Gratula a srácoknak a remek helytállásért!
Az összefoglaló alapján Feri bácsi, Nickel és Matyi remekelt. Talán ha Mujke nem vonallal fejezi be a meccset...
A következő 3 meccs (Falco-Debrecen-Dombóvár)remélhetőleg nem okoz gondot a csapatnak, utána viszont nagyon nehéz lesz Fehérváron.
Örülök, hogy az Olaj lehűtötte egy kicsit a kaposvári csapatot, és főleg a szurkolókat (kaposvarira ez persze nem vonatkozik), akik már nagyon a zsebükben érezték a második bajnoki címet.
A csütörtöki Atomerőmű SE elleni győzelem után, ismét ki-ki meccset játszik a Mol Szolnok, vetélytársuk ezúttal a rájátszásban még veretlenül álló kaposvári csapat lesz. Összecsapásuk húsvét vasárnap este hat órakor kezdődik a Tiszaligeti Sportcsarnokban.
A mieink heroikus küzdelemben győzték le a listavezető paksi együttest. Nézőpont kérdése, hogy ez utóbbi meccsen kinek volt szerencséje hiszen mindössze egy ponttal nyertek a szolnokiak. Mivel a szerencse forgandó, ezúttal Fortuna a Mol Szolnok mellett tette le a voksát. Mindenesetre a tabella élén tanyázó, jó erőkből álló atomvárosiakkal szembeni győzelmet nem kell megmagyarázni. Lélektanilag is legjobbkor jött, ugyanis előtte sorozatban három alkalommal szenvedett vereséget a Miljkovics-legénység. Ettől függetlenül nem felhőtlen az öröm a szolnokiak háza táján, ugyanis meglehetősen súlyos pénzbüntetésre számíthat klub a csütörtökön történtek miatt. Információink szerint a mérkőzés szövetségi ellenőre Král László bőszen jegyzetelt, sajnos volt mit, egyébként ország-világ láthatta, hogy zúgott a trágár szavaló kórus, a nézőtérről pénztárgépszalagok-, pénzérmék és öngyújtók repültek a játéktérre. Ezek miatt kénytelen volt a Valovics-Vígh bíró-duó egy ízben szüneteltetni a játékot A mindezekről készült jelentés hamarosan a fegyelmi bizottság asztalára kerül. Ráadásul visszaesőnek számít a szolnoki klub, néhány héttel ezelőtt Váradi játékvezető a Falco elleni szolnoki találkozón hasonló dolgok miatt vonult ki a teremből, akkor is csak rövid kényszerszünet után folytatódhatott a küzdelem.
- Egy biztos, ennek nem lesz jó vége - kezdte Tóth Zoltán a szolnoki klub ügyvezető igazgatója. - Ismét kemény büntetésekre számíthatunk a közönségünk egy részének minősíthetetlen viselkedése miatt. Nem szeretnénk, ha odáig fajulna a dolog, hogy betiltják a csarnokunkat, ezért drasztikus lépésekre szántuk el magunkat.
Vasárnaptól csak a főbejáraton keresztül lehet bemenni a létesítménybe, több szűrőn keresztül. Akiknél a nézőtérre nem való tárgyakat találunk, azokat nem engedjük be csarnokba. A találkozó alatt fokozottan figyeljük a közönséget, a renitenseket azonnal kiemeljük, ők nem nézhetik tovább mérkőzést. Mivel versenykiírás szerint a jegyzőasztal mögött nem lehet hang- és zajkeltő eszközöket használni, ezért a B-közép helye is megváltozik a jövőben. A leghangosabb szurkolói csoport a régi lelátó jobb oldali részén foglalhat ezentúl helyet. Azt gondolom mindannyiunk érdeke, hogy rend legyen a mérkőzéseinken.
Sajnos ezzel még nincs vége, Kiss István rendező, a Sportcentrum Kht. igazgató helyettese elmondta lapunknak, hogy a közel 400 millió forintos beruházással újjávarázsolt csarnokot nem kímélték a vandálok. Volt olyan néző, aki a mellékhelyiségekben tett kárt, egyesek a bejárati ajtónál lévő mennyezetet locsolták le itallal. Az illetések kérik a nézőket, hogy a létesítményben ne dohányozzak, mert ha bekapcsol a füstérzékelő, akkor még az is elképzelhető, hogy menetközben ki kell üríteni a létesítményt..
