Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1851
Williams balhés lenne?
Na erről nem is hallottam. Rég voltam Alba meccsen fősuli miatt sajna de amiket ujságból olvastam 20-30 pontos átlag ezt nem gondoltam volna róla. Amugy mit értesz balhé alatt pontosan?
Biztos nem olyanok mint régen a Nelson meg a Wiley akikre melékszem volt még olyan is hogy egy szerintük rossz itélet után belerugott a labdába pont a nézők közé...
Előzmény: kwest (1849)
csaby1 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1850
Reméljük nem így lesz, mert nagyon sokat vártunk ezekre a köözvetítésekre.

És jó lenne, ha játékos, szurkoló magába nézne és csak a játékkal törődne. Na meg egy kicsit a hülye bírókkal.

Hajrá ASE!!

Előzmény: kwest (1849)
kwest Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1849
Ajaj, elfelejtettem tippelni. Na mindegy, ma még van...
Falco-Körmend -6

Van annyi a csapatban, hogy így is győzzön, (bár ha az idegenbeli rangadókon nyújtott teljesítményt nézem, akkor inkább nincs) de egyáltalán nem lehetetlen. Azért mégiscsak egy olyan csapattal játszunk, akik a játékosállományukhoz képest borzasztóan gyengén szerepeltek az egész szezonban. Egy új edző nem biztos, hogy bármit is ki tud hozni egy sorozatosan betliző társaságból (a célkitűzés a hatodik hely megtartása a vezetőség szerint). Szerintem Eddy sem fog játszani, de ha Grebi azt a védekezést mutatja, amit szombaton Ivkovics ellen, akkor lesz esélyünk. Isti meg már igazán feltornázhatná negyvenre a karriercsúcsát. Na jó, csak álom az egész, de azért nem szabad azt mondani, hogy semmi esély (sőt szerintem kb. 50-50 százalék).

Azért vannak itt más fontos dolgok. Úgy néz ki, hogy újra eljött a magyar kosárlabda sötét korszaka. Van itt minden a pályán meg a lelátón. Sorozatosan balhézó játékosok (Williams, Ivkovics), kiállítások (Kálmán, Madison), mutogatás kifelé (Dzunics, Vukicsevics), köpködés (Alexe), edzői kukimuti (Szekulovics), dobálózás (Falco-"szurkolók"), hátbarúgott bíró, letört visszapillantó, nőkkel szembeni brutalitás (ugyanők), játékos megtámadása a pályán (I** néni), szerencsétlen időben meghozott szövetségi döntések (Sterbenz, Halm), katasztrofális játékvezetés (ebből van elég sok), meg még sok más...
Nagy kár, hogy egy ilyen népszerű sportág kapcsán mostanában főleg ezekről lehet hallani, ez bizony a befektetők kedvét is elveheti. Így nem fog sem pénzügyileg, sem a médiában méltó helyére kerülni a férfi kosárlabda. Attól félek, hogy ma a tv nyilvánossága előtt is meg fog mutatkozni ez a "sötét oldal".
Ne legyen így.

csaby1 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1847
Avass!!
Ráhibáztál. Tényleg nem szeretem a Vukicsevicset, sőt... Szerintem az azért már nem fér bele, hogy kimutatja a középső ujját a közönségnek akkor, amikor csak szimplán a büntetőzését zavarták kiabálással (el is rontott egyet).

Hát asszem ebben a faultolok és utána nekem áll följebb dologban megemlíthetjük még Lapovot is, meg sokszor a Zacsi is csinál ilyet. Csak ezzel az a gáz, hogy lehet, hogy azt kérik számon, hogy 1 perccel előtte ugyanezt a másik oldalon nem fújták le.
Ja, és nem hiszem, hogy a durvaság csak a képzetlenségből jönne. Ja és szerintem egy szimpla bodicsekkel is lehet nagy sérülést okozni.
Sztojanról meg ilyet ki nem mondok, hogy fifikás, vagy ravasz, mert pozitív jelzőket nem használok vele kapcsolatban. Csak az lenne a kérdésem, hogy ha én látom, hogy mit csinál, akkor a bírók miért nem látják 2 méterről??????

