Úgy látom itt valami nagy baj van a csapattal. Félek, hogy Körmenden is beleszaladunk valami csúnya eredménybe. Ráadásul a tippversenyben is csak csúszok visszafelé. Na mindegy. Azért szombaton elmegyünk Bocaival és kiszurkoljuk, vagy legalábbis megpróbáljuk. TOPICTALÁLKOZÓ?
Tudja valaki, hogy miért óvott a Debrecen, azért mert nem álltam le velük verekedni, vagy mert ikszeltek a Vidivel?
Tippek:
Paks-Kaposvár V5 (Beindulnak a nyugdíjasok)
Körmend-OLAJ V5 (Azért sem fognak beesni a triplák)
Albacomp-Dombóvár H12 (Akár Shannon is játszhat)
Falco-Debrecen H17 (beindulnak)
Végezetül valami Bocainak:U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U!!!
Szasz Feribá04 (meg persze a többiek is)
Én még rosszabb helyzetben vagyok Nálad, mármint olyan szempontból, hogy még az MTE meccset sem láttam, de az eredmény, valamint a beszámolód alapján tudok képet formálni az Albáról. Azt írtad, hogy nem tudod megérteni, hogy egy nívótlan edzővel a jó játékosok csak ennyre képesek. Ebben csak részben tudok Veled egyetérteni. Valóban úgy érzem, hogy a sok nagy arányú vereség túlzás, de - megint saját példát említve - amikor tavaly a hőn szeretett Zorán "mester" irányította a Szolnokot, hiába volt nekünk Sitkunk, Lapovunk, stb, hogy csak a nagyobb neveket említsem, tehát szerintem erősebb játékosállománnyal rendelkeztünk mint idén, mégsem tudtunk beleszólni a Kaposvár-ASE rivalizálásba, pedig tavalyhoz képest csak erősödött az említett két gárda. Mondjuk - mint írtad is - úgy néz ki, idén sem vagyunk benne a legjobb 3 csapat között (most már). Nem az a gond Nálunk, hogy nincsennek klasszisaink, de mára megbomlott az a csapategység, ami az alapszakaszban jellemezte az alakulatot. A fordulópont a fehérvári meccs volt (az alapszakaszban) azóta zuhanórepülés.
Bocai-Gabci456, Nektek, asszem csak holnap tudok válaszolni, addig tartsatok ki.
Az értékeléseddel egyetértek. Gratulálok a Körmendnek, lemostak bennünket. Nincs ezen mit szépíteni, teljesen szétestünk, és az akarattal is baj volt.
A magyar játékosok közül a Boros és a Góbi hajtott becsülettel. Az idegenlégiósaink teljesítménye egyenlő a nullával.
Az utóbbi hetekben Báder teljesítménye is nagyon gyenge.
Szervezetlenül, elképzelés nélkül játszottunk.
Azt hiszem edzőkérdés lesz itt a najnokság végén...
Ami a Körmendi szurkolókat illeti, hát aki hallotta annak biztosan van véleménye...
+30-nál miért kell "cigányozni"? Érti ezt valaki?
Gratula a körmendi csapatnak. Ha ezt a dobóformát tudják tartani, akkor még a Paks ellen is lehet esélyük.
G_e_r_y (vagy írhatok Gery-t, mint a sportforumban?)Idézlek: "Az Alexe vita kirobbanásakor írtam, és fenntartom hogy NEM VOLT NAGY-MAGYARORSZÁGOZÁS ÉS BÜDÖS ROMÁNIÁZÁS!"
Namármost, én is olvastam az emlegetett hozzászólásodat, erre érkezett válaszként egy másik körmenditől (már nem emlékszem ki volt az, de ha kíváncsi vagy rá visszalapozhatsz). Szóval a szurkolótársad azt írta, hogy Ő biz hallotta ezeket, gyorsan le is ült, nehogy véletlenül Őt közvetítsék élő egyenesben ezzel összefüggésben.
Mi a frankó?
Mivel tegnap nem tudtam hazamenni, a körmendi közvetítést néztem és van észrevételem a mérkőzés kapcsán.
