Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2033
Kedves Kocsmatársak!

A nagy sikerű szavazás eredménye végre terítékre kerül. Köszönöm mindenkinek aki szavazott és remélem nem ez volt az utolsó ilyen jellegű véleménnyilvánítás.
Szóval a 2001/2002-es idény alapszakaszának:

Legértékesebb játékosa:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend)
2. Terrence Davis (Atomerőmű SE)
3. Bojan Lapov (Mol-Szolnok)

Legtöbbet fejlődött játékosa:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC)
2. Kámán Tamás (ZTE)
3. Báder Márton (Albacomp-UPC)

Legjobb védőjátékosa:
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE)
2. Czigler László (Atomerőmű SE)
3. Boros Zoltán (Albacomp-UPC)
Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma)
Ledon Green (Szedeák)

Legjobb idegenlégiósa:
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE)
2. Delmonte Madison (Marc-Körmend)
Branislav Dzunics (Kapovár-Klíma)
Bojan Lapov (Mol-Szolnok)

Újonca:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC)

Hatodik embere:
VAIDAS JURGILAS (Atomerőmű SE)
2. Zsebe Ferenc (Marc-Körmend)
3. Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma)
Mérész Csaba (Mol-Szolnok)

Ötöse:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend)
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend)
BOJAN LAPOV (Mol Szolnok)

Védőötöse:
MÉSZÁROS ZALÁN (Atomerőmű SE)
BOROS ZOLTÁN (Albacomp-UPC)
CZIGLER LÁSZLÓ (Atomerőmű SE)

Idegenlégiós ötöse:
DELMONTE MADISON (Marc-Körmend)
DAMON WILLIAMS (Albacomp-UPC)
BOJAN LAPOV (Mol-Szolnok)

Üdv.
Feribá04

Bocai Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2032
Sziasztok,

Múlt héten a Debrecen-Olaj után ugyanezt kérdezték a lokisták tölünk, mint most a paksiaktól. Hol vannak a balhézni vágyó olajosok? Persze ilyen nem akadt, erre mérgében az egyik kiosztott egy nyaklevest az olaj zászló miatt.
Körmenden ilyen élményben nem lesz részünk szombaton...

Előzmény: Gabci456 (2026)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2031
Üdv mindenkinek! Tippjeim szerdára:

ASE – Dombóvár H18
Falco – Olaj V5
Körmend – Alba H8 (úgyis meglátjuk ;-))
Kaposvár – Debrecen H15

kaposvari Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2030
Sőt: március 28. csütörtök 18.00 M2 LIVE
Mol Szolnok-Paksi Atom
kaposvari Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2029
Márc 20. szerda 18.00 M2 LIVE
Marc Körmend-Albacomp
Márc. 31. vasárnap 15.45 M2 LIVE
Paksi Atom-Marc Körmend
kaposvari Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2028
Paks-Dombóvár H26
Klíma Vill-Debrecen H17
Falco-Szolnok H4
Körmend-Albacomp V2
Fishtax Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2027
A helyezésem szavazásra kötelez! :-)

ASE - Dombóvár +15
Körmend - Albacomp +9
Falco - Szolnok -6
Kaposvár - Debrecen +12

fish

Gabci456 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2026
Sziasztok.

Szóval valószínőleg rám gondolt Avass. Nekem szólt az a néhány nyakleves Debrecenben.(Bocai a megmondhatója.) Persze állítólag kapott más is.
Állítólag a rám terített Piros-Fekete zászló azért nem volt nekik szimpatikus, mert a szolnokiakat Vasas bérenceknek tartják. (valami Anti Red Frontot is emlegettek.)
Láttam már az Illovszky stadionban Szolnokos transzparenseket, de azért ennyire nem kellene általánosítani!

Ja, hiába próbáltunk normálisan, nyugodtan szólni a "foci szurkolókhoz", ők nem nagyon akartak érdelmes, EU-kompatibilis mondatokat hallatni.