Hajrá ASE!!!!

Megtetszett ez a vitatkozás, vagy ahogy te mondod: "eszmecsere".

Előzmény: Avass (1845)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1846
Így látatlanban szeretnék gratulálni Bencze Zoli tegnapi játékához, főleg hogy egy bizonyos Czigler ugrált a másik csapatban. 11 pont, 13 pattanó remek teljesítmény. Nagy igéret a jővőre nézve!

Sajnálom a Dombóvárt, de erre lehetett számítani, jobb a Kaposvár egyértelműen!

Kaposváriakról csak annyit, ne a dombóváriakon keresztül üzengessenek Körmendre, hogy ki leszünk csinálva, hanem ott voltunk szerdán is a városukban, illetve talán ők is eljöhettek volna Körmendre!

Nem sok hiányzott a Debrecen bravúrjához!!

Eddig háromból egyet találtam el, remélem meg is marad az egy találat....

Ma kell igazán küzdenünk!!

Avass Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1845
Csaby1: Igazad van, én is morfondíroztam azon, hogy a durvaságot és az alattomosságot kettéválasszam, csak annyira a szándékos sérülés okozásában gondolkodtam, hogy végül is nem tettem meg.
A durvaság definíciójában teljes mértékben egyetértek, a példával már kevésbé. Ilyen erővel a Zacsi, vagy Boros is lehet durva, mert keményen védekezik és képzettek, de az általad és általam említett emberkék játékában szerintem nincs jobban benne egy esetleges sérülés okozása, mint bármelyik olyan játékoséban, akit rendesen megtanítottak kosárlabdázni. A durva játékos szerintem az, aki képzetlen és harcol a pályán, mint pl. - hogy az említett példáknál maradjak - Romboló.
Az alattomos játékos viszont - bár valóban nem a labdával törődik - azt is felvállalja, hogy szándékosan sérülést okozzon, ezért az általad említett Stojan sem túl jó példa, Azt el kell ismerned - bármennyire is nem kedveled -, hogy Ő ilyet nem tenne. Megint csak Halmot és Takácsot tudnám felhozni összehasonlításképpen, náluk nincs határ.
Ha már a definícióknál, és a színészkedésnél tartunk, Stolét és Vukicsevicset (gondolom, Ő az új kedvenced) inkább fifikásnak, vagy ravasznak mondanám, mindent elkövetnek, eljátszanak a labda megszerzéséért. Ha ezt a játékvezető úgymond megeszi? Pont azért (is) fizetik érte, hogy észrevegye a fault, és az álfault közti különbséget. Különben is, nem érdemes ezért annyira kiborulnod, ezt némely edző külön tanítja is, ez a jelenség minden labdajátékban jelen volt-van-lesz, amíg emberek döntenek a mérkőzéseken.

Egyébként én - pont a fentiek miatt - az alattomos játékost nem szeretem, egy profi nem okozhat szándékosan sérülést társának, mert ebből élnek, egy súlyos sérülés a sportolónál a legszörnyűbb, ami történhet vele.
Ja, még egy dolog, amit ki nem állhatok: ha valaki akkor kezd vitatkozni a bíróval, ha faultolt. Az egész csarnok + a bírók látta az esetet, még Ő is tudja, hogy hibázott, de azért csak mondja. Példa: Halm, Matus.

...ennyi, üdv, és persze: Hajrá OLAJ!!!

