Keresés

Részletes keresés

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2703
A középszakasz alapvetően jó ötlet szerintem, de tény és való ez kicsit sok és sűrű. Amíg összel hetente voltak a meccsek, addig most az állandó heti kettő sok. Bár igaz, hogy a nemzetközi kupában szereplő csapatok miatt nem lehetett hétközi forduló.

A legjobb az lenne véleményem szerint, hogy hat csapatra csökkentsék a középszakaszt jővőre, és a nagyobb tét érdekében a play-off csak elődöntő és döntő lenne. Ez 7-9-el csökkentené a csapatok meccsszámát a szezonban az ideihez képest. Ekkor akár a négy győzelemre menő döntőt is vissza lehetne hozni. Kiváncsi vagyok mások véleményére is ezzel kapcsolatban.

Előzmény: kaposvari (2700)
Avass Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2702
Ne haragudj, ezt most nem teljesen értettem. Mármint, a foci VB-s példát, + hogy a play-off veszít a varázsából.
Itt egyszerűen csak arról van szó, hogy a csaptok jobban megtalálják az igazi helyüket a tabellán az kibővített alapszakaszban (alapszakasz+középrájátszás. Ha arra gondoltál, hogy nagyobb esélye van a sérülések bekövetkeztének ebben a feszített tempóban, és a csapatok is elfáradnak a szerda-szombat sűrűségű, ráadásul jó ellenfelek elleni derbiken, nos akkor igazad van. A play-off ennek ellenére ugyanolyan fontos, mint eddig, megvan a varázsa, hiszen egy elrontott meccsel nullázni lehet egy csomó bravúros győzelmet. Az már más kérdés, hogy milyen színvonalú játékot tudnak majd nyújtani a fáradt csapatok, vagy a cseresor. M.O.-on ott még sajnos nem tartunk, hogy 10 hasonló képességű játékos legyen bevethető a csapatoknál, így ha kihullik valaki a kezdő csapatból, annak a játék színvonala látja a kárát. Mondjuk vannak ennek előnyei is, a több meccsen óhatatlanul többet kell, hogy szerepeljenek a fiatal, magyar tehetségek, ez pedig hosszú távon a hazai kosárlabdának csak előnyére válhat, hiszen - mint tudjuk - a meccsrutin nagyon fontos!
Összességében tehát azt kell mondjam, nem is olyan rossz dolog ez, a játékosok-edzők meg majd megszokják (hadd ne jöjjek itt a NBA-s példával).
Előzmény: kaposvari (2700)
be-st Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2701
Üdv!
Igen, leadta a helyi tévé a szolnoki meccset. Asszem lehet valami megállapodás a csapatok/városi tévék között, hogy átadják egymásnak a felvételeket. Heinrich tényleg jó volt. Ő ennyire szolnokinak számít? Nem baj, csak kérdezem.
Avass beszámolójához sok hozzátennivalóm nekem sincs, legfeljebb egy-kettő.
Megint a kinti dobások miatt vesztettünk. Nem jöttek be. Ennek volt köszönhető, hogy egy idő után sok-sok betöréssel próbálkoztunk, mert kintről semmi nem ment be. Hihetetlen, hogy a meccs utolsó perceiig két triplát szereztünk, és mindegyiket Góbi dobta. Ilyen dobóformával pedig sehol sem lehet nyerni. Williams védelmében pedig csak annyit, hogy akkor kezd önzőzni, ha nagyon nem megy senkinek. Most is így volt. Ha megy a csapatnak, ő is szépen osztogat, de ha nem, sokat egyénieskedik, és szombaton neki sem ment annyira, hogy felhozhatta volna ezzel a csapatot. Lapovval sokáig semmit sem tudtunk kezdeni, Vukicseviccsel pedig végig nem tudtunk. Sajnos simán kikaptunk.
Teljességgel megtippelhetetlen, hogy a csapat holnap melyik arcát fogja mutatni. A jobbikat, sőt a legjobbikat kéne. A Körmend amúgy is nagyon jó, ellenünk meg mindig különösen feldobódnak. Nagyon nagy védekezés kell a kinti embereiken, hogy ne ázzunk el egy triplaesőben. (Hú, de irodalmi voltam!)
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
kaposvari Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2700
Debrecen-Kaposvár V9
Dombóvár-Paks V17
Szolnok-Falco H27
Albacomp-Körmend H3

Csatlakozom azokhoz, akik szerint túlzás a középszakasz. Kicsit már sok a jóból. A play-off is veszít így a varázsából. Ezért ne legyen két évente foci VB se.

