Udv!
Az augusztusi uttal kapcsolatban az a helyzet, hogy most elmegyek ho vegeig kulfoldre, es akkor hozzalatni szervezni mar megint eleg keson lenne. Raadasul -remelhetoleg- a NOHAB-ok meg akkor is menni fognak. De egy szep lombhullatasosutban meg javaban gondolkozom. A bibi, hogy kell valaki, aki megrendeli, es nem en vagyok :o(
5let? Ceg vagy maganszemely is lehet, elvileg.
Nem tudom, de kétlem, hogy elég lenne a személyi bemutatása, biztosan kell mellé a jegy is.
F@sza gyerek vagyok, frissítettem a munkahelyről a honlapomat.
En ma voltam 10 ora korul, es nekem mar nem is adtak jegyet.
Csak azt remelem, hogy augusztusban szervezendo kulonvonatnak nem tart be a Nosztaliga.
Na ettol a esettol se lettek szimpatikusabbak nekem....
Armand
A Nosztaliga most írja a a lemondást. Kb 40 jegy kelt el. És nekem mondják, hogy nem szereztem elég utast, meg közös lónak túrós a háta. Háááát..... A!!!
Tehát május 13-ára szervezhettek nyugodtan bármilyen más programot, a Nosztalgiától meg mindenki hajtsa be a pénzét. Ha gond van, szóljatok nekem magánban!
Sorry, hogy így alakult. De majd augusztus elejére/közepére megpróbálok én egy rednes, hagyományos NOHAB-os utat szervezni valaki máson keresztül, úgy, hogy a Nosztalgia se köthessen bele. Részletek picivel később.
Ha épphogy nem jön össze, lehet-e az, hogy mindenki 1-200 forinttal megtoldja az összeget? Én biztos benne lennék, kérdés, hogy egyáltalán kivitelezhető-e.
Végül: pontosan mikor derül ki, hogy lesz-e út?
BahnScorper, koszi. Nem tudod hany jegy kelt el? Megjelent egy relative reszletes leiras a kulonvonatrol az egyik angol ujsagban, jott is hozzam nehany erdeklodes, jo lenne tudnom mit mondjak nekik. Menetrendet MAV-tol megkaptatok?