Keresés

Részletes keresés

Lecsó11 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2253
Ki jön Körmendről meccsre szerdán?
Félidőben esetleg találkozó?
Nem erőltetem,csak kérdezem!

Hajrá Klíma!!!

Avass Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2252
...én be vagyok betonozva a 17. helyre, de azért még szívós munkával lentebb küzdhetem magam:

Kaposvár-Körmend H9 (A Körmend azé' megpróbálja)
Dombóvár-Falco V4 (A rutin dönthet)
Debrecen-Albacomp H7 (Rejtély nekem az Alba, lehet, hogy 40 oda?)
Olaj-Paks H3 (Remélem nem csak az illem miatt...)

CVZ Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2251
Férfi Magyar Kupa: Szolnok lesz a házigazda
2002 már. 26 15:05 - Forrás: MTI

Szolnok nyerte a licitálást, s így a Tiszaligeti Sportcsarnok ad otthont a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjének május 4-én és 5-én.
Az első napon a Szombathely a házigazdákkal, majd a Körmend a címvédő Atomerőmű SE-vel találkozik. Másnap 13 órakor rendezik a bronzmérkőzést, 15.30-tól pedig a finálét (m2).

Várható volt...!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2250
A továbbra is előkelő helyezésem miatt tippülök:

Kaposvár-Körmend H7 (ez van,illetve lesz...remélem)
Debrecen-Alba V4 (azért hajrá Lecsó)
dvár-Falco V8 (a Zsoldos belehajszolja őket)
Olaj-Paks H8 (legfeljebb majd óvtok:))

G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2249
Tehát a várakozásoknak megfelelően Szolnokon lesz a kupadöntő. A Paksot le kellene győzni az első nap, és akkor jöhet a piros-fekete döntő!

Eddig hatszor nyertünk kupát, kis szerencsével összejöhet idén is!

Tippek holnapra:

Kaposvár-MTE H13 (Csak legyünk túl rajta minden következmény nélkül)
Dombóvár-Falco H6 (Mindent bele!)
Debrecen-Alba H3 (Az alapszakaszban állítólag nagy meccs volt!)
Olaj-ASE H9 (A csarnokavatón illik győzni!)

Avass Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2248
Sziasztok
Ejha, szép termés, két nap alatt!! Persze lekéstem a vitákat ismét, de hát valakinek zsét is kell keresnie. Megpróbálom pontokba szedni az ügyeket, amihez hozzáfűznék egy-két keresetlent.

- Vuki ügy: …nem is várhattam Tőle sokkal többet emberileg. Lassan Alexe kategória lesz. Úgy látom, a játéka talán javult, mármint a dobásai nagyobb százalékban estek be, tehát a dobószázaléka már nem tart erősen a 0 felé, mert a többi játékelemben eddig is OK volt.
- MTE-Olaj (utoljára): Talán csak annyit: a védekezésünk - bár Belfera dícsérte - azé' elég harmatos volt, úgy kaptunk 80-at, hogy a Körmend nem igazán dobált kintről, annál több kosarat kaptunk betörésből, amit egy jó zónával, vagy akár egy besegítéses emberfogással, tehát egy igazi csapatmunkával meg lehetett volna akadályozni. Vannak biztató jelek a játékban, (pl. a Belfera által is említett küzdőszellem) remélem ez elég lesz a csarnokavatón, ahol remélem, újra fergeteges hangulatot tudunk varázsolni, végre megint HAZAI pályán tud játszani a Szolnok, mi is odatesszük magunkat!