Nem tudja valaki miért tették át negyed nyolcra a holnapi debreceni meccsünket?

belfera Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2698
Informátor írja a bckormend.hu-n:

Chad McLendonnal semmi gáz. Igaz, hogy egyszer belecsaptak a szemébe, és néhány hónapig nem játszott, de mint ebből is látszik, ez már régen volt, és szerencsére csak részigazság. Azóta már játszik is a spanyol másodosztályban, és semmi baj a szemével.

Előzmény: némo (2692)
Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2697
Kedvem támadt a tippekre:

Dombóvár-ASE V3 (majdnem meglepetés :-(
Szolnok-Falco H13 (majd szólunk Tóniónak, hogy Lacika szidta a román testvéreit)
Albacomp-Körmend V6 (A szolnoki trauma nem múlt el nyomtalanul)
Debrecen-Kaposvár V16 (sajnos, nem vagyok elég bátor...)

Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2696
HAJRÁ KIRÁLY! REGGIE A SZEGED! Így megfelel? Tudok küldeni néhány konzervet! Az Uni(le)ver mindenkit! :-))))))
Egyébként ezzel a tipposzloppal követni akarod a családi tradíciót? (Bocai, a 000-ás köztesgazdi) - még hogy Debrecen-K.vár V15?! HÖ-HÖ-HÖ. Figyeld meg, a hurkások térzokniba töltik az ellen(ük szurkolókat). Emlékezz, Neked is csípős volt a debreceni! Ha a Loki kiesik, minden idegent kiűznek, mint Jelasicst a kokárdások (FITYESZ?)

...na, ez kellőképpen zavaros volt!

Előzmény: Gabci456 (2694)
csaby1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2695
A tippjeim, most minél gyorsabban, mert úgyse tippeltem az előző fordulóban:

Dombóvár-ASE V17
Szolnok-Falco H15
Albacomp-Körmend H8
Debrecen-Kaposvár V10

Ezzel ismét lesz egy meccs előnyünk. Szombaton meg verjük a Kaposvárt, hogy segítsünk az Olajnak.
Szép is lenne, mindenesetre azért jövünk ki a gödörből. Ha kicsit figyelünk nem dobott volna 50-et a Vadkakasok. De belefért. Ha Lacika végig úgy koncentrálna, mint a 3. negyed pár percében, messze a legjobb lenne. Bár most a védekezése nem volt rossz. Még a lepattanózásban kell javulnunk. Nagyon sok támadót szedett a Debrecen is ellenünk. Még meglehet az alapszakasz, de elég nehézzé tettük magunknak.
Hajrá ASE!!!!

Előzmény: Gabci456 (2694)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2694
Sziaszok

Teljesen igaza van Avassnak, amikor azt írja, hogy megbékélt Vukinggal! Mostanában egy csoda az a srác. Szerintem Damon idén még nem volt úgy megfogva, mint szombaton. Vuking egyszerűen lejátszotta a pályáról.
Ja, valaki megmondhatná Pavlonak, hogy amikor nem megy a dobás, akkor nem kell erőlködni és lehet passzolni. Má' mindegy, belefért.
Avass, ne Hajrá Univerezzél itt nekem, mert velem gyűlik meg a bajod!!!:)) Azt kell skandálni, hogy HAJRÁ SZEGED, REGGIE A KIRÁLY... Sajnos a szegedi közönségtől még csak ennyi telik, semmi extra, de legalább mindig vannak ezren. Paksiak, figyelitek a számokat? Érdemes.