MÁS1. Már megint hiába mentem Fehérvárra. A múltkor legalább élvezetes volt a meccs, most csak a szenvedés volt. Amúgy minden mást AVASS-tól. Nagyon korrekt volt a beszámolója.

MÁS2. Körmendi királyok!!! Szombaton remélem benne vagytok egy topic-találkozóban. Legalább megnézem a fejeteket!

Tippek:
Paks-Dombóvár H22
Körmend-Albacomp H15
Falco-OLAJ V7
Kaposvár-Debrecen H14

Hajrá OLAJ.
Bojan az Isten.

Előzmény: Törölt nick (2024)
LD Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2025
Csak felvilágosításképpen: a Loki és Vidi szurkolótáborai nagyon jó viszonyban vannak, így ha Debrecenben meglátnak valakin egy Vidi-sálat, nem valószínű, hogy megütik, inkább meghívják egy sörre...
kwest Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2023
Nem hiszem, a Vidivel jóban vannak.

Hát, voltunk Dombóváron is. Ilyen meccset is ritkán látok. A 109 pontunk ellenére elég gyenge volt. Isti sajnos alulmúlta önmagát. Ez a tzenkét pont a második félidőben minősíthetetlen :)))))

Előzmény: Avass (2022)
Avass Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2022
Előrebocsájtom, én nem voltam a debreceni meccsen, csak beszámolókból hallottam az ott történtekről. A mérkőzés után a debreceni drukkerek egy csoportja megindult a vendégszektor felé, de a rendezők útjukat állták. Ennyi történt közvetlenül a meccs után. Később Debrecen utcáin és a kocsmákban a Loki szurkolók vadásztak a vendég szimpatizáns drukkerekre. Ha találtak egy Olaj sálat viselő szurkolót, azt négyen-öten körbeállták, és néhány tasli kiséretében levetetették vele azt. Lehet, hogy piros-kéknek (Vidi) nézték?
Előzmény: olajka91 (2020)
Avass Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2021
Szia Pistike, Sporttárs
Jól esnek a dícsérő szavaitok. Nem szoktunk mindenben egyetérteni, de most nagyjából egyezik a véleményünk a meccsen történtekkel kapcsolatban. Pistike szólt a levonulásnál történt mutogatásról. Két játékost neveztél meg, akik mutogattak. Vukit nem tudom megvédeni (talán nem is akarom), asszem már említettem a véleményemet róla: nem volt gyerekszobája a drágámnak (Alexe 2).
Pavlovics viselkedését én is elítélem, de itt ismét előjön a párhuzam Williamsel. Őt is szidták, provokálták a meccs alatt a nézők (és mivel Vuki fogta, el tudom képzelni, hogy a pályán is kapta a részt). Nála a levonulásnál szakadt el a cérna, és kezdett el verekedni. Pavlovics esetében már a mérkőzés közben megvolt a hirig, levonulóban még azért nem állta meg, hogy jelezze véleményét. Mondom még1szer, nem értek vele egyet, de valahol megértem (Borost sem megy a szomszédba egy kis csibészségért, keménységért). Egyébként a levonulásnál észrevettem még egy történést. Nevezetesen Maljkovicsról van szó. Ő békésen ballagott lefelé, majd hirtelen lehajolt, felkapott valamit (valószínüleg egy pénzdarab, vagy öngyújtó lehetett - ilyeneket szoktak a "szurkolók" bedobálni), és megfordulva a nézők közé akarta visszahajítani, a mögötte jövő játékos fogta le. Ezt úgy értékelem, hogy:
1. a fehérvári közönség egy része nem csak szóban gyalázkodott, hanem dobálta is a szolnoki játékosokat (Azt hallottam, hogy Pavlovicsnak sem csak mutogattak, szidták, hanem megdobták, amikor kirohant, mint Zrínyi).
2. A csapaton belül, a játékosok között működik az a reflex, hogy a magáról megfeledkezett játékostársakat észre térítsék (egyébként a szolnoki, szerb játékosok voltak azok, akik szétválasztották a szolnoki nézőket és Williamset a már sokat emlegetett esetnél).

