Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2603
Tudósítás a két tolna megyei gárda (azért az nem semmi, hogy a legjobb nyolc között két megyéből négy csapat van bent - másként: Tolnából és Vasból is két-rét alakulat! :-) ) mérkőzéséről.

fish

andrej11 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2601
Nyertünk! Megérdemelten a szerintem nagyon fegyelmezetlenül játszó Kaposvár ellen.

Az 1. negyed nagyon izgalmas és fordulatos volt, aztán a 2. ,és 3. negyedben nagyon jól játszva, jó dobóformát mutatva megléptünk. Az előny 32 pont is volt.

A 4. negyedben szétesett a játékunk, leültünk és csak nagyon nehezen tudtunk felpörögni. Ekkor a Kaposvár lelkesen és nagy küzdőszellemmel játszott. Fel is jött 12 pontra...

Szerencsére újra fel tudtunk pörögni és tulajdonképpen meggyőző teljesítménnyel nyertünk.

Csapatok:

Megint csak másfél külföldivel játszottunk. Kiemelkedőt nyújtott a Bencze, Damon, Boros, de hozta magát a Góbi, Csirke, Matus és védekezésben Báder is. A Bencze már a nagyok (Bukva, Ivkovics) ellen is bizonyít és ez nagyon örömteli. A Damon egyre többször rendeli alá magát a csapatjátéknak és így még hasznosabb a játéka.

A Kaposvár elég rossz napot fogott ki, 3 negyeden keresztül pocsék dobóformával. Szerintem nem volt egyenletesen jó teljesítményt nyújtó játékosuk. Ja és mintha fáradtak lettek volna, főként fejben. Reklamáltak, vitatkoztak folyamatosan.

Ivkovics. Inkább nem is írok semmit. A 2. félidő elején 2 sportszerűtlen hibával kipontozódott.

Gratulálok a kaposvári szurkolóknak, mert -30-nál is szurkoltak, nem mindig sportszerűen ugyan, de ezt most hagyjuk.

Hajrá Alba!

Dinger Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2600
2600 :-))
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2599
Elfogadhatatlan,nulla, darab szar...
Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel(?) tudom jellemezni csapatom mai,pontosabban már tegnapi játékát.
azt hiszem tényleg komoly slamsztikában vagyunk.
Szerény emlékezetem szerint a Kaposváron begyűjtött zakó(alapszakasz uccsó meccs) óta egyre mélyebbre süllyedünk...
Azt gondoltam,hogy a múlt csütörtöki Alba zakónál már nem jöhet rosszabb és csak elfáradtunk.Itt egy hét pihenő,aztán frissen belevetjük magunkat.
Erre tessék...ugyanott folytatjuk,ahol abbahagytuk.Egyenes folytatása volt a legutóbbi meccsnek...
Papírforma szerint ezt a Falcot egy huszassal kellett volna verni...
A vége már-már megalázó volt...
Az hagyján,hogy Kálmán Laci 52 pontot dob(mindegy hogy ki fogja:Geri,Zacsi,Marci,Bácsi,Kompi...egyiknek sem sikerült megoldani.!),de hogy egy nevenincs Borszéki(bocs) szétdob minket...
Volt úgy hogy Kálmán és Tarle mellett 3 ifista volt fent és szopattak minket.Szörnyű volt!
A legszánalamasabb viszont Czigler teljesítménye volt, az akaratnak a szikrája sem volt felfedezhető...már a Falco csarnokba elzarándokolt paksi drukkerek is kórusban szidták.
Valamit sűrgősen tenni kéne a káosz megszüntetésére mert,így egyre lejjebb csúszik a csapat,és így bizony csúnya csalódások érhetnek minket a folytatásban is.
a teszefosza vezetőink is észbe kaphatnának,mert ők is ludasak a dologban...fegyelmezni kellene,azt hiszem!
Mára ennyi...
Azért ez a forduló eléggé meglepő eredményeket hozott.Remélem a Kakasok is beállnak a sorba.
HAJRÁ ASE!!!!
ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!!
Előzmény: csaby1 (2598)
csaby1 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2598
Ennek a fordulónak a Körmend lehet az igazi nyertese. A tippmixet elég jól elbuktam, eddig egy tippem jó. Most az egyszer szurkolok a Debrecennek a hazai sikerért.