Tippek:
Dombóvár-ASE H7
Szolnok-Falco H24
Albacomp-Körmend V12
Debrecen-Kaposvár V15

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

Cho8 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2693
Dombóvár-ASE +6
Szolnok-Falco +13
Alba-Körmend -4
Debrecen-Kaposvár -16

némo Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2692

A körmendi honlapon xy-tól Fehérvárról olvasható egy mondat, mely szerint a Körmendben és az Albában is megfordult kiválló játékos, Chad McClendon egy mérközésen eggyik szemére megvakult.
Kérek mindenkit, (mivel nekem Chad volt a kedvencem) aki tud konkrétumokat az üggyel kapcsolatban az írja meg.
Nagyon megdöbbentett a hír és csak bízok abban, hogy xy információi rosszak!

Várom a híreket!

Üdv. némo

némo Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2691

Sziasztok!

Most kaptam az infót, hogy a szerdai Alba-Körmend
meccset az m1 élőben közvetíti.
A kezdési időpont éppen ezért 18 óra helyett 17,30.
Hát, csak reménykedni tudok, hogy nem találnak ki addig valami mást, pl egy dominó vagy fedettpályás véraláfutó verseny közvetítést...

Üdv.némo

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2690
Az alsóházban lesz még valóban egy 1-8., 2-7, stb. kör, de eddig is volt minden évben.

Heinrich a Robi :))

A tippekkel várok holnapig, annyi minden történik néha egy nap alatt ebben a magyar kosárlabdában.

Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2689
Megbékéltem Vukingel!
(remélem elfogulatlan) Jelentés a Szolnok-Albáról

Nyertünk, és aminek igazán örülök, hogy akartuk is a győzelmet, volt csúszás-mászás, mindenki odatette magát. Volt olyan eset, hogy pl. Lapov 1 percen belül kétszer szerezte meg a labdát földharcban. Ez az akarat magával hozta a jó játékot, újra jól zárt a szolnoki retesz, ráadásul a mérkőzés minden szakaszában volt olyan hazai játékos, aki vitte a csapatot támadásban. A meccs elején Pavlovics talált be mindenhonnan, majd Lapov vette át a karmesteri pálcát, Bencze és Báder nem igazán bírt vele ebben az időszakban, simán megcsinálta a sarkazásokat, feltűnő volt, hogy milyen sok támadólepattanót szerzett. Később Maljkovics vette át a pontfelelős szerepét, tempói rendszeresen ültek, néhány tripla kíséretében. A vége felé Zolikának is voltak szép támadólepattanó szerzései, és ebből eredményesen tette fel a labdát (persze a szokásos hajmeresztő megoldásai mellett).

A szolnoki csapatjáték néhány rohanós perctől eltekintve támadásban is eredményes volt, rengeteg aszisztot adtak egymásnak a fiúk, volt türelmük megkeresni a legjobb dobási pozíciót, ezen kívül elég sok gyors indításunk sikerült, elég jó százalékban megvalósítottuk a „Jugoszláv iskola” tanításait.

Az Albacomp játéka tulajdonképpen tudatos volt, de nem sikerült Nekik a meccsen végig megvalósítani. Az elején szépen játszották tisztára a centereiket, ebben az időszakban gyorsan tudták felhozni a labdákat, ebből elég sok könnyű kosarat dobtak. Ekkor még Williams is hasznosan játszott, ha ráváltottak, egyből leosztotta a labdát, tapadt az Alba. Amikor az Olaj kiismerte ezt a játékot, a Fehérvár elkezdte erőltetni a betöréseket, főleg a kisemberek jártak elöl ebben. Ez be is vált egy darabig, de aztán a betöréseknél kezdtünk jól ráváltani a labdás játékosra úgy, hogy még passzolnia sem sikerült, sőt néha zónáztunk is, ami eleve megakadályozta a betöréseket. Erre válasz lehetett volna a triplaeső, ami hál Istennek elmaradt (itt lett volna egy jó Shannonra szükség, mert csak Góbinak esett be néhány trinyó). Az Alba tovább erőltette a betöréseket, főleg Boros és Williams próbálkozott sokat, minimális sikerrel, ekkor már annyira jó volt a csapatvédekezésünk, hogy az Alba teljesen szétesett támadásban. Ebben főleg Williams volt a hibás, ha hozzá került a labda, mindenki tudta a csarnokban, hogy Ő fogja eldobni. Ez a taktika azonban egy Vukicsevics betonvédekezése ellen eleve kudarcra volt ítélve.
Hát igen, Vuki, bocs Vuking! Szerintem most hozta azt a formát, amiért szerződtettük. Szigorú, szabályos védekezéssel eltüntette Williamst a pályáról (ez nem is ízlett az amcsinak, volt egy kis kakaskodás, de semmi komoly, W. már csak akkor tudta a pontjai zömét megszerezni, amikor minden mindegy volt). Kiosztott egy pár sapekot, labdát szerzett. Vuking most támadásba is maradandót alkotott, az indításoknál mindig jól helyezkedett, a betörései után a labda faulttal együtt beesett, nem azzal végződtek, hogy egyszerűen kiveszik a kezéből a labdát (mint eddig általában). Ja, és szívvel lélekkel hajtott, kezd szimpi lenni a srác, csak így tovább!
A 3. negyed vége felé teljesen eldőlt a meccs, 25-28 körül volt közte. Az Alba még kijött letámadni, de nem jött össze, általában simán felhoztuk a labdát és ziccert dobtunk.

