Keresés

Részletes keresés

bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 484

Nem voltál elég körültekintő!Miért nem akkor sikitoztál,hogy "nepper"?!

Van,hogy 20 ájróért kel el+25 a posta.

Nekem ne küldj smájlikat-nem vagyok "veő" a humorodra!Bocs.

Te nevető 6.

Előzmény: python 357 (482)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 483

Most teljes egészében próbálod a moderációra rákenni azt, hogy nem értetted meg amit már anyagólya szinten a szádba lett rágva!

"Ha kétszer nem tudtok ugyanúgy dönteni,intézkedni"

Erről kérek bemásolást! Komoly szemöldök ráncolásra számíthatsz részemről ha nem fogod tudni ezt bizonyítani!

"Sosem tudtam meg pl.annak okát,hogy miért mehetett folyamatosan SZEMBE emberünk a "szabályaitokkal"!Ugyan akkor,miért voltatok annyira "szabálykövetők" másokkal."

Ez úgy ahogy van nem igaz és tiltakozok mindennemű ilyen dobálózásod ellen!

"PL.:karácsonytól ,gyia,mindent szabad volt"

Minden szabad volt? Milyen konkrétumot tudsz ezzel kapcsolatban bemásolni?

Hitelesebb lennél ha nem csapongnál, nem próbálnád frázis mondatokkal az igazadat bizonygatni, hanem konkrét bemásolásokkal, tényekkel tennéd ezt.

Köszönöm előre is!

Előzmény: nedolaci (473)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 482

Azt a baut 60 ezerért vettem,-úgyhogy ez màr a második mellélővésed,-a harmadik meg az,-hogy hiába provokálsz,-nem tudsz csőbe húzni,-csak felhívod magadra a Mod.figyelmét!!!...

Előzmény: bad to the bon (478)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 481

A saját p@csöddel verd a csalánt fórumtárs!!!:-D:-D :-D

Előzmény: bad to the bon (478)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 480

Én bejártam a kuckóba beszélgetni hozzá Joe!!!Aztán egyszer tiltva lett,-ezt szóvá tettem kritikussan,-ezen megsértődőtt,-és ádáz ellenséggé nyilvánított!....

Azt nyilván belátod,-hogy szinte minden hozzászólásában volt a régi sérelmekre egy utalás, egy kis szurka-piszka, egy odacsípés! A legutóbb is ezen borult ki a bili,-de a biliben gyúlékony anyag volt, -és lángrakapott az avar,-aztán a fák, -végűl az erdő!!....

Itt tartunk most!!!!....

Előzmény: SzótlanJoe (476)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 479

"Joe remélem csak hivatalból játszod a naivat.

- Igen, ez a dolgom! Ezt hívják elfogulásmentes moderációnak! Esetleg megpróbálhatnátok ti is az elfogulásmentes fórumozást elsajátítani?! Csak amit tapasztal az egyén azt vallani és nem mendemondákat igaznak vélni, ha meg igaz is itt valami, akkor a sértett kardoskodjon és ne falka mögötte, mert abból megint homokozói durcásság lesz és bandázás !

..az más kérdés, hogy nincs rá cáfolhatatlan bizonyíték"

Ok, maradjunk naivan ennyiben!

Előzmény: nzsolt18 (465)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 478

Egy Walther LGM-2!Na,az már SZÁM!!!!

egy húszájrós bau?Te viccelgetsz.

Előzmény: python 357 (477)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 477

Mi vagyok én?... Egy terülj terülj asztalkám???

Ugyan már!!!

Ne legyél már vicceskedős!!..:-:-D

Előzmény: bad to the bon (471)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 476

"Semmilyen falka nincs a léges fórumon szerintem!"

- Ma nagyon vicces kedvetekben vagytok úgy látom.

"Felnőtt értelmes emberek egy véleményen vannak valamiről"

- Ha így lenne akkor ez az egész nem történt volna meg! 

Miért mentetek be kötekedni hozzá?

Miértnem ignoráltátok?

Ha nem megy a fenti kettő dolog, akkor miért nem vitáztatok vele "Felnőtt értelmes emberek" módjára?

"A longi ellenes tiltakozásnak azért volt alapja,-hiszen ti is üldöztétek tűzzel-vassal éveken keresztül..."

Volt tiltva! Te is voltál és rengetegen ebből a csoportból! 

Volt szocializmus is, meg peresztrojka, meg sokunk nagymamája is volt..

Ami szintén volt, az egy lehetőség, hogy az elpazarolt hiábavaló évek felesleges (vitázzatok ezzel ha nem) harcát felváltsa egy békésebb és vállalhatóbb megoldás.

Ezt a többség elfogadta, támogatta, csupán pár ember durcáskodott továbbra is, hogy miazhogy a homokozóba beengedjük longit!!!

