Erről a Tyubin témáról jut eszembe. Valamelyik hétvégén a 89/90-es bajnoki döntőket nézegettem (ugye nem kell mondanom, hogy kik vívták) és komolyan mondom néha röhögnöm kellett a színvonal láttán. Tudom, hogy ez rosszul esik, de gyorsaságban, védekezésben, technikában sehol nem volt a mostanihoz képest. Az idő szépíti az emlékeket...Egy dolog viszont sokkal jobb volt, mégpedig a hangulat, mind szolnoki, mind egerszegi oldalon.
:(((((((((((((((((((
...akkor, majd legközelebb Pakson. Azé' a Dokira is kíváncsi vagyok, vagy méginkább 5. ZsuZsu-ra :))) Tényleg, eltünt mostanában, hol lehetsz?! (keresd a nőt!)
...minden Olaj szurkoló nevében köszönöm Neked kedves Sporttárs, hogy ez nem tipp volt, hiszen - mint írtad soha nem szokott bejönni, így hát még van egy kis esélyünk :)))
Én is úgy gondolom, hogy nagy csata, szoros eredmény várható. A két csapat - úgy érzem - ellentétes fázisban van, a mi formánk talán fölfelé ível a mutatott játék alapján, az ASE pedig csúszik a gödörbe. Persze ez utóbbit csak az időben legközelebb álló két forduló eredményei mondatják velem, ez pedig félrevihet a tippelésben (ráadásul nekem is a tippelés az "erősségem", lásd: fix 17. hely a versenyben 22-ből)
Azt sem lehet megmondnai előre, hogy folytatódnak-e a tendenciák, engem például nagyon meglepett a Körmend tegnapi játéka a szárnyalásuk után - persze ezt a meccset sem láthattam, köszönet minden TV-nek; brazil sorozatokat nézhettem egész este :)
Tehát - mint sporttárs is említette - szoros meccs lesz, győzzön a jobbik (hazai) csapat!
Köszi Fishtax, elolvastam a tudósítást, azé' ilyet is ritkán látni, mindkét edző bírói bakikról beszélt. Már rendesen el(fú..)vezetni sem tudnak egy meccset?
A légióstémához. Lee: 46/9, ez igen!!! Szimpatikus ez a - mai divat szerint szólva - afro-amerikai srác. Nekem nagyon bejön. Ha így folytatja, nekem lassan a legkedvencebb légiósom lesz. Azért, hogy értsétek, elmondom ennek a kategóriának az általam felállított ismérveit, fontossági sorrendben:
- El tudjon meccseket dönteni
- Látványos, ponterős játék
- Egyenletes teljesítmény (meg lehessen mondani a meccs előtt, min.: pl. 20 fa a neve mellett)
- Legyen csapatember (paszokkal, sztárallűrök nélkül).
- Maximális győzni akarás (én egy "Albert Flórit" nem vennék meg légiósnak a sját csapatomba).
- Kerülje az idegbetegség (néhány, főleg színesbőrű kosarast annyira fel lehet húzni, hogy az könnyen a játéka, és így a csapat rovására megy).
- Legyen hajlandó védekezni (e nélkül nem lehet eredményesen kosárlabdázni).
...nagyából ennyi. Most, hogy végigolvastam, a sorrendet tekintve lehetne változtatni, de nehéz. Szóval így marad.
Az előző hevenyészett felsorolás szerint a kedvenc légiósaim:
1. Tyubin (ex-Olaj)
2. Davis (Paks)
3. Lee (Dombóvár)
4. Parker (ZTE)
5. Dzunics (Kaposvár), Edmondson (Körmend) (...na, Őket nem tudom, mi alapján hasonlítottam össze, hogy "egy szinten vannak")
6. Ivkovics (Olajos fénykorában - csak, hogy bosszantsalak benneteket:)))))
7. Shannon (4 éve)
...biztos rengtegen kimaradtak, de majd Ti emlékeztettek rájuk. Lehet, hogy nem kellett volna belekeverni a múltat, de nem tudtam megállni, hogy ne azt az embert tegyem az első helyre, aki anno megnyerte nekünk a mindezidáig egyetlen bajnoki címünket. (persze túlzok, hisz ez csapatjáték).