Előzmény: csaby1 (1843)
Avass Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1844
... az Alba-ASE meccshez.
Gratulálok mindkét csapatnak, a Paksnak az újabb hosszabbításos csata megnyeréséhez, az Albának pedig ahhoz, hogy ennyire sikerült megszorongatniuk a M.O. ma legjobb ffi. csapatát. Fehérváriak: lesz még itt feltámadás (vagy már elkezdődőtt?)! Úgy érzem, a Báder-Bencze páros - ha sikerül megtartanotok, de miért ne sikerülne? nagy dolgokat tehetnek a jövőben! Ebben a szezonban is képes lehet az Alba a bravúrokra, de inkább jövőre lesz ütőképes a gárda, egy-két jó igazolással. Mindenesetre jó úton haladtok (velünk ellentétben).
A leírásokból kiderül, hogy az Alba már egy meccsen belül is tudja azt a bizonyos "két arcát" mutatni, mondjuk ebben tegnap partnerre talált.
Jurgilas az Isten :-))) A legnagyobbak sajátja, hogy akkor dobnak gólt, amikor nagyon kell. Ezt csinálta Szolnokon is, a 2. hosszabbításban egymás után két tripla, az egyiket úgy, hogy lökdösték kifelé. Nem is beszélve a büntijeiről.
Artúr Doki: DanoneRudi Ernő csak egy szezont játszott nálunk, így hát nem sok tapasztalatot szereztem vele kapcsolatban. Mindíg szimpatikus játékosnak tartottam, most is szeretem, de semmiképpen nem vezéregyéniség, nem tudaj húzni a csapatot. Ha nincsennek egyenlő társai, Ő is elszürkül. Tavaly megsínylette a térdsérülést, utánna sokáig nem talált magára. De igazad lehet, most csak sziplán elfáradt.

Mindenkit üdv, én (lásd fennt), ...ja, azért csak hajrá Olaj!

csaby1 Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1843
Hú de kemény lehetett, sajnálom, hogy nem voltam Fehérváron. Ilyen első negyed után asszem simábban kellett volna nyernünk. Végre szerdán el tudok menni Paksra meccsre. Hajrá ASE!!!

Avass, én azt mondtam, hogy más dolog a durva, és más az alattomos. A durva szerintem az, hogy bár nem akarja, de szinte minden meccsen csinál valami olyan szabálytalanságo(ka)t, aminek könnyen sérülés leheta vége. Az alattomos pedig nem a labdát nézve simán az ember eltakarítására törekszik. Nem akartam, de akkor mondok példákat is:
Durva: pl. Majlkovics
Alattomos: Ivkovics

Még egy dolgot utálok nagyon, mégpedig a színészkedést. Na most akkor sejthetitek, hogy a jó öreg Sztojan nem tartozik a kedvenceim közé, bár játéktudását elismerem.

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Artúr Doki (1842)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1842
Nálunk: -Zalán talán szürkébb volt,mint mostanában és a triplák sem jöttek,csak egy,de az jókor...
-Bácsi:vitte a hátán a csapatot,de a dobószázalék volt már sokkal jobb...
-Geri:szerintem rászálltak a bírók,most is nevetséges módon fújták ki...főként a végén a támadó...hát az röhej volt,még a hazaiak is röhögtek...amúgy egész jó volt a Geri végre.
-Sitku E.: asszem gödörben van,ennél jóval több van benne...talán fáradt lehet.
-Czigler: nagyon ellentmondásos figura és hát a teljesítménye is...tök kiszámíthatatlan volt ma is.Sajnos inkább negatív irányban...
-Marci:ügyes dolgokat mutatott,ezúttal védekezésben és támadásban is...
-Vaido: betegsége ellenére odatette magát a rendelkezésére álló csekély időben is...a tripla nagyon kellett!Jobbulást!

Játékvezetés:csapnivaló,nevetséges,időnként idegesítő...
Összességében tévedtek mind2 oldalra...először főleg a hazaiak oldalára(na nem ettől lett -18),aztán szépen visszafújták a tengernyi marhaságot...szépen felhergelték először a hazai publikumot,aztán a vendégek táborát...

