Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2243
Klíma Vill-Körmend H21 (Isti nélkül kájne sansz)
Debrecen-AlbacompH3 (kb. mint az alapszakaszban)
Dombóvár-Falco V12 (már látszik, hogy nem olyan rossz ez a Falco)
Szolnok-Paks H8 (és veszélyben a pole position)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2242
Klíma Vill-Körmend H21 (Isti nélkül kájne sansz)
Debrecen-AlbacompH3 (kb. mint az alapszakaszban)
Dombóvár-Falco V12 (már látszik, hogy nem olyan rossz ez a Falco)
Szolnok-Paks H8 (veszélyben a pole position)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2241
Tévedsz. Te utálod Fodort?
Előzmény: kaposvari (2240)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2240
A köcsög szerb jelző eléggé alátámasztja, azon feltételezésemet mely szerint utálod Sztojan Ivkovicsot.
Előzmény: Feribá04 (2238)
némo Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2239
Sziasztok!

A szerdai derbykre a tippek:

Debrecen - Alba +11 (ismét idegenben az Alba...)
Dombóvár - Falk.o. -14 (bár ne így lenne, de most jobb a vendég)
Szolnok - ASE +7 (elkezdődik a Szolnok nagy menetelése!)
Kaposvár - Körmend -4 ("hivatali" kötelességből, bár nagyon nehéz lesz.

A Vukicsevics ügyről még1x és utoljára.
Az alábbi írásból mindenki eldöntheti, hogy kinek volt igaza én személy szerint nem akarok kommentárt fűzni hozzá.
Szóval: Történt, hogy a szolnoki támadás közben alapvonalon túlra pattant a labda egy körmendi kézről és a Vukicsevics készült bedobni azt.
Az alapvonal felé haladva, az első sorban helyetfoglaló idősebb úr beszólt a szolnoki játékosnak. Erre Vuki kidülledt szemekkel megindult a néző felé és még mielőtt az amúgy nagyon éber biztonságiak odaértek volna egy hatalmas "nyálköteget" zúdított az úr felé. Pechére a csula átszállt a "címzett" feje felett és pont a 2. sorban ülő fiatal srácon landolt. Na, több se kellett a fiatal szurkoló már épp indulni készült volna, hogy "lejátszák a meccset" amikor a biztonságiak (lehettek vagy 6-an) rendet teremtettek.
Hát ennyi! No comment!

Üdv. Némo

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2238
Na akkor szépen keresd elő azt a hozzászólásomat ami a feltételezésedet alátámasztja.
Előzmény: kaposvari (2233)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2237
Jól van, rostas a kivétel:-))
Más dolog a meccs heve és a lefújás után sajtónak tett nyilatkozat. Technikait egyébként mi még nem kaptunk Sanyi miatt. Mérges is lennék rá:-)
Előzmény: Fishtax (2236)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2236
...Fodort viszont nem hiszem, hogy bárki is kedvelné a paksiakon kívül...
rostás fejtette ki éppen nem sokkal lentebb... :-)

Oké, most kezdhetjük az egészet előről, de azt remélem Te sem vitatod, Földi is van annyira indulatos meccs közben, mint Fodor (azért halványan emlékszem még az alapszakasz ASE-Kvár meccsére... nem csak a bírókkal és az asztallal kiabált, de még egy szurkolót is "kivezettetett" a csarnokból...). Írjuk ezt is (nála is!) a "meccs hevének" számlájára, arra, hogy együtt él a játékkal, átérzi minden mozdulatát (ellenpéldának ott van a BSE-ből Jánossy Ervin, na, olyan edzőt soha senkinek nem kívánnék! :-) ).

