Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2488
Sporttárs!

Természetesen jöhet minden dékás és úgy gondolom a többiek nevében is írhatom, hogy megtisztelnél jelenléteddel. A kedvedért nem az Albát fogjuk szidni.:-))))

Szolnokiak!

Jó lenne ha kitalálnátok, hogy mi lenne a meeting legalkalmasabb helye.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (2486)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2487
Fel is állhatsz! Vagy asztal alatt.
:-)

fish

Előzmény: Törölt nick (2486)
pepy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2485
Hi All!
A kupadöntős találkát támogatom és ott leszek, így nem tud a Feribá kizárni a tippversenyből:) De hogy kicsit feljebb is lépjek, ezért megpróbálok valami jobbat kihozni ebből a fordulóból:
Kaposvár-Dombóvár H30 (sajna lehet ennyi ha nincs Lee)
Szolnok-Debrecen H20 (egyre jobbak lesznek a hazaiak)
Körmend-Falco H16 (presztízsmeccs)
A mai "atomcsapás"-ra meg már tippeltem:))
Hajrá Atom!
Fishtax Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2484
Igen, igen, tudjuk, nem is csodálkoztunk rajta, csak megemlítettem, hogy arra járt.

fish

Előzmény: andrej11 (2483)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2483
Nagyon jó viszonyban vannak.
Előzmény: csaby1 (2470)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2482
Megfelelő létszám? Minden DK tagnak ott kell lenni. Felmentés nincs. :-)
Előzmény: pepy (2474)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2481
Mi még agyalunk ezen a kupadöntős histórián. Az igazat megvallva tartok egy kicsit a dologtól, a legutóbbi szolnoki kirándulás óta.
Sajnos a szolnoki szurkolók egy része nem annyira korrekt,mint a Dk tagok.
ASE OLÉ!!!
Előzmény: belfera (2479)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2480
Nem röhögtem, nem tapsoltam, egyszerűen láttam.
Ott volt a végén a szmájli.

fish

Előzmény: némo (2476)
belfera Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2479
Rám mindenképp számíthattok a kupadöntő keretein belül szervezett találkozón - jó lesz már egy közös nótaest. :-)
A szállást lefoglaltuk (sajna 15 perc autóval a csarnoktól), és már péntek este megérkezünk Szolnokra.
Mindenesetre az emlékkönyvemet már elcsomagoltam, remélem minden megjelenő kocsmatárs ír/rajzol bele valami szépet. :-)
belfera Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2478
Irány a dobogó! :-)

ASE-Alba +6
Körmend-Falco +12
Olaj-Debrecen +26
Kaposvár-Dombóvár +28

némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2477

Tippek a csütörtöki és szombati meccsekre:

Kaposvár - Dombóvár +22 (Lee nélkül nehéz lesz)
Szolnok - Debrecen +14 (nem kell erölködni)
ASE - Alba + 9 (Fodor Geri nagy napja)
Körmend - Falco +18 (még mindíg Isti nélkül)

Üdv. Némo

némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2476

Elítélni tényleg nem kell!
Ellenkező esetben biztos én is inkább röhögnék az ellenfélen és tapsolnék a saját játékosomnak a poénján.
Csak ott éppen mi voltunk az ellenfél és bizony nem ugyanazt érzed, ha egy játékos 100-150 ember felé mutat ilyet, vagy 30 felé.
Ilyen kis létszámnál sokkal inkább érzed személyed elleninek az ilyen cselekedetet.

Különben már nem idegesít annyira a dolog, de azért nem felejtem el neki...

Előzmény: Fishtax (2473)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2475
Hello!
Most csak tippelek:

ASE - Alba H9

pepy Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2474
Feribá!
Mit jelent a megfelelő létszám? Egy csapat szurkolóiból kell ott lenni mondjuk 5 embernek? És ha nincs meg ez a létszám, akkor annak a csapatnak a szurkolóit zárjuk ki a tippversenyből? :))
Vagy egyénekre bontsuk le a részvételt és a kizárást? Mert nem mind1.
Mindenesetre én azon már részt kívánok venni, remélem sikerül is. Addig viszont még sok meccs hátra van, ezért csak yoo szurkolást mindenkinek.
Előzmény: Feribá04 (2472)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2473
ám ha igaz maximálisan elítélem.
Igaz, én élőben is láttam. De szerintem nem _annyira_ elítélendő. Végül is a mi fiúnk csinálta! ;-))

fish

Előzmény: Feribá04 (2472)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2472
Szia Némo!

