Keresés

Részletes keresés

be-st Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2300
Üdv!
Sajnos a tegnapi meccsekről lemaradtam tippelésileg, most gyorsan pótolok:
Szolnok-Paks +8

7végére:
Debrecen-Dombóvár -5
Albacomp-Falco +18
Paks-Körmend +6
Szolnok-Kaposvár +6

Tegnap dobtunk 10 triplát -> nyertünk. Mindig dobjunk már végre 10 triplát! -> mindig nyerni fogunk.

Üdv
Pistike

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2299
Erről a Tyubin témáról jut eszembe. Valamelyik hétvégén a 89/90-es bajnoki döntőket nézegettem (ugye nem kell mondanom, hogy kik vívták) és komolyan mondom néha röhögnöm kellett a színvonal láttán. Tudom, hogy ez rosszul esik, de gyorsaságban, védekezésben, technikában sehol nem volt a mostanihoz képest. Az idő szépíti az emlékeket...Egy dolog viszont sokkal jobb volt, mégpedig a hangulat, mind szolnoki, mind egerszegi oldalon.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Avass (2297)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2298
:(((((((((((((((((((
...akkor, majd legközelebb Pakson. Azé' a Dokira is kíváncsi vagyok, vagy méginkább 5. ZsuZsu-ra :))) Tényleg, eltünt mostanában, hol lehetsz?! (keresd a nőt!)

Üdv, Avass

Előzmény: Feribá04 (2296)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2297
...minden Olaj szurkoló nevében köszönöm Neked kedves Sporttárs, hogy ez nem tipp volt, hiszen - mint írtad soha nem szokott bejönni, így hát még van egy kis esélyünk :)))
Én is úgy gondolom, hogy nagy csata, szoros eredmény várható. A két csapat - úgy érzem - ellentétes fázisban van, a mi formánk talán fölfelé ível a mutatott játék alapján, az ASE pedig csúszik a gödörbe. Persze ez utóbbit csak az időben legközelebb álló két forduló eredményei mondatják velem, ez pedig félrevihet a tippelésben (ráadásul nekem is a tippelés az "erősségem", lásd: fix 17. hely a versenyben 22-ből)
Azt sem lehet megmondnai előre, hogy folytatódnak-e a tendenciák, engem például nagyon meglepett a Körmend tegnapi játéka a szárnyalásuk után - persze ezt a meccset sem láthattam, köszönet minden TV-nek; brazil sorozatokat nézhettem egész este :)
Tehát - mint sporttárs is említette - szoros meccs lesz, győzzön a jobbik (hazai) csapat!

Köszi Fishtax, elolvastam a tudósítást, azé' ilyet is ritkán látni, mindkét edző bírói bakikról beszélt. Már rendesen el(fú..)vezetni sem tudnak egy meccset?

A légióstémához. Lee: 46/9, ez igen!!! Szimpatikus ez a - mai divat szerint szólva - afro-amerikai srác. Nekem nagyon bejön. Ha így folytatja, nekem lassan a legkedvencebb légiósom lesz. Azért, hogy értsétek, elmondom ennek a kategóriának az általam felállított ismérveit, fontossági sorrendben:
- El tudjon meccseket dönteni
- Látványos, ponterős játék
- Egyenletes teljesítmény (meg lehessen mondani a meccs előtt, min.: pl. 20 fa a neve mellett)
- Legyen csapatember (paszokkal, sztárallűrök nélkül).
- Maximális győzni akarás (én egy "Albert Flórit" nem vennék meg légiósnak a sját csapatomba).
- Kerülje az idegbetegség (néhány, főleg színesbőrű kosarast annyira fel lehet húzni, hogy az könnyen a játéka, és így a csapat rovására megy).
- Legyen hajlandó védekezni (e nélkül nem lehet eredményesen kosárlabdázni).

...nagyából ennyi. Most, hogy végigolvastam, a sorrendet tekintve lehetne változtatni, de nehéz. Szóval így marad.

