Keresés

Részletes keresés

Tomas79 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2179
Sziasztok!
Szeretnék írni a furomba egy két gondolatot.
Tegnap kinn voltam az ASE-Kaposvár meccsen,és annyit mondanék a mecsről csak,hogy ez a bírok által egy nagyszerűen megnyert mecs volt.....
Nem tudom miért van az,hogy a bírok soha nem tudnak pakson normálisan fújni.Szerintem épp ideje lenne magyarországon vizsgáztatni már a bírokat,mert akkor ilyen szánalmas bíráskodást nem lehetne látni(ez nem csak a paksi mecsekre igaz,hanem az összes többire is).Ivkocsis barátunkat már a 2.negyedben simán kilehetett volna fújni,igy persze hogy a Paks is agreszivan kezd el játszani.Viszont ellentétben nagyon sok szép megmozdulást láttam a mecsen.Szerintem egy nagyon szép mecs lett volna,ha bírónak nevezett emberkék nem fuják szét a mecset.Arra lennék kiváncsi,hogy a mérközés ellenőre minek van egyáltalán,amikor megkérdik,akkor széttárja a karjait,és vége.Ennyi erővel bárki leülhetne az asztalhoz.
Engem ebben a magyar kosárlabdában az idegesít,hogyha elnézi a bíró az esetet,és rosszul fuj,akkor azt olyan helyzetben adja vissza,amikor nem kéne.Erre csodálkoznak hogy a szúrkolok szídják őket...
Gratulálok a kaposvári szurkoloknak a sportszerű szurkolásért!
Hajrá ASE!!!
Tomas
Cho8 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2178
Hy!
Körmend-Szolnok: idegtépő egy meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk!
A Szolnok kezdett jobban, de aztán összeszedtük magunkat és fordítottunk. Ezután már végig mi vezettünk, vmikor többel(kb. 10 pont), vmikor kevesebbel(3 pont), de a végén azért meglett a győzelem!
Isti a 7.percben megsérült! :( Hármasdobás után rosszul érkezett le és kiment a bokája. Úgy kellett levinni a pályáról, később már nem is játszott. Állítólag nem dagadt be neki annyira, meg be sem vérzett, úgyhogy val'szeg nincs szakadás! Remélem mihamarabb felépül!!!
Szóval 5 emberrel játszottuk (majdnem) végig a meccset(Putesz nem cserélte be Grebit).
A meccs (egyik) legszebb jelenete: a negyed végéig már csak néhány mp. van hátra, Nickel hozza fel a labdát, mindjárt lejár az idő, és még csak a félpálya előtt jár, dobd már el, 3...2...1... és kosár!!! Kishíján a félpályáról!!! Az egész csarnok talpon!!!
A legsportszerűtlenebb jelenet: Vukicsevics LEKÖPTE a néző(ke)t!!! Vszínűleg beszóltak neki vmit, erre ő köpött, majdnem meg is lincselték!!! Köpésért nem jár vmilyen büntetés (mondjuk egy technikai) ????
A játékvezetők... inkább hagyjuk, kár is rájuk szót vesztegetni! Én csak azt nem értem, hogy miért lett Váradi az év játékvezetője?????
Szurkolás: nagy hangulat volt, legalábbis körmendi részről, szolnokiak nem sokan voltak, legalábbis nem szurkoltak.
Hát nagyjából ennyi, bocs ha hosszú voltam!
Hajrá Körmend!!!
Klima-vill Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2177
Hát én ezt az időkéréses sztorit most hallom először, nem lesz ebbol semmi. Tisztességes körülmények között nyertünk.Amit megjegyeznék az a következő:Ivkovicsot a pozicios jateknal nem tartották hanem folyamatosan loktek kifele ami ugye fault. Dzunics egy Sitkuval valo utkozesnel serulhetett meg, de a Sitku nyomban odament es bocsanatott kert tole (tobbszor is) Tobbszor lett mondva hogy az Ivkovics milyen alattomos(van benne valami) de a tegnapi meccsen tortent egy jelenet (kozvetlenul elottem) ami azt mutatja, hogy ra is jatszanak erre. Tortent ugyanis, hogy Czigler elesett ezaltal mi megszereztuk a a labdat ,az Ivkovics indult volna erre a Czigler vonaglott egyet a foldon mintha az Ivko belerugott volna persze a kozeleben sem volt de megprobalta. Az egesz csapat csodalatosan jatszott es kulon orom, hogy volt tartasunk a Dzunics nelkul is.Szőke tökéletesen fogta a Davist annak ellenére is , Hogy a Davis az utolso negyedbe villogott de nem azert mert nem fogták szorosan , hanem "elsult" a keze. A birokrol annyit sok volt a technikai amit foleg a Paks ellen fujtak, de a vegen mindezt azzal akartak kompenzalni, hogy a Szőke kétkezes ellökésénél semmit nem fujtak Ellettunk marasztalva a kozonsegunk miatt, hát itt is berohanta a vegen a pályára(egy szurkolo) es egy trombitát? is bedobtak a meccs foyamán. Érzésem szerint a közönség mindkét részről sportszerűen szurkolt.
Az viszont erdekes volt, hogy a rendezőkön kivül , vagy 20 rohamrendőr jott allig felfegyverkezve.A büfébe nem lehetett kimenni es ahogy az egyik haverom fogalmazott "Nem tudom mit szolt volna köjál mert a wc után nem lehetett kezetmosni"(kavics:sportforum):-)) Hajrá Kaposvár..
kaposvari Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2176
Nem voltam Pakson, úgyhogy helyszíni beszámolót nem tudok adni, pedig biztos óriási lehetett. Szőke Balázs állítólag szuper volt, Czigler pedig sérülést okozott Dzunicsnak.
Megmutattuk, ki a bajnok. Köv. fordulóban még közelebb kerülhetünk hiszen Klíma-Körmend, Szolnok-Paks meccs lesz. Szerintem idén is bajnokok leszünk.
És csak egyszer, csak egyszer a büdös életben érném meg, hogy Fodor Péter (röhejes az az ember)azt nyilatkozza egy vesztes KV elleni meccs után: gratulálok a győztesnek. Mindegy, lesz még rá lehetősége.
rik-027 Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2174
egyetértek veled sporttárs.

