Alexe: én is egyetértek a többiekkel.Ki kellett azt érdemelni, hogy utálják. Bár az lehet, hogy közrejátszott a dologban, hogy román. De ennyi erővel "szegény" Sztojan, vagy Vukicsevics is firkálhatna emileket ide-oda, mert valamiért nagyon őket se szeretiik sehol.
Sajna holnap megint nem látom a meccset, de a Kaposvár ellen ott leszek az örömjátékon. Mert remélem az lesz. Holnap csak annyit kell kiadnunk magunkból, amennyit nagyon muszály.
Paksiak!! Mit hallottatok azóta arról a bizonyos pletykáról????
Körmend-Alba H18 (a TV sem menekvés :) )
Falco-Olaj V9 (lehet hogy fordítva ?)
K.vár-D.vadkaksok H14 ("a verség előtti győzelem" :))
ASE-DVMSE H22 (zakatol az AtomVonat :) )
Hi all!
Úgy látom valami véletlen folytán a dobogóra kerültem a laza tippjeimmel:)
Itt az ideje, hogy változtassunk ezen a yoo helyezésen, ezért senki se lepődjön meg a mostani tippjeimen. Mert szerintem sokan döbbent arcot fognak vágni, ha meglátják, de sebaj bátraké a szerencse, a bolondoké pedig.....
Szal a tipptyeim a szerdai meccsekre:
Körmend-Alba H19 (megy a hazaiak szekere, otthon nagyon is yool)
Kaposvár-Debrecen H20 (az előbb mintha egy híjján modtam volna ennyit:)
Falco-Szolnok V8 (az olaj fanok se mertek ilyen bátrat tippelni:)
Atom-Dombóvár H30 (mennyi???:)
Na, várnak vissza az elmeosztályra, ugyhogy itthagyom ezt a yoo kis baráti kört.
Szurkoljatok!
Hajrá Atom!
Sziasztok!
Szombatra elfelejtettem tippelni így most jól jönne egy-két jó találat.
Tippek:
ASE-Dombóvár H25
Falco-Szolnok H5
Körmend- Alba H15
Kaposvár-Debrecen H18
Gratulálok a csapatnak. Ha nem is játszottunk jól, de nagyot küzdöttünk.
Tulajdonképpen egy külföldi játékossal tudtuk megverni a szinte magyar játékos nélkül játszó Szolnokot.
Ami a meccs botrányos jeleneteit illeti. A nézőtéri dobálás szerintem is megengedhetetlen.
Azt azért megjegyezném, hogy a szerb játékosok egész meccsen elég sportszerűtlenül viselkedtek.
Arról pedig sok vita volt már ezen a fórumon, hogy jót tesz-e az európai kosárlabdának a jugoszláv stílus. Szerintem nem, mert nézhetetlenné teszi a játékot.
Szerintem a feszűltségért egyébként a Váradit terheli a felelősség, aki megint botrányosan vezette a meccset. Idétlen vigyorával és gúnyos beszólásaival csak ingerelte a két csapat játékosait.
Alexe!
Úgy gondolom, hogy ő az a játékos, akit sehol nem szeretnek és ez nem lehet véletlen. (Senki sem vitatja, hogy jó játékos, bár idén ezt sem mutatja már...)
Feribá és a többiek!
Az nem igaz ,hogy Szolnokon nem szeretik Alexét.Való igaz a stilúsa hagy kivánni valót maga után,de a fanatikus győzni akarását megírigyelhetnék a Magyar játékosok.Nem tudom milehet most vele miért a közönséggel és nem a játékkal foglalkozik.Sinevici és Tenter játékát ne hasonlítsuk már össze Alexével.Az a főbaja ,hogy román és hogy egy kicsit jobb játékos az áttlagnál,ha béna lenne a kutya se törödne vele.Nézzétek meg a táborok kiket találnak meg legelsőnek:(Paksiak kivételek)A falon átmenő vereség fogalmát nem ismerő ,mérkőzéseket eldöntő játékosokat +akik még csibészebbek is az átlagnál.Kedvencek(Halm,Mészáros,Boros,Alexe,Dávid,Czigler,Ivkovics)
Shannonnal senki se foglalkozik ,mert olyan gyenge hogy még erre se méltó.A 3 évvel ezelőtti Alexét bármikor elfogadnám a mai csapatban Vukicsevics helyett.Hajrá olaj forever!
18.00 Atomerőmű SE–Dombóvári Harsányi, Török Z. (Buday)
18.00 Marc-Körmend–Albacomp-UPC Szabó, Nagy II. L. (Major Gy.)
18.00 Falco KC-Szhely–MOL Szolnok Szamos, Ádám (Kocsis)
18.00 Kvári Klíma-Vill–D. Vadkakasok Hartyáni, Páli dr. (Várhalmi)
bocs, tévedtem, bár amit írtam logikus, nem?
most néztem a hunbasketen.