fish

Előzmény: kaposvari (2234)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2235
Ezt a maffiavezér dolgot ugye te sem gondolod komolyan. Pár játékvezető már halott lenne, ahányszor kipontozták már Sztojant:-))
Előzmény: Tomas79 (2230)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2234
Igazad van. Ha valaki azt írja, hogy utálom az Ivkovicsot mert Paks szurkoló vagyok, az tiszta. De szakmai dolgokat belemagyarázni az utálatba egy vesztes hazai rangadó után, az gáz. Ahelyett hogy saját portán söpörgetnének.
És nem tudom ki írta, hogy a Földi Sanyi a játékvezetőkkel foglalkozik a nyilatkozataiban. Ez hülyeség. Ő az egyik legsportszerűbben nyilatkozó edző.
Ja és Sztojant szolnokiként is egyéniségnek tartottam, Fodort viszont nem hiszem, hogy bárki is kedvelné a paksiakon kívül.
Előzmény: Fishtax (2227)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2233
Hááát, ha már így rákérdeztél:-)
Előzmény: Feribá04 (2224)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2232
Igen, szóval ez a fő probléma. Ha Sztole megkapná néha a támadókat biztos visszavenne egy kicsit. Így hogy nem persze kiteszi az evezőket (és igaza is van, én is ezt csinálnám). A zavaró az, hogy pl. Fodor Gerit 5 rangadóból 4-szer idő előtt kifújják, pedig róla aztán senki nem állíthatja, hogy alattomos lenne.
Előzmény: Tomas79 (2230)
Santoro Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2231
Azert arra kíváncsi lennék, hogy amikor Ivko Szolnok játszott akkor mit mondtak a kaposvári kosárbarátok. Akkoriban én voltam párszor Kaposváron meccsen, és elég erős áthallás van az akkori kaposvári vélemények, és a mostani paksi vélemények között.
Tomas79 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2230
Hi Kaposvari!
Lehet hogy te értettél minket félre,de most nem csak Ivko barátoddal volt bajunk,hanem a bírokkal,és be kell valani nagyon nem ment a csapatból senkinek.Tudod már egy ídő után ídegesítő,hogy Ivko barátod állandóan csak szabálytalanul tud játszani,és a bírok meg semmit sem mernek neki fújni,sőt még az ellenfélnek fújnak.Ez mind azért van,mert ő állítólag a maffia vezér???Na ne röhögtessetek már?A kosárlabda a játékról szól(na),és nem az agreszívitásról!Szerintem ha a te csapatod ellen játszan Ivko barátod,akkor te is ezt mondanád.Nem tudom mi lenne a pályán,ha mindenki csak agresszívan tudna játszani,meg mocskolodva????
Ennyit szerettem volna csak mondani,és bocsánat,ha valakit megsértettem.
u.i.:szerintem mindenki a játék szépségéért jár mecsre,és nem balhézni!Ezt kéne elégni magyarországon is!Nézz meg egy NBA mecset,és egész más lesz a JÁTÉKRÓL a véleményed,ugyanis az JÁTÉK-ról szól,és nem agresszivításról!
Üdv:
Tomas

HAJRÁ ASE!!
mindent bele Szolnokon!!

Előzmény: kaposvari (2220)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2228
A szombathelyiek Alexet? Na erre kiváncsi vagyok. :-)
Előzmény: Fishtax (2227)
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2227
... és persze én is "utálom" Ivkovicsot. Én is kígyót-békát kiabálok rá, ha ellenünk játszik (aki azt állítja, még sohasem tett így, az hazudik!). Ezzel a legtöbb nem kaposvári így van, gondolom, ez nem újdonság. De ha nálunk játszana, én is magyaráznám a stiklijeit, és _mindig_ éltetném, hogy mekkora játékos - így csak néha lehetek objektív. Ti Sztojant véditek, mi Fodor Petit, a szombathelyiek Alexét, Fehérváron Williams-et...
A legtöbb szurkoló - ha szurkolóként szólal meg, és nem "csak" kosárlabdaszeretőként - elfogult (és elvakult!), sosem lesz objektív. De ezért vannak csapatok a bajnokságban, hogy legyen kiért elfogultnak lenni...
Ámen. :-)