Sporttárs! Vitába szállnék Veled,mert bár az Ase szurkolók produkáltak már jobbat is nem hiszem,hogy hangosabbak lettetek volna...esetleg egy-két periódusban...az elején végig csend volt,max a bírókat szídta a hazai sereglet...
na de ezen kár vitázni...
További jó szurkolást!Remélem fogtok egy-két riválist!
Szerintem Sterbenz hibázott Shannonnal...Sanyi jobb választás lett volna,legutóbb is jól játszott ellenünk...de ez már a Ti gondotok!
Ennyi...
HAJRÁ ASE!!!_
ja és még valami...8-0!!!!!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (1841)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1841
No!
Néhány keresetlen szót az Alba-Ase-ról...az első negyed után azt hittük,hogy sima liba...aztán fokozatosan jött föl a hazai oldal, mi meg ugyanilyen arányban csúsztunk össze...
leadott előny után visszamásztunk egy 10 pontos előnyre,sőt a végén egy újabb egálközeli eredményt tornáztunk fel 7 pontnyi fórra...a hazaiakat dícséri ,hogy nem adták fel és a végén egyenlíteni tudtak...sőt mi már szinte a padlón voltunk,mert akár nyerhetett volna a fehérvári team,ha a végén Báder dobása beesik...de nem,szerencsére.
A hosszabításban a szerencsésebb csapat győzőtt...azaz mi!
Talán az Alba belefáradt abba,hogy egész meccs alatt loholt az eredmény után...dobógépeik nem üzemeltek:Wiliams nem jutott szóhoz Fodor Geri mellett,Ropi Shannon pedig terített betli volt ismét...húzott viszont az ügyes Bencze/lesz belőle valami/,Trunics,Boros(paksi közönségkedvenc) trió...de egy hajszállal lemaradtak.
Előzmény: isz-akos (1840)
isz-akos Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1840
jajj mi lesz velünk? Fogunk-e még aranyat ünnepelni Fehérváron? Mondjuk kicsit uncsi volt 3 éven keresztül 1 folytában de remélem nem most jön a 7 szük esztendő:-)))
Amugy Sporttárs...(bár én nem voltam kinnt a meccsen) de NS osztályzata 4es volt akkor annyira mégsem lehetett rossz a meccs...(vagy már megint hülye az NS?)

Az elején és a végén robbant az Atom

ALBACOMP-UPC-ATOMERŐMű SE 77-79

(16-34, 9-9, 24-16, 23-13, 5-7)

A mérkőzés osztályzata: 4

Székesfehérvár, 2500 néző. V: Szabó Gy., Farkas

ALBACOMP Csirke 2
BOROS 13/3
Williams 13
Góbi 6
Báder 10

CSERE Shannon 3
BENCZE Z. 11
TRUNICS 19/6

Edző:

Sterbenz László

ATOMERŐMŰ MÉSZÁROS Z. 7/3
FODOR G. 11
DAVIS 25/6
Sitku 12/3
CZIGLER 15

CSERE Fodor M. 4
Jurgilas 5/3
Rajkó -

Edző:

Fodor Péter

Az eredmény alakulása. 2. p.: 0-5. 4. p.: 8-7. 5. p.: 8-17. 15. p.: 20-34. 17. p.: 23-41. 22. p.: 27-45. 28. p.: 49-52. 32. p.: 53-62. 34. p.: 60-62. 38. p.: 65-72. 43. p.: 73-77

Kipontozódott: Fodor G. (36. p.)