Az ASE nagy szarban van, utolsó 5 meccsből 4 vereség + egy gyenge Körmend elleni nyögvenyelős győzelem. Az igazság az, hogy a középszakaszban még nem volt olyan meccs, ahol végig jól játszottunk volna. Mostmár sürgősen változni kell, mert oda a nagy előnyünk.

Az Alba egész meggyőző mostanában. A kaposváriak hangoztatták, hogy ha mindenki egészséges, akkor senki nem veri őket. Hát ez elég sima volt. Az Olaj is eléggé hullámzóan teljesít.

A nagyok gyengeségét egész jól kihasználják a kicsik (Dombóvár, Falco). Remélem holnap a vadkakasok is megmutatják.
Semmi nincs lefutva, amelyik csapat előbb stabilizálni tudja a jó formáját, az nyerheti az alapszakaszt, persze az első ötből. Remélem az ASE lesz az, de ha így megy tovább, akkor nem sok jót jósolok.

Akkor is, Hajrá ASE!!!!!

Előzmény: némo (2597)
némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2597

Az osztályzatokat 1 és 10 között kell értelmezni.
Természetesen szubjektív, lehet majd rajta vitatkozni, de próbáltam semleges(hisz az is voltam) maradni.

A jövőre nézve lehetne ez is egy újítás, úgy mint az NS-ben. Tehát aki látott egy derbyt és tud elfogulatlan (vagy az is volt) maradni, az a tudósításában osztályozhatna.

??????

Üdv.némo

Előzmény: némo (2596)
némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2596

Nos akkor!

Először is egy javítás, a helyes eredmény 105-97, de ez azthiszem nem változtat a tényen, a Falco (pontosabban Kálmán Laci (51 pont!!!!)) nagyon jó játékkal fektette kétvállra a támadásban szintén nem rossz, védekezésben viszont kevésbé jó paksi
csapatot.

Szorosan indult a találkozó, felváltva vezettek a csapatok és sokkal inkább a támadással voltak elfoglalva mint a védekezéssel. Pontosabban az ASE oldalán ekkor még ez is működött, de már az első 20 percben kiütközött, hogy nem tudják tartani Kálmánt. A szombathelyi irányító már ekkor 25 pontnál járt és ha kellet emberrel eggyütt juttata a gyűrűbe a labdát. (41-41)
Pedig nem volt egy nagy rejréj a Falco játéka, hiszen a többiek olykor még tiszta dobóhelyzetben sem dobták el a labdát, vagy ha igen akkor még a gyűrűt sem találták el(Pankár Tibcsi). Pankár mentségére legyen mondva, hogy amikor viszont igazán kellett a Falconak a kosár (4.negyed) kettő 3 pontost is hintet. A hazaiak részéről még Borszéki emelhető ki, amíg pályán volt nagyon jól semlegesítette Sitkut.
A másik oldalon Fodor Geri(osztályzat:8)és Davis(osztályzat:7) emelhető ki, sajnos pontosan nem tudom megmondani, hogy melyik hány pontot dobott, de valszeg min2 20 pont körül van. Mészáros (osztályzat:4) hozta az utóbbi időben mutatott gyenge formát (bár most nem volt sok rossz kísérlete, igaz nem is próbálkozott), Sitkut én 0-ra értékelem (elfogulatlanul) Czigler "méla" Lacikát pedig -1re. A pksi cserék közül szóhoz jutott még Jurgilas (aki inkább túlzott keménységével tűnt ki (osztályzat:3), Fodor Marci (aki a végén, de csak a végén dobta a pontjait (osztályzat 5), Rajkó (osztályzat:--) és az utolsó percben Érsek (osztályzat:--)is.
Feltünt, hogy a paksi csapat sokkal inkább az egyéni játékot erölteti, mintsem csapatként funkcionálna. Márpedig ennek (és egy extra klasszis Kálmánnak köszönhetően ) csak vereség lehetett a vége.

