Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2442
Azért Lo-el-Hadzsi se lenne kutya:)))
Előzmény: Avass (2440)
kwest Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2441
Szerbül is nagyjából ugyanez :)))

Feribá,

Izzik a videó, nemsokára odaérek.

Előzmény: Fishtax (2439)
Avass Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2440
Köszi :-)))

Annak azért örülök, hogy nem vagyunk tele, Wang Zsizsi-kel (le sem tudnánk írni a bíztató szavakat).

Előzmény: Fishtax (2439)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2439
Vuki je Bog!
Hajde idemo!
(Horvátul mindenképpen így van...)
Ha esetleg nem megy a játék, akkor : picsku materi - de ne csodálkozz, ha ezután megköpdösnek! :-)
Remélem, segíthettem! :-)

fish

Előzmény: Avass (2436)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2438
Tényleg közel voltatok az esethez, de Sitku takarta Nickel-t és emiatt szerintem nem láthattátok amikor bal kézzel lök.
Bocs, ha csak feltételezem.
Előzmény: kwest (2437)
kwest Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2437
Nickel ötödik hibája: azt írtam, hogy jogtalan volt. Kb. három méterre voltam az esettől, én nem láttam faultnak, de most majd megnézem videón, és hátha megváltozik a véleményem. Tudod, meccs közben máshogy néznek ki a dolgok.

találkozó: nem jelentem meg, pedig ott voltam. Szünetben nekem nem jó, mert akkor általában hülyeségeket szoktam beszélni :)))

Ja, még az áprilisi tréfáról: én nagyon bevettem, egyből hívtam a barátnőmet, és bizonygattam neki, hogy ez bizony komoly. Örült is neki, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik vasárnap utoljára láthatták a paksi csarnokot :)))

Előzmény: Feribá04 (2431)
Avass Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2436
VUKI AZ ISTEN !!!!
Bocs, szerbül nem tudom prezentálni ezt a mondatot (sem)- mondjuk a "gyertek ide" kiszólást nem ártana megtanulni, legalább oroszul, hátha hallgatnak rá. Remélem, olvasod Ognyen, imádunk, csak így tovább (dobd el nyugodtan, akár az öltözőből is)!!

Az általad példaként említett, kimondhatatlan nevű fiatalember egyébként CSAK dobni tudott, akkor már inkább a KIRÁLY-t választom.)

Ezentúl nálam a csávó neve: Vuking

...így jó lesz, Gabci, vagy még cifrázzam? :))

Topictalálka Feribá módra? Mindenki mindenkivel? Nekem tecccik! Addig kitalálom, hogy melyik kocsmában tudunk találkozni. Már van is egy ötletem. A Tiszahíd lábánál, a város felőli oldalon található a Kassai söröző (vagy már nem is így hívják? Gabci plíz mondd meg a frankót + ha más ötleted van).
Májusig még pont egy hónapunk van megbeszélni a részleteket.

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Gabci456 (2435)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2435
Sziasztok.

Avass! Nyomatékosan kérlek, hogy ne szidd állandóan Vukicsevics dobásbiztonságát! Háromból egy triplát, illetve kettőből egy büntetőt átlagban szinte mindig bedob, a ziccerek pedig egész jól mennek neki! Sőt, lehet, hogy olvassa (na jó, fordítják neki) a DK-át szegényke és komplexusai alakulnak ki, amikor látja a dobásbiztonságát firtató hozzászólásaidat. Gondolj bele, a meccsen letelik a támadóidő, Vuki kezében a labda és mikor elengedné, akkor eszébe ötlik, hogy itt van ez az AVASS gyerek és szinte biztos benne, hogy nem dobom be. Azt hiszi, hogy senki nem bízik benne. Lehet, hogy nagyon lelkizős a srác.
Próbáljuk ki, hogy beírsz egy Vuki-dobásbiztonságot dícsérő hozzászólást! Mondjuk hasonlítsd Vukosavljevicshez! Hátha utánna mindent bedob. Egy kísérletet megér.

Ja, gratulálok az Olajnak, megmutattuk, hogy Lapov nélkül os lehet jól játszani. Pedig remekül kente a dolgokat Bojan, amíg pályán volt.