Mezőnybeli dobószázalék: 29/63 46%, ill. 28/59 48%. Büntetők dobószázaléka: 16/24 63%, ill. 18/22 82%. Lepattanók: 23, ill. 28. Legtöbb lepattanó: Bencze Z. 13, ill. Czigler 12. Legtöbb assziszt: Williams 6, ill. Davis és Mészáros Z. 4-4

FAZEKAS ERVIN, MIHÁLYI ANDRÁS

Czigler duplájával és Fodor Gergely gól jó plusz egyes kombinációjával nagyon bekezdett az Atom, de Góbi és Csirke villanásával legalább olyan gyorsan fordítottak a hazaiak, mint ahogy előtte előnyt szereztek a vendégek. Igen ám, csakhogy a csapatjátékban megint nem jeleskedtek a fehérváriak, védekezésben pedig még kevésbé, ennél fogva szokásos gyors játékával újra magához ragadta a vezetést Fodor Péter gárdája, és a különbség növekedését még Sterbenz László időkérése sem tudta meggátolni. Időközben beállt Shannon, a megváltónak hitt amerikai, de semmi sem változott: az Alba elképzelés nélkül, az ASE meg remekül játszott. Davis időn túli büntetőivel 18 pontos vendégelőnnyel zárult az első negyed, miközben a székesfehérvári közönség minden addigi bosszúságát a játékvezetőkre zúdítva tüntetett a bírók, elsősorban Szabó György ellen.

Persze, hibáztak a sporik is, de az elképzelést nem a sípmesterek ölték ki az Albacomp játékából...

Már az első félidőben eldőlhetett volna a rangadó, ha váratlanul nem zuhannak mély álomba a paksiak a második negyed elején. Fodorék, akik az első tíz percben majdnem mindegyik támadásukat kosárral fejezték be, egyre idegesebbek lettek attól, hogy ebben az időszakban sorra kimaradtak a dobásaik, és ennek majdnem öt percig tartó gólcsend lett a következménye. Ám a hazaiak nem tudták kihasználni ellenfelük támadásbeli megingásait, mindössze négy pontot tudtak szerezni ebben az időszakban. Hogy miértű Mert első számú kosárfelelősüket, Williamst szinte tökéletesen semlegesítették a vendégek, és a többieknek sem nagyon sikerült tiszta dobóhelyzetet kialakítani.

Talán ha átgondoltan, egymást segítve és nem egyénileg próbálkoztak volna a kék-fehérek...

A vészes kosárínséget hozó második felvonás végére visszaszerezte korábbi 18 pontos előnyét a vendéggárda, vagyis minden oka meg lett volna arra, hogy felszabadultan, könnyedén és higgadtan kosárlabdázzon a térfélcserét követően. Mégsem így történt. Igaz, a paksiak kizökkentése érdekében sokat tett az Albacomp fiatal centere, Bencze Zoltán, aki nagyon belelendült a második félidőre. Addig csak a lepattanókat gyűjtögette, utána már a pontokat is, és amikor Williams és Trunics is társult mellé, nagyon fogyásnak indult a tetemes ASE-előny. Tizennyolcról három pontra zárkózott fel a nagyot javuló vendéglátó, egyenlítés helyett azonban néhány jól időzített Jurgilas-találat következett, és már is újra tíz lett közte.

Várható volt, hogy azért lesz még néhány szavuk a fehérváriaknak a vendégek vezetéséhez, és így is lett: a negyedik felvonás közepére egy 7-0-s rohammal két pontra megközelítette riválisát az Albacomp. Érdekesség, hogy Boros triplája, Trunics duplája és az éppen az Atomerőműból az Albacompba érkezett hátvéd újabb kosara előtt is Williams adta a gólpasszt. Lám, mit tesz, ha egy kicsit a társaira is odafigyel a nem éppen önzetlenségéről híres jenki...

Egyenlíteni viszont továbbra sem tudott a házigazda, ugyanis az ASE megint újított. Ismét hét ponttal elmentek a vendégek, aztán újra jött az Alba. És jött Báder, aki egy szép betöréssel a 40. perc elején talpra ugrasztotta az egész csarnokot: egál! És ebben is maradtak a felek a maradék időben, így hosszabbításra volt szükség a győztes kilétének eldöntéséhez.