Körmenden is jó lenne összehozni valamit, de az igazi az lenne, ha a kupadöntő mondjuk szombati estéjén meglátogatnánk valami vendéglátóhelyet és összejönnének a három tábor DK-s képviselői. A megfelelő létszám elérése érdekében mondjuk behozhatnánk egy olyan szabályt, hogy aki nem jelenik meg nem vehet tovább részt a tippversenyben. :-))))))

Madison 5.

Én olyan szögben voltam, hogy meccsen is jól látszott a támadó és a felvétel ezt bizonyította is. Nick nálunk is gyakran összehozott ilyen hülye faultokat és ezen a meccsen sem az volt az első. Sitku válaszreakcióját nem láttam , ám ha igaz maximálisan elítélem.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: némo (2471)
némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2471
Sziasztok!

Két mondat erejéig visszakanyarodva az ASE meccshez.
1. Topictalálka
Örültünk, hogy találkoztunk pár paksi Kollégával, a körmendi visszavágón mi is várunk bennetek, de akkor, vagy a kupadöntőn tényleg egy hosszabb találkát kellene nyélbeütni.

2.
Szó volt a Nickel 5. faultjáról.
Szerintem jogos volt, de amit utánna a Sitku felénk mutatott (a nyelvével a szája belsejét tömködte ki...)az már nem volt éppen sportszerű.
Megnéztem felvételről is, úgyhogy akinek megvan meggyőződhet róla.

Üdv. Némo

csaby1 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2470
Én beszéltem Shannonnal pár szót, azt monta, lejött megnézni a meccset, meg találkozik Terribával.
azért nyerünk,
Hajrá ASE!!!
Előzmény: andrej11 (2469)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2469
Nagyon jó viszonyban vannak az amerikai játékosok, így találkoztak.

Egyébként Robi tényleg jó volt a Falco ellen, és végre nem csupán a védekezésben, hanem a támadásban is.
A Damonnal pedig nagyon jól dolgoztak együtt. Ez biztató.

Előzmény: Fishtax (2468)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2468
Shannon volt vasárnap Pakson... nyilván, hogy feltérképezze az ellent!

fish

Előzmény: andrej11 (2467)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2467
Megvigasztalnálak, én is Alba győzelmet tippeltem és várok is.
az indoklásod nagyon jó, szombaton két jóbarátként játszottak együtt. Ha Robi belelendül és a Paks nem kap el egy nagyon jó dobóformát akkor lehet esélyünk.
Előzmény: be-st (2466)
be-st Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2466
Üdv!
Vége a nyusziszünetnek, tehát újra itt.
Íme az újabb nyerő tippek :-)
Kaposvár-Dombóvár +16
ASE-Albacomp -8
Körmend-Falco +12
Szolnok-Debrecen +8

A második tippemmel ahogy néztem, eddig egyedül vagyok. (Nem baj, ez hoz jól a konyhára.) Lehet, hogy túl optimista vagyok, de ez most nem csak az elfogultság miatt van. Aztán persze lehet, hogy pofára esek a csapat szereplésével kapcsolatban, mint ebben a szezonban már többször, de most úgy érzem, lesz valami. Többen mondták, hogy ha Williams és Shannon egymásra talál, akkor nehezen leszünk verhetők. A szombati meccs után úgy tűnik, alakul a dolog. Persze tudom, más egy kemény ellenfél ellen, de miért ne? Passzoltak egymásnak, örültek egymásnak, és jól dobtak kintről. Ahogy múltkor szerettem volna: dobjunk megint 10 triplát, és nyerünk. Dobtunk, és nyertünk. Holnapra ugyanezt kívánom.
Üdv
Pistike

Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2465
Csak ismételni tudom magam: a jó helyezésem miatt tippelek:

Kaposvár-Dombóvár H24
ASE-Albacomp H6
Körmend-Falco H11
Szolnok-Debrecen H23

HAJRÁ-KAPOSVÁR!!!

Hajrá kék-fehérek:)))!!!!

Avass Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2464
Irány az utolsó hely (szívós munkával még leküzdhetem magam):

ASE-Albacomp H15 (nem olyan mély a szakadék)
Körmend-Falco H21 (csak akkor ilyen kevés közte, ha játszik Wiley)
Szolnok-Debrecen H16 (Jövünk fel)
Kaposvár-Dombóvár H9 (A vasutasok Leetlenek?)