...most ennyi, szerdán javítani kell, cél a harmadik hely megtartása: hajrá OLAJ!

Előzmény: be-st (2019)
olajka91 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2020
Artúr doki!
Való igaz ,hogy a múltkori mérkőzés után átjöttek a loki szurkolók de megnyugtatlak nem hogy balhé még szóváltás sem volt.Nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget.Való igaz ők balhézni akartak ,de mi nem vettük fel a kesztyüt,Ha hiszed ha nem.
Hajrá olaj forever!
Előzmény: Artúr Doki (2017)
be-st Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2019
Üdv!
Köszönet a maximálisan korrekt beszámolókért a szolnokiaktól. Én csak hétfőre kerülök netközelbe, így általában már mások addigra mindent megírnak. A szolnoki részről érkezett értékelésekkel egyetértek, sőt, én az ellenfélről nem is tudnék ilyen részleteseket írni. Talán a saját csapatról se. Ha ilyen normálisak vagytok, miért nem külditek más vidékekre a f****pózó társakat? Mondjuk menjenek boxmeccsre. (A boxot ksz-szel kell írni, de úgy olyan hülyén néz ki.) Félreértés ne essék, eddig sem gondoltam, hogy Szolnokon mindenki olyan, csak jólesik ilyen hangvételű véleményeket olvasni, és ilyenkor eszembe jut, hogy mennyivel kellemesebb lenne ilyen hangulat. Egyébként úgy tűnt, hogy a kettővel ezelőtti meccshez képest fél szolnoki tábor ezúttal többségében a jobbik fele volt. Legalábbis jobb volt a szurkolás-mocskolódás arány az éves átlaghoz képest. Sajnos az is igaz, hogy néhány elvadult fehérvári is felveszi a kesztyűt, és borzalmas dolgokat csinál. Nem tudom, miért kell üdítősüveget dobálni. (Még jó, hogy mostanában műanyagból vannak az "üvegek".)
Egyetlen dolgot akartam megírni, amiről még nem volt szó: a szolnokiak meccs utáni levonulása. Előbb Pavlovics, majd Vukicsevics mutogatott ki a nézőknek az egyezményes, nemi érintkezésre utaló jeleket. És ezt már nem a felspannolt, meccsközbeni állapotban, hanem szándékosan provokatívan. Eddig nem szóltam hozzá, hogy ki alattomos, provokatív, stb. meccseken, mert nincs olyan éles szemem, hogy ilyeneket megbízhatóan meg tudjak ítélni, de ez egyértelmű: az ilyen ember NEM VALÓ sportpályára. És ameddig ilyen dolgokat egy csapat vezetése szó nélkül eltűr, addig bajok vannak, bajok lesznek.
A csapatunkról továbbra sem tudom eldönteni, hogy jó csapat-e. Szeretném már eldönteni, és a pozitív irányba. Ha szerdán nyerünk Körmenden, eldöntöm. Persze amiket mostanában hallani a Körmendről, nem sok esély van rá. De azért:
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2018
Mintha a tavalyi Debrecen-MTE meccsről olvastam volna ezt a párbeszédet! Eljátszották velünk ugyanígy, bár mi 40-en voltunk, annyira nem voltak bátrak!

Dombóváron újabb könnyű győzelmet szereztünk, nagyon régen játszottunk szoros meccset a bajnokságban, csak nehogy elkényelmesedjen a csapat a két hazai meccs elött! Szerdán az Alba, szombaton a Szolnok jön hozzánk, mindkettőt hozni kell! Az egész kezdő 10 felett dobott, az Isti meg egyenesen szárnyalt!

Megnéztük az épülő-szépülő dombóvári csarnokot is, nem semmi aréna lesz azért! Jópofa volt, ahogy kérdezték a helyiek, hogy nálunk mikor újítják fel. Mindenhol új csarnok van-lesz, csakhát ugye a legnagyobb nézőszámhoz nem jár!

Üdvözlet Dombóvárra!

