Sziasztok!
Szeretnék írni a furomba egy két gondolatot.
Tegnap kinn voltam az ASE-Kaposvár meccsen,és annyit mondanék a mecsről csak,hogy ez a bírok által egy nagyszerűen megnyert mecs volt.....
Nem tudom miért van az,hogy a bírok soha nem tudnak pakson normálisan fújni.Szerintem épp ideje lenne magyarországon vizsgáztatni már a bírokat,mert akkor ilyen szánalmas bíráskodást nem lehetne látni(ez nem csak a paksi mecsekre igaz,hanem az összes többire is).Ivkocsis barátunkat már a 2.negyedben simán kilehetett volna fújni,igy persze hogy a Paks is agreszivan kezd el játszani.Viszont ellentétben nagyon sok szép megmozdulást láttam a mecsen.Szerintem egy nagyon szép mecs lett volna,ha bírónak nevezett emberkék nem fuják szét a mecset.Arra lennék kiváncsi,hogy a mérközés ellenőre minek van egyáltalán,amikor megkérdik,akkor széttárja a karjait,és vége.Ennyi erővel bárki leülhetne az asztalhoz.
Engem ebben a magyar kosárlabdában az idegesít,hogyha elnézi a bíró az esetet,és rosszul fuj,akkor azt olyan helyzetben adja vissza,amikor nem kéne.Erre csodálkoznak hogy a szúrkolok szídják őket...
Gratulálok a kaposvári szurkoloknak a sportszerű szurkolásért!
Hajrá ASE!!!
Tomas
Hy!
Körmend-Szolnok: idegtépő egy meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk!
A Szolnok kezdett jobban, de aztán összeszedtük magunkat és fordítottunk. Ezután már végig mi vezettünk, vmikor többel(kb. 10 pont), vmikor kevesebbel(3 pont), de a végén azért meglett a győzelem!
Isti a 7.percben megsérült! :( Hármasdobás után rosszul érkezett le és kiment a bokája. Úgy kellett levinni a pályáról, később már nem is játszott. Állítólag nem dagadt be neki annyira, meg be sem vérzett, úgyhogy val'szeg nincs szakadás! Remélem mihamarabb felépül!!!
Szóval 5 emberrel játszottuk (majdnem) végig a meccset(Putesz nem cserélte be Grebit).
A meccs (egyik) legszebb jelenete: a negyed végéig már csak néhány mp. van hátra, Nickel hozza fel a labdát, mindjárt lejár az idő, és még csak a félpálya előtt jár, dobd már el, 3...2...1... és kosár!!! Kishíján a félpályáról!!! Az egész csarnok talpon!!!
A legsportszerűtlenebb jelenet: Vukicsevics LEKÖPTE a néző(ke)t!!! Vszínűleg beszóltak neki vmit, erre ő köpött, majdnem meg is lincselték!!! Köpésért nem jár vmilyen büntetés (mondjuk egy technikai) ????
A játékvezetők... inkább hagyjuk, kár is rájuk szót vesztegetni! Én csak azt nem értem, hogy miért lett Váradi az év játékvezetője?????
Szurkolás: nagy hangulat volt, legalábbis körmendi részről, szolnokiak nem sokan voltak, legalábbis nem szurkoltak.
Hát nagyjából ennyi, bocs ha hosszú voltam!
Hajrá Körmend!!!
Hát én ezt az időkéréses sztorit most hallom először, nem lesz ebbol semmi. Tisztességes körülmények között nyertünk.Amit megjegyeznék az a következő:Ivkovicsot a pozicios jateknal nem tartották hanem folyamatosan loktek kifele ami ugye fault. Dzunics egy Sitkuval valo utkozesnel serulhetett meg, de a Sitku nyomban odament es bocsanatott kert tole (tobbszor is) Tobbszor lett mondva hogy az Ivkovics milyen alattomos(van benne valami) de a tegnapi meccsen tortent egy jelenet (kozvetlenul elottem) ami azt mutatja, hogy ra is jatszanak erre. Tortent ugyanis, hogy Czigler elesett ezaltal mi megszereztuk a a labdat ,az Ivkovics indult volna erre a Czigler vonaglott egyet a foldon mintha az Ivko belerugott volna persze a kozeleben sem volt de megprobalta. Az egesz csapat csodalatosan jatszott es kulon orom, hogy volt tartasunk a Dzunics nelkul is.Szőke tökéletesen fogta a Davist annak ellenére is , Hogy a Davis az utolso negyedbe villogott de nem azert mert nem fogták szorosan , hanem "elsult" a keze. A birokrol annyit sok volt a technikai amit foleg a Paks ellen fujtak, de a vegen mindezt azzal akartak kompenzalni, hogy a Szőke kétkezes ellökésénél semmit nem fujtak Ellettunk marasztalva a kozonsegunk miatt, hát itt is berohanta a vegen a pályára(egy szurkolo) es egy trombitát? is bedobtak a meccs foyamán. Érzésem szerint a közönség mindkét részről sportszerűen szurkolt.