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

l

Előzmény: Avass (2430)
belfera Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2434
Sajnos én nemhogy Paksra, de még Sopronba sem jutotam el locsolni, ugyanis egész délelőtt dolgoztam. :-(
Részemről is üdv az F. családnak, majd a kupadöntőn locsolok pezsgővel. :-)
Előzmény: Artúr Doki (2427)
belfera Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2433
Sajna nem tőlem származik, a körmendi vendégkönyvbe "alkotta" Andy Paksról. Én elsőre totál beszoptam. :-)
Előzmény: xGabi (2423)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2432
(Feribá, írtam Neked az itteni fríméles címedre, mert a másik elveszett!

fish)

Előzmény: Feribá04 (2431)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2431
Sziasztok!

A hétvégi meccs után pozitívumokat csak a Körmendről tudok mondani. Az első félidő teljesen osztályozhatatlan volt. Ha nem tudom, hogy az első játszik a másodikkal nem hiszem el. Az ASE játékának színvonala jócskán alulmúlta még a kaposvári meccsen mutatott teljesítményt is. Ez kizárólag a négybe kerülésre lesz elég.
Ha nincs Davis (mert előző nap még úgy volt, hogy nem játszik) huszas alatt nem ússzuk meg. Gratulálok a Körmendnek, mert Isti és később Nick nélkül is remekül küzdöttek. Mindig örülök egy új tehetség színre lépésének és azt hiszem vasárnap ez történt. Szlávikból nagy játékos lehet. Nekem nem elsősorban az tetszett, hogy rendre betalált (:-))), hanem látszik a mozgásán hogy tehetséges, emberről is elengedi pillanatok alatt a hármast és egy-egyben sem Gráczer. Sok sikert neki!

Szurkolás:

Katasztrófa...Chris meg is jegyezte a szünetben, hogy sehol sem olyan már, mint régen és igaza van. Szerintem a sok meccs miatt kezd egy kicsit elveszni az érdeklődés. Komoly szurkolóhadak már nem is járnak idegenben.
A Körmendnek volt 30 (!) szurkolója. Ha ezt valaki 10 évvel ezelőtt mondja...Akik voltak viszont rendesen odatették magukat. Nagyon szép volt! Nem lettünk volna mi sem rosszak, de ez a sok sznob divatmajom akikről már a múlt héten említést tettem kiábrándító amit művelnek. Mintha semleges pályán lennénk.

Játékvezetés:

Nevetséges volt. Amit Szamosék műveltek az minden képzeletet felülmúl. A sokat szídott Valovics százszor különb teljesítményt nyújtott csütörtökön. Lehet következtetni, bár Madison 5. hibája SZVSZ jogos volt. A TV-ben visszanézve egyértelműen látszott, hogy ellökte Sitkut.

Topiktalálkozó:

Na még ez volt a legjobb. Bár sok körmendi és paksi távolmaradt, de jó volt megismerkedni Nemoval és Lipoval (megtudtuk prózai okát a DK-tól való távolmaradásának). Ilyeneknek van értelme, de jobb lenne egy kicsit hosszabb dumaparty.
Red Devils! Oil Boys! Atomic Boys! Mit szóltok egy nagytalálkozóhoz a kupadöntő hétvégéjén?

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

Avass Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2430
Sziasztok kocsmázók

"Kattant" a Tiszaliget! (Figyelsz Feribá?!)