az idő miatt óvni.... haha. :-))
szánalmas.

Előzmény: Törölt nick (2173)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.24 0 0 2172
De akar.
Szánalmasak.
Előzmény: rik-027 (2170)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2171
gratula körmendre is, és ezúton hadd kívánjak mielőbbi felépülést Németh Istinek!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2170
a meccset ssajnos még nem láttam, de az eredmény ismeretének a tudatában ez borítékolható volt:

Fodor Péter: - Amint vártuk, nagy rangadó volt, amelyen előbb nyugodott meg ellenfelünk. Igazából akkor rontottuk el a meccset, amikor legkönnyebben nyerhettünk volna. Nem éreztem, hogy egyforma mércével mérték volna a két csapatot...

ÉS ÓVNI NEM AKAR FODOR ÚR? :-)

rik-027 Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2169
HAJRÁ HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!
ÜNNEPELÜNK!!!!!
Előzmény: boran (2168)
boran Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2168
Atomerőmű SE–Kvári Klíma-Vill 84–87 (16–17, 23–23, 24–15, 21–23)
Marc-Körmend–MOL Szolnok 80–75 (24–20, 22–19, 21–17, 13–19)
Albacomp-UPC–Dombóvári VMSE 88–71 (28–18, 19–22, 19–18, 22–13)
Falco KC-Szhely–D. Vadkakasok 89–83 (25–20, 22–23, 21–10, 21–30)
Mi van gyerekek, mindenki alszik? Vagy ünnepeltek?
boran Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2167
Körmend-Szolnok 80-75!
Előzmény: belfera (2166)
belfera Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2166
A kóla veszélyes méreg, akkor már inkább három vilmos. :-) Majd egyeztetek Chris-szel, és a húgomat is megpróbálom valahol leparkolni, ugyanis neki még csak a drukkerkocsma megengedett.
Előzmény: kwest (2164)
kwest Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2165
A tippek:

ASE-Kaposvár H10 (nem lesz rossz)
Körmend-Olaj H18 (mostanában minden szép)
Albacomp-Dombóvár H6 (de nem lesz szoros)
Falco-Debrecen H9 (csak óvatosan)

kwest Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2164
Hát igen, most már ránkférne egy pofavizit. Szerintem a Monet a legalkalmasabb, mert ott a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó topiclakók száma. Van kóla is :))))
Gondolom a szolnokiak is megtalálják a helyet. Van sör is :)))))
Előzmény: belfera (2163)
belfera Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2163
Nem kell mentegetőzni, a helyedben én is az éllovas tippjeit másolnám. :-))
Előzmény: Jonny boy (2162)
Jonny boy Creative Commons License 2002.03.23 0 0 2162
És esküszöm, hogy nem néztem meg előtte Belfera tippjeit, mégha elég hasonlóra sikerültek is...