El lett mondva ez is! (nedolaci figyelsz ?) Mindez azért, mert ha éveken keresztül nem tudtátok éhen halasztani, ignorálni, akkor közvetlen (test) közelből kell megtanulnotok a forumozást!

Ezt is megértette jó pár fórumozó, de még mindig maradtak olyanok kik ülnek a sarokban és kalapálva a homokozó vödrét skandálják, hogy vesszen longi!

Tényleg tragikomédia lassan az egész..

Előzmény: python 357 (462)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 475

Egy bau-akkora szám?

Kinek?

Előzmény: nzsolt18 (469)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 474

Nekem is volt Baum!150-es,300-as is,nem egy- kettő!

nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 473

Szerintem, odafigyeltem!!!!Szerintem,pont ezért dühítettek a moderátori hibák,tévedések(tudom,egyéni megítélés)és KÖVETKEZETLENSÉGEK!!

Ha kétszer nem tudtok ugyanúgy dönteni,intézkedni,annak nyilván OKA van!

(mert ugye,nem feltételezem,hogy hasra ütve,pillanatnyi ötletektől vezérelve intézkedtek!)Ha van ok,azt ismernem kell,(kéne),ahhoz,hogy ahhoz igazodva játszhassak!

Sosem tudtam meg pl.annak okát,hogy miért mehetett folyamatosan SZEMBE emberünk a "szabályaitokkal"!Ugyan akkor,miért voltatok annyira "szabálykövetők" másokkal.

PL.:karácsonytól ,gyia,mindent szabad volt(mindenkinek,longinak is,sőt Guriga utánament,szinte visszakönyörögte ;-D )Ugyanakkor STEVEt valamilyen néven ki köllött baxni!(egyetlen intézkedés ként)Csak mondom,hogy épp' akkortájt rúgtuk össze a patkót Sztívvel,tehát nem a nagy barátság okán vettem észre ezt az apró eljárásbeli különbséget!

Előzmény: SzótlanJoe (449)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 472

Ez nyilvánvaló!!!!:)))

bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 471

Te egyedül!

De más -miért nem?!

Longi-bárkinek,bármit odaadott!Voltak ilyen jó kis  játékai,amit nagyon is komolyan vett!

Előzmény: mastersergeant (468)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 470

Tenyér összecsap!!!!...:-D :-D :-D

Előzmény: mastersergeant (468)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 469

most ezzel a hszedel buktál le megint, én ezért tartom feleslegesnek az egész körülötted tartó cirkuszt, 

kérem ne cáfold, hogy te vagy te!

engem innentől már nem tudsz meggyőzni (gyanús volt a baus beszólásod is mert erről a phitnon és az örmin kívűl tényleg csak a régiek tudtak) annak  aki meg nem így gondolja meg mind1 .

Előzmény: bad to the bon (461)
mastersergeant Creative Commons License 2015.01.26 0 0 468

Nem kell kérdeznie! Tőled teljesen ingyen kaptam egy Feinwerkbau 300S légfegyvert! Úgyhogy a kolléga úr behúzta magát a saját csövébe! :-)))

Előzmény: python 357 (464)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 467

Ezt a "maga köré gyűjtést" akkor sem értem..tehát,három évig ellátott valakit,minden jóval-mint minket ott a topikban pl,hogy "védje"-hogy "védjük"és az az egyén,nemhogy védte volna,hanem taposta,rugdalta ahogy érte?..és ezért Ő egy jó srác!

Akkor most mi akkor lennénk jó srácok-felétek-,ha azt mondanánk:"mekkora egy szemét meg aljas!Takarodjon,mert egy nepper!"?!!

Érdekes..

Előzmény: nzsolt18 (458)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 466

Igen, ebben egyetértek!

Előzmény: Real Putyur (463)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 465

Joe remélem csak hivatalból játszod a naivat. 

szerinted menyire éltszerű, hogy itt jelen nem lévő emberek, akik fégeket szerelgetnek hipp-hopp előkerlűnek amikor a korábban üldözött troll kap egy saját játszó teret, és azt kell legalizálni a több szereplős békés szakmai beszélgetésekkel. ugyan már kicsi ez a fórumozva szerelgetős léges rúgós fanok tábora. az más kérdés, hogy nincs rá cáfolhatatlan bizonyíték, de azért csodák nincsenek. 

Előzmény: SzótlanJoe (456)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 464

:))))) Hát itt most nagyon mellé lőttél!!!!....Bau 300-as?

Kérdezd meg Mastersergenant!!!!.....:)))))))

Előzmény: bad to the bon (454)
Real Putyur Creative Commons License 2015.01.26 0 0 463

A neppert kozositse ki a piac. Ott a kvota, hogy mennyi adasvetelt lehet kozzetenni. Ha nem viszik a portekat, a nyakan marad. 