Az egyik örömöm az volt a Kaposvár elleni meccsen, hogy a harmadik negyed közepétől megváltozott a nézőtéri hangulat. Robbant a csarnok, utánna már a régi időket idézte a szurkolás, annak ellenére, hogy még az átlagnál is kevesebben voltak a B közepesek, és nem volt náluk semmijen zajkeltő eszköz. (A rendezők biztosan attól féltek, hogy bedobják a nagy dobot a pályára). Az örmömbe egy kis üröm is vegyült, ugyanis a "robbanást" az váltotta ki, hogy kb. 15 perc tiszta játékidő után kipontozták Lapov papát, egy Dzunics elleni "fault" után, ami abból állt, hogy a horvát center beleütött a labdába a ropogós magyar bedobó triplakisérleténél. Olyan szinten nem volt szabálytalan, hogy a szenvedő fél is szabályosan röhögött rajta, próbálta nyugtatni a felbőszült centerünket. Egyébként nem ez volt az első téves itéletük a bíráknak, de erről nem kívánok hosszabban, csak felhúzom magam. Az igazsághoz az azért hozzátartozik, hogy nem csak a kárunkra tévedtek éppen eleget, a Klima is kapta a "szakszerű" ítéleteket.
Szerencsére ez volt az egyetlen szomorúságom, sőt visszagondolva, talán jót is tett a csapatnak Lapov kivállása, kb. úgy, mint anno a Patonay elleni merénylet, ugyanis a csapat ezután az eset után végre megint KÜZDÖTT a győzelemért. A közönség pedig - látva az akarást - teljes mértékben a csapat mellé állt, űzte, hajtotta Őket.
Ehhez a nagyszerű győzelemhez persze kellet néhány extra teljesítmény. Pavlovics ponterős játéka (főleg a 2. félidőben), Majlkovics harcossága, Vukicsevics betörései, asszisztjai (a dobásbiztonságáról nem beszélek, mert az egyszerűen nincs a lelkemnek. Komolyan mondom, ha kiállna az esőbe, tuti, hogy friss hajtások jelennének meg a csuklóján).
Mégsem Őket kell elsősorban dícsérnem, hanem a nálam "Nyuszi" becenévre hallgató Trepák Zolit. Mivel Lapov elég gyorsan kezdte bekapkodni a faultokat, azért Trepi kapta feladatául Stoján őrzését. A nagyszünet előtt néhány mp.-el meg is kapta róla a 4. hibáját (mondjuk ebből legalább 2 Stole ismert trükkjeinek volt köszönhető, nameg a bírósporiknak, főleg nekik). A 25. percben Lapov végleg kivált. Ekkor megíjedtem, ha csak Orosz marad 1 szem centernek, az Ivkovics-Bukva páros meg fog minket enni kenyér nélkül vacsorára. Ekkor jött Zolika, amint lehullott róla a felelősség, megtáltosodott. Védekezésben levette az "vándor etnikumot" :))) a pályáról úgy, hogy nem volt egy faultgyanus szitu sem, és ezt nem én mondom, hanem a mellettem ülő (!) kaposvári szurkolók! (nem elírás, képzeljétek el, életben hagytuk Őket. Egyébként ült már mellettem fehérvári szimpatizáns is, aki ugyanúgy nem rejtette véka alá érzelmeit, mint kaposvári kollégája. Senki még csak be sem szólt Nekik - ennyit a vérszomjunkról) Tehát Trepinél jártam. Szóval támadásban a Zolika rendre jól lépett be a tábla alá, feltette a labdát, amikor is általában faultolták. A büntetők is mentek.
Az ellenfélről is szoktam írni, de most nem tudok, egyszerűen észrevétlenek maradtak. Talán csak annyit: Sztojánnak percei voltak az első félidőben, egészen addig, míg - számomra érthetetlen módon - Sutyi leültette. Ezután eltűnt. Dzunicsot lehetné még megemlíteni, nem játszott jól, mégis 18/6. pontosan erre írtam azt nemrég, hogy "lehet rá számítani", ez az igazi légiósteljesítmény (hiába, nekem má' csak külföldi marad). Ha már a légiósoknál tartunk, az ellenfázist Brown képviseli, hát nem Ő az év igazolása (teljesítménye: 00)
Egyébként a Kaposvár csak papíron volt teljes keretileg, Filipovics és Varga szinte csak azért ült le a padra, hogy az fel ne billenjen. Mondjuk játszottak néhány percet -20-nál, de csak sűrübben voltak a Klímások.

...na most már elég, pedig megfogadtam magamnak, hogy rövidebb leszek, remélem nem volt túl uncsi.

Hajrá OLAJ!

andrej11 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2429
Gratulkálok a csapatnak, mert üzdött, hajtott és időszakonként jól is játszott.
Akkor volt a különbség, hogy még az Alexe is csak egy negyeden keresztül volt ...!

Bencze kihasználta, hogy nincs vele szemben igazi ellenfél, nagyon jól és látványosan játszott. Nagy labdákat kapott Borostól és Matustól.