Az viszont erdekes volt, hogy a rendezőkön kivül , vagy 20 rohamrendőr jott allig felfegyverkezve.A büfébe nem lehetett kimenni es ahogy az egyik haverom fogalmazott "Nem tudom mit szolt volna köjál mert a wc után nem lehetett kezetmosni"(kavics:sportforum):-)) Hajrá Kaposvár..
Nem voltam Pakson, úgyhogy helyszíni beszámolót nem tudok adni, pedig biztos óriási lehetett. Szőke Balázs állítólag szuper volt, Czigler pedig sérülést okozott Dzunicsnak.
Megmutattuk, ki a bajnok. Köv. fordulóban még közelebb kerülhetünk hiszen Klíma-Körmend, Szolnok-Paks meccs lesz. Szerintem idén is bajnokok leszünk.
És csak egyszer, csak egyszer a büdös életben érném meg, hogy Fodor Péter (röhejes az az ember)azt nyilatkozza egy vesztes KV elleni meccs után: gratulálok a győztesnek. Mindegy, lesz még rá lehetősége.
a meccset ssajnos még nem láttam, de az eredmény ismeretének a tudatában ez borítékolható volt:
Fodor Péter: - Amint vártuk, nagy rangadó volt, amelyen előbb nyugodott meg ellenfelünk. Igazából akkor rontottuk el a meccset, amikor legkönnyebben nyerhettünk volna. Nem éreztem, hogy egyforma mércével mérték volna a két csapatot...
A kóla veszélyes méreg, akkor már inkább három vilmos. :-) Majd egyeztetek Chris-szel, és a húgomat is megpróbálom valahol leparkolni, ugyanis neki még csak a drukkerkocsma megengedett.
ASE-Kaposvár H10 (nem lesz rossz)
Körmend-Olaj H18 (mostanában minden szép)
Albacomp-Dombóvár H6 (de nem lesz szoros)
Falco-Debrecen H9 (csak óvatosan)
Hát igen, most már ránkférne egy pofavizit. Szerintem a Monet a legalkalmasabb, mert ott a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó topiclakók száma. Van kóla is :))))
Gondolom a szolnokiak is megtalálják a helyet. Van sör is :)))))
ASE-Kaposvár H7 (a forduló meccse)
Körmend-Olaj H14 (a körmendi katlanban nagyon gázos, még az Olajnak is)
Albacomp-Dombóvár H12 (bár az előző forduló nem ezt sejteti)
Falco-Debrecen H16 (feltört a Falco!)
Mindenképp megkereslek titeket a szünetben, bár a sörözést kihagyom - gondolom Ti már bemelegítetek a Monetban -, hiszen a meccs után még haza kell autóznom. Csabeszt már ismerem, most kíváncsian várom a találkozást a többi szolnoki nehézfiúval. :-)
Ha pedig már mítingelünk, akkor némóval, Geryvel és kwest-tel is szeretnék végre kezet rázni.
Némó!
A tippversenyben azonos pontszám esetén egyetlen szabály létezik: az adminisztrátor mindig erőnyerő. :-))
Természetesen azonos pontszámnál holtverseny van, és csupán azért álltam a legutóbbi összesítésben előtted, mert a sok új adat beírkálása közben elfelejtettem figyelembe venni ezt. Emellett az excel ábécé szerint rendezi a neveket, tehát a névválasztás is fontos - ha pl. alexe néven szerepelnél, akkor Te kerültél volna előre. :-))
Sporttárs!
Teljesen igazad van, mindkét tábornak megvan a saját álláspontja, és azon lehetetlen változtatni. Én is csak azért írtam le sokadszor a véleményem, mert az ellen előhozta a témát, és én ilyenkor mindenféle fogadalom ellenére sem tudom megállni, hogy ne válaszoljak.