AsE: Zacsi: az elején nagyon jó volt, jókor jöttek a triplái,de mostanában kissé fáradtnak tűnik.
Geri: 3 pont és kipontozódás...nem is mondok többet.
Bácsi:Ő róla már mindent elmondtam,presztizs volt Nick ellen...hozta a meccset
Sitku:elején nem találta magát,aztán belejött...dobószázaléka nem túl rózsás,asszem.
Czigler: 12 pont és IbM győztes...ennek ellenére, én azt mondom,hogy egy rakás Sz..
Annyira unottan,beleszarva játszott hogy az nem igaz.A közönség a végén már majdnem tüntetett ellene...
Rajkó: ezúttal jól játszott két tri többek közt,és jó védekezés...de látszik,hogy mostanában kevesebbet játszik.
Vaido: neki sem ez volt élete fő múve.
Marci:csak percei voltak...
Szamos/Benczur páros: szánalamasak voltak,ennyit hibázni rég láttam bírókat.tévedtek ide is, oda is. Nekünk kb 6-7 támadót fújtak be...
a legröhejesebb Bácsi 4. faultja volt, még a körmendi kispadi is röhögött,élen Putesszal.
Közönség: Körmendről kevesen jöttek a szokásoshoz képest,akik voltak szurkoltak rendesen.Azt modjuk nem tudom,hogy miért csak ennyien? (Ünnep? TV? kicsi esély? egyéb,)
Hazai oldalról az Atomic Boys viszonylag jól nyomta,a tv szerint is.
viszont egyre nagyobb az ellentét a szurkolótábor és a szánalmas,halvérű szemközti oldal között...
Ennyi mára.
Itt a húsvét,itt a nyúl...
Hajrá ASE!!!
Le a kalappal a csapat elött, az Isti nélkül nagyon jól helyt álltunk!
Szerencsére bebizonyosodott hogy a kaposvári meccs csak kisiklás volt! Kicsivel több szerencsével, meg persze ha a Nickelt nem szórják ki a 4. negyed elején akár csodával egyenértékű győzelmet is arathattunk volna! Istivel ez sima győzelem!
A Paksnak sokat kell javulnia, ha bajnok akar lenni!!!
Mégegyszer gratula a csapatnak, főleg a remeklő Szlávik Matyinak!
Ja...kellemes Húsvétot mindenkinek!
Csajoknak sok locsolót,stb,stb.
ASE-KÖRMeND 75-70
Az összefoglalónem volt egy nagy durranás,Faragu Rikárduuu is bakizott egynehányat/csak ebben a pár minutában/...
Ez kábé olyan volt mint a meccs maga...eléggé lagymatag valami volt.
Még jó hogy nyertünk...
Szerencsére Csicsa csak a padon ücsörgött(ezúton is jobbulást Isti!!!...),végig a paksi tábor néhány tagjával kommunikált, aztán a meccs után is egy jót dumáltunk. Az egyik legnormálisabb fickó a magyar élvonalban...szerintem nincs is olyan hely,ahol ne szeretnék...
Vissza a meccshez,bár sok szót nem érdemel.
Talán annyit is elég lenne firkantani,hogy TERRENCE DAVIS,alias FERIBÁ!!!!!Így csupa nagy bötűvel...ha ő nincs a végén,akkor zakó...
Körmend: Nick húzott amíg fent volt,időnként csodákat mutatott,a többiek is szorgoskodtak becsülettel,talán csak Mujke lógott ki,de ő nagyon.
Grebi szivatta Cziglert,a kis Szlávik meg nagyon jó volt.
Egy kicsit megkésve a ma délutáni meccsről :
OLAJ - Kaposvár 83 - 64
A vártnál könnyebben és meglehetősen simán sikerült megszerezni a számunkra nagyon fontos győzelmet.A meccsre a Kaposvár minden sérültje felépült,Varga és Filipovics egyaránt játszottak.Az elején felváltva vezettek a csapatok,Pavlovics pontjainak köszönhetően sikerült egy kis előnyt szereznünk (17 - 13).A második negyedben beindult Lapov is,az ő hármasának köszönhetően tíz fölé nőtt a különbség,amely a szünetre meg is maradt (39 - 26).Feltűnő volt a kaposváriak indiszponáltsága,Ivkovics mellett Bukva és Dzunics és tiszta dobásokat és büntetőket rontottak el.Persze ehhez kellett a jó védekezésünk is.A harmadik játékrész elején Király játékvezető "úr" elfelejtette,hogy ő csak egy szükséges tartozék a pályán,és egy teljesen tisztának látszó blokk után faultot fújt a négy személyivel álló Lapov ellen.A csapatot sújtó - újabb - súlyos tévedés után nem estünk össze,Vukicsevics és Orosz kosarainak betudhatóan a Kaposvár nem tudott 7 pontnál közelebb jönni.A harmadik negyed után 62 - 50 volt az állás.A negyedik negyedben Pavlovics nagyszerű játékával húsz pontra növeltük a különbséget és ezt sikerült is megtartani a végéig.