Végre Robi jól játszott védekezésben és támadásban egyaránt. És a két amerikai jól kijött a pályán, ami szintén örömteli. Damonnak megint sült a keze.

Sajnos nagyon kevesen voltak, de aki kiment a derbire az jól szórakozott.

Falco? Hát nehéz dolga lesz a Zsoldosnak.

Előzmény: rik-027 (2394)
saabee Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2428
Ez nem volt mókás :)

gyk.:már ápr 2.-a van!

Előzmény: Artúr Doki (2427)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2427
Mit fecserésztek itt paksi kutyaütők? Nem tudtok aludni? Nem voltatok locsolni mi???
Én ásni voltam a csarnoknál,de egy fia csontvázat nem találtam...
A múltkor beázott a csarnok és állítólag a Czigler megcsinálja kárpótlásból a vasárnapi meg a múlt heti betlikért...
Egyébként az erőműben állandóan ápr.1-je van ,mert mindíg vadabbnál vadabb pletykákat nyomatnak...
Na ennyi erre az estére...
Az Atomic Boys nevében voltunk locsolni az F.családnál.Csókoltatnak minden paksi szurkert+Belferát is!!!
CSÁ!
HAJRÁ ATOMVÁROS!!!!!Éljenek a csontvázak!
Előzmény: saabee (2425)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2426
Küldjetek egy telefonszámot is, úgy egyszerűbb megbeszélni a részleteket! Egyébként délelőtt majd megnézem, akkor válaszolok!

fish

Előzmény: saabee (2425)
saabee Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2425
Küldük az itt szereplő emiledre egy drótlevelet!
Remélem szoktad olvasgatni! :)
Előzmény: Fishtax (2424)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2424
Nálam van tévékészülék és fogható az m2 is... de italról mindenki maga gondoskodik!!! :-)

Előzmény: Jonny boy (2422)
xGabi Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2423
Ez nagyon ült :-))) Minden dicséretet megérdemel ; bár nemtom én első ránézésre mit hinnék,ha egy ilyet nekünk nyomnának be :-)))
Előzmény: belfera (2414)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2422
Saabee ,
ebben a TV-dologban asszem én is érintett vagyok, úgyhogy vmikor konzultálhatnánk a témáról. Hozzánk jöhettél volna, de sajnos 2 hónapja már nincs TV-nk :(

A hazautazás nálam egyelőre esélytelen.
valahogy azé' megoldjuk!

Jonny boy Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2421
Saabee!

Hát tényleg lemaradtál a találkáról, (kb. 2 perccel) azért a zászlódat szerezd vissza!

Marha mókás ez az MTI közlemény, valakinek biztos megártott a sok locsolás.
Végülis a gimiben is lehetne meccset játszani, mondjuk 4-4 ellen. Márcsak meg kéne állapodni, hogy melyik posztot töröljük az 5-ből. A nézők (az a 30 ember, aki befér) pedig a bordásfalakon lógnának...

saabee Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2420
Feribá04!

Csütörtökön utazol haza meccsre?

Nem tudsz egy HEJJ-et,ahol megtudnám nézni a meccset (Paksot leszámítva) - magyarul hol lehet m2-t nízni?Esetleg nézhetnénk közösen :)

Dobhatod privátba is!

Előzmény: saabee (2419)
saabee Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2419
Tipp Lee!

ASE - ALBA H12 (csüt. 18.00 m2 :( )
Körmend - Falco H19 (Bátraké a meggy!)
Kaposvár - Dombóvár H17 (Lee jáccik?)
Olaj - Vadkakas H16

Előzmény: saabee (2417)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2418
Hi!!!

Először is Kellemes Húsvétot minden kosárrajongónak!

Másodszor, gratula a Körmendnek, végig szorossá tudták tenni a meccset, és két alapemberük nélkül is fantasztikusan kűzdöttek az utolsó negyedben. Meg is kapták a játékosok a nekik járó tapsot és "Szép volt fiúk"-ot attól a 20-30 körmendi szimpatizánstól, akiket szintén dícséret illet, mivelhogy a húsvét vasárnapján is vették a fáradtságot és eljöttek Paksra.

