a későbbiekben a végzetünket jelentette:(
A továbbiakban "fej-fej" mellett haladtak a csapatok.A túloldalon t'án mindenki jól teljesített,míg nálunk Lacika volt a gyenge láncszem-lassú volt,hiányoztak a lepattanók-szóval nem lehet építeni rá a gyors támadásokat.
Elég idegesek voltunk (Fodor P.-technikai, Zalán 3.faultjai utáni vizespalackok elleni támadása).Megjegyzem azért elgondolkodtató,hogy mi volt ennek az oka-az ember alaptalanul nem huzza fel magát=>j.v.!
A csapatok úgy tértek pihenőre hogy a dudaszó pilanatában elsüllyesztett Simon(?) triplával 1 ponos vendégelőnyt jelzett a tábla.
A 3/4-ben kezdett összeállni a játékunk (Czigler-Vaido csere a sok fault miatt).A negyed végére már 8 ponttal vezettünk.Ami az utolsó 4/4.-ben volt: K.vár statikus játéka-csak az Ivkovics.(A jv-k nem fújtak lépéseket +3mp-ket)fault arány sokáig 3-0!Hazai oldalon ami kimaradhatott az kimaradt:(
7 pontos vendég előnnyel kezdődött az uccsó kb.3 perc.Lacika+Vaido kipontozódott.Fel jöttünk a kihagyott k.vári büntetők miatt.(Ebben az időszakban "húzták vissza" a sporik a fault arányt).Az utolsó perc:már-már csoda.Zalán 2 büntetőből az 1.jó,a 2.csonkra labda mienk,Zacsi tripla-rossz,pattanó mienk Feri bá trojka JÓÓÓ!
A bedobást báccsi elsteal-te,faultolták 2 büntetőből 1 jó=>egál.(Kb. eddig tartott a csoda).
Az utolsó k.vári támadás.(Nem t'om mennyi volt vissza a meccsből).Próbálták kijátszani az időt,Zacsi beleütött (az előre repült a felezővonal irányába)a labdába(nem birtokolta),utána rohant,nehogy kimenjen az oldalvonalon,kétkézzel visszahúzta (szvsz szintén nem birtokolta a labdát)-az a K.várhoz került.A támadóidő újra indult (MIÉ?).Szőke bekente a triplát=>többi ismert.
Már megint csak az jutott,hogy gratuláljak a körmendi csapatnak a tegnapi győzelméhez.Olvastam a Nemzeti Sportban (szennylap,tudom :-) ) a beszámolót a meccsről,amiből azt vettem ki,hogy megint nem volt túl sok jó egyéni teljesítmény a csapatunkban.Lapov és Pavlovics nagyon fáradt,Borisz és Benő hullámzó,Vukicsevics...hagyjuk is nem akarok bántani inkább senkit.És hogy leköpött egy nézőt ? Lehet bármilyen jó képességű játékos,a stílus - no meg a szélsőséges teljesítménye - miatt soha nem lesz közönségkedvenc Szolnokon.Madinsont se tudtuk megtartani,nemtom mi lett volna,ha nem sérül meg Isti :-(((
Csütörtökön jön a Paks (Tv : m2),és még mindig messze vagyunk a csúcsformától.Pedig a jövő heti két hazai rangadót (Paks,Kaposvár) mindenképpen hoznunk kell,ha versenyben akarunk maradni a 3. helyért.A döntős álminkról már nem is beszélek,sajna most így állunk.Azért a kupa meég ott van (jövő kedden licitálás + sorsolás)!
Sziasztok!
Szeretnék írni a furomba egy két gondolatot.
Tegnap kinn voltam az ASE-Kaposvár meccsen,és annyit mondanék a mecsről csak,hogy ez a bírok által egy nagyszerűen megnyert mecs volt.....