Címszavakban Antonio "*?%*#*&" Alexe "meghurcoltatásáról".
"mi történik Magyarországon EGY román sportolóval(?)" => Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
"büdös, koszos román voltam a körmendiek szemében" => a tények makacs dolgok, és nem csak a körmendiek szemében
"Magyarországon szerb vagy amerikai játékosok is szerepelnek, de még sohasem hallotta, hogy nekik bárki is gyűlölködő hangnemben kiabálna be a pályára" => a kis hallássérült - "b*zi csetnik" & "huhuhu" (előbbi nem ok nélkül)
"a sportban pedig végképp nincs keresnivalójuk a hasonló gesztusoknak" => egyetértünk - lásd köpés, ütés, anyázás, szurkolóknak mutogatás
"az „Éljen Nagy-Magyarország!" és a „Gyűlölünk, büdös Románia!" skandálásokat tartotta tűrhetetlennek" => ezek valóban "alacsony nívójú" bekiabálások, de semmiképp nem hangzottak fel kórusban, szélsőséges gondolkodású emberek pedig mindenütt vannak. Én az "Európa" és a "Balkán" skandálásokat tartanám hatásosnak, de ugyanakkor elfogadhatónak.
Még annyit, hogy S.T.R. helyében én felhívnám Tentert, Carutasut, Popot, Brosovszkyt és Nitulescut, akik szintén román válogatott kosárlabdázók, és szerepeltek/nek Magyarországon, hogy őket hányszor érte ilyen jellegű inzultus.
Egyébként: Hajrá Körmend!
Rir-Ria-Hungária!
Lesz még Bukarest magyar falu!
(Nem vagyok nacionalista, de ezt hozta ki belőlem "a alexe".)
Kösz az 5letet, már én is be akartam vezetni a következő fordulótól + az egyes fordulókban elért pontokat is jelezni akarom. Már csak azt árulhatná el valaki, hogy hogyan kerülhetem el a számok összecsúszását.
Jóslataim a holnapi fordulóra, melyekkel remélhetőleg még feljebb tornászom magam a ranglistán.
ASE – Dombóvár H23 (magabiztosan, közönségszórakoztató játékkal kell győznünk a hétvégi "nagy rangadó" előtt)
Falco – Olaj H2 (Zsoldos Bandi első Falco-s sikere?...)
Körmend – Alba H10 (közte 10 reálisnak tűnik)
Kaposvár – Debrecen H19 (egy otthon erős Kaposvár, egy idegenben harmatos Debrecen: az eredmény nem lehet kérdéses)
Azt hiszem tévedsz. Drága Antóniónk származásával senki nem foglalkozott amikor Mo-ra érkezett. A sorozatos szemétkedései vívták ki azt a megtiszteltetést, hogy még sok szolnoki is utálja. Ezek után pedig mindenki kap a származáson. Ha szerb lenne, akkor ucséká, ha orosz mocskos ruszki, így pedig egy szőröstalpú. Érdekes Sinevici-et vagy Tenter-t soha nem szídta senki.
Ja még valami:Feribá!!!
Érkezel holnap????Vagy csak a szombati derbire???
Szombaton kupajubileum lészen...és pont kivel játszunk???Na kivel????
Holnap az előmeccs:Ase-Dombóvár
Főmeccs:Kings-Alibi.../ha lesztek annyian/
ASE OLÉÉÉ!!!!
Feribá04, bocsi nem az volt a szándékom, hogy elvegyem az életkedvedet.
Direkt nem hangsúlyoztam ki, én
sem értek egyet Alexével, sejtettem, hogy felfújta a dolgot (G_e_r_y, kösz a megerősítést). Csak azért éreztem úgy, hogy foglalkoznom kell a témával, hogy érzékeltessem: ha lesüllyedünk a szintjére, már veszítettünk, ez az Ő terepe, akkor jöhet az árulkodó emiljeivel a román (és magyar) sajtóban, túlzó állításaival (éljen nagy M.O. - ezt láttatlanban nem hittem el, ez csak a román sajtónak szólt) szíthatja a románok-magyar gyűlöletet, és úgy, hogy sajnos nem légből kapottak az állításai, aki ezt a cikket olvassa, nem fogja azt tudni, hogy Alexe hogyan viselkedett a pályán (valószínúleg nem is édekli), csak azt tudja meg, hogy a körmendi szurkolók (és ezt G_e_r_y is elismerte) pocskondiázták Romániát. Ez általánosítás, fordított esetben (és erre is van rengeteg példa) Nekünk hogyan szokott esni?
