Nagyon jó viszonyban vannak az amerikai játékosok, így találkoztak.
Egyébként Robi tényleg jó volt a Falco ellen, és végre nem csupán a védekezésben, hanem a támadásban is.
A Damonnal pedig nagyon jól dolgoztak együtt. Ez biztató.
Megvigasztalnálak, én is Alba győzelmet tippeltem és várok is.
az indoklásod nagyon jó, szombaton két jóbarátként játszottak együtt. Ha Robi belelendül és a Paks nem kap el egy nagyon jó dobóformát akkor lehet esélyünk.
Üdv!
Vége a nyusziszünetnek, tehát újra itt.
Íme az újabb nyerő tippek :-)
Kaposvár-Dombóvár +16
ASE-Albacomp -8
Körmend-Falco +12
Szolnok-Debrecen +8
A második tippemmel ahogy néztem, eddig egyedül vagyok. (Nem baj, ez hoz jól a konyhára.) Lehet, hogy túl optimista vagyok, de ez most nem csak az elfogultság miatt van. Aztán persze lehet, hogy pofára esek a csapat szereplésével kapcsolatban, mint ebben a szezonban már többször, de most úgy érzem, lesz valami. Többen mondták, hogy ha Williams és Shannon egymásra talál, akkor nehezen leszünk verhetők. A szombati meccs után úgy tűnik, alakul a dolog. Persze tudom, más egy kemény ellenfél ellen, de miért ne? Passzoltak egymásnak, örültek egymásnak, és jól dobtak kintről. Ahogy múltkor szerettem volna: dobjunk megint 10 triplát, és nyerünk. Dobtunk, és nyertünk. Holnapra ugyanezt kívánom.
Üdv
Pistike
Irány az utolsó hely (szívós munkával még leküzdhetem magam):
ASE-Albacomp H15 (nem olyan mély a szakadék)
Körmend-Falco H21 (csak akkor ilyen kevés közte, ha játszik Wiley)
Szolnok-Debrecen H16 (Jövünk fel)
Kaposvár-Dombóvár H9 (A vasutasok Leetlenek?)
Sziasztok
Artur, mi minden MAFC-os legényt legszívesebben a keblünkre ölelnénk! :-))
Csaby, én azt ajánlom, hogy már a megyébe se hozd be az autódat, mert a szolnoki polgármester kiadott egy rendeletet: Minden gépjárművet hatóságilag a roncstelepre kell szállítani, amelyet ASE-sálas fiatalember vezet. :-)
Nem tudom, Te olvastad-e a kaposvári meccsről szóló írásomat. Nos, a mellettünk ülő kaposvári szurkolókat azóta már beledobáltuk a Tiszába, nem tudom mikorra értek haza. megintcsak :-))
Minden ASE drukkernek: gyerekek, ne keseredjetek el a hullámvölgy miatt, ez természetes egy ilyen hosszú szezonban. Úgy néz ki, mi éppen most kezdünk talpra állni egy ilyen rossz széria után, a Kaposvár is elég sokáig gyengén muzsikált (lehet, hogy visszataszajtottuk Őket a sárba? :-))) Az a fontos, hogy a végén legyetek a TOP-on.
Megtaláltam a csontvázat...ja ez nem az.
Hello!
Belfera!
Remélem a paksi kupagyőzelem után is locsolod azt a pezsgőt...
Szolnoki kocsmások!
Vasárnap nem csuklottatok úgy 8óra magasságában...egy régi kedvencünk(kedvencetek?)volt Pakson...Gergely Tomi,alias Fánya.
Őt is nagyon szerettétek még a Mafcos időkből,rémlik?
Csaby!
A bérletes is nyugottan összeüthetné a kezét,ha lát valami szépet.Azt a kibaszott popcornt otthon is lehet zabálni a tv előtt...
Úgy meg rohadt nehéz szurkolni,ha a pancser dj. állandóan beletuccog a szar zenéivel a szurkolásba max. hangerőn.
Azt hittem megőrülök 3 minutával a vége előtt egálnál nyakunkon a Marc,időkérés...és mikor legjobban kéne a hangulatot csinálni,szurkolni ez a balfácán elkezdi ordíttatni a szar zenéjét.Ha még valami lelátói sláger lett volna...
Legszívesebben lenyomtam volna a torkán az egyik rudaszászlót...
Csütörtökön győzni kell...
HAJRÁ ATOM!!!!
(Akiknek írtam levelet a csütörtöki közös meccsnézésről: szarakodik a benti levelezőrendszerünk, az esetleges válaszok elveszhettek, akinek nem írtam azóta, az próbálja meg még egyszer!
Hi All!
Most előbb tippelek, aztán írok másról, mert mostanában nem jön be a sorrend valahogy:) Csak egy meccsre egyelőre, a többire ráérek:
Atom-Alba H18
Most már muszály lesz kiemelkedni ebből a langyosvízből, mert ez nagyon kevés lesz a továbbiakban. Ilyen hozzáállással örülhetünk, ha a most folyó részben meg tudunk maradni az első helyen. Pedig milyen szép is lenne onnan fordulni, élvezni a hazai pálya gyönyöreit, akár a VBG-ben is:)
A topictalálkát láttam, mikor visszafelé mentem a csarnokba. Akkor már nem akartam "odapofátlankodni":)
Majd talán télleg összejön Szolnokon, ahol biztos én is ott leszek, már elindult a szervezés. Ha bejutunk a döntőbe, akkor ott alszunk és talán este is összejöhet a banda, persze meghallgatjuk körmendi barátaink keserűségeit az elvesztett elődöntőről :))) És most senkit nem akartam megbántani, dehát az egészséges önbizalommal nem lehet mit kezdeni:)
Kicsit sok lettem, bocsika.