Ahol ugyanaz volt a koreográfia, mint addig a rendes játékidőben: rendre az Albacomp futott az eredmény után. A ráadás hajrájában aztán hetvenhétnél megint utolérte riválisát a Sterbenz-együttes, de Fodor Márton találatára már nem érkezett válasza.

Mestermérleg

Sterbenz László: - Rossz első negyed után kapaszkodtunk, de csak egyenlíteni sikerült. Csak egy hajszálnyi hiányzott.

Fodor Péter: - Az első negyedben megalapoztuk játékunkat, az Albacomp többször megközelített bennünket, ha csak hosszabbításban i,s de úgy vélem megérdemelten nyertünk. Köszönjük szurkolóink támogatását.

Előzmény: Törölt nick (1839)
xGabi Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1838
Egy rövid szösszenet a debreceni meccsről,többre most nem futja : mint az eredményből is kiderül,nem sziporkáztunk.Emellett visszatért a bajnokság elején tapsztalt problémánk,a csapnivaló kezdés is.Az első negyed borzalmasan rossz védekezése után fokozatosan javultunk,a Halm nélkül és nagyon rövid kispaddal felálló debreceniek pedig fokozatosan fáradtak.Dobóteljesítményeket illetően nem szeretnék kiemelni senkit :-((
De azért győztünk,és ez a fontos!
A Paks idén az összes hosszabbításos meccsét meg fogja nyerni ?

HAJRÁ OLAJ !!!

gvuhk Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1837
Sziasztok!
Csak egy eredmény! A Kaposvár megverte a DVMSE-ét 11 ponttal! Nem sikerült a bravúr a kis csapatnak, de azért derekasan végigküzdötték a meccset, ahol gyakran nem csak a Kaposvárral álltak szemben! Az viszont nem kétséges, hogy jobbak voltak a somogyiak, de lehetett volna szorosabb is a csata, ha a bírók engedik!
Avass Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1836
...rezgett a léc, de győztünk Debrecenben! A pontos eredményt nem tudom, csak azt, hogy 2 fa lett a különbség. Most végre nekünk volt szerencsénk!

Hajrá OLAJ!!!

Avass Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1835
Csaby1: Azt írtad, hogy nem akarsz vitatkozni, én ezt tiszteletben tartom. Pedig szerintem ezért is irogatunk a fórumba, én nem is vitának, inkább eszmecserének nevezném (egy két kivételtől eltekintve "európai" hozzászólások érkeznek, érvek és ellenérvek íródnak le).
Téged olvasva azonban az az érzésem, hogy ugyanarról beszélünk, ergo: az a durva (alattomos) játékos, aki ellenfelének szándékosan sérülést okoz, vagy szándékában áll sérülést okozni. Ha ebben egyetértünk, a vita tárgya ezentúl csak az, hogy melyik játékos tartozik ebbe a kategóriába. Azért kezdtem ezzel a témával foglalkozni, mert meg szerettem volna védeni Sporttárs által megvádolt játékosokat. Mindenki olvashatta az érveimet, ezeket nem kívánom elismételni, ha valakinek ellenvéleménye van nyugodtan válaszoljon, nem fogom elküldeni sehová (eddig sem tettem ilyet). Azokkal a hozzászólásokkal viszont nem tudok mit kezdeni, hogy "én XY-al értek egyet" MIÉRT? Ha csak ennyi, azt szerintem nyugodtan megtarthatja magának az illető.

Bocs, má' megint bő lére eresztettem, remélem nem volt túl unalmas.

Minden jót Néktek Hajrá OLAJ!

(A "huhogós" elköszönésről csak annyit: csak vicc akart lenni, ha valaki félreértette, és megbántottam vele, akkor bocsi, nem ez volt a szándékom.)