Előzmény: Artúr Doki (2017)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2017
Csatlakozom az előttem szólóhoz...
Akkor most egy kis jelenet következzék a tegnapi meccsről...
Ha jól emléxem a 2. negyedben megjelent vagy két tucatnyi helyi footbalhooligan,és hangos szóval bíztatni kezdték városuk csapatát...aztán látva,hogy nagy zakó van kilátásban lassan elhalkultak...és érdeklődéssel figyelték a még soha nem látott vendégszurkolókat/azaz minket/.
Aztán két jóvágású civis átballagott hozzánk...
Most jöjjön a párbeszéd,mely lezajlott emitt:
-Mikor lesz a balhé?-kértdezte a debreceni hooligan.
-Milyen balhé?-kérdeztük mi.
-Hát a verekedés.Mikor akartok verekedni?-riposztozott a civis.
-Mi nem akarunk verekedni.-válaszoltuk.
-Mi azt hallottuk odakinnt,hogy itt van a kosármeccsen egy rakás paksi és balhézni akarnak!Ezért jöttünk!-erősködött a kopasz.
-Nézz már körül barátom,tök nyugi van.
-A múltkor a szolnokiak is ezt mondták,mégis balhé lett.-próbálkozott az ittas Lokista.
-Az múltkor volt és mi paksiak vagyunk,nem szolnokiak.
-Hát akkor jó.hajrá vidék! Sziasztok-búcsúzott újsütetű barátunk két puszi keretében.
Visszadülöngéltek a hajdúsági oldalra és hazadelegálták embereiket(kocsmába? vagy megnézni tv-n a Fradi-Ute-t?)...ez nem az ő sportáguk volt.
Ennyi volt az izgalom...mert a meccsen nem nagyon volt....
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: saabee (2016)
saabee Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2016
Hi!

D.Vadkakasok-ASE

Sima meccs!
Cseresznyére már kezdjük +találni a yo formánkat.
Persze az elképzelhetetlennek tünt számomra,hogy 2 igen gyenge debreceni meccs után ne koncentráljunk megfelelően.

A meccsről:
Az 1/4-ben Zacsi gyorsan össezeszedett 3 faultot,habár addig ponterősen jól játszott.A későbbiekben meg jól védekezett.

Sitku pár gyengébb meccs után megtalálta önmagát.
Remek tempók és szép zsákolások-főleg akkor volt elemében amikor a Debrecen kijött egész pályára.

Lacika.Bárcsak mindig így játszana...Szép passzok,jó védekezés(pattanók,szerzett labdák),és végre támadásban is jó volt.=>Egy ralklap IBM-pötty.

Feribá.-Szokásos :) =>fogkrém reklám az egész meccsen :)

Marci,Steve: A padról hozták a lendületet a csapatnak+a pontokat-Bravo!

Gery:Védekezésben kiváló,támadásban??? (3pont)

A Debrecenből igazából senki sem emelhető ki :(
Talán Rucker szorgoskodott-habár az ő sem fog napsütést kapni:)
Halm kevés volt,ellenberger sokat dumált

Szurkolás:Hazai részről:0,csak a j.vezetőknek mondták meg néha a frankót.Ja a football meccs után érkezett kb.15-20 ultra egy debrecen rigmus erejéig,de az eredmény+a paksi dobszó hamar érzékeltette,hogy ez nem az ő sportáguk:)
Paksról (régi közhelyel) "maroknyi paksi szurkoló" vagy "tucatnyi lelkes fiatal" kísérte el a csapatot.Sz'al úgy 10-15-en vó'tunk.
Debrecen rettenetesen messze van!=>Hajrá Debrecen,ne legyetek 8.-ak :) !

Húúúpsz ez jó hosszú lett,na mán mostan aztán mán mind1,he! :)

Atomváros ÉÉ,Atomváros ÓÓ!

saabee Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2015
Thx Marci+Varga G!