Arra számítottam, hogy szoros jó meccset látok, de sajnos nem ez történt. Elfogulatlan tudok maradni az értékelés kapcsán azért, mert bár a Körmend már több mint egy évtizede az ASE utáni kedvenc csapatom, de egy tegnapi fehérvári győzelem a mi csapatunknak tett volna jót.
Az MTE minden tekintetben leiskolázta ellenfelét, de nem hiszem hogy ezzel sok újat mondtam. A legnagyobb öröm piros-fekete oldalon Nick jó játéka volt. Örülök, hogy hasznos tagja csapatának és a közönség "másik" fele (Lipo) is kezdi elfogadni. Az egész csarnokban zúgó "Nickel" rigmusokból erre következtettem.
Igazából az Albához lenne komolyabb észrevétel:
Nem hiszem el, hogy ez a játékosállomány csak ennyire képes. Az rendben van, hogy Sterbenz amellett, hogy nagyképű még képzetlen is és fingja nincs, hogy kell egy csapatot összefogni, de a második negyedben volt olyan érzésem, hogy egyes játékosok (ha már úgyis elmegy a meccs) szándékosan balfaszkodtak. Hihetetlen, hogy ilyen tehetséges és képzett játékosok, mint Williams és Báder ennyire ne találják a helyüket a csapatban. Erről nagyrészt nem ők tehetnek. Az egyetlen pozitívum egy kellemes csalódás, Boros Zoltán volt. Nem nyújtott semmi extrát és a triplái is inkább szerintem csak beestek, de ő nem adta fel az utolsó percig. Tudjátok, hogy utálom Boriszt, de ez a "csakazértismegmutatommellettemnemmennekel" mentalitás szerintem értékelendő és több fehérvári számára követendő lehetne.
Jelen pillanatban úgy érzem három csapat lehet aki beleszólhat az aranyérem sorsába és ez a Körmend, a Kaposvár és a Paks. A Szolnok azért nem, mert bár Lapov rendkívül ponterős, de nincs olyan hátvédje, bedobója, aki hosszú távon huszas átlag fölött tudna lenni, ez pedig a végső győzelemhez elengedhetetlen. A mi tegnapi vereséggel felérő győzelmünket sem szabad túllihegni, mert a csapat számára a hét igazi próbatétele a szombati rangadó lesz.
Tudod a közeg olyan amilyen nekünk szurkolóknak sem mindig felemelő érzés hogy csapatunkat egy szinten emlegetik egyes bűnözökkel.
De ez már nem a sport részhez tartozik és a részleteket én nem is ismerem csak maik az ujságban megjelentek ugyhogy erről nem tudok állást kifejteni.
Viszont én már Stadler Józsi esetében is nagyra tartottam hogy bár lehet hogy csal lopott de a pénzt a sportba fektette...ezzel persze nem akarom felmenteni azokat a fehérvári "úriembereket" akikre Te is céloztál.
Igazából nem tudom hogy elkövették-e azt amivel vádolták őket vagy sem...
Az általad emlitett körmendi kocsmatársat aki manapság elkerült a netközelségből névről ismerem olvastam pár hozzászólását azt hiszem sejtem mire gondolsz...
Ami érdekes aza z hogy mintha 180 fokot fordult volna a helyzet 2-3 évvel ezelöttitől. Akkor Körmenden volt a legjobb utánpótlás csapat fehérváron meg a legjobbak voltak a légiósok.
Mára ugy tünik jó légiósok vannak körmenden (meg pakson is) viszont kevés öröm a sok bánat mellett de az Alba ifi legalább megint (már 2 éve zsinorban) bajnokesélyes...
Talán majd 2-3 év múlva ha felnőnek az utánpótlás játékosok (remélem sok Benczénk lesz majd) lesz megint egy jó szériánk addig meg vergődünk az 5 ik hely körül. És talán igy van ez rendjén hogy mindig más és már uralja a kosárlabda tronját idén talán az ASE aztán a Körmend és majd valamikor újra Fehérvár.
Csak nehogy majd a Honvéd sorsára jusson a csapat!