Hajrá Atom!
Szóval sajna nem tudtam a topictmeetingről, ezért nem voltam. Majd legközelebb, esetleg a kupadöntőn, eddig 60%, hogy megyek. Ja, szolnokiak azt is írjátok meg, hogy hova tehetem le a kocsimat, hogy esetleg haza is tudjak jönni vele. Na meg paksiak hol alszunk mert ugye a döntő csak másnap van.
ASE-Körmend:
Többet vártam. Lagymatag, rossz meccs. Csodálkoztam is, hogy minek örült annyira a Faragó Ricsi a közvetítésben. Nálunk asszem csak Feribá 2 triplája hozta meg a hangulatot. B-közép: ne szidjátok annyira a "túlolalt", neketek se ment annyira a szurkolás, amennyire szokott. Meg aztás az 50 éves bérletesnek nem az a dolga, hogy végigordítsa a meccset. Ő szépen ül, és megtapsolja a szép jeleneteket. Én is a túlolalon vagyok, a vendégkispad fölötti állóhelyen, de én szoktam orítani, már ha ti is nyomjátok. Ha nem hiszitek nézzétek meg. Csütörtökön sajna nem leszek, és a tv-t se tudom nézni.
Ki kellene jönni ebből a gödörből, mert ez kevés. Így még az Alba is veszélyes lehet. A Lacikának meg megmondhatná valaki, hogy egy kicsit nagyobb beleéléssel többet elérne.
Szlávik Matyi nagyon jól nyomta, még jó, hogy nem ment be a 3. triplakísérlete.
Ahogy a magyar csapatok kiestek a Koracs-kupából, el is feledtük a további sorsát. Pedig nem érdektelen, amit a MKOSZ honlapján találtam!
"Férfi Koracs Kupa DÖNTŐ – visszavágó mérkőzés 2002. április 17.:
Lokomotiv Mineralnye Vody (RUS)–SLUC Basket Nancy (FRA)
Játékvezető: Bodnár Péter"
Említést érdemel, hogy a Paksot a 16 között kiejtő orosz együttes a döntő egyik részvevője (a nyolc között a prokom Trefl-t, a negyeddöntőben pedig egy athéni együttest, a Telestet Maroussi-t ütötték el), és egy _magyar_ játékvezető fúj! (Az első meccs egyébként 10-én lesz.)
Hajaj, ezek az örökzöldek...
Nekünk annak idején a teljes Honvédra volt egy népies műdalunk, amit az akkor már némileg közismert "Ernő, Ernő, Ernő" folytatásaként szültünk meg egy pesti meccsről hazafelé a buszon (nagyjából úgy, hogy mindenki tett hozzá egy sort a hátsó szekcióban). Inkább nem prezentálnám, mert hátha vannak itt fiatalkorúak is, akiket érzékenyen érinthet a személyiségfejlődés ezen fontos szakaszában (a dalban sűrű utalások emlékeztetnek Freudra és Erikssonra, ezen terület kutatásának klasszikusaira, főként a személyiségfejlődés anális szakasza van kellő plasztikussággal kidomboríva).
Néha visszagondolok rá, és jókat röhögök (azért nagyon tudtunk régen). Egyébként tényleg ötletesebb a köcsögözésnél, feltételezi a háttérben megbúvó kreatív szellemet.
Erre gondolsz? Nem akartam leírni, hátha az idő jótékonyan homályba borította ezt a - már szinte szépirodalmi magasságokba emelkedett négysorost - de talán elbírja a moderátor, tehát:
"Armaghani, Armaghani disznósz***al játszik
össze-vissza kente magát, csak a füle látszik
HEJ, élet, élet MAFC-os élet, undoritó élet
ha megunom magamat, hátulról kefélek"
Tudom, tudom, nem egy emelkedett szurkolási módszer, de legalább van benne fantázia és rím (nem úgy, mint a maiak, buzi ez, köcsög az, stb...)
Bocs még1x.
Zsizsiről egyébként azt mondta a Sport1 aktuális spíkere, hogy magyarul a nevét Cscse-ként kell fordítani. Ha itt játszana, a többit el tudjátok képzelni...
Ha már viszonylagos uborkaszezon van, róla (mármint Csecséről) jut eszembe. Úgy cirka 216 cm magas, az előbb említett Sport1 által közvetített meccsen történt: a kínai a hárompontos vonalnál állt, kezében a labda. Csinált egy dobócselt, és egy lépést arrébb lépett. A képernyőn annyit lehetett látni, hogy egy bazi nagy test repül felé, majd a repülő néger legény a csípőjével hozzáütődik Zsizsi vállához (!!!) és úgy fejre esik, hogy komplett parkettcserére van szükség azon a helyen. Nos, a repülő amcsit Kevin Garnettnek hívták! (ÁLLATI!!!!)
Hehe. És perzsául nyomtátok, esetleg a bakhtiár vagy a beludzsi állt közelebb Saed szívéhez? :)))
Meg azért Abeljanov is egzotikus volt valamennyire. Nálunk meg mindig csak ez az unalmas amerikai, horvát, szerb, bosnyák dolog. Na jó, volt egy cseh, de az se valami nagy etwas.
...egyébként, ha az ellenfélnél játszik "egzotikus" játékos, akkor nincs gond. Az jutott eszembe, hogy Saed Armaghani (tugggyátok, Bubu főnöke) aktív játékospályafutása idején külön versikénk volt róla és a MAFC-ról (akkoriban még az egyetemisták voltak az aktuális "ősi ellenség").