Nagyon kellett ez a tippelés!

xGabi Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2012
A történtek ellenére,ha tetszik,ha nem,nincs megállás.Szerdán már mehetünk is Szombathelyre,ami a Falco Kaposvár elleni eredményéből kiindulva ugyancsak nem lesz egy sétagalopp ; aztán szombaton a Körmend is idegenben,róluk meg mindenki tudja,hogy mire képesek hazai pályán.Szóval nagyon nehéz lesz,főleg ilyen fáradtan...
Előzmény: Avass (2011)
Avass Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2011
..most pedig - ígéretemhez híven - az Albáról néhány szót:
Az ellenfél kisemberei, főleg a kezdő(!) Csirke és Boros hasznosan, gyorsan és eredményesen játszottak. Az egész mérkőzés alatt jól alkalmazták a betöréseket, és határozottan védekeztek. Trunics: semmi különös, (ezek az igazolások!?!?) néhány perc alatt semmi extrát nem mutatott (Matus pályára sem lépett).
A (magas)bedobóknál szokás szerint Williams vitte a prímet, bár most nem villogott annyira, mint általában (mondjuk ez jó jel az Albának, a csapatjáték került előtérbe, úgy látszik már nem egyszemélyes a csapat). A srác védekezése is látványos volt, pl. mikor egy támadáson belül előbb Lapovot nyomta vissza, (hátulról, inkább oldalról) majd (ha jól emlékszem) Orosz kapott tőle egy dunyhát, mindezt egy támadáson belül.
Ropi Shannon, A KIRÁLY (...volt úgy 2-3 éve, mostanra egy nagy kérdőjel, csodálkoznék, ha ragaszkodnának hozzá Fehérváron jövőre is).
A centerek: Legjobbjuk Bencze volt, csak egy adalék: mindkét társánál legalább 1,5x annyi időt töltött a parketten. Támadása és védekezése is OK (néha úgy szedte Lapov elől a lepattanót, mint Süsü a vadkörtét).
Báder Marcinak nem ez volt a legjobb meccse, bár Lapovval sokszor eredményesen bírkózott. A végén a szétesett védekezésünk mellett néhány látványos zsákolás (pl. Williams paszzából "kínai figura").
Góbi szintén hozta a formáját, de semmi extra. Kemény védekezés (erős a pali), egypár horog, és jó ütemű belépő a tábla alá.
Hát ennyi. A balhéról csak annyit szeretnék megjegyezni: úgy látszik, a kultúrált szurkolására oly büszke fehérvári publikum kezd lesüllyedni a szintünkre, amely - mint tudjuk - minek a hátsó fertálya alatt van. Amikor Williams verekedésbe (akart) keveredni egy nézővel Szolnokon, elítéltem mindkét felet, de inkább a szurkolót (ezt nyugodtan ellenőrizheti bárki, ha visszalapoz). Valami olyasmit írtam, hogy valahol megértem Williamset, egy felfokozott idegállapotban másképp reagált a szidalmazásokra. Mindkét esetet láttam, és nyugodtan állíthatom: ugyanaz ismétlődött meg tegnap, mint a Williams-balhé esetében, csak itt Pavlovics-fehérvári bérletes szurkoló a második sorból mérkőzést láthattunk. Történt, hogy egy időkérésnél az utolsóként a nézőkkel szembe ballagó, és pár pillanattal korábban Borossal vitatkozó Pavlovicsnak nem valami irodalmi jelzőt mondtak, vagy mutattak a második sorból, Ő egy pillanat alatt ott termett és "felelősségre vonta" a szurkolót, amíg el nem lökdösték. A meccs hátralévő részében aprópénzzel és más tárgyakkal dobálták a játékosainkat (egy üdítős palack is berepült).
...úgy látom ismét bő lére eresztettem, de ezt már megszokhattátok tőlem, Üdv mindenkinek, na és persze csakazértis:
Hajrá OLAJ!!!
Avass Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2010
Sziasztok
Ismét vereség Fehérváron! Pedig igazán bíztam benne, hogy most meglepetést tudunk okzni a hagyományos presztizsmeccsen (rangadót direkte nem írtam, az mostani erőviszonyokat tekintve egy Paks-Körmend lehetne).
xGabi jól összefoglalta a meccs történéseit. Talán csak annyi kiegészítést tennék: az elején, főleg az első 10 percben igenis jól játszottunk, végigjátszottuk a figurákat, kijátszott, tiszta dobóhelyzetekből, könnyű kosarakat sikerült szereznünk, a védekezésünk pedig a régi fényében tündökölt, viszonylag tisztán, kevés faultal játszottunk, igazi csapatvédekezés volt. Néhány szokásos gyenge (dobó)teljesítmény is belefért (Kvízkérdés: kire gondoltam? Aki figyelmesen olvasta eddigi "munkásságomat" a fórumon, ki fogja találni!).
A harmadik negyedtől helyenként megpróbáltunk zónázni, és volt olyan szurkolói vélemény, hogy ezen ment el a meccs. Nem értek vele teljesen egyet (tegnap nem is mondtam ,Gabci456, mostanra átgondolva, nem volt az annyira vészes). Szóval a nem 100%-os zóna ellenére tartani tudtuk az eredményt (-8-ról is visszahoztuk ebben az időszakban). Az utolsó negyedre láthatóan elfáradt a csapat, főleg Lapov volt az, aki a fülén vette a levegőt, nem ért oda a besegítéseknél, a dobásai sehonnan nem, sikerültek, simán szedték mellette a lepattanókat, sőt (asszem) Marci az utolsó percben be is takarta. (mondjuk érthető: Miljkovics nem tudta pihentetni, végig kellett játszania a 40 percet).
Az utóbbi néhány meccsünk előrevetíti az egyre reálisabbá váló Körmend-Paks döntőt (de azért ne higgye senki, hogy sétagalopp lesz a Szolnok ellen, főleg itthon fogunk megtenni mindent, hogy több hazai vereség ne legyen!)
Az ellenfélről a folytatásban (előbb megnézem a Forma 1-et.)