Nem tudom miért van az,hogy a bírok soha nem tudnak pakson normálisan fújni.Szerintem épp ideje lenne magyarországon vizsgáztatni már a bírokat,mert akkor ilyen szánalmas bíráskodást nem lehetne látni(ez nem csak a paksi mecsekre igaz,hanem az összes többire is).Ivkocsis barátunkat már a 2.negyedben simán kilehetett volna fújni,igy persze hogy a Paks is agreszivan kezd el játszani.Viszont ellentétben nagyon sok szép megmozdulást láttam a mecsen.Szerintem egy nagyon szép mecs lett volna,ha bírónak nevezett emberkék nem fuják szét a mecset.Arra lennék kiváncsi,hogy a mérközés ellenőre minek van egyáltalán,amikor megkérdik,akkor széttárja a karjait,és vége.Ennyi erővel bárki leülhetne az asztalhoz.
Engem ebben a magyar kosárlabdában az idegesít,hogyha elnézi a bíró az esetet,és rosszul fuj,akkor azt olyan helyzetben adja vissza,amikor nem kéne.Erre csodálkoznak hogy a szúrkolok szídják őket...
Gratulálok a kaposvári szurkoloknak a sportszerű szurkolásért!
Hajrá ASE!!!
Tomas
Hy!
Körmend-Szolnok: idegtépő egy meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk!
A Szolnok kezdett jobban, de aztán összeszedtük magunkat és fordítottunk. Ezután már végig mi vezettünk, vmikor többel(kb. 10 pont), vmikor kevesebbel(3 pont), de a végén azért meglett a győzelem!
Isti a 7.percben megsérült! :( Hármasdobás után rosszul érkezett le és kiment a bokája. Úgy kellett levinni a pályáról, később már nem is játszott. Állítólag nem dagadt be neki annyira, meg be sem vérzett, úgyhogy val'szeg nincs szakadás! Remélem mihamarabb felépül!!!
Szóval 5 emberrel játszottuk (majdnem) végig a meccset(Putesz nem cserélte be Grebit).
A meccs (egyik) legszebb jelenete: a negyed végéig már csak néhány mp. van hátra, Nickel hozza fel a labdát, mindjárt lejár az idő, és még csak a félpálya előtt jár, dobd már el, 3...2...1... és kosár!!! Kishíján a félpályáról!!! Az egész csarnok talpon!!!
A legsportszerűtlenebb jelenet: Vukicsevics LEKÖPTE a néző(ke)t!!! Vszínűleg beszóltak neki vmit, erre ő köpött, majdnem meg is lincselték!!! Köpésért nem jár vmilyen büntetés (mondjuk egy technikai) ????
A játékvezetők... inkább hagyjuk, kár is rájuk szót vesztegetni! Én csak azt nem értem, hogy miért lett Váradi az év játékvezetője?????
Szurkolás: nagy hangulat volt, legalábbis körmendi részről, szolnokiak nem sokan voltak, legalábbis nem szurkoltak.
Hát nagyjából ennyi, bocs ha hosszú voltam!
Hajrá Körmend!!!
Hát én ezt az időkéréses sztorit most hallom először, nem lesz ebbol semmi. Tisztességes körülmények között nyertünk.Amit megjegyeznék az a következő:Ivkovicsot a pozicios jateknal nem tartották hanem folyamatosan loktek kifele ami ugye fault. Dzunics egy Sitkuval valo utkozesnel serulhetett meg, de a Sitku nyomban odament es bocsanatott kert tole (tobbszor is) Tobbszor lett mondva hogy az Ivkovics milyen alattomos(van benne valami) de a tegnapi meccsen tortent egy jelenet (kozvetlenul elottem) ami azt mutatja, hogy ra is jatszanak erre. Tortent ugyanis, hogy Czigler elesett ezaltal mi megszereztuk a a labdat ,az Ivkovics indult volna erre a Czigler vonaglott egyet a foldon mintha az Ivko belerugott volna persze a kozeleben sem volt de megprobalta. Az egesz csapat csodalatosan jatszott es kulon orom, hogy volt tartasunk a Dzunics nelkul is.Szőke tökéletesen fogta a Davist annak ellenére is , Hogy a Davis az utolso negyedbe villogott de nem azert mert nem fogták szorosan , hanem "elsult" a keze. A birokrol annyit sok volt a technikai amit foleg a Paks ellen fujtak, de a vegen mindezt azzal akartak kompenzalni, hogy a Szőke kétkezes ellökésénél semmit nem fujtak Ellettunk marasztalva a kozonsegunk miatt, hát itt is berohanta a vegen a pályára(egy szurkolo) es egy trombitát? is bedobtak a meccs foyamán. Érzésem szerint a közönség mindkét részről sportszerűen szurkolt.