Na csá!

Jonny boy Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2161
A tippjeim holnapra:

ASE-Kaposvár H7 (a forduló meccse)
Körmend-Olaj H14 (a körmendi katlanban nagyon gázos, még az Olajnak is)
Albacomp-Dombóvár H12 (bár az előző forduló nem ezt sejteti)
Falco-Debrecen H16 (feltört a Falco!)

HAJRÁ ASE !!!

belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2160
Tippelni meg majdnem elfelejtettem.

Körmend-Szolnok +19
Falco-Debrecen +17
ASE-Kaposvár +8
Albacomp-Dombóvár +12

Jó szurkolást, és látványos meccseket mindenkinek!
Hajrá Körmend!

belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2159
Gabci456!

Mindenképp megkereslek titeket a szünetben, bár a sörözést kihagyom - gondolom Ti már bemelegítetek a Monetban -, hiszen a meccs után még haza kell autóznom. Csabeszt már ismerem, most kíváncsian várom a találkozást a többi szolnoki nehézfiúval. :-)
Ha pedig már mítingelünk, akkor némóval, Geryvel és kwest-tel is szeretnék végre kezet rázni.

Előzmény: Gabci456 (2156)
belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2158
Némó!
A tippversenyben azonos pontszám esetén egyetlen szabály létezik: az adminisztrátor mindig erőnyerő. :-))
Természetesen azonos pontszámnál holtverseny van, és csupán azért álltam a legutóbbi összesítésben előtted, mert a sok új adat beírkálása közben elfelejtettem figyelembe venni ezt. Emellett az excel ábécé szerint rendezi a neveket, tehát a névválasztás is fontos - ha pl. alexe néven szerepelnél, akkor Te kerültél volna előre. :-))

Előzmény: némo (2153)
belfera Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2157
Sporttárs!
Teljesen igazad van, mindkét tábornak megvan a saját álláspontja, és azon lehetetlen változtatni. Én is csak azért írtam le sokadszor a véleményem, mert az ellen előhozta a témát, és én ilyenkor mindenféle fogadalom ellenére sem tudom megállni, hogy ne válaszoljak.
Valóban szomorú az első negyed utáni affér, de sajnos játékosok/csapatok azt játsszák, amit a bírók engednek.
A féltékenységgel kapcsolatban is igazad van, hiszen Magyarországon élünk, ahol ez a tulajdonság kiölhetetlen a legtöbb emberből.
Előzmény: Törölt nick (2144)
Gabci456 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2156
Sziasztok.

Körmendi tesók!

Nem tudom hányan megyünk holnap hozzátok (szerintem nem sokan). Ha csak öt ember lesz, akkor azok mi leszünk, közte Bocai és Én. (Egy jó nagy Piros-Fekete zászlóval.)
No, csak azért írom ezt, mert a megfáradt utazóknak jól fog esni egy kis sörözés a leendő bajnok tesókkal a szünetben.

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2155
A tippek a hétvégére:

MTE-Szolnok H22 (Nem lehet gond)
ASE-Kaposvár H8 (Most nem a Dombóvár a vendég, jobban felpörögnek)
Falco-Debrecen H13 (Kezdenek belelendülni)
Alba-Dombóvár H11 (Annyira azért nem erős a Vasút, és nem gyenge az Alba)

Willie Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2154
Na igy mar arnyaltabb a kep. Szerintem Kalman faultja utan is jogos lett volna a sportszerutlen vagy egyik fault utan sem kellett volna. Szamos papa kettos mercevel mert. De ezt mar megszokhattuk tole.
Willie
Előzmény: Avass (2137)
némo Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2153
Sziasztok!