A Szizov Trusin pároshoz annyit hogy nem egy meccs volt mikor ez a két kosaras együtt szerzett 50-60 pontot... Tegnap egy egész Albacomp keret szerzett 67et...
Na de elég a múltból előre...
Jah még valami... Állást nem tudok foglalnio a románozáshoz hogy volt-e vagy sem csak arra hivatkozhatok ami az ujságban megjelent...
ácsi-ácsi...
én nem mondtam egy szóval sem hogy most mi a helyzet én azt mondtam hogy volt idő amikor a csapat is jó volt nem volt velük gond és a szurkolókkal sem.
Biztos mostmár a sok divat átvette egy két tábor nemkivánatos szurkolását de amit nem lehet elvenni a csapattól az a sorozatos bajnoki és kupaarany valamint az ugyancsak sorozatos fair play dij még akkor is ha idén ezt nem érdemli meg a közönség... de ez mit sem von le a multbol..
Márpedig GERY (és ugy az egész körmendi szolnoki szombathelyi etc...) tábor nem idén utálta meg az Albacompot.
Tényleg nem akarok elkezdeni a Körmend-Alba ellentétről vitázni, főleg hogy ezt már az utóbbi időben netközelből eltávolodott ChrisClay barátunk annyiszor kifejtette.
Nehezen hiszik el Fehérváron, de nem azért nem szeretik őket sokan mert annyira sikeresek voltak 3 évig! Korábban a ZTE vagy a Honvéd is zárt hasonlóan sikeres időszakot! Az Alba csapata és azt körülvevő közeg (és most tényleg ne benjünk bele) váltott ki ellenérzést! Pláne nem a Williams miatt, én az efajta viselkedést említettem!
Tegnap úgy mentünk meccsre, hogy végre nem igazából ellenfél az Alba, nem is szidtuk őket egészen a Williams afférig! Sőt utána is csak az említett faultoknál, és nem azért mert ők éppen fehérváriak... De mint tudjuk mi ilyenek vagyunk...
Érdekes Kaposváron két hete egy bizonyos Kapos-MTE kupameccsen szintén az egész csarnok által zúgott a "Cigányok!" vagy éppen a "F...pó Körmend!"
A fehérváriak szurkolása elött valóban le a kalappal, teljesen jogosan kapták meg a fair-play díjat!
Az Alexe vita kirobbanásakor írtam, és fenntartom hogy NEM VOLT NAGY-MAGYARORSZÁGOZÁS ÉS BÜDÖS ROMÁNIÁZÁS!
Egyébként Trusin játékát én is szerettem :)) Szizovval nagy párost alkottak!
Mivel Geryhez intézted a sorokat így nem szólok bele pedig lenne mit mondanom. Hidd el én is elővehetnék 5-10 évre visszamenő sérelmeket, de nem célom és nincs is semmi értelme. Egyvalami mellett azonban nem tudok elmenni szó nélkül Emlegeted a fehérvári "szurkolókat", mint FAIR PLAY bajnokokat, illetve azt hogy mindenki a saját háza előtt sepregessen. Tedd Te is ezt és érdeklődj afelől, hogy az Albacomp közönsége vajon idén is jogosan tart-e igényt erre az egyébként roppant megtisztelő címre.
Szomorú is vagyok hogy bejönnek a tippjeim, sajna az Olaj meccseiböl húzom a legtöbb pontot. Legközelebb már csak a régi-új csarnokban derül ki hol lesz a bérletes helyünk, de ha esetleg tiszteleted teszed Körmenden, még ott is bosszanthatlak.
Azért a szombatra vonatkozó Körmend-Olaj tippemet is kövesd nyomon.
Csak akkor lehet esélyünk hétvégén ha pozíciós játékkal, kevés eladott labdával (támadó pattanó is) megakadályozzuk a leindításokat és az Isti és Borisz által dobott pontkülönbséget a többiek kompenzálni tudják. Bár a 3-as poszt (Madison-Vuki) is eléggé kérdéses, s?t. És a magas emberek is jóval mozgékonyabbak a Körmendnél de azért bizakodom.