Előzmény: csaby1 (1833)
CVZ Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1834
A magyar mezőnyben(sportás szerint az én olvasatomban)nagyon sok alattomos játékos van:mindegyik az ,aki próbálja megakadályozni, hogy az ellenfél játékosa kosarat szerezzen!Ugye mindenki másképp csinálja,ki így ki úgy ,pl.van aki a kézre üt(alattomos?),van aki bodicseket ad (alattomos?),van aki vissza húz(alattomos?),van aki a másik után nyúl(alattomos?) és van aki ezeket nem látványosan de gyorsan és kvázi aggresszíven csinálja(az is alattomos?)!

Ergo , én nem látom azt , hogy a szolnoki v. bármely szerb érdekeltségű csapat alattomosabb lenne a másiknál!Csak esetleg egy "kicsit" szervezettebben védekezik!

Éjjjen Hihetetlen Jenő és a tv-s kosárlabda!

Hajrá OLAJ!
Hajrá piros-feketék!

csaby1 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1833
Na az itt a probléma, hogy nem ugyanott van a durvaság és a kőkeménység határa nálatok. Én inkább sporttársnak adok igazat, de nagyon nem akarok vitatkozni. Én megint különveszem az alattomos játékosokat. És szerintem ez a legelítélendőbb. Mert ugye én optimista vagyok, és azt gondolom, hogy senki nem akar a másiknak szándékosan sérülést okozni.
Hajrá ASE!!!
Előzmény: Avass (1830)
xGabi Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1832
Most látom,hogy megemlítetted azt a "bizonyos" általánosítást ; a legutolsó mondatommal én is erre szerettem volna célozni.
Előzmény: Avass (1830)
xGabi Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1831
Holnap Debrecenbe megyünk,és mindenképpen jó lenne győzni.Szerintem Halm eltiltása továbbra is megoldhatatlan probléma elé állítja a debrecenieket (Megyjegyzés : én a Halmot,mint embert soha sem szerettem és most mégis azt kell mondjam : nevetséges eljárás keretében tiltatták el.),de nem szabad nagyképűsködnünk,mert az a nyíregyházihoz hasonló esetekhez vezet.
Más : Mérész faultjai - természetesen ütött már oda ziccerben,de ki nem ? Williams például 3x a kupatalálkozó szolnoki meccsén ; akkor most ő is sportszerűtlen bunkó ??? Egy - egy ilyen fault vagy eset miatt egyetlen játékost sem szabad elítélni.

HAJRÁ OLAJ !!!
A Hu-hu-hu-t inkább lehagynám,én azon "kevés" Olaj - drukkerek közé tartozom,akik a kosárlabdáért járnak meccsekre.

Avass Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1830
Szeva, sporttárs!
Az természetes, hogy a saját véleményedet írtad le, én is azt tettem és teszem változatlanul, ez így van jól, nincs belőle semmi probléma (különben + pont erre találták ki ezt a fórumot).
Hogy folytatthassuk az el nem varrott szálakat ismét idéznélek, ha megengeded: "Az, hogy valaki durva, de nem pontozódik ki, vagy kap sportszerűtlent, nem feltétlenül ellentmondás." Ha rövid távon - pl. egy-két meccsen keresztül - nézzük, valóban igazad van, én évekre visszamenőleg nézném az eseményeket. Itt természetesen nem a kipontozódásokra gondolok, inkább a sportszerűtlenségre (az nevetséges lenne, ha valaki évekig nem pontozódna ki - az inkább azt jelenti, hogy nem védekezik). Mérész Csabi védekezése - ez természetesen csak magánvélemény - abszolút nem alattomos, inkább kemény, határozott. Persze, biztos van olyan eset, amikor keményen lép oda, szabálytalankodik, de ez nem jobban sérülésveszélyes, mint pl. Matus megmozdulásai A legutóbbi Alba-Olaj bajnokin pl. lendületből ugrott a labdát dobni készülő Maljkovicsra, utánna még reklamált is egy sort, jó szokásához híven - látod én is tudok ilyen példát, példákat mondani a tisztán játsző Alba játékosokról (tényleg, mi van vele, eladtátok, vagy még ott pattogtat?).
Alattomos játékosnak inkább halmrolit, (apropó, Ő nem Nálatok játszott véletlenül?) vagy, hogy hazabeszéljek: patkánytakit (szépreményű Takács Attila) tartom, Ők tényleg sérülésveszélyt jelentenek az ellenfélre (lásd, pl.: "aláállós figura", amikor belépnek a felugró játékos alá - jobb esetben a pali akkorát esik, hogy víz fakad, a rosszabbik esetben minimum búcsút mondhat a bokaszalagjának).
Szóval még egyszer mondom, szerintem te kevered a hajtást a durvasággal (szerintem Romboló sem durva, inkább kőkemény).
Ennyi lettem volna, remélem nem hagyod szó nélkül!