Az előző hevenyészett felsorolás szerint a kedvenc légiósaim:

1. Tyubin (ex-Olaj)
2. Davis (Paks)
3. Lee (Dombóvár)
4. Parker (ZTE)
5. Dzunics (Kaposvár), Edmondson (Körmend) (...na, Őket nem tudom, mi alapján hasonlítottam össze, hogy "egy szinten vannak")
6. Ivkovics (Olajos fénykorában - csak, hogy bosszantsalak benneteket:)))))
7. Shannon (4 éve)

...biztos rengtegen kimaradtak, de majd Ti emlékeztettek rájuk. Lehet, hogy nem kellett volna belekeverni a múltat, de nem tudtam megállni, hogy ne azt az embert tegyem az első helyre, aki anno megnyerte nekünk a mindezidáig egyetlen bajnoki címünket. (persze túlzok, hisz ez csapatjáték).

Most csak ennyit tudtam összehozni, na csá mindenkinek!

ma győzni kell végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (2288)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2296
Szia!

Én biztos, hogy nem tudok menni, mert a munkám Budapesthez köt, de Artúrék mennek és remélem összejön a meeting.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Avass (2295)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2295
Paksiak!
"A kis csarnok meletti büfé nyitva lesz." Akkor módosítanám a topictalálkozó színhelyét. Mit szólnátok hozzá, ha ennél a büfénél találkoznánk a meccs után, és kielemeznénk a történéseket? Könnyen oda fogtok találni, az alapszakaszban a "kis csarnokban" sikerült utóljára nyernetek ellenünk (remélem este is elmondhatom ugyanezt).
A büfé közvetlenül az említett csarnok bejárata mellett található. Gabci ott fog már várni rátok, (lehet, hogy Bocaival együtt). Odaadom Neki a 2 db Olaj sálat, én egy picit később tudok csak menni, de igyekszem 15, max 20 perccel a meccs után ott leszek.
Természetesen a szolnoki topictársakat is szeretném megismerni!

Szóljatok, ha nem stimmel valami!

Fishtax Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2294
Mivel az NS-ben nem volt beszámoló, itt olvashattok a Dombóvár-Falco meccsről.
Gratulálok a Dombóvárnak, még a végén megmutatják, nem ok nélkül vannak az első nyolc között!

fish

progress Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2293
Az biztos, hogy nem egy Nunnery szintű játékos. Egy kicsit lassúnak tűnik. Nunnery laza mozgása és látványos kosarai nekem egy kicsit hiányoznak a Kaposvár játékából.
A tavalyi év egyik legemlékezetesebb kosara a számomra, amikor egy félpályáról jövő passzt a levegőben elkapva hátrafelé zsákolt. Lehet fanyalogni, hogy nem ez a lényeg, de szerintem a kissrácok pont az ilyen emberek miatt kapnak kedvet a játékhoz, még akkor is ha soha az életben nem fognak tudni zsákolni.
Előzmény: Feribá04 (2289)
progress Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2292
Az enternetes dolgokban hogy miért nem történt több azt talán tényleg érdemes lenne jobban bolygatni
Előzmény: Fishtax (2265)
progress Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2291
Hát igen.
Üzleti szempontból tv közvetítések nélkül valóban nem sokat ér a nagyob meccsszám.
Előzmény: Fishtax (2276)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2290
Remélem ma sem :-)
Előzmény: Törölt nick (2288)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2289
Köszi az értékelést és gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez. Egy észrevétel mindössze: Csak egyszer láttam Brown-t, de nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az ország legképzetlenebb idegenlégiós hátvédje. A védekezése elmegy, de támadásban.....és a dobótechnikája......Nem ő fogja megváltani a világot, bár ahogy hallom nem is marad túl sokáig.
Előzmény: Törölt nick (2285)
Klima-vill Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2287
Akartam irni a meccsről , de elolvastam a sportárs irását ami tokéletesen megegyezik az én véleményemmel csak annyival egésziteném ki, hogy HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!!!!
olajka91 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2286
A kis csarnok meletti büfé nyitva lesz.
Hajrá olaj forever.
Előzmény: Avass (2283)
isz-akos Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2284
Vadkakasok-Albacomp 73-90
Avass Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2283
...hát akkor, Paksiak!
Mivel a csarnok közelében sajnos nincsen említésre méltó vendéglátóipari kocsma, ezé', a szünetben a büfénél fogunk benneteket várni Gabcival (+ esetleg Bocaival). Rajtam 2 db Olajos sál lesz (meg persze ruha is)+ ser a kézben.