- Ivko ügy: M ár többször ragadtam billentyűzetet, elmondva véleményemet a „fiatalemberről”. Nos és tisztelem, (IDE LŐJETEK!!) mert igazi csapatember, személyisége erejével csapattá tudja összekovácsolni az innen-onnan vásárolt játékosokat. Annyira erős az ego-ja, hogy még itt, a fórumban is a legtöbb szó róla esik a játékosok közül, senki nem közömbös iránta. Leginkább Rostas-al értek egyébként egyet, bár én nem ismerem személyesen, de egyrészt rengeteget láttam játszani, másrészt ugye Szolnokon élt cirka 4-5 évet, én pedig már 27-et, tehát – hogy is mondjam – beszéltem olyanokkal, akik beszéltek már a szomszédjának az anyósával :)) – Remélem értitek. Egyébként nagyon sokszor látszik is rajta – amikor kórusban szidják – hogy mulat az egészen, egyáltalán nem veszi fel a mocskolódást, nem veszi túl komolyan magát. Én is úgy érzem, amit Ő csinál a pályán, az szerinte (és szerintem is) a cirkusz része, nem indulatosabb a nagy átlagnál, és ezeknek a balhéknak a nagy része csak a játékvezetőknek szól, akiket szintén nagyon tud manipulálni. Nem tudom, megfigyeltétek-e, mindig bratyizik az ellennel, a bírókkal, és a közönséggel is, mindenki haver. Ja, és szerintem azé’ nem fújnak be Neki sok mindent, mert ügyesen csinálja, sokkal fifikásabban, mint a többiek, ugyanis senki se mondja nekem, hogy a egyik center sem él ezekkel az eszközökkel, hiszen az edzők ezeket is megtanítják a játékosokkal.
Van azonban a személyiségének egy nagyon negatív oldala is, ez pedig a túlzott pénzéhség. Azt már korábban leírtam ezen a fórumon, hogy hogyan tette tönkre kis híján egy személyben a szolnoki kosárlabdát (és ez nem túlzás). Ha nagy érdeklődés mutatkozik rá, talán újra legépelem, mert már én sem találtam az utolsó 6 lapot végignézve. Most azonban nem akarok erre kitérni, inkább a kaposváriaknak üzenném: bármennyire is azt nyilatkozza, hogy mennyire szereti a városotokat, a kaposvári embereket, ne higgyétek el, csak a pénzeteket szereti (tapasztalatból beszélek!)!!!

- Fodor ügy: Szerintem külön kell választani a mérkőzés közbeni viselkedést, a mérkőzés utánival. Amit néha az edzők, játékosok, nézők művelnek meccs alatt, az nem semmi, ki-ki vérmérséklete szerint reagálja le a történéseket, abban a felfokozott idegállapotban sok minden megérthető. Amikor azonban valaki lehiggadva nem azt mondja, hogy „gratulálok a győztesnek”, hanem folyamatosan, meccsről meccsre kibúvókat, mentségeket keres és csak a másik félben látja meg a hibát, azt már nehezebben tudom feldolgozni. Ez már nem az első alkalom, hogy Fodor úr óvást emleget, sőt az utóbbi időben nem múlt el rangadó úgy, hogy ez paksi részről ne merüljön fel. Kérdem én nem túlzás ez? Titeket mindenki utál, és el akarja csalni a meccseiteket? Nem mondom, történnek tévedések egy mérkőzésen, tudjuk, a magyar bírók nem angyalok, nem is mindig végzik a munkájukat jól, néha még 50%-an sem. De ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást, nem csak az ASE-nek lenne oka óvni.

Remélem végig tudtátok olvasni a szokásos két szavas válaszaimat.

Hajrá OLAJ!

Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2247
Érdekes logikával dolgozik az MKOSZ!
A nem túl sűrű menetrendhez kötött női mezőnyben nem lehetett hétvégén rendezni a MK-döntőt, míg a férfiak júniusig tartó szoros csatáiba belefér egy egész hétvégés program...

fish

Előzmény: olajka91 (2246)
olajka91 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2246
Sziasztok!
Férfi Magyar Kupa Döntő
Elődöntő - 2002. május 4.:
A: Falco KC-Szombathely–MOL Szolnok
B: Marc-Körmend–Atomerőmű SE
3. helyért -2002. május 5.:
13.00 A vesztes–B vesztes
Döntő -2002. május 5.:
15.30 A győztes–B győztes
Helyszín: Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok

Hajrá olaj Forever!
Gyertek Körmendiek minél többen rendezünk egy piros-fekete döntöt!
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2245
Inkább lehüjézed, de inkább fejezzük be.
Előzmény: kaposvari (2244)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2244
Egyes nyilatkozatait utálom.
Emberként nem ismerem, még nem söröztünk:-)) Tehát le se köcsögözöm.
Előzmény: Feribá04 (2241)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2243
Klíma Vill-Körmend H21 (Isti nélkül kájne sansz)
Debrecen-AlbacompH3 (kb. mint az alapszakaszban)
Dombóvár-Falco V12 (már látszik, hogy nem olyan rossz ez a Falco)
Szolnok-Paks H8 (és veszélyben a pole position)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2242
Klíma Vill-Körmend H21 (Isti nélkül kájne sansz)
Debrecen-AlbacompH3 (kb. mint az alapszakaszban)
Dombóvár-Falco V12 (már látszik, hogy nem olyan rossz ez a Falco)
Szolnok-Paks H8 (veszélyben a pole position)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2241
Tévedsz. Te utálod Fodort?
Előzmény: kaposvari (2240)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2240
A köcsög szerb jelző eléggé alátámasztja, azon feltételezésemet mely szerint utálod Sztojan Ivkovicsot.
Előzmény: Feribá04 (2238)
némo Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2239
Sziasztok!