Az Olajból kiemelkedett a végig szenzációsan játszó Pavlovics,valamint Vukicsevics és Trepák.A Kapovárból talán leginkább Dzunics volt ponterős,de ő is az átlaga alatt játszott.
Nem is elsősorban a győzelemnek örülök,hanem a már-már az őszt idéző játéknak ; a pontos védekezés mellé egy elég jó támadójáték párosult.Ha így folytatjuk,akkor még akár mi is lehetünk...?
Szurkolás : az Olaj - B - közép minden felesleges trágárság nélkül tombolta végig a meccset,talán egyszer hangzott fel az "Egyszerűen senkik vagytok!" és Ivkovics egy súlyos sportszerűtlensége (zsákolás közben letaglózta Oroszt) után a "Vándorcigány".Kaposváriak kb. 25 - en lehettek,érthető okokból a hangjukat nemigen lehetett hallani...
Néhány kaposvári szimpatizáns több fórumon is felvetette, hogy Körmendre félnek leutazni a vendégszurkolók, mert veréssel fenyegetik/várják őket, sőt valaki azt is tudni vélte, hogy a vendégszurkolók autóit összekarcolják, rugdossák, festik(!). Ezzel kapcsolatban várnám mindenki véleményét, esetleges körmendi tapasztalatait.
nem értem miért?!
Szerintem az hogy itthon ütöttük az igen csak gyengus Falcot nem jelenti azt hogy máris partiban lennénk az ASE-vel...(bár ne lenne igazam)
Amugy eddig nem nagyon jött be a tv nekünk hiszen állandóan égtünk ország világ elött...
Bár ha egyszer tétmeccsen is elkapná a fonalat Robi és Williams is király lenne...
Talán azért 10 alatt megusszuk és jól megszoritjuk az ASE-t többet sajna nem remélek de azért jó lenne, ha...
Túl egy edzőmeccsen
Albacomp-UPC - Falco Kc 99 : 64
Nagyon könnyű meccs volt. Ami feltűnt, hogy Rob kezdi utolérni önmagát (21/9), Damon a régi, Trunics élt a lehetőséggel, no és Bencze Zoli is hozta a formáját (legjobb hazaiként).
Kedves Feribá04, Fishtax!
Asszem elég annyi a sok ismeretlennek tűnő névhez, hogy én biztosan ott vagyok az Atomic Boys szurkolói között:) Ismertek ez biztos, hisz soxor egymás mellett állunk, de a vasárnapi meccsen felvilágosítok mindekit, aki nem ismer:)
A tippjeim, hisz ugyis lemaradtam egy meccsről:
Alba-Falco H16
Szolnok-Kaposvár H3
Atom-Körmend H21
Nem olyan nagy feladat átmenni. Én a múltkor egyszerűen azt csináltam, hogy szünetben kimentem, és aztán a főbejáraton mentem vissza. A kutya se figyelt rám pedig két sál vigyorgott a nyakamban. Igaz, a találkozóról megfeledkeztem (meg már elég későn mentem be).
Igen, Nukleó elővehetné a régi táblás poénját. Mekkorát röhögtünk rajta annak idején :)))))
Tényleg, kiváncsi leszek, hogy összejön-é a rég várt topictalálka...
ehhez minimum az kell, hogy a körmendiek a múltkorinál picit enyhébb "rendőri őrizetet" kapjanak és esetleg át is tudjanak keveredni a mi oldalunkra. Ez nem feltétlenül kis feladat a neutronos osztagot ismerve. Esetleg ha hoztok nekik egy pár ajándék körmendi hímestojást vagy csoki-nyuszit...;)))
Talán engedékenyebbek lesznek...
