Felpörgetendő kicsit a párbeszédet, arra gondoltam, hogy esetleg igénybe vehetnénk ezen honlap chat-oldalát. Tehát ha valaki huzamosabb ideig lóg a neten, az nézzen be a csetre, és keresse - vagy ha nincs, akkor hozza létre - az MNK-topik nevű szobát. Ott aztán mehet a vita live! :-))
Hát ez schade! :(((
Mondjuk nem t'om, hogy mennyivel izgalmasabb a Pécs-Szeged férfi kézimeccs, mert azt adják, legalábbis a teletexten ez van. Az NS mai száma viszont még debreceni közvetítésről számol be, mondjuk azóta változhatott a program.
Máskor inkább nem írok majd semmit a közvetítés előtt, nehogy megint miattam maradjon el!:))))))
1. Esetleg közvetíteni szeretné a TV a meccset és ez az időpont felel meg nekik. (Á! Dehogy!)
2. Valamelyik csapat kérésére és a (természetesen)
másik hozzájárulásával csúsztatnak 1 napot.
Szerintem ez utóbbi lehet az oka gondolva arra, hogy a Debrecen csütörtökön játszik ellenünk és ha szombaton már Pakson kellene vizitálnia, bizony aludni se lenne sok idejük.
szóval: valszeg a Debrecen kérte a meccs időpontjának eltolását a Paks meg elfogadta.
Sziasztok.
Kényszerű távolmaradás után újra itt vagyok.
Ki olvas itt Magyar Hírlapot? Ha valaki látta az április 5-ei számot az láthatott a gazdasági rovatban egy cikket, melynek címe: NEM LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON.
Mi ez a demagóg népbutítás? Ez teljességgel képtelenség! Miért nem gondolkodnak a mai újságírók, mielőtt leírnak valamit? Például mit gondolhat a mi Vukingünk (sicc), amikor olvassa. Azt gondolja biztosan, hogy nem bíznak benne a mélyen tisztelt zsurnaliszták és azt hiszik, hogy mégegyszer nem lesz képes szétsapkázni a Paksiak Lacikáját, mikor zsákolni akar. És akkor Bojant még nem is említettem. Na mindegy.
Egy biztos, LESZ ÚJABB BLOKK PAKSON!
Hát korán örültünk!
Most már biztosra vehető, hogy mégsem közvetíti az m2 a holnapi Debrecen elleni meccsünket.
Azért bosszant a dolog, mert feleslegesen "izgatták" az embereket és pl. én is elmentem volna Debrecenbe, ha tudtam volna, hogy nincs közvetítés és nem szerveztem volna valami egész mást a csütörtöki napra.
Ismételten "hozta magát" a közszolgálati TV!
Azt, hogy mit közvetítenek helyette nem tudom, de öszintén szólva nem is nagyon érdekel!
Edzői nyilatkozatok a forduló előtt (Dombóvár, ASE), illetve kép(!) és cikk az új dombóvári csarnokról.
Egyben kérhetném, hogy aki tudja, linkelje be a megyei napilapok hasonló cikkeit, ha vannak ilyenek? Elsősorban az edzőkre lennék kiváncsi, azok meg sosem jelennek meg az NS-ben, a helyi újságokat pedig nincs időm mindig bogarászni, és gondolom, másokat is érdekelne. A Tolnaiban, ahogy olvashatjátok is, például mindig hosszabb "elemzést" lehet olvasni a trénerektől, mint a közvetlen meccs utáni "egymondatosokból".
Shannon egész héten nem játszhat, többet nem tudok. Illetve még annyit, hogy most nagyon kéne nyerni. A negyedik tippem meg az optimizmus teteje. Jó kis kétesélyes meccs mind a négy.
Üdv
Pistike
Remélem, hogy marad ez a csütörtöki TVközvetítés, és nem változik meg úgy, mint a Paks elleni. Mondjuk sz'tem az Alba-Kaposvár izgalmasabb lenne, de azért természetesen örülök, hogy láthatom "élőben" a csapatot, és nem az internetes közvetítést kell végigizgulnom! Na meg persze annak is örülni kell, hogy a Tv ad egyáltalán meccset!
Tipptyek a hétközi fordulóra:
Dombóvár-Szolnok V8
Debrecen-Körmend V6
Alba-Kaposvár H8
Falco-Atom V6
Már yoo lenne kicsit feljebb küzdeni magam, én a tippjeim leadtam, a többi nem rajtam múlik:)
Hajrá Atom!
Belfera!
csak annyit,hogy ha tudod,akkor csinálhatnál vmikor egy "relatív" listát a tippelős játékban. Tehát a részvétel szempontjából egy átlagot. érted? pl.: vki hátul van,de nem azért mert szarul tippelt,hanem azért,mert kevésszer játszott.Na.
Persze csak azért mondom,mert én tök jól szereplek. Asszem hátulról a 3. ... :)))
Tippjeim,és vágyaim:
Alba-Kaposvár V6 (nehéz lesz...)
Falco-Paks V8 (lehet,hogy hullámvölgybe vannak,de ennyire nem)
Dombóvár-Szolnok V15 (ez sem lesz könnyű)
Debrecen-Körmend H3 (McLepi,na meg jól jönne)