Játékvezetés:
Hát most sem mondható, hogy kifogástalan volt nagyon sok a nézőknek is érthetetlen (pl Tarle kiüti a labdát és Davis kap személyit!!) faultot ítéltek a bírók, összeségében azonban nem befolyásolták a mérkőzés végkimenetelét.
Talán csak annyira, hogy érvényesítették a hazai pályát, de mondom még1x nem volt kirívó tévedés.

Hát ennyi! Bocs, ha hosszú voltam.
Üdv. némo

Előzmény: némo (2590)
belfera Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2595
Dombóvár-Szolnok 84-71
Albacomp-Kaposvár 91-75

Holnap győznünk kell, és akkor nagyon jól jövünk ki ebből a fordulóból.

Hajrá Körmend!

saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2594
Az Alba verte a K.várt
A D.vár kb.15-el ütötte a Szolnokot (!?) :)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2593
Csatlakozzatok a chat-hez! :)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2592
Ezek szerint csak 7-el -a tipverseny miatt nem mind1 :)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2591
Falco-ASE
Szívtunk,ismét...8-al
Kálmán 53-t dobott.
100 felett kaptunk,ennyit tudok.
Kösz, mARCi!
némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2590
Sziasztok!

Egy végeredmény:

Falco-ASE 105-98

Mivel kimentem a meccsre, mindjárt jövök a beszámolóval

belfera Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2589
Kedves Kocsmatársak!

Felpörgetendő kicsit a párbeszédet, arra gondoltam, hogy esetleg igénybe vehetnénk ezen honlap chat-oldalát. Tehát ha valaki huzamosabb ideig lóg a neten, az nézzen be a csetre, és keresse - vagy ha nincs, akkor hozza létre - az MNK-topik nevű szobát. Ott aztán mehet a vita live! :-))

Cho8 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2588
Bocsi, Pécs-Cegléd kézimeccs.
Előzmény: Cho8 (2587)
Cho8 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2587
Hát ez schade! :(((
Mondjuk nem t'om, hogy mennyivel izgalmasabb a Pécs-Szeged férfi kézimeccs, mert azt adják, legalábbis a teletexten ez van. Az NS mai száma viszont még debreceni közvetítésről számol be, mondjuk azóta változhatott a program.
Máskor inkább nem írok majd semmit a közvetítés előtt, nehogy megint miattam maradjon el!:))))))
Előzmény: némo (2578)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2586
Félidő már 48-32 sajnos oda.
kaposvari Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2585
Az első kisszünetben eggyel mentünk Fehérvárott. (18-19)
Előzmény: saabee (2584)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2584
Hy!

Aki tud bármilyen (rész)eredményt az lécci tolja!
THX.

némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2583

Szerintem két oka lehet.

1. Esetleg közvetíteni szeretné a TV a meccset és ez az időpont felel meg nekik. (Á! Dehogy!)

2. Valamelyik csapat kérésére és a (természetesen)
másik hozzájárulásával csúsztatnak 1 napot.

Szerintem ez utóbbi lehet az oka gondolva arra, hogy a Debrecen csütörtökön játszik ellenünk és ha szombaton már Pakson kellene vizitálnia, bizony aludni se lenne sok idejük.
szóval: valszeg a Debrecen kérte a meccs időpontjának eltolását a Paks meg elfogadta.

Előzmény: saabee (2582)
saabee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2582
Hi!