U U U U U U U, Hajrá Olaj!!
(valamelyik Alba drukker azt írta, hogy nálunk ez a fontossági sorrend, legyen igaza.... Mindenesetre nem kívánom megvédeni a szolnoki szurkolást, sajnos nemigen lehet, viszont szeretnék óva inteni a sokat emlegetett általánosításon.)

Üdv mindenkinek, Avass

Előzmény: Törölt nick (1825)
csaby1 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1829
Helló!!!

Csak leadom a tippjeim:

Dombóvár - Kaposvár H4(most megmutatják, hogy nem érdemes őket fikázni)
Alba - Ase V8 (jobbak vagyunk)
Debrecen - Olaj V15 (az Olaj tartalékolt, a Debrecent meg úgyis "utálják a bírók, meg a szövetség")
Falk.o. - Körmend H8 (ha nincs se Edmonson, se Madison, akkor gyenge a Körmend)

Előzmény: Törölt nick (1826)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1828
Mindenkinek jó hétvégét és jó szurkolást kívánok!

pepy Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1827
Hi Mindenkinek!

Én is beszállnék a tippversenybe, ha még nem késő :) Télleg, lesz utsó időpont a meccsek előtt, ameddig elfogadja a kocsma népe a tippet?

Szal az én tiptyeim:
Vasút-Kaposvár H3 (mindent bele)
Vadkakas-Olaj V7 (csúszik az olaj a kakasnak:)
Falco-Körmend V4 (Nickel nélkül is)
Alba-Atom V6 (akkor is az ASE:)

További yoo szurkulástot, aztán innen már csak élvezzük a meccseket!

Avass Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1824
Lecsó11: kérlekkérlekkérlek, fejtsd ki bővebben, hogyan gondolod a "sorbeálást" ?!
Előzmény: Lecsó11 (1823)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1823
lehet,hogy a sorbeállásal egyet kell értenem veled,sőt egyetértek,hú remélem nem bántottam meg senkit...:(
Előzmény: Törölt nick (1812)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1822
Na üdv minden kosárbarátnak!

Csak röviden,aztán megyek is:

dvár-Kaposvár V12
Albacomp-ase V11
Debrecen-Olaj V8 (Lapov bosszút áll a Williams miatt:)))
Falco-Körmend V4 (ha játszik az Edmonson...)

ja és jó volt újra Crazy Jenő bá-t hallgatni kosármeccsről! Mondott hülyeségeket,na de melyik nem mond/mondott...:)))

HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!!!!!!!!!!!!

LD Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1821
Olaj-"szurkolók" rigmusa szerdán: "Dávid Kornél a legnagyobb ..." No comment.
CVZ Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1820
Kultúra? :)))))
Érdekes, amikor a farok rázza a kutyát! :]]]]
Előzmény: andrej11 (1819)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1819
Nyugtató az olaj tábornak kéne néha... ja és egy kis kultura!
Előzmény: olajka91 (1817)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1818
:-)
Előzmény: olajka91 (1817)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!