Érdekesen alakult a forduló, ezért a Körmend-Alba és a Kaposvár-Debrecen meccsekre senki sem kapott pontot, telitalálat pedig egyetlen egy sem volt. A fordulót be-st és Bocai nyerte 20-20 ponttal, az egy meccsre kapott legmagasabb pontszám 12 volt (be-st, Bocai, G_e_r_y, némó).
További jó játékot mindenkinek!
Nahát GERY Te aztán sok újat tudsz nekem mondani. Esküdni mertem volna (én naiv) hogy Körmeden (és szerte az országban) azért utálják az Albacompot mert egymás követő 3 évben 3 bajnoki cimet szerzett egy agyonvásárolt szupercsapat (egyet ugye a nagy barát Szolnok otthonában) vagy éppen 2 kupagyözelemmel dicsekedhet (egy ugye épp Körmenden a Körmend ellen)
Ugye jozan gondolkodással arra lehet következtetni hogy emiatt nem szeretik az Albát. Erre kiderül hogy egy olyan játékos miatt utálnak minket már évek óta aki ebben a szezonban került hozzánk.
Mert ugye azt Te sem akarod mondani (illetve mondhatod csakhát alapja nincs) hogy az ezt megelöző xy évben az alba olyan hű de sok sportszerütlen szabálytalanságot követett volna el. Vagy éppen a fehérvári szurkolók olyan sokat cigányoztak Fehérváron? Tudod azóta járok Alba meccsekre amikor még Alba Regia néven küzködtünk szinte senki nem jegyzett minket kedvenc kosarasom is abból az időből való (Trusin)...
Sporttárs még ennél is több meccset látott és szerintem ö is azt mondja majd amit én hogy a fehérvári szurkolók nem hiába kaptak több éven keresztül a fair play dijat...
Talán a legdurvább beszolás amit az egész csarnok hangosan kiabált (még én is) az az hogy "indul a busz" (bocs volt egy bajnoki döntő nyitó mérkőzés talán a Falco vagy Szolnok ellen...énekelte egy hires operaénekes a himnuszt az ellenfél tábora 10 másodperccel hamarabb elkezdte énekelni torkuk szakadtábol szegény énekes látszott rajta a zavarodottság de tökéletesene elvégezte a munkáját...szóval még énekelte a magyar himnuszt amikor hőn szeretett honfitársaink BELESZURKOLTAK a himnuszba...) Na ekkor a himnusz meghallgatása és megtapsolása után 2000 ember egyszerre orditotta (és most mindenki döntse el jogosan-e) hogy csürhe csürhe
Kérdem én, hol van ehhez képest egy cigányozás egy sima lefutott meccsen egy olyan csapat ellen aki hosszú idő ota gödörben van és még csak nem is méltó ellenfele a Körmendnek a pályán.
Persze a körmendi szurkolók már kitettek magukért a "Nagy Magyarországozással és a büdös romániával"
Akkor azt hiszem mindenkinek van söprögetni valója a saját háza táján is ezért a legjobb ha mindenki megfog egy seprüt:-))
egyébként ha lehet tippelni akkor ASE-Körmend döntő lesz de azt a jó Isten se tudja hogy ki fog nyerni...mindenesetre ha a Körmend ugy játszik mint tegnap és az ASE is ugyjátszik mint tegnap akkor nem lesz nehéz kitalálni...De ha összeszedi magát az ASE nagyon jó izgi döntőnek lehetünk majd tanui
Megint vereség idegenben :-((((
Titkon sajnos számítani lehetett rá, de a tippversenyben nem akartam megtenni, vissza is csúsztam; dupla:-((((
Gery, említette a Falco-Szolnok meccs utolsó 1 percét. Sajnos személyesen nem láttam, de a helyi újság cikke alapján a következő történt:
Kb. 1 perc volt hátra a mérkőzésből, az ellenfél (Falco) vezetett 2 ponttal (86-84) és mi hoztuk fel a labdát, amikor is Mérész Csaba ellen sportszerűtlen hibát ítéltek a játékvezetők. A szabályok szerint ez ugye 1 büntetődobást jelent + plussz a Falconál maradt a labda. Nem tudom, hogy mennyit értékesítettek ebből a sz.helyiek, de megint mi hozhattuk fel a labdát. Ekkor viszont Maljkovicsnak ítéltek sportszerűtlent a "tisztelt" bírósporik. Ismét az előző koreográfia, mindenesetre az utolsó percet a Falco nyerte 7-0-ra (a vége: 93-84).