háj all! Hajrá Olaj!!!

belfera Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2009
A tippverseny állása a 3.forduló után:

1. Fishtax 98
2. belfera 95
3. pepy 94
4. némó 93
5. Bocai 80
6. olajka91 79
be-st 79
Gabci456 79
G_e_r_y 79
10. kwest 78
11. gringo 77
12. rik-027 76
13. saabee 74
14. Jonny boy 72
15. andrej11 66
Cho8 66
17. Avass 60
18. Lecsó11 58
19. kaposvari 50
20. csaby1 36
nick007 36
22. CVZ 24

A fordulót kwest nyerte 50 ponttal.
Telitalálatot jegyzett: pepy, belfera, Cho8, kwest

xGabi Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2008
Albacomp - Olaj 71 - 66
Nehéz ilyen meccs után bármit is mondani ; elég gyenge játékkal rukkoltunk ki Fehérváron.Fáradt csapat benyomását keltettük,egyeseknél sokszor a koncentráció sem volt megfelelő.Erre jött még,hogy a döntő helyzetekben a kulcsembereink rendre hibáztak,egyedül Maljkovics nyújtott átlagon felüli teljesítményt.Bojan önmagához képest tragikusan játszott,Predragnak és Vukinak ugyan voltak villanásai,de mindketten végig nagy hibaszázalékkal játszottak.Sajnos kezd beigazolódni,amitől sokan és nagyon tartottunk : az idősebb játékosaink (Predrag,Bojan,Borisz,Benő) nehezen fogják bírni a szerda-szombatot.Támadásban többször is gyermeteg hibákat vétettünk,és ezúttal a cseréink sem tudtak túl sokat hozzátenni a csapat összteljesítményéhez.Az már csak az ellenfélnek volt köszönhető,hogy 20 percig ilyen játékkal is vezettünk.A meccs az utolsó negyed elején dőlt el,amikor az Albacomp elhúzott 10-11 ponttal.
A játékvezetést érintő kérdésekkel nem szeretnék foglalkozni ; elsősorban a csapatban volt a probléma - gyengén dobtunk,néha még védekezésbeli gondok is mutatkoztak,bár a 71 pont idegenben tényleg nem sok.
Szurkolás : sajnos ma mi tettük jobban oda megunkat,nem a csapat :-((( A fehérváriakkal is lehetett valami,mert még álló B - közepet sem tudtak felállítani és a csarnok is elég foghíjas volt...Mi olyan százötvenen lehettünk.
Összegzésképpen : nem kell azért ennyire tragikusan felfogni a dolgot,de meg kell jegyeznem - az MTE dombóvári győzelme után -,hogy jobb lesz inkább hátrafelé nézelődnünk.Jó lenne legalább ezt a harmadik helyet megtartani,sokat érhet (dobogó)!És még itt a kupa is!
Gratula Körmendre!