Ami a mieinket illeti, hááát...volt már rosszabb is, de azért az alapszakaszbeli hasonló párosításban rendezett meccsen mutatott produkciótól messze voltunk. Pedig akkor Isti vezényelte az ellent.
Talán csak a tavaszi fáradtság az oka, mindenesetre az első félidőben nem tudtunk igazán felpörögni, mondjuk ez a Körmendre is igaz volt.
A második félidőben aztán valamelyest feljavult a játék mindkét oldalon, viszont elhúzni továbbra sem sikerült, így a végén kezdett infarktusgyanússá válni a meccs. Aztán végül a rutin döntött a javunkra...pedig Szlávik matyi mindent megpróbált.
Még elmondható, hogy a két sípmester meglehetősen fura ítéletei borzolták a kedélyeket , talán egy kicsit minket sújtott ez jobban, de annyira nem volt veszélyes. Szamos meglepő módon csak 2 embert fújt ki a két csapatból összesen...

Egyébként nem játszottunk annyira szarul, a TV-ben visszanézve legalábbis úgy tűnt. Ha a 26 triplakísérletből mondjuk 4-gyel többet bedobunk (8 helyett 12-t), akkor máris simább lett volna a dolog.

De azért ahhoz értenek a mieink, hogyan tegyék izgalmassá a meccseket. Csak az a gáz, hogy ennek 2 egymásutáni vereség lett az eredménye. Lassan már elfelejthetjük, milyen egy 20 pontos, sima győzelem...:((

Viszont egy pozitívum mindenképp akadt: topictalálkoztunk!!!
Mégha nem is az előre megbeszélt helyen, de azért összejött a dolog. A vendégoldalt Némó és Lipo (vagy ChrisClay) képviselte, köszi srácok, hogy eljöttetek!
Mi pedig Feribá04, Nick07, Fishtax és Jonny boy felállásban jelentünk meg.
Folyt.köv. Körmenden aztán Szolnokon, kupadöntőn?

Na élménybeszámolóból ennyi, mindenkinek további jó tojás-és sonkazabálást!!!

Ciao!
Hajrá ASE!

saabee Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2417
ASE-Körmend

Fishtax!

Nem voltál a szuvenír boltnál,habár lehet hogy késve érkeztem+a beígért ismertető jelet/zászló/ lenyúlta a kamionos. Közszemérem sértésének céljából :) - kirajzszögezte a palánkra (nem arra!)

Feribá04 mondotta, hogy a csarnok előtt történt meg "a" topic-találkozó.Há' errű lemaradtam,bocs majd legközelebb :) - de sajna nem csütörtökön :(
(Éljen a Közgáz ZH! :( )

Hajrá ATOM!
/Mutassuk +!/

Előzmény: saabee (2416)
saabee Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2416
T'om,hogy ápr. 1 van :)

Ja,különben is a Giminél min. két jobb csarnok is van(ESZI,Móra)

Előzmény: saabee (2415)
saabee Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2415
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?
Előzmény: belfera (2414)
belfera Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2414
Atomváros = Avarváros ???

MTI közleménye:
"A Kultúrális Örökség Minisztériuma kutatásai alapján a paksi Atomerőmű Sportcsarnok felszíne alatt és környékén avarkori leletek találhatóak. Az ELTE kutatóintézete megerősítette, hogy valószínűleg az eddig hazánkban talált legjobb állapotban fennmaradt emberi csontvázakat vélték felfedezni. Ezek alapján Paks város Önkormányzata felszólította az Atomerőmű SE vezetőségét a sportcsarnok átadására régészeti célokra, ami alapján az ott lebonyolítandó rendezvényeket a Paksi Vak Bottyán Gimnázium tornatermébe helyezi át."

rik-027 Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2413
belfera!
Hadd szavazzak most (tudom kicsit korai) de nem tudom 7 közben mikor lesz netezni időm.
Előre is köszi!

ASE - ALBA H8 (csüt. 18.00 m2!!!)
Körmend - Falco H15
Kaposvár - Dombóvár H20
Olaj - Vadkakas H20

Nem láttam még sajna a szolnoki meccset, de elég gyengék lehettünk... :-(

alapszakaszban voltam szolnokon (-8 lett) akkor azért küzdöttünk. Sebaj, gratula Körmendre a tisztes helytállásért!

HAJRÁ KAPOSVÁÁÁR!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!