...gyertek ide, gyertek ide!!!

Előzmény: Gabci456 (2282)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2282
Csak nyugodtan.
Előzmény: Avass (2281)
Avass Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2281
Szia Gabci
Úgy látom, Netközelben vagy. A topictalálkozót hol gondoltad a paksiakkal holnap? Én arra gondoltam, hogy a szünetben a büfében (má', ha leengedik Őket a marcona rendfenntartók). Ha nincs jobb ötleted, akkor hivatalosan is felterjesztem.
Avass
saabee Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2280
DVMSE-Falco 100-85
K.vár-Körmend 97-69

Az eredmények a körmendi v.könyvből vannak.

Előzmény: Gabci456 (2279)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2279
Ha tudtok eredményeket, akkor írjátok gyorsan!
olajka91 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2278
Sziasztok!
Tippjeim:
Domb-Falco h8
Kapos-MTE h10
Debr.-Alba h7
Olaj-ASE h12
Hajrá olaj forever!
Remélem nem fogog nagyon mellé.
andrej11 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2277
De ez már könnyebben elviselhető probléma szerintem. Talán kezdenek rájönni a tévék, hogy a világin mindenhol üzlet a kosár, akkor itt is az lehet.
Előzmény: Fishtax (2276)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2276
Eddig alig-alig volt a tévében kosárlabda, most aztán győzzünk válogatni! Csütörtökön 5-től GYSEV, 8-tól Pécs a Sport1-en közte meg 6-tól Szolnok-Paks az m2-n. Rendelek még egy készüléket.

fish

belfera Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2275
Gyors tippjeim a fordulóra:

Kaposvár-Körmend -1 (elvből nem tippelek saját csapatom vereségére, eddig sem tettem soha)
Dombóvár-Falco -8
Debrecen-Alba -12
Szolnok-Paks -6

Mindenkinek jó szurkolást!
Hajrá Körmend!

némo Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2274
Na, ennyi infoból már csak megtaláljuk egymást!
Jó útat!!
Hajrá Körmend!!
Előzmény: kwest (2273)
kwest Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2273
Vagy mikrobusszal, vagy kocsival, itt még nagy a keverés, de nem tudjuk, hogy mikorra esünk be, mert elég későn indulunk. Nem tudom, hogy mi lesz rajtam, de mostanában elég hülye szakállam (vagyis valami kezdemény) szokott lenni.
Előzmény: némo (2272)
némo Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2272
Szia Kwest!

Mi kocsival megyünk négyen Szombathelyről.
5 óra körül érünk oda, ugyhogy a meccsig még lesz idő a találkozásra, mondjuk a vendégszurkolóknak fenntartott részben. Én megpróbálok oda állni ahol eddig is voltam, az elő sorban közvetlenül a fal mellett. Piros polóban leszek (rajta feketével japán írásjel...)a barátnőmmel, + a batátom és a nője.
És TI?

Előzmény: kwest (2270)
kwest Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2271
Kaposvár-Körmend V6 (most nem azt mondom, hogy istinélkülismegmutatjuk, hanem csak a szívem...)
Dombóvár-Falco H5 (Vájli miatt)
Debrecen-Alba V4 (bár lehet több is)
Olaj-Atom H3 (most úgy néz ki, hogy meg lehet fogni őket)
kwest Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2270
Én is megyek, Geryvel együtt. Ti mivel, és mikor?
Előzmény: némo (2267)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.27 0 0 2269
Így van :-)
Előzmény: Törölt nick (2266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!