A szerdai derbykre a tippek:

Debrecen - Alba +11 (ismét idegenben az Alba...)
Dombóvár - Falk.o. -14 (bár ne így lenne, de most jobb a vendég)
Szolnok - ASE +7 (elkezdődik a Szolnok nagy menetelése!)
Kaposvár - Körmend -4 ("hivatali" kötelességből, bár nagyon nehéz lesz.

A Vukicsevics ügyről még1x és utoljára.
Az alábbi írásból mindenki eldöntheti, hogy kinek volt igaza én személy szerint nem akarok kommentárt fűzni hozzá.
Szóval: Történt, hogy a szolnoki támadás közben alapvonalon túlra pattant a labda egy körmendi kézről és a Vukicsevics készült bedobni azt.
Az alapvonal felé haladva, az első sorban helyetfoglaló idősebb úr beszólt a szolnoki játékosnak. Erre Vuki kidülledt szemekkel megindult a néző felé és még mielőtt az amúgy nagyon éber biztonságiak odaértek volna egy hatalmas "nyálköteget" zúdított az úr felé. Pechére a csula átszállt a "címzett" feje felett és pont a 2. sorban ülő fiatal srácon landolt. Na, több se kellett a fiatal szurkoló már épp indulni készült volna, hogy "lejátszák a meccset" amikor a biztonságiak (lehettek vagy 6-an) rendet teremtettek.
Hát ennyi! No comment!

Üdv. Némo

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2238
Na akkor szépen keresd elő azt a hozzászólásomat ami a feltételezésedet alátámasztja.
Előzmény: kaposvari (2233)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2237
Jól van, rostas a kivétel:-))
Más dolog a meccs heve és a lefújás után sajtónak tett nyilatkozat. Technikait egyébként mi még nem kaptunk Sanyi miatt. Mérges is lennék rá:-)
Előzmény: Fishtax (2236)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2236
...Fodort viszont nem hiszem, hogy bárki is kedvelné a paksiakon kívül...
rostás fejtette ki éppen nem sokkal lentebb... :-)

Oké, most kezdhetjük az egészet előről, de azt remélem Te sem vitatod, Földi is van annyira indulatos meccs közben, mint Fodor (azért halványan emlékszem még az alapszakasz ASE-Kvár meccsére... nem csak a bírókkal és az asztallal kiabált, de még egy szurkolót is "kivezettetett" a csarnokból...). Írjuk ezt is (nála is!) a "meccs hevének" számlájára, arra, hogy együtt él a játékkal, átérzi minden mozdulatát (ellenpéldának ott van a BSE-ből Jánossy Ervin, na, olyan edzőt soha senkinek nem kívánnék! :-) ).

fish

Előzmény: kaposvari (2234)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2235
Ezt a maffiavezér dolgot ugye te sem gondolod komolyan. Pár játékvezető már halott lenne, ahányszor kipontozták már Sztojant:-))
Előzmény: Tomas79 (2230)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2234
Igazad van. Ha valaki azt írja, hogy utálom az Ivkovicsot mert Paks szurkoló vagyok, az tiszta. De szakmai dolgokat belemagyarázni az utálatba egy vesztes hazai rangadó után, az gáz. Ahelyett hogy saját portán söpörgetnének.
És nem tudom ki írta, hogy a Földi Sanyi a játékvezetőkkel foglalkozik a nyilatkozataiban. Ez hülyeség. Ő az egyik legsportszerűbben nyilatkozó edző.
Ja és Sztojant szolnokiként is egyéniségnek tartottam, Fodort viszont nem hiszem, hogy bárki is kedvelné a paksiakon kívül.
Előzmény: Fishtax (2227)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2233
Hááát, ha már így rákérdeztél:-)
Előzmény: Feribá04 (2224)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2232
Igen, szóval ez a fő probléma. Ha Sztole megkapná néha a támadókat biztos visszavenne egy kicsit. Így hogy nem persze kiteszi az evezőket (és igaza is van, én is ezt csinálnám). A zavaró az, hogy pl. Fodor Gerit 5 rangadóból 4-szer idő előtt kifújják, pedig róla aztán senki nem állíthatja, hogy alattomos lenne.
Előzmény: Tomas79 (2230)
Santoro Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2231
Azert arra kíváncsi lennék, hogy amikor Ivko Szolnok játszott akkor mit mondtak a kaposvári kosárbarátok. Akkoriban én voltam párszor Kaposváron meccsen, és elég erős áthallás van az akkori kaposvári vélemények, és a mostani paksi vélemények között.
Tomas79 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2230
Hi Kaposvari!
Lehet hogy te értettél minket félre,de most nem csak Ivko barátoddal volt bajunk,hanem a bírokkal,és be kell valani nagyon nem ment a csapatból senkinek.Tudod már egy ídő után ídegesítő,hogy Ivko barátod állandóan csak szabálytalanul tud játszani,és a bírok meg semmit sem mernek neki fújni,sőt még az ellenfélnek fújnak.Ez mind azért van,mert ő állítólag a maffia vezér???Na ne röhögtessetek már?A kosárlabda a játékról szól(na),és nem az agreszívitásról!Szerintem ha a te csapatod ellen játszan Ivko barátod,akkor te is ezt mondanád.Nem tudom mi lenne a pályán,ha mindenki csak agresszívan tudna játszani,meg mocskolodva????
Ennyit szerettem volna csak mondani,és bocsánat,ha valakit megsértettem.
u.i.:szerintem mindenki a játék szépségéért jár mecsre,és nem balhézni!Ezt kéne elégni magyarországon is!Nézz meg egy NBA mecset,és egész más lesz a JÁTÉKRÓL a véleményed,ugyanis az JÁTÉK-ról szól,és nem agresszivításról!
Üdv:
Tomas