Röviden összefoglalva, ez volt a tegnapi meccs. A játékvezetésről csak annyit: az eddigi gyakorlattal ellentétben koncepciót véltem felfedezni a bíráskodásban. Persze volt néhány téves ítélet, de azt vettem észre, hogy MINDKÉT OLDALON engedték a kemény védekezést a palánkok alatt, és általában sem akarták szétfújni a meccset. Elismerem, ez a felfogás inkább nekünk kedvezett, de összességében nem volt igazságtalan a bírók működése, példának okáért a faultarány közel egyenlő (23-21 körül) volt. A sportszerűtleneket nem mindig értettem, de ma megnéztem a Szolnok TV-n az összecsapást, és Heynrickel (így írja a nevét Robi egyáltalán?) értek egyet, úgy nézett ki, hogy a bírók ezzel akarták megfogni a meccset, lecsillapítani az indulatokat. Fehérváriak, érdemes megnézni videón (adja ilyenkor Nálatok a helyi TV a meccseket?) Robi elég jól meglátta az edzői taktikákat és azt, hogy mit sikerült ebből megvalósítani.

Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2688
Belfera, erről (mármint az alsóházi play off-ról) nem hallottam, de ez érdektelenné teszi az előző hozzászólásomat. Kérlek benneteket, erősítsétek meg, vagy cáfoljátok Belfera kolléga infóját, mert ha igaz, nincs értelme leruccannom Kecskemétre 5.-én.

...és most (mármint a következő hozzászólásban) következik a várva-várt "nagyfilm", figyelmeztetlek benneteket, elég hosszúra sikerült. Csak azért szólok, hogy lelkileg felkészülhessetek!

Fishtax Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2687
Oké, végre sikerült egyszer lefelé is csúsznom, meglátjuk, most mi lesz:

Dombóvár-ASE -17
Szolnok-Falco -5 (hullámzó teljesítmények, ha összecsapnak...)
Alba-Körmend -3 (csak a győzelmet merem biztosan megtippelni, az eredmény akármi lehet)
Debrecen-Kaposvár -15

fish

Előzmény: belfera (2683)
rik-027 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2686
Sziasztok!!
Tippjeim a következő fordulóra:

Dombóvár-Paks V16 (már nem hibázhatnak:-))
Szolnok-Falco H26 (Tegnap Tarle és Wiley sem játszott)
Albacomp-Körmend H8 (ha megint lejteni fog a hazai pálya)
Debrecen-Kaposvár V11 (Kötelező hozni)

Üdv mindenkinek, épp most néztem már a harmadik vagyok :-) a tippversenyben, jövök föl mint a talajvíz!!!!!