Most csak ennyit tudtam összehozni, na csá mindenkinek!
ma győzni kell végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paksiak!
"A kis csarnok meletti büfé nyitva lesz." Akkor módosítanám a topictalálkozó színhelyét. Mit szólnátok hozzá, ha ennél a büfénél találkoznánk a meccs után, és kielemeznénk a történéseket? Könnyen oda fogtok találni, az alapszakaszban a "kis csarnokban" sikerült utóljára nyernetek ellenünk (remélem este is elmondhatom ugyanezt).
A büfé közvetlenül az említett csarnok bejárata mellett található. Gabci ott fog már várni rátok, (lehet, hogy Bocaival együtt). Odaadom Neki a 2 db Olaj sálat, én egy picit később tudok csak menni, de igyekszem 15, max 20 perccel a meccs után ott leszek.
Természetesen a szolnoki topictársakat is szeretném megismerni!
Mivel az NS-ben nem volt beszámoló, itt olvashattok a Dombóvár-Falco meccsről.
Gratulálok a Dombóvárnak, még a végén megmutatják, nem ok nélkül vannak az első nyolc között!
Az biztos, hogy nem egy Nunnery szintű játékos. Egy kicsit lassúnak tűnik. Nunnery laza mozgása és látványos kosarai nekem egy kicsit hiányoznak a Kaposvár játékából.
A tavalyi év egyik legemlékezetesebb kosara a számomra, amikor egy félpályáról jövő passzt a levegőben elkapva hátrafelé zsákolt. Lehet fanyalogni, hogy nem ez a lényeg, de szerintem a kissrácok pont az ilyen emberek miatt kapnak kedvet a játékhoz, még akkor is ha soha az életben nem fognak tudni zsákolni.
Köszi az értékelést és gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez. Egy észrevétel mindössze: Csak egyszer láttam Brown-t, de nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az ország legképzetlenebb idegenlégiós hátvédje. A védekezése elmegy, de támadásban.....és a dobótechnikája......Nem ő fogja megváltani a világot, bár ahogy hallom nem is marad túl sokáig.
Akartam irni a meccsről , de elolvastam a sportárs irását ami tokéletesen megegyezik az én véleményemmel csak annyival egésziteném ki, hogy HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!!!!
...hát akkor, Paksiak!
Mivel a csarnok közelében sajnos nincsen említésre méltó vendéglátóipari kocsma, ezé', a szünetben a büfénél fogunk benneteket várni Gabcival (+ esetleg Bocaival). Rajtam 2 db Olajos sál lesz (meg persze ruha is)+ ser a kézben.
Szia Gabci
Úgy látom, Netközelben vagy. A topictalálkozót hol gondoltad a paksiakkal holnap? Én arra gondoltam, hogy a szünetben a büfében (má', ha leengedik Őket a marcona rendfenntartók). Ha nincs jobb ötleted, akkor hivatalosan is felterjesztem.
Avass
Eddig alig-alig volt a tévében kosárlabda, most aztán győzzünk válogatni! Csütörtökön 5-től GYSEV, 8-tól Pécs a Sport1-en közte meg 6-tól Szolnok-Paks az m2-n. Rendelek még egy készüléket.
Vagy mikrobusszal, vagy kocsival, itt még nagy a keverés, de nem tudjuk, hogy mikorra esünk be, mert elég későn indulunk. Nem tudom, hogy mi lesz rajtam, de mostanában elég hülye szakállam (vagyis valami kezdemény) szokott lenni.
Mi kocsival megyünk négyen Szombathelyről.
5 óra körül érünk oda, ugyhogy a meccsig még lesz idő a találkozásra, mondjuk a vendégszurkolóknak fenntartott részben. Én megpróbálok oda állni ahol eddig is voltam, az elő sorban közvetlenül a fal mellett. Piros polóban leszek (rajta feketével japán írásjel...)a barátnőmmel, + a batátom és a nője.
És TI?
Kaposvár-Körmend V6 (most nem azt mondom, hogy istinélkülismegmutatjuk, hanem csak a szívem...)
Dombóvár-Falco H5 (Vájli miatt)
Debrecen-Alba V4 (bár lehet több is)
Olaj-Atom H3 (most úgy néz ki, hogy meg lehet fogni őket)