Azt, hogy mi történt konkrétan, csak holnap tudom megírni, miután láttam a Szolnoki TV-n a közvetítést, minden esetre Miljkovics mester valami olyasmit nyilatkozott, hogy a bíráskodás minősíthetelen volt, így nem lehet profi módon játszani, és ezt a meccset a Falco-nak kellett megnyernie....
Más. Olvasgattam a beszámolóitokat a meccsekről, a Paks-Dombóvárhoz és Artúr Doki, Hozzád lenne észervételem. A meccs - az elmondásod alapján - azért volt ilyen szoros, mert a hazaiak félvállról vették az ellenfelet. Nos, én nem láttam a mérkőzést, de a Dombovár elleni meccsünk is tökéletesen így nézett ki kívülről. Az ellennek minden bejött, főleg kintről, mi meg szenvedtünk, úgy nézett ki, mintha nagyképűen, lélektelenül játszanánk, alig sikerült kicsikarni a győzelmet. Persze a kötelező győzelmek sohasem könnyűek, de a vasutasoknak már a második ilyen szoros meccse idegenben, jó lesz rájuk vigyázni (gratulálok Nekik!)
Egyébként említetted, hogy kb. 15 dombóvári szurkoló kísérte el a csapatot, és ezen Te csodálkoztál. Én inkább úgy fogalamznék, örülök, hogy valaki is elment, hogy láthassa a kedvenceit kikapni, finoman fogalmazva, nem a Dombóvár az esélyese a középrájátszás egyik idegenbeli (és otthoni) mérkőzésének sem. Gondolj bele, amikor a Paks "kis" csapat, tehát nem az egyik bajnokesélyes gárda volt, akkor Ti hányan mentetek egy nagycsapat csarnokába szurkolni? Ha egy csapatnak nagyon megy, az természetes, hogy megnövekedik a szurkolótábora is, inkább az a dícséretes, ha hullámvölgyben van az alakulat, akkor is kitartanak mellettük a szurkolók.
...pedig má'cenzúráztam is magam, hogy rövidebb legyek, úgy látszik megint nem jött össze...
UI.: Ja, Gery komám, én sem sok jóra számítok szombaton, de talán csakazértis??! Hajrá OLAJ!!! harcoljatok!!!
gratula a nagyarányú győzelemhez, csak 1et nem értek: 25-30akárhány pontos előnynél miért kell cigányozni a fehérváriakat és miért nem ünnepeltek inkább? vagy csak a tv-n jött át rosszul a hangulat? csak mikor múlt 7en nálunk kaposváron kapott ki az alba önfeledten ünnepeltünk, cigányozás tán el sem hangzott.
na sebaj, lehet, hogy én látom rosszul a dolgot, hisz csak tv-n néztem.
Üdv!
Max. gratuláció a Körmendnek. Csodálatosan játszottak. Ha nem minket vertek volna, nagyon tudtam volna élvezni a játékukat. Egy ilyen megalázó vereség után nincs kedvem filozofálgatni a vereség okairól, de valahol nagyon eltoltak a csapat körül valamit. Vagy inkább valamiket. Ki lehet kapni egy jó csapattól, de ennyire?
Bízva a feltámadásban, és félve a dombóvári tripláktól:
Üdv
Pistike
Igaz hogy nem vagyok szemtanú, de szemtanúk meséltek a tegnapi szombathelyi meccsről. Ráadásul ők a hazai csapat szurkolói.
Próbálok pontosan idézni: "Nagyon kilógott a lóláb, hogy itt a Szolnok nem nyerhet..."
Erről ennyit!
Mivel én a helyszínen voltam, így nem láthattam a TV visszajátszásait! Nem tudtam ezáltal megitélni a ziccerben lévő ellenfél elleni faultok súlyosságát, én csak a szándékot itélem el, de azt nagyon! Pláne húsz pont felett! Szintén nem láttam így a Williams-Németh affért se, de szerintem csak arra lehet rájátszani ami megtörtént!