Ezert volt a javaslatom, hogy lehessen az "elszallt" arakat helyben megvitatni az adasveteli topicban. Osszesen EGY "+" jott ra. (Azt hagyjuk meg, hogy szerencsere a Moderatura nem veszi _nagyon_ szigoruan az idevonatkozo szabaly betartatasat.)

Előzmény: python 357 (448)
python 357 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 462

Joe!!!.:)

Nem értem ezt a "falkába tömörülés" szóösszetételt!!

Semmilyen falka nincs a léges fórumon szerintem! Felnőtt értelmes emberek egy véleményen vannak valamiről,-és a véleményüknek hangot adnak!!! Én személy szerint nem vagyok falkatag,- de ha bekóstolnak (különösen inda a hódolóm),-akkor sikítok nektek!

Sokszor tiltva nem voltam,-nem szoktam beleállni vitatkozni a Moderációval!!!....A longi ellenes tiltakozásnak azért volt alapja,-hiszen ti is üldöztétek tűzzel-vassal éveken keresztül, jogosan!!!.....

Előzmény: SzótlanJoe (452)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 461

én úgy tudom,hogy többek között a legnagyobb ellenfelét 3 évig tartotta alkatrészileg,mikor meg egy jó szót(nemhogy  áldást?) nem kapott cserébe,akkor befejezte a tutujgatást.

innentől van a háború közöttük.

De ez nem a fórumra tartozott.Ha valakinek adnak,annak adnak-akinek nem,meg nem.Van,aki sosem kap semmit-senkitől.Én sem kaptam soha semmit,ezért örültem,hogy kaptam

Igy van ez a ringben is!

Ezért senkit nem kellene megölni!Én sem szoktam kivégezni a benzinkutast,ha ki kell fizetnem a tankolás árát!

remenyikr Creative Commons License 2015.01.26 0 0 460

Én is vettem tőle dolgokat,(korrekt áron)meg kaptam mellé ajándékot is,de szerintem most nem ez a fő problémánk,hogy milyen áron kereskedik,ő kínál,ha van rá kereslet létre jön az üzlet,ha nincs kereslet nincs üzlet.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 459

Nincs hozzászólásod légfegyveres topikokban!

Ha hozzá szeretnél a témához szólni akkor vállald a légfegyveres nickeden.

Ez most zártkörű téma!

Előzmény: Törölt nick (455)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 458

Mindig ezt csinálta pár embert elhalmozott és igy magához édesgetett azok meg védték tűzzel vassal az egyéb dolgait ezzel cáfolandó.

Előzmény: bad to the bon (454)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 457

én mástól nem kaptam pakkot-"puszijé'"

Mindenki keményen bevasalta rajtam még a 500ft-os csavar árát is.

de mások is kaptak:pl.roland7 és még sok topiktárs-szintén egy "Isten áldja meg"-ért!

Na,meg a postáért.

Ha te nem-magadra kell vetned csak.

Előzmény: Törölt nick (455)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 456

Bizonyítékod van rá? Vagy csak a megérzésed?

Szellemidézést vállalsz?

Még ha úgy is lett volna (amire sem neked sem másnak nincs konkrét, felmutatható bizonyítéka, szóval) miért zavart volna az téged?

Nincs tíltva a fórumon, hogy nem lehet skrizofént játszani!

Miért jártál be oda kötekedni vele? Miért nem ignoráltad akkor minden nickjét?

Előzmény: python 357 (453)
bad to the bon Creative Commons License 2015.01.26 0 0 454

a túlárazásokat nem tisztünk megítélni-arra ott az "árgép"

mindenki annyiért ad,amenyiért akar vagy amennyiért megveszik!

Hidd el,erre az "emberünk" is rájött-és inkább volt,hogy odaadta ingyé,aki "jó csávó volt,mint a Márkó"

a feleségem ledermedt,mikor mondtam ezt neki,hogy ilyen van..és kiröhögött,hogy jó nagy marha vagyok,mikor elküldettem vele a postaköltségre..és pár napon belül meg lehidalt mikor kaptam egy hatalmas pakkot-gyakorlatilag ingyen!(z érétke meg -nem longis árakon is-több 10 eft-r rúgott!

és ez nem mese!pusztán egy jó kívánalomért,ami nem került pénzembe.

Neked,ha jót kívánnék,adnál pl. egy Bau-300-at?

Nem?!

Na ,látod!..és ezt sokunkkal megtette az az ember.Ezért sem hiszem el többek között egyetlen rágalmatokat sem!!!Ha valaki szenya-genya-az sosem fog megváltozni!

Előzmény: python 357 (451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!