Egy-két gondolat még a szerdai MTE-Alba meccshez.
Többen kérdezték fehérvári oldalról, hogy miért kell trágárkodni és az ellenfelet szidni 30 pontos előnynél.
A kérdés valamelyest jogos, bár aki ismeri a körmendi (szakértő) közönséget az nem kérdez ilyesmit. Körmenden a nézők a játék miatt mennek meccsre és nekik a szabálytalanság (ne adj isten a szándékos) 1 pontos előnynél is ugyanaz mint 30 pont fórnál. Hogy ezt ki hogyan értékeli, magában vagy hangos kiáltással az mindenkinek a vérmérsékletén múlik.
Biztos vagyok abban, hogy forditott szituációban (sose lesz ilyen) az Alba drukkerek is felháborodnának, pl. egy kosár felé "repülő" játékost szándékosan megakadályoznának a zsákolásban. Értelme nincs, hisz a kosár jó +1 büntető, személyi hiba stb. Viszont a nézők szórakozása el van rontva!!! És erre Körmenden mindenki nagyon érzékeny!

Más!

Belfera!!!
Ha a tippülő versenyben azonos pontszáma van valakinek (Pl. Belfera & némo) akkor mi dönti el, hogy ki van előrébb? Én úgy tudom, hogy azonos pontszámnál 2 első hely van és nincs második.
Ne érts félre, nem reklamálni akarok nekem az a fontos, hogy ott legyek a legjobb 4-ben....
Aztán majd a rájátszásban robbantok....

Ezt csak viccnek szántam remélem nem vetted komolyan.
A tippek:

Falk.o. - Debrecen +12 (Zsoldos összekapta őket)
Alba - Dombóvár +16 (hullámzó a két csapat)
ASE - Kaposvár +11 (a jobbik csapat győz)
Körmend - Olaj +17 (van még 3 pontos lövedék)

Üdv. mindenkinek
Némo

pepy Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2152
Hi All!
Úgy látom, hogy a szerdai nap csak félig volt az enyém, mert a tippelésben összesen 1, azaz egy kemény pontot sikerült összekaparnom. Szinte nem is csodálom, hogy lejjebb kerültem a ranglistán:)
De azért yoo kedvem volt, mert mégis csak hoztuk a megyei "rangadó"-t:) Persze az se volt mellékes, hogy kicsit ünnepeltem a szülinapom, így aznap a mérkőzés kicsit kevésbé érdekelt, de a szurkolásba azért beleadtam, amit szoktam. Szombaton még jobban fogok ordítani meg hasonlók, remélem a csapat is összeszedi magát.
Ennek fényében a tipptyeim:
Körmend-Szolnok H21 (nyerő szám, de csak a hazaiaknak, sajna ez van most olaj fanok)
Alba-Dombóvár H7 (otthon már nem hibázhatnak, de ha a triplaeső elindul, akkor fordítva)
Falco-Debrecen H18 (szerdán ellenük tettem, meg is lett a büntetésem:)
Atom-Kaposvár H13 (kedvenc számaim egyike, remélem ezután is az lesz)

Sabee!
cél továbbra is a dobogó, nem repültem olyan messze:) aztán ha nem ugrálsz mögöttem szombaton, akkor Neked annyi, bambi nincs

Yoo szurkolástot mindenkinek!
Hajrá Atom!

olajka91 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2151
Belfera sajnos az első tippelést elbasztam.A 2.a jó.
Bocccsss!
olajka91 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2150
Sziasztok!
Tippjeim:
MTE-Olaj v4
ASE-kapos h11
Falco-Debrh12
Alba-Domb. h9
Hajrá olaj forever!
Előzmény: nick007 (2145)
olajka91 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2149
Sziasztok!
Tippjeim:Alba-Domb.h15
ASE-Kapos H10
Debr-Falco v6
MTE-Olaj v5
Hajrá Olaj forever!
andrej11 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2148
Tippek a hétvégi derbikre!

Körmend-Olaj H6 (izgalmas meccs lesz)
Falco-Debrecen H20 (sima)
ASE-Kaposvár H7 (izgalmas meccs, szoros végjátékkal)
Alba-Dombóvár H14 (itthon nem lehet gond...)

Mindenkinek jó szurkolást kívánok.

Szeretnék már egy olyan hétvégét, hogy a vidi és az alba is nyerjen. Hátha most sikerül.

Előzmény: Bocai (2147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!