Szóval amikor a vajkezű Keresztes Rafi csont nélkül bevágta a hárompontost....
Hát tegnap megint nem játszottunk rosszul, az idei sokadik sima győzelmünk, ismét eldöntöttük az első 10-12 percben.
Valóban ellenünk valahogy mindig gyengébb az ellenfél, de nem gondoltatok még arra, hogy mindenki annyit tud játszani, amennyit az ellenfél hagy neki?
Williamsnem lassan nincs olyan meccse, hogy ne tenne valami oda nem valót! Arra meg kár szót vesztegetni, hogy 20 pont feletti különbségnél miért kellett rendszeresen lefaultolni a zsákolni igyekvő embert! Trunic sportszerűtlen hibája, Boros, Báder faultja! Ezért nem szeretjük talán a fehérváriakat...
Gratulálunk a Vasút remek helytállásához, jó formában vannak, igaz hétvégén ellenünk ők is "gyengén játszottak".
Ami a Falco-Olaj utolsó percét illeti, hát el kellene gondolkodni a játékvezetőnek! Két pont különbségnél két sportszerűtlen hiba az utolsó percben...
Kedves Szolnokiak! Szombaton nem sok jót igérek :))
Atom-Dombóvár 90-86
Hát ezt legjobb lesz nagyon gyorsan elfelejteni.
Talán az év egyik leggyengébb produkcióját láthatta,aki vette a fáradtságot és kijött...hát nem voltunk olyan marha sokan...és a nézők 75%-a akár otthon is maradhatott volna,mert ücsörögni békésen ,csendben otthon is lehet és azért még fizetni sem kell...
Különösen a bérletes oldal "alakított nagyot"(tisztelet a kivételnek...kb 15 ember)...
Dombóvárról kb. 10 néző jött,ultra egy szál se...
Nem akarom megbántani őket,de Pakson még nem mutatkoztak egyszer sem...talán Körmenden voltak megint???
A meccs maga tök hangulattalan volt,se a szurkolók, se a csapat nem tudott felpörögni.
Pozitívumok: na az nem sok volt
-nyertünk...ez a legfontosabb!
-Bácsi sziporkázott(bár az elején szundikált)31/12 vágott
-Geri is nagyon jó volt végre:19 ponty és sok hasznosság...
-A többiek: hát ez változó...azt sem lehet mondani,hogy jó,de azt se,hogy rossz.
Negatívumok:
-A már említett néző-probléma
-Védekezés...kaptunk egy szatyor triplát,nagyon soxor átlátszó dolgokkal etettek meg minket,
Akár ki is kaphattunk volna a végén,nem rajtunk múlott...Sajnos úgy tűnt,hogy egy kicsit félvállról vettük a meccset,és aztán mikor elmentünk 14-15 ponttal,akkor meg már zsebben éreztük a győzelmet...
Javulni kell szombatra,mert ez nagyon kevés lesz a Kaposvár ellen.Ott már játszik Vaidi is,bár nem hiszem,hogy csodát tenne(remélem rámcáfol)...
Szóval győztünk és ez a lényeg, a többit felejtsük el...tekintsünk előre.
HAJRÁ ASE!!!!!
Valahogy olyan érzésem van, hogy borulni fog ma az a papírforma, bár ez tényleg csak megérzés. Viszont mikor megláttam a tippeket, egyből arra gondoltam, hogy mikor ennyire egyértelműen simának gondol mindenki egy meccset, akkor szokott meglepetés lenni. Ettől függetlenül kikaphatunk 20-szal, de mivel az MTE-nek nincs igazi ötös centere, és ha nem sül a kezük kintről, ha valamelyik kulcsjátékos betlizik, ha nálunk lesz csapatvédekezés, stb. stb. stb.
Szasz Gabci(456)
Ilyen kemény a suli, hogy ráérsz kocsmázni?!
Azt írta a Néplap, (a helyi) hogy Bojan és Benő úgymond "sérüléssel küszködik". Kéretik ezt figyelembe venni mindenkinek a tippeléskor (bár lehet, hogy csak taktika a "nagy rangadó" előtt).