HAJRÁ OLAJ !!!
Hajrá piros - feketék !!!

progress Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2007
Első hozzászólásomban annyit, hogy szerintem a néhány évvel ezelőtti képhez képest rengeteget fejlődött a kosárlabda NBI színvonala. Amilyen alley-hoop-ot a Báder MArci mutatott be a Kaposvár elleni alapszakaszbeli kaposvári meccsen az simán elment volna az NBA heti highlighhtsban is.

Egyetértek azzal a felvetéssel, hogy a sok légiós valóban megnehezíti a magyar fiatalok dolgát, de szerintem ez egyben motiváló tényező is. Egyébként az idei év, hogy sokkal több meccs lesz a bajnokságban ebben is segít. Egyszerűen a több meccsen több szerep jut a cseréknek. Akár a nem várt sérülések miatt is, ahogy ez Kaposváron történt. Igy derülhetett ki, hogy pl. Szőke Balázs milyen hasznosan (ha nem is túl látványosan) tud játszani.

Jonny boy Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2005
Nyertünk!!!

Debreceni Vadkakasok - Atomerőmű SE 82:97

Ld.: Czigler 28, Davis (feri bá) 27, Sitku 21

Ahogy elnéztem, egész jól tippeltek a "kocsmabeliek" erre a meccsre. Kíváncsian várom a többi eredményt.

ASE is the Best!

saabee Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2004
Hi all!

Remélem még nem futottam ki a tippleadási határidőből. Naszóval:

Dombóvár - Körmend: V14
Alba - Olaj: H6
Falco - Kaposvár: V13
Debrecen - ASE: V12

Atomka!

Avass Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2003
Sziasztok, nincs időm meghalni se', úgyhogy most csak a tippek lóhalálában:

Falco - Kaposvár V17 (egy Zsoldos nem csinál nyarat...majd jövőre kicseréli a csapatot...)
Alba - Szolnok V2 (most Nekünk lesz mákunk - remélem)
Debrecen - ASE V6 (legalább 1 negyed az Atomé-jobbak centerben (is))
Dombóvár-Körmend V12 (A vasutasok szerdán ellőték a puskaport)

Most látom, csupa vendéggyőzelem! Bejöhet ez??!

...mentem Fehérvárra,HAJRÁ OLAJ!!!!!!

kwest Creative Commons License 2002.03.15 0 0 2002
tehát

Debrecen-Paks -12
Dombóvár-Körmend -16
Albacomp-Szolnok +8
Falco-Kaposvár -4

Gery megbízott, hogy adjam le a tippjeit, úgyhogy

Debrecen-Paks -10
Dombóvár-Körmend -8
Albacomp-Szolnok +11
Falco-Kaposvár +3

borishun Creative Commons License 2002.03.15 0 0 2001
Mindig lerágom a körmöm a Dunaferr izgalmas kosármeccsein ;-)))

HAJRÁÁÁ PVSK!!!
HATSZOROS KUPAGYŐZTES!!!!!

Előzmény: Antireal (2000)
Antireal Creative Commons License 2002.03.15 0 0 2000
Hajrá KOHÁSZ!!!!

2000!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!