Cho8!
Miért kellett az ördögöt a falra festeni!? :)

MÁS!
Igaz az infom,hogy a szombti ASE meccs vasárnapra lett átpakolva?(A motani 7végéről van szó/
Aki tud v.mit az irjon+az okát is:)

Hajrá ATOM!
/Be kell darálni a Sz.helyt!!!!)

Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2581
:-)

fish

Előzmény: Gabci456 (2579)
olajka91 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2580
Tippjeim:
debr-MTE h5(ha németh hiányzik
Alba-Kapos h8
Falco-ASE h3 meglepi
Domb-OLaj v13
Vagy feljutoka csúcsra vagy irány a mélység.
Hajrá olaj forever!
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2579
Sziasztok.
Kényszerű távolmaradás után újra itt vagyok.

Ki olvas itt Magyar Hírlapot? Ha valaki látta az április 5-ei számot az láthatott a gazdasági rovatban egy cikket, melynek címe: NEM LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON.

Mi ez a demagóg népbutítás? Ez teljességgel képtelenség! Miért nem gondolkodnak a mai újságírók, mielőtt leírnak valamit? Például mit gondolhat a mi Vukingünk (sicc), amikor olvassa. Azt gondolja biztosan, hogy nem bíznak benne a mélyen tisztelt zsurnaliszták és azt hiszik, hogy mégegyszer nem lesz képes szétsapkázni a Paksiak Lacikáját, mikor zsákolni akar. És akkor Bojant még nem is említettem. Na mindegy.
Egy biztos, LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON!

Tippek:
Dombóvár-OLAJ V8 (kemény lesz)
Alba-Kaposvár H12
Falco-ASE V6 (Wiley blokkjai nélkül)
Debrecen-Körmend H9

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

némo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2578
Sziasztok!

Hát korán örültünk!
Most már biztosra vehető, hogy mégsem közvetíti az m2 a holnapi Debrecen elleni meccsünket.
Azért bosszant a dolog, mert feleslegesen "izgatták" az embereket és pl. én is elmentem volna Debrecenbe, ha tudtam volna, hogy nincs közvetítés és nem szerveztem volna valami egész mást a csütörtöki napra.

Ismételten "hozta magát" a közszolgálati TV!
Azt, hogy mit közvetítenek helyette nem tudom, de öszintén szólva nem is nagyon érdekel!

Üdv.némo

Előzmény: Cho8 (2569)
Bocai Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2577
Albacomp-Kaposvár v8
Dombóvár-Olaj v7
Falco-ASE v11
Debrecen-Körmend h10
gringo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2576
Falco-ASE H6
Albacomp-Kaposvár H10
Dombóvár-Szolnok V15
Debrecen-Körmend V10
Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2575
... illetve kép(!) és cikk az új dombóvári csarnokról.

fish

Fishtax Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2574
Edzői nyilatkozatok a forduló előtt (Dombóvár, ASE), illetve kép(!) és cikk az új dombóvári csarnokról.

Egyben kérhetném, hogy aki tudja, linkelje be a megyei napilapok hasonló cikkeit, ha vannak ilyenek? Elsősorban az edzőkre lennék kiváncsi, azok meg sosem jelennek meg az NS-ben, a helyi újságokat pedig nincs időm mindig bogarászni, és gondolom, másokat is érdekelne. A Tolnaiban, ahogy olvashatjátok is, például mindig hosszabb "elemzést" lehet olvasni a trénerektől, mint a közvetlen meccs utáni "egymondatosokból".

fish

be-st Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2573
Üdv!
Tippek:
Falco-Paks -9
Debrecen-Körmend -8
Albacomp-Kaposvár +5
Dombóvár-Szolnok +4

Shannon egész héten nem játszhat, többet nem tudok. Illetve még annyit, hogy most nagyon kéne nyerni. A negyedik tippem meg az optimizmus teteje. Jó kis kétesélyes meccs mind a négy.
Üdv
Pistike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!