Mondd meg Bocainak, hogy szégyelje magát, képzeld, megint az Olaj ellen tippelt!!!:-))))). Én nem is beszélek vele, és erőteljesen fogok huhogni, ha meccsen a közelembe merészkedik, oda mer ülni mellém!!
Most semmi mélyenszántó, ha eszembe jut valami (ennek mondjuk nem nagy a valószínűsége), akkor majd megírom
Nem érzi senki azt, hogy ez az Alexe-ügy egy kicsit túl van már lihegve. Szerintem mindenkinek megvan a kialakult véleménye Tonió-ról (Hát igen Szolnokon azért ő még mindig Tonió, nem pedig Alexe.) és azt hiszem ezek a vélemények eléggé egyezőek. Legfeljebb a Falcos kollégáknak lehet más véleménye, de ezt sem hiszem.
Különben nagyon sajnálom, hogy idáig süllyedt A.A. Véleményem szerint ha valaki megérdemli, hogy "fikázzák" akkor ő az. Mondom, nagyon sajnálom, mert pár évig Szolnokon nem egy egyszerű játékos volt, hanem egy "intézmény".
Azért jó is, hogy ilyen köcsögök is játszanak a bajnokságban, mert legalább mindig van király téma. Most legalább mindenki előjöhetett a régebbi sérelmeivel.
Ha Alexe csak azzal foglalkozna amiért fizetik nem hiszem, hogy ilyen dolgok megtörténnének. Ha szembeköpne egy paksi játékost, akárkit (nem egy legendát, mint a körmendi Zsebe Feri) bizony én sem maradnék csendben a "románszimpatizáns" dalok skandálásakor.
Falco-Szolnok H7 (Még azzal a ....-vel is)
MTE-Albacomp H17 (Nem lehet probléma, láthatja az egész világ...)
ASE-Dombóvár H22 (Ez elég simának tűnik)
Kaposvár-Debrecen H14 (Mint az előző)
Szerintem azért küszködünk -remélhetőleg átmeneti- létszám hiánnyal,mert ez a középső szakasz mindenkire igen sok plusz terhet ró.
Úgy vélem egyáltalán nem volt jó ötlet a középső kör bevezetése.Sem a játékos,sem a játékvezetők,sem a szurkolók nincsenek felkészülve rá igazán.
Szurkolói szemszögből igazán kétélű a dolog.Egyrészt ugye elvileg több a rangadó,ugyanakkor persze ez plusz "anyagi terheket" jelent.(pl.a tanulók nincsenek olyan jól eleresztve pízzel:) )
Mindezek mellett tavaly azért felfokozott(abb) izgalommal várt az ember 1-1 meccset,idén már nem,lévén egy mást érik a nagy derbik.
Ezek mellett azért így mostanra eléggé szétesett a mezőny is-talán a gyengébb csapatok jobban elfáradtak(?)-pl. Falco
Mindenestre én nekem egyáltalán nem tetszik ez az új rendszer.
Pl. a legjobb 8 csapat miért csak az egymás ellen elért eredményeit cipelte tovább? (Persze,hogy ilyen torony magasan nyertük az alapszakaszt ez elég szubjektívnak tűnik:) )
Remélem meggondoják magukat és visszatérnek a régihez.
Az általad említett jelenség sajna tényleg tapasztalható=>ld. a 2.fehérvári meccsünk.Azt én sem igazán értettem,hogy miért tartott kisebb érdeklődésre számot,mint az első.
Jó ellen példa mondjuk a szolnoki meccsünk,ahol a csapat győzelmében mi is elévülhetetlen érdemeket szerezünk:)
Valszeg a hétközi utazások miatt az utazók száma drasztikusan fog csökkeni.Pl. engem szerintem kapásból kihúzhatsz:( (Tanulj tinó,ökör lesz belőled:) )
Persze holnap (vagyis ma :) )azért még ott leszek.Remélem a "hangulat fokozása" érdekében érkezik néhány "vasutas". :)
Hajrá ASE!
ui.:Ne aggódj szombaton tuti teltház.Minden ...szurkoló megjelenik :)