fish

Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2226
Igazad van az Ivkovics és a Fodor ügyben is. Peti nem tud veszíteni, ám ha ez mégis megtörténik sokszor sportszerűtlen. Akárcsak Földi vagy Patonay. A körmendi kapcsolatok miatt lehet minden probléma. :-)
Előzmény: Törölt nick (2222)
champions Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2225
GYerekek, aki látta a Paks-Kaposvár mérkőzést az láthatta amit műveltek az Ivkoval. Nem igazán Ivkovics védelmében - nem egy tökéletes gyerek, de amit a Sitku védekezés címén bemutatott az több a soknál. A 3-as vonalon ölelte végig, majd két kézzel taszigálta folyamatosan. Legtöbbször ugyanúgy rájátszanak, mint ahogy azt teszi ő is. A Cziegler is próbálta néha eljátszani a nagyhalált ha visszanézitek. Mindenki tisztában van a képességeivel, egy-egyben szinte verhetetlen, hihetetlen nagy repertoárral rendelkezik balkézzel és jobbkézzel egyaránt a palánk alatt. Eszméletlen miket a kap a palánkok alatt és ez a védelmére szól. Szerintem javulóban van az ember, de ettől függetlenül nem egy szent, sőt..., de kosarazni nagyon jól tud és ez elismerendő.
Tippjeim:
Kvár-Körmend: H14
Szolnok-Paks: H4
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2224
Rám célzol?
Fishtax Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2223
Nézd, ahogy Sztojant lehet mentegetni állandóan azzal, hogy a színészete is hozzátartozik a játékához, hozzátartozik ahhoz, hogy a csapata eredményes legyen, úgy lehet azt mondani, Fodor Peti "hisztijei" is hozzátartoznak az eredményességhez: mondjuk úgy, hogy az óvás lehetőségének folyamatos emlegetése hozzájárul az ellenfél elbizonytalanításához, vagy a meccs közbeni kirohanások hozzátartoznak a bírók és az asztalnál ülők befolyásolásához.
Azon pedig nem érdemes vitatkozni, melyik a kevésbé sportszerű viselkedés. :-)
És ahogy emlékszem, itt a legtöbb paksi elismerte, megérdemelten nyertetek.

fish

kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2220
Kedves paksiak (és mások akinek inge),
szerintem inkább nyissatok egy topicot "miért utálom Sztojan Ivkovicsot" címmel, de ez itt már kezd zavaró lenni:-)
Miért általában akkor jön ez a téma elő, amikor kikap a csapatotok?
Miért nem arról folyik a vita, hogy a hülye Fodor miatt kaptunk technikait mert nem bír az idegeivel, vagy, hogy xy a csapatunkból miért veszti el a labdát, hagyja ki a ziccert?
Esetleg tudom még ajánlani a "gratulálok a győztesnek" frázist, bár tudom ez egyes embereknek nagyon nehezére esne.
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2219
Szerintem nem. Bukva kábé ugyanannyit dobott, mint ez a köcsög szerb, de Ivkovicsról legalább tíz hibát szedtünk és sajnos el kell ismerni, hogy pl. Jurgilas esetében az ötből legalább négy az volt.
Előzmény: csaby1 (2213)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2218
Ivkovics és Czigler között nem a stílus a legnagyobb különbség, hanem a képzettség.
Előzmény: Törölt nick (2209)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2217
Ez azért túlzás. Szerintem csak harmadannyit. :-)
Előzmény: Klima-vill (2207)
kaposvari Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2216
Jaja, Sztojan és Báne még legalább egy évig kaposvári színekben fog játszani. Simon és Fülöp is tuti maradó, többiekkel tárgyalnak.
HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: Klima-vill (2207)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2215
Sajnos mégiscsak szakadtak azok a szalagok a jobb bokában! Kb. 3 hét pihenőt saccolnak neki!

Ezzel az eheti két rangadónk valószínűleg elúszott, de jővő héten a Falcot az Isti nélkül is meg kell verni! Aztán az még távoli, hogy Debrecenben játszik -e.