Szóval, a sokat emlegetett általánosítással nem értek egyet. Ez tök u.a., mint a huhogás, abszolút nem sportpályára való, és ebben sajnos Alxének igaza van.
Na én is gyorsan belekukorékolnák az utóbbi egy-két témába:
1.Alexe---itt Pakson sem szeretjük...ki ezért,ki azért.Mondjuk az utóbbi két Falco látogatáskor nagyon nem volt vele gond...sőt legutóbb,múlt szerdán egy vitatott ítéletnél,sportszerűen jelezte,hogy ő ért bele utoljára a lasztiba,róla ment ki...egy kis gyér taps hallatszott is a lelátóról...
Ennek ellenére szinte sehol nem szeretik...valszeg ez nem véletlen,és most nem akarnám a viselt dolgait felemlegetni.
Néhány román játékos megfordult már a honi bajnokságban(más sportágban is) és tudomásom szerint még senkit nem ért ilyen inzultus.Ha esetleg igen,akkor nem volt ennyire érzékeny.
2.Vissza a hétvégi debreceni túrához:
olajka91!!!Nem állt szándékomban megbántani benneteket,én csak azt idéztem ami ott elhangzott.
Viszont valami kis zörrenés volt,mint azt klubtársaid említették.Egyébként én érdeklődtem a rendezőktől,és ők is azt mondták ,hogy semmi komoly...
Meg hallottam valami benzikúti anzix-ról,még az alapszakasz Kakas-Olaj meccse után...????
Holnapra hajrá fiúk!HAJRÁ ASE!!!!
Győzümk simán a megyei "rangadón"!
Csak még azalexéről. Szombaton azért megint bemutatott -ezúttal nekünk:)) de mi már ezen csak röhögtünk. Egyébként -mexámoltam- 29-en voltunk Szombathelyen és így is végigordítottuk a meccset,nem mellékesen TÚLkiabáltuk őket,pedig voltak vagy 500-an:))))
A remek helyezésen arra késztet,hogy tippeljek(pedig az 1.ford.után még 2.voltam:(((
ASE – Dombóvár H16
Falco – Olaj V11 (azért sokat jelent 1 JÓ edző:)
Körmend – Alba H13
Kaposvár – Debrecen H14
Erről van szó. Jobban tenné, ha megborotválná a talpát és visszamenne Zsil-völgyébe. Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a Falco hosszú távon jobban járna (sőt lehet, hogy röviden is), ha a hátralévő meccseken inkább a Dénest játszatja hátvédposzton. András keze alatt tuti, hogy jó játékos lenne a Gabi.
Legértékesebb játékosa:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend) 13p
2. Terrence Davis (Atomerőmű SE) 5p
3. Bojan Lapov (Mol-Szolnok) 2p
Legtöbbet fejlődött játékosa:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 8p
2. Kámán Tamás (ZTE) 6p
3. Báder Márton (Albacomp-UPC) 4p
Legjobb védőjátékosa:
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 12p
2. Czigler László (Atomerőmű SE) 6p
3. Boros Zoltán (Albacomp-UPC) 1p
Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma) 1p
Ledon Green (Szedeák) 1p
Legjobb idegenlégiósa:
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 12p
2. Delmonte Madison (Marc-Körmend) 2p
Branislav Dzunics (Kapovár-Klíma) 2p
Bojan Lapov (Mol-Szolnok) 2p
Újonca:
BENCZE ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 6p
Hatodik embere:
VAIDAS JURGILAS (Atomerőmű SE) 7p
2. Zsebe Ferenc (Marc-Körmend) 2p
3. Szőke Balázs (Kaposvár-Klíma) 1p
Mérész Csaba (Mol-Szolnok) 1p
Ötöse:
NÉMETH ISTVÁN (Marc-Körmend) 20p
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 7p
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 19p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 11p
BOJAN LAPOV (Mol Szolnok) 16p
Védőötöse:
MÉSZÁROS ZALÁN (Atomerőmű SE) 15p
BOROS ZOLTÁN (Albacomp-UPC) 11p
FODOR GERGELY (Atomerőmű SE) 17p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 12p
CZIGLER LÁSZLÓ (Atomerőmű SE) 14p
Idegenlégiós ötöse:
DELMONTE MADISON (Marc-Körmend) 8p
TERRENCE DAVIS (Atomerőmű SE) 18p
DAMON WILLIAMS (Albacomp-UPC) 9p
CHARLES EDMONSON (Marc-Körmend) 14p
BOJAN LAPOV (Mol-Szolnok) 15p
A fél pontjaitokkal nem szórakoztam, hanem ahol több játékos neve szerepelt automatikusan kiválasztottam az elsőt és ő lett a győztes.