Amúgy meg a fene tudja, hogy a húsvéti hangulat mennyire érezteti magát a meccsen. /Esetleg Nukleó bedobhatna valami jó poént! :))/
Szerintem biztos jópáran lesznek, akiket hazaköt a családi banzááj...mi azért gond nélkül elszabadulunk nagymamáméktól. Egyébként meg a live tíví közvetítésről úgy tűnik lemondhat a nép.
Úgyhogy tessék szíves lenni elgyünni este szurkolni (ez főleg a paksi divatokra vonatkozik)
Ejnye-bejnye, a ma esti meccsről bizony lemaradtam (mármint tippelésügyileg)!
De úgy látszik , semmit nem vesztettem - 27-tel igázott a Debrecen, erre nem sokan számítottak ugye?
Akkor a tegnapi szolnoki gyötrelemről én is közzétennék pár gondolatot.
Alapvetően nem volt hiábavaló Pestről levonatozni, hiszen új csarnokot ritkán lát az ember...(talán ha még 4 évig marad a Fidesz?) :))
Viszont állítólag őszre már elkészül az új BS!!!
Na elég az offtopicból!
Úgy vettem észre, hogy nem nagyon említették itt a fórumon, talán ha 1 vki pedzegette a témát, naszóval hogy bizony csarnokavató ide vagy oda - messze voltunk attól, hogy ki kelljen rakni a "teltház" táblát. Most persze rögtön rávágják, hogy TV-s meccs! vagy hogy hétközi forduló...OK, nem is mellékes, de hát azért mégse akármilyen rangadóról volt szó.
Na sebaj, ott lesz még a kupadöntő!
Csak az a gáz, hogy jelen állás szerint nem sok esélyt (kb 0,0001%) látok arra , hogy berohanhassunk a pályán ünnepelni az esetleges végső győzelmet, mint Kaposvárott ;)
Most is vagy negyed órát kellett várni, mire a rend őrei a csarnok előtt rendet raktak a rakoncátlankodó hazai huligánok között, és végre elhagyhattuk a szektorunkat. Így legalább nem lett gáz.
Bár azt nem teljesen értem, hogy pár elvetemült baromnak győztes meccs utáni örömében minek kell még hajtóvadászatot rendeznie a vendég szurkolók után...?
A meccsről kb. nekem is hasonló a véleményem, amit előttem már páran leírtak.
Az Atomerőmű - Körmend meccs ügye hogy áll a tévéközvetítést illetően ? Jó lenne azt is látni a hétvégén!
Az előzőben pedig bocsi mindenkitől az elírásokért!
Hát tényleg voltak jónéhányan az Olaj B - közép tagjai közül,akik finim fogalmazva nem kultúrember módjára viselkedtek a meccs közben.Az utolsó támadásnál,a Davist padlóbadöngölős esethez azért lenne egy-két szavam.Az esetet megelőző Olaj - támadásnál ugyanis hátulról odaütöttek Mérész Csabinak - Szombathelyen azért vesztettük el a meccset,mert ehhez hasonló esetben 2x is "szándékost" fújtak ellenünk.Ha most is így tesznek,a Paks már nem támad vissza.Nem fújtak sportszerűtlen hibát,amire megint csak azt tudom mondani : lelkük rajta.Ne túlozzuk az esetet,emiatt főleg ne paksi részről!
Más : az utlosók között távoztam a csarnokból (a meccs után még én is maradtam egy kis visszafogott ünneplés keretéig),de semmi verekedést nem láttam,sem a két szurkolótábor,sem a szurkolók és a rendőrök között.A WC - ben viszont nem voltam ott :-))) vagy inkább :-((( ?
Hiába hányják a szemünkre itt a neten kétszázötvenyedjére,hogy milyen tahók ezek a szolnokiak,ettől nem változik meg semmi.akinek nem tűnt volna még fel,a B - közepet nem az itteni DK - s szurkolók alkotják!
Ahogy írtam 98%, hogy megyek. Várhatóan a barátnőmmel. Megpróbálok a szünetben a szuvenírbolthoz menni, ha nem sikerül, akkor a meccs után (úgy mint eddig mindíg) abba a pubba megyünk vacsizni, ahová a játékosok is jönnek a meccs után. Nem emlékszem a nevére, talán Cuntry?
Mivel mostantól elszakadok a nettől, már akkor sem tudlak értesíteni bennetek, ha esetleg az a 2% nyerne. Nem valószínű, dehát az esély megvan.
Tudod: Húsvét, család, rokonok, s.t.b.
Szóval, ha így lenne akkor már most elnézést kérek.