HAJRÁ KAPOSVÁR!!

belfera Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2685
Tippjeim:

Dombóvár-Paks -13
Szolnok-Falco 22
Albacomp-Körmend -2
Debrecen-Kaposvár -18

belfera Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2684
Igaz, hogy az eredeti versenykiírásban nem szerepel, de én úgy hallottam, hogy az egymás elleni meccsek után az alsóházban is lesz még egy rájátszás, ahol 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 csatákat rendeznek. Meg tudná ezt valaki erősíteni, esetleg cáfolni?
Előzmény: Avass (2677)
belfera Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2683
A tippvereseny állása a 10. forduló után:

1. be-st (260/10*42/27/24)
2. némó (258/10*26/38/32)
3. rik-027 (233/10*27/22/32)
4. Bocai (221/10*28/00/34)
5. Fishtax (220/10*29/20/18)
6. andrej11 (212/10*34/23/20)
belfera (212/10*19/18/22)
saabee (212/10*24/23/28)
9. kwest (205/09*27/19/20)
10. G_e_r_y (204/09*18/24/26)
11. pepy (201/10*18/22/26)
12. Jonny boy (191/09*12/14/36)
13. Gabci456 (190/10*16/13/22)
14. olajka91 (189/09*24/20/00)
15. Avass (186/10*20/23/30)
16. kaposvari (178/10*16/14/24)
17. gringo (174/08*00/34/14)
18. Cho8 (167/09*13/27/12)
19. nick007 (152/09*24/22/16)
20. Lecsó11 (137/07*25/04/32)
21. csaby1 (121/07*16/18/00)

Legmagasabb összpontszám: Jonny boy 36 pont
Telitalálat: be-st és Bocai

Mindenkinek további jó játékot!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2682
Valóban a szezon végén az egymás elleni eredmény alapján rangsorolják az azonos győzelem-vereség mutatóval végzőket. A Nemzeti Sport viszont a szeon végéig, a nem azonos egymás elleni meccsek miatt kosárkülönbség alapján rangsorol(a Sport ezt mindig megirja a szezon elején).

Ami a körmendi alapszakasz (vagy középszakasz, ahogy vesszük) esélyeket illeti, hát érdekes szitu. Van két idegenbeli és két hazai rangadónk!

Megyünk Fehérvárra és Szolnokra a héten, a jővő héten pedig jön a Kaposvár és a Paks. Ha háromszor nyerünk tuti szerintem az első hely(persze ha nem a Pakstól kapunk ki). Ha kétszer kapunk ki, akkor sok függ a Paks szereplésétől. Úgy kalkulálunk, hogy Kaposváron kikapnak, és mi szurkolunk a Dombóvárnak is :)) (Bár az utóbbival nem számolunk). Ebben az esetben számíthat az egymás elleni eredmény, és akkor valóban 15-tel kell verni a Paksot itthon. Tisztul majd a kép, ahogy megyünk előre, persze a legegyszerübb ha mind a négy meccsünket megnyerjük :)))

Előzmény: Avass (2680)
kwest Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2681
Én valami olyasmit tudok, hogy ilyenkor, amikor nem volt meg az oda-vissza meccs, akkor nem számít az egymás elleni eredmény. De az NS nem éppen következetes, mert pénteken még a Paks volt náluk az első, pedig ugyanez volt a helyzet. De nem ez a lényeg.

Habár...Hadd legyen meg az örömünk, hogy egy kicsit sütkérezünk a csúcson :)))

Előzmény: Avass (2680)
Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2680
Én csak egy ősi kínai közmondással válaszolnék: "Soha ne higgy a Nemzeti Sport-nak!"

Úgy tudom, azonos győzelem/vereség arány esetén az egymás elleni eredmény számít. három ilyen meccs volt már idén, 1 Körmenden (84-80), 2 pedig Pakson (89-75, ill. 75-70), tehát 2-1 a Paksnak. Ha a Körmend 15 pontnál többel veri az ASE-t a két csapat utolsó középrájátszásos találkozóján, csak akkor lehet jobb a mutatója az egymás elleniket tekintve.

...cáfoljatok meg, ha rosszul vagyok informálva!

Előzmény: Fishtax (2679)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2679
Mondhatni, hogy intereszting! A kosárlabda szövetség honlapján az ASE az első, az NS tabelája szerint viszont a Körmend! Hogy is van ez? [Azonos győzelmi mutatók, azonos kapott pontok(!!!), de az Atomnál 20-szal kevesebb dobott pont!]
Elveszettük a féltve őrzött első helyünket? Nem csodálkoznék...

fish

Fishtax Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2678
Az egyik oldal a Tolnai Népújságban, a másik felek pedig innen (Debrecen) és onnan (Körmend).

fish

Avass Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2677
Szia mindenki!
Még ma jövök a szombati meccs "tudósításával (tegnap megírtam, de otthon felejtettem). Remélem várjátok!