HAJRÁ ASE!!
mindent bele Szolnokon!!

Előzmény: kaposvari (2220)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2228
A szombathelyiek Alexet? Na erre kiváncsi vagyok. :-)
Előzmény: Fishtax (2227)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2227
... és persze én is "utálom" Ivkovicsot. Én is kígyót-békát kiabálok rá, ha ellenünk játszik (aki azt állítja, még sohasem tett így, az hazudik!). Ezzel a legtöbb nem kaposvári így van, gondolom, ez nem újdonság. De ha nálunk játszana, én is magyaráznám a stiklijeit, és _mindig_ éltetném, hogy mekkora játékos - így csak néha lehetek objektív. Ti Sztojant véditek, mi Fodor Petit, a szombathelyiek Alexét, Fehérváron Williams-et...
A legtöbb szurkoló - ha szurkolóként szólal meg, és nem "csak" kosárlabdaszeretőként - elfogult (és elvakult!), sosem lesz objektív. De ezért vannak csapatok a bajnokságban, hogy legyen kiért elfogultnak lenni...
Ámen. :-)

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2226
Igazad van az Ivkovics és a Fodor ügyben is. Peti nem tud veszíteni, ám ha ez mégis megtörténik sokszor sportszerűtlen. Akárcsak Földi vagy Patonay. A körmendi kapcsolatok miatt lehet minden probléma. :-)
Előzmény: Törölt nick (2222)
champions Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2225
GYerekek, aki látta a Paks-Kaposvár mérkőzést az láthatta amit műveltek az Ivkoval. Nem igazán Ivkovics védelmében - nem egy tökéletes gyerek, de amit a Sitku védekezés címén bemutatott az több a soknál. A 3-as vonalon ölelte végig, majd két kézzel taszigálta folyamatosan. Legtöbbször ugyanúgy rájátszanak, mint ahogy azt teszi ő is. A Cziegler is próbálta néha eljátszani a nagyhalált ha visszanézitek. Mindenki tisztában van a képességeivel, egy-egyben szinte verhetetlen, hihetetlen nagy repertoárral rendelkezik balkézzel és jobbkézzel egyaránt a palánk alatt. Eszméletlen miket a kap a palánkok alatt és ez a védelmére szól. Szerintem javulóban van az ember, de ettől függetlenül nem egy szent, sőt..., de kosarazni nagyon jól tud és ez elismerendő.
Tippjeim:
Kvár-Körmend: H14
Szolnok-Paks: H4
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2224
Rám célzol?
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2223
Nézd, ahogy Sztojant lehet mentegetni állandóan azzal, hogy a színészete is hozzátartozik a játékához, hozzátartozik ahhoz, hogy a csapata eredményes legyen, úgy lehet azt mondani, Fodor Peti "hisztijei" is hozzátartoznak az eredményességhez: mondjuk úgy, hogy az óvás lehetőségének folyamatos emlegetése hozzájárul az ellenfél elbizonytalanításához, vagy a meccs közbeni kirohanások hozzátartoznak a bírók és az asztalnál ülők befolyásolásához.
Azon pedig nem érdemes vitatkozni, melyik a kevésbé sportszerű viselkedés. :-)
És ahogy emlékszem, itt a legtöbb paksi elismerte, megérdemelten nyertetek.

fish

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!