Valóban szomorú az első negyed utáni affér, de sajnos játékosok/csapatok azt játsszák, amit a bírók engednek.
A féltékenységgel kapcsolatban is igazad van, hiszen Magyarországon élünk, ahol ez a tulajdonság kiölhetetlen a legtöbb emberből.
Nem tudom hányan megyünk holnap hozzátok (szerintem nem sokan). Ha csak öt ember lesz, akkor azok mi leszünk, közte Bocai és Én. (Egy jó nagy Piros-Fekete zászlóval.)
No, csak azért írom ezt, mert a megfáradt utazóknak jól fog esni egy kis sörözés a leendő bajnok tesókkal a szünetben.
MTE-Szolnok H22 (Nem lehet gond)
ASE-Kaposvár H8 (Most nem a Dombóvár a vendég, jobban felpörögnek)
Falco-Debrecen H13 (Kezdenek belelendülni)
Alba-Dombóvár H11 (Annyira azért nem erős a Vasút, és nem gyenge az Alba)
Na igy mar arnyaltabb a kep. Szerintem Kalman faultja utan is jogos lett volna a sportszerutlen vagy egyik fault utan sem kellett volna. Szamos papa kettos mercevel mert. De ezt mar megszokhattuk tole.
Willie
Egy-két gondolat még a szerdai MTE-Alba meccshez.
Többen kérdezték fehérvári oldalról, hogy miért kell trágárkodni és az ellenfelet szidni 30 pontos előnynél.
A kérdés valamelyest jogos, bár aki ismeri a körmendi (szakértő) közönséget az nem kérdez ilyesmit. Körmenden a nézők a játék miatt mennek meccsre és nekik a szabálytalanság (ne adj isten a szándékos) 1 pontos előnynél is ugyanaz mint 30 pont fórnál. Hogy ezt ki hogyan értékeli, magában vagy hangos kiáltással az mindenkinek a vérmérsékletén múlik.
Biztos vagyok abban, hogy forditott szituációban (sose lesz ilyen) az Alba drukkerek is felháborodnának, pl. egy kosár felé "repülő" játékost szándékosan megakadályoznának a zsákolásban. Értelme nincs, hisz a kosár jó +1 büntető, személyi hiba stb. Viszont a nézők szórakozása el van rontva!!! És erre Körmenden mindenki nagyon érzékeny!
Más!
Belfera!!!
Ha a tippülő versenyben azonos pontszáma van valakinek (Pl. Belfera & némo) akkor mi dönti el, hogy ki van előrébb? Én úgy tudom, hogy azonos pontszámnál 2 első hely van és nincs második.
Ne érts félre, nem reklamálni akarok nekem az a fontos, hogy ott legyek a legjobb 4-ben....
Aztán majd a rájátszásban robbantok....
Ezt csak viccnek szántam remélem nem vetted komolyan.
A tippek:
Falk.o. - Debrecen +12 (Zsoldos összekapta őket)
Alba - Dombóvár +16 (hullámzó a két csapat)
ASE - Kaposvár +11 (a jobbik csapat győz)
Körmend - Olaj +17 (van még 3 pontos lövedék)
Hi All!
Úgy látom, hogy a szerdai nap csak félig volt az enyém, mert a tippelésben összesen 1, azaz egy kemény pontot sikerült összekaparnom. Szinte nem is csodálom, hogy lejjebb kerültem a ranglistán:)
De azért yoo kedvem volt, mert mégis csak hoztuk a megyei "rangadó"-t:) Persze az se volt mellékes, hogy kicsit ünnepeltem a szülinapom, így aznap a mérkőzés kicsit kevésbé érdekelt, de a szurkolásba azért beleadtam, amit szoktam. Szombaton még jobban fogok ordítani meg hasonlók, remélem a csapat is összeszedi magát.
Ennek fényében a tipptyeim:
Körmend-Szolnok H21 (nyerő szám, de csak a hazaiaknak, sajna ez van most olaj fanok)
Alba-Dombóvár H7 (otthon már nem hibázhatnak, de ha a triplaeső elindul, akkor fordítva)
Falco-Debrecen H18 (szerdán ellenük tettem, meg is lett a büntetésem:)
Atom-Kaposvár H13 (kedvenc számaim egyike, remélem ezután is az lesz)
Sabee!
cél továbbra is a dobogó, nem repültem olyan messze:) aztán ha nem ugrálsz mögöttem szombaton, akkor Neked annyi, bambi nincs