Egyenlőre az alsóház. Jelentem, gyakorlatilag kialakult a feljutók/benntmaradók tábora. még három forduló van hátra, a táblázat így néz ki:

1. ZTE KK...........11 9 2 960 – 819 0,909
2. Marso-Isob. NYKK.11 8 3 941 – 893 0,864
3. Soproni Ászok....11 8 3 847 – 772 0,864
4. Naturtex-Szedeák.11 7 4 946 – 899 0,818
5. Univer KSE.......11 5 6 901 – 899 0,727
6. MC MAFC..........11 3 8 940 – 989 0,636
7. PVSK-Panthers....11 3 8 810 – 923 0,636
8. SMAFC-Roto-E.....11 1 10 865 – 1016 0,545

...hát ez gyakorlatilag eldőlt 3 fordulóval a vége előtt. Talán a Kecskemétnek lehet még minimális esélye a Szeged rovására. Ha a hátralévő két meccsen be tudnak hozni egy vereséget, az utolsó fordulóban Kecskeméten találkozik a két csapat, ráadásul úgy, hogy az első meccsükön a Szeged nyert otthon 2 ponttal. Na, ez nem semmi csata lenne, ezt szívesen megnézném, úgyhogy, hajrá Univer!!!

a két csapat hátralévő meccsei:
Univer-MAFC
SMAFC-Szeged

ZTE-Univer
Szeged-Soproni Ászok

Univer-Szeged (2002.05.01.)

andrej11 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2676
Gratulálok a Szolnoknak!

Sajnos nem sikerült a meglepetés, de azért mindent bele még kemény meccsek vannak hátra.

Előzmény: xGabi (2671)
rik-027 Creative Commons License 2002.04.14 0 0 2675
nyert a klimavill 104-75re ha jól emléxem.
hajrá kaposvár!!!
saabee Creative Commons License 2002.04.14 0 0 2674
"...megemelem a kalapomat a fiatalság előtt,mert jó volt a hangulat... "

Azért még van mit javítani :) / ÜTEMhiba! :) /
De mi azért jól éreztük magunkat :)
Leszámítva a kínkesrves 4.nagyedet :( /-12 pillanatok alatt/

A meccs színvonala helyenként közelített 1 izmosabb VB meccs színvonalához :(

P.S.: gyk! VB=Városi Bajnokság

Előzmény: Artúr Doki (2673)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.14 0 0 2673
Kakaskák:Ridl nélkül ugye...
Mcdaniel nem volt nagy szám,bár voltak villanásai,Halm nulla,Tóth dettó,Gémes és Rucker brusztoltak a paksi centerekkel,váltakozó sikerrel.feltünő volt,hogy a magasabb és súlyosabb Lecsó nem sok mindent tudott kezdeni Érsekkel...
Cserék:dobálgatták a hármasaikat...
Sporik:aránylag korrekt fújás volt,bár a néhány tévedésük igencsak idegborzoló volt...Gémes felugorva könyökkel legyalulta a zsákoló Sitkut...stb.
Kispadokon: F.P. nagyrészt nyugodtan figyelte a meccset(aki követi az eseményeket,az észreveheti,hogy nincs reklamálás meg hiszti...megtiltották!)
Sterbenz viszont időnként bent a pályán folytatott ámokfutást,artikulátlanul ordítozva...

A meccs egyik fénypontja a kétn idióta kabalaállat,Nucleo és a vendég Vadkakas bohóckodása és őrültködése jelentette...

Az Atomic Boys jól támogatta a csapatot,néhány vezető távolmaradása ellenére is jól szurkoltak.
Mondjuk én is kívülről szemléltem az eseményeket,de megemelem a kalapomat a fiatalság előtt,mert jó volt a hangulat...

Ennyi!
HAJRÁ ATOM!!!!

Előzmény: Artúr Doki (2672)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!