Az viszont erdekes volt, hogy a rendezőkön kivül , vagy 20 rohamrendőr jott allig felfegyverkezve.A büfébe nem lehetett kimenni es ahogy az egyik haverom fogalmazott "Nem tudom mit szolt volna köjál mert a wc után nem lehetett kezetmosni"(kavics:sportforum):-)) Hajrá Kaposvár..
Nem voltam Pakson, úgyhogy helyszíni beszámolót nem tudok adni, pedig biztos óriási lehetett. Szőke Balázs állítólag szuper volt, Czigler pedig sérülést okozott Dzunicsnak.
Megmutattuk, ki a bajnok. Köv. fordulóban még közelebb kerülhetünk hiszen Klíma-Körmend, Szolnok-Paks meccs lesz. Szerintem idén is bajnokok leszünk.
És csak egyszer, csak egyszer a büdös életben érném meg, hogy Fodor Péter (röhejes az az ember)azt nyilatkozza egy vesztes KV elleni meccs után: gratulálok a győztesnek. Mindegy, lesz még rá lehetősége.
a meccset ssajnos még nem láttam, de az eredmény ismeretének a tudatában ez borítékolható volt:
Fodor Péter: - Amint vártuk, nagy rangadó volt, amelyen előbb nyugodott meg ellenfelünk. Igazából akkor rontottuk el a meccset, amikor legkönnyebben nyerhettünk volna. Nem éreztem, hogy egyforma mércével mérték volna a két csapatot...
A kóla veszélyes méreg, akkor már inkább három vilmos. :-) Majd egyeztetek Chris-szel, és a húgomat is megpróbálom valahol leparkolni, ugyanis neki még csak a drukkerkocsma megengedett.
ASE-Kaposvár H10 (nem lesz rossz)
Körmend-Olaj H18 (mostanában minden szép)
Albacomp-Dombóvár H6 (de nem lesz szoros)
Falco-Debrecen H9 (csak óvatosan)
Hát igen, most már ránkférne egy pofavizit. Szerintem a Monet a legalkalmasabb, mert ott a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó topiclakók száma. Van kóla is :))))
Gondolom a szolnokiak is megtalálják a helyet. Van sör is :)))))
ASE-Kaposvár H7 (a forduló meccse)
Körmend-Olaj H14 (a körmendi katlanban nagyon gázos, még az Olajnak is)
Albacomp-Dombóvár H12 (bár az előző forduló nem ezt sejteti)
Falco-Debrecen H16 (feltört a Falco!)
Mindenképp megkereslek titeket a szünetben, bár a sörözést kihagyom - gondolom Ti már bemelegítetek a Monetban -, hiszen a meccs után még haza kell autóznom. Csabeszt már ismerem, most kíváncsian várom a találkozást a többi szolnoki nehézfiúval. :-)
Ha pedig már mítingelünk, akkor némóval, Geryvel és kwest-tel is szeretnék végre kezet rázni.
Némó!
A tippversenyben azonos pontszám esetén egyetlen szabály létezik: az adminisztrátor mindig erőnyerő. :-))
Természetesen azonos pontszámnál holtverseny van, és csupán azért álltam a legutóbbi összesítésben előtted, mert a sok új adat beírkálása közben elfelejtettem figyelembe venni ezt. Emellett az excel ábécé szerint rendezi a neveket, tehát a névválasztás is fontos - ha pl. alexe néven szerepelnél, akkor Te kerültél volna előre. :-))