Avass Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2463
Sziasztok
Artur, mi minden MAFC-os legényt legszívesebben a keblünkre ölelnénk! :-))

Csaby, én azt ajánlom, hogy már a megyébe se hozd be az autódat, mert a szolnoki polgármester kiadott egy rendeletet: Minden gépjárművet hatóságilag a roncstelepre kell szállítani, amelyet ASE-sálas fiatalember vezet. :-)
Nem tudom, Te olvastad-e a kaposvári meccsről szóló írásomat. Nos, a mellettünk ülő kaposvári szurkolókat azóta már beledobáltuk a Tiszába, nem tudom mikorra értek haza. megintcsak :-))

Minden ASE drukkernek: gyerekek, ne keseredjetek el a hullámvölgy miatt, ez természetes egy ilyen hosszú szezonban. Úgy néz ki, mi éppen most kezdünk talpra állni egy ilyen rossz széria után, a Kaposvár is elég sokáig gyengén muzsikált (lehet, hogy visszataszajtottuk Őket a sárba? :-))) Az a fontos, hogy a végén legyetek a TOP-on.

...ilyen röviden? (lehet, hogy beteg vagyok)

Hajrá OLAJ!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2462
Megtaláltam a csontvázat...ja ez nem az.
Hello!
Belfera!
Remélem a paksi kupagyőzelem után is locsolod azt a pezsgőt...
Szolnoki kocsmások!
Vasárnap nem csuklottatok úgy 8óra magasságában...egy régi kedvencünk(kedvencetek?)volt Pakson...Gergely Tomi,alias Fánya.
Őt is nagyon szerettétek még a Mafcos időkből,rémlik?
Csaby!
A bérletes is nyugottan összeüthetné a kezét,ha lát valami szépet.Azt a kibaszott popcornt otthon is lehet zabálni a tv előtt...
Úgy meg rohadt nehéz szurkolni,ha a pancser dj. állandóan beletuccog a szar zenéivel a szurkolásba max. hangerőn.
Azt hittem megőrülök 3 minutával a vége előtt egálnál nyakunkon a Marc,időkérés...és mikor legjobban kéne a hangulatot csinálni,szurkolni ez a balfácán elkezdi ordíttatni a szar zenéjét.Ha még valami lelátói sláger lett volna...
Legszívesebben lenyomtam volna a torkán az egyik rudaszászlót...
Csütörtökön győzni kell...
HAJRÁ ATOM!!!!
Előzmény: pepy (2458)
saabee Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2461
Köszi,+kaptam! :)
Előzmény: Fishtax (2460)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2460
(Akiknek írtam levelet a csütörtöki közös meccsnézésről: szarakodik a benti levelezőrendszerünk, az esetleges válaszok elveszhettek, akinek nem írtam azóta, az próbálja meg még egyszer!

fish)

Cho8 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2459
ASE-Albacomp +8
Körmend-Falco +29
Szolnok-Debrecen +13
Kaposvár-Dombóvár -4

pepy Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2458
Hi All!
Most előbb tippelek, aztán írok másról, mert mostanában nem jön be a sorrend valahogy:) Csak egy meccsre egyelőre, a többire ráérek:
Atom-Alba H18

Most már muszály lesz kiemelkedni ebből a langyosvízből, mert ez nagyon kevés lesz a továbbiakban. Ilyen hozzáállással örülhetünk, ha a most folyó részben meg tudunk maradni az első helyen. Pedig milyen szép is lenne onnan fordulni, élvezni a hazai pálya gyönyöreit, akár a VBG-ben is:)
A topictalálkát láttam, mikor visszafelé mentem a csarnokba. Akkor már nem akartam "odapofátlankodni":)
Majd talán télleg összejön Szolnokon, ahol biztos én is ott leszek, már elindult a szervezés. Ha bejutunk a döntőbe, akkor ott alszunk és talán este is összejöhet a banda, persze meghallgatjuk körmendi barátaink keserűségeit az elvesztett elődöntőről :))) És most senkit nem akartam megbántani, dehát az egészséges önbizalommal nem lehet mit kezdeni:)
Kicsit sok lettem, bocsika.
Hajrá Atom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!