Tegnap visszanéztem a szombati meccset, nagy harc volt, ami nekünk nagyon nem fexik. Azért csak megnyertük...

Szerdán kerüljük az Ivkovicot!

Hajrá Vasút a sárgák ellen is!

Klima-vill Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2214
Sporttárs: Azért lehetne mondani a "magánszámaik" által nem csak szerbeket: Williams, Madison, Rucker.stb....Ja es a ami fájó Nunnery(Körmend elleni meccse tavay)
Hajrá Kaposvár
csaby1 Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2213
Tippek:

Kapos-Körmend H5 (legalábbis nekünk ez jobb lenne)
Debrecen-ALBA H10
Dvár-Falco H5 (meglesz az első győzelem)
Olaj-ASE V4 (Vissza kellene hozni a hazai vereséget)

Más

Feribá, valóban egy kicsit túloztam, hogy 0 a véekezése az Ivkovicsnak, de emellett Lacika gyenge volt, ezért szedett 3 lepöttyit, szerintem Bukva sokkal többet hozzátett a győzelemhez.
Vaido nem 100%-os. Az ivkovics meg mindig lökéssel indul a lepöttyiért. Az meg szerintem nem csak brusztolás, ha az ember könyöke beforulás előtt mindig az ellenfél mellkasában van. Ha az összes olyan faultját lefújják, amit lefújtak Ernőnek, meg Lacikának, a 2. negyedben kipontozódik. Jó, kicsit elfogult vagyok, mert nagyon utálom a faszit, de nagyrészt igaz, amit írtam.

Előzmény: saabee (2212)
saabee Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2212
TéIíPéPé!

K.vár-Körmend H8 (Ne legyen olyan szoros a tabella!)
Debrecen-Alba V6 (Az Alba 2x nem léo u.abba a folyóba)
D.vár-Falco H9 (Ez mán most tényleg az ő meccsük!)
Olaj-ASE H7 (Minden ellenünk szól :( -habár talán ha legalább 2x-i hosszabbítás lenne)

Hajrá ATOM!

/Nézzük meg az új csarnokot-ne csak TV-ből!/

Előzmény: saabee (2210)
belfera Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2211
Ha kicsit megkésve is, de azért én is véleményezném a szombati piros-fekete csatát.
Összességében egész jó ki meccs volt, bár én Isti korai sérülése után már egyetlen szép jelenetnek sem tudtam igazán örülni, és a nehezen kiharcolt győzelmet sem tudtam önfeledten ünnepelni.
Az Olaj sokkal jobban küzdött, mint az alapszakaszbeli találkozón, és most a kemény védekezéséből is többet mutatott. Pavlovics az egész meccsen szó szerint (két kézzel) fogta az aktuális emberét, általában Rudit, majd a második félidőben Orosz is átállt erre a stílusra. Eddy valóban végig "tartotta" Bojant, dehát csak azt lehet támasztani, aki hátradől, szóval én nem éreztem szabálytalannak a dolgot. A 3 másodperceket én is idegesítőnek találtam, de nem azt a kettőt, amit nagy nehezen befújtak, hanem azt a rengeteget, amit nem vettek figyelembe a sporik. Vukicsevics 4-5x dobott hatalmas hátast, amit általában még reklamálással is megfejelt - ezek után nem lehet rajta csodálkozni, hogy megtalálták a nézők, mire ő - olajat öntve a tűzre - majdnem nekiment az őt szidalmazó drukkereknek. Nem sokkal ezután az alapvonali bedobáshoz készülődő játékost tovább "osztották" a szurkolók, mire ő oldalra fordította a fejét, és kiköpött a nézőtérre.
Szerdán nagyon nehéz lesz Isti nélkül - ezúton is jobbulást a jobb bokának- , bár Kaposváron a vereség is belefér. Ha a hazai meccseinket hozzuk + nyerünk Debrecenben és Pakson vagy Fehérváron (utóbbira talán nagyobb az esély), akkor mindenképpen megtartjuk a 2. helyünket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!