Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2336
Az amit a szolnokiak szurkolás címén nyújtottak min. megmosolygtató volt.Habár ezen sorok írója /:)/ az egész meccsen + utána csak derült rajta.
A játék közbeni szalag-bedobásra mi szükség?

A legnagyobb az volt amikor arra vártunk,hogy ki jöhessünk-előbb a hazaik hagyhatták el a termet.Habár többen inkább maradni akartak volna :).
Sza' vártunk,Közben jöttek kintről az infók,hogy még nem mehetünk,mert a rendőrök épp a hazaiakkatl "hadakoznak".Mindenestre elég mókás volt :)
Na meg a meccs utáni rigmusok: pl.:KUPAGYŐZTES :)
A TV-ben nem tudom mennyire volt érezhető,de elég sok volt a szidás - persze hazai oldalról-,és igazából csak ebbe kapcsolódtak be sokan :(((
A csarnokból surranópályán távoztam,remélem a "többieknek sem esett bántódásuk".Az autóba szállva az utolsó rigmus amit halottam a paksiakat váró piros-feketéktől az az volt,hogy: EURÓPA.... /:) vagy ??????????????/

Előzmény: saabee (2335)
saabee Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2335
Szolnok-ASE

"Élménybeszámoló"

Meglehetősen kétesek az érzelmeim:
1. a vereségnek nagyon nem örülök
2. nagyon jót szórakoztam az olaj-szurkolók viselkedésén

A körítés:
Szűk 1 órával a meccs előtt az impzáns csarnok előtt voltam.A távolból jól hallható volt a "Hajrá OLAJ!".Gondoltam, végre egy igazi rangadó,jó meccs stb.Habár a piros-kék cuccokat /zászló,sál/ nem mertem elő venni-később kiderült igen jól tettem!
A felújított csarnok eléggé tetszett-habár meglátszik hogy nem vadi új :) .
Sza' páran leugrottak a WC-be => így közeli ismerettségbe kerültek pár szolnoki nehéz gyerek fejével,öklével.Habár előtte 1 szolnoki sráccal beszélgettek,aki e fórum olvasója.Még cseresznye,hogy a paksi rendőr gyorsan közbe avatkozott /ezúton is kösz/.
A melegítés során 2 célzott dobás Zacsi ellen,egymástól időben pár perc különbséggel /naná,hogy pénztárgép szalaggal/.
Bemutatás során az n darab szalagból n/2 vette célba a paksi kispad tagjait+a csapatot...

A meccs maga:
Ezt mindenki láthatta,tehát mindenki rendelkezik saját véleménnyel.
A bíráskodás elég korrekt volt.A szabálykönyv betűit ugyan betartották,azonban végtére következetes volt /kivéve az uccsó 5 percet-nem akarták eldönteni a meccset (?)/.Amit igazán sérelmezek az az,amikor Bácsit beledöngölték a parkettába az utolsó előtti támadásnál...
/Ja és a bírók "sértődését" nem értem-majd megnézem videón :)/

Jay-X Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2334
huhh köszi, ha nyernénk vasárnap...

HAJRÁ KÖRMEND!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: xGabi (2332)
némo Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2333
Szia Avass!!

Valszeg félreértettél! Vagy én téged.
A 2317-et nem neked, hanem Klima-villnek címeztem és nem Tyubinra, hanem Halimicsra gondoltam.
Értelmezésem szerint Feri bá is.
Nyisd ki a szemed!!! Nyisd ki a szemed!!!

Ha úgy van ahogy én gondolom akkor tévedésed betudom a mérkőzés előtti meccsláznak.
Most már megnyugodhatsz nyert a Szolnok 1 ponttal
egy számomra (nem tudom ezzel más hogy van?) elég alacsony színvonalu meccsen.
De legalább az izgalom kárpótolt mindenkit.

Gratula az Olajnak!

Üdv. Némo

Előzmény: Avass (2322)
xGabi Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2332
OLAJ - Atomerőmű SE 66 - 65
A harmadik ki-ki végjátékunkat játszottuk ebben a bajnokságban a Paks ellen és végre sikerült nyernünk.Nagyon sok okoskodó kommentárt nem szeretnék fűzni a meccshez (jobb is,mert megint a bíróknál kötnék ki ; ez a Valovics miket meg mer engedni magának!),aki meg akarta nézni,az az m2 - n úgyis láthatta.Nem játszottunk jól,nem igazából mentek a dobások,de határtalan lelkesedéssel kibrusztoltuk a győzelmet,amely a jelenlegi helyzetünkben létkérdés volt.
Vasárnap a Kaposvár következik,ami legalább ilyen nehéz meccs lesz.A somogyiak csúcsformában vannak,de mi is jövünk felfelé (Fehérváron 0,Szombathelyen egy jó negyed,Körmenden egy kicsivel még több,és most végre nyertünk is :-)))
Nyernünk kell!

HAJRÁ OLAJ !!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2329
csak még annyit mondanék, hogy
HAJRÁ LÁNYOK!!!!!
szép lenne ha nyernének mindketten, vagy legalább valamelyikük!

megyek meccseket nézni :-))
üdv mindenkinek, Szolnokra jó szurkolást!!!!!

rik-027 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2328
szeva genya. most netezel?
akkor ma nem mész haza??? Pí
Előzmény: doglegygeri (2326)
rik-027 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2327
Emir Halimic bosnyák - török kettős állampolgár.

csak a teljesség kedvéért :-)

Előzmény: Avass (2324)
doglegygeri Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2326
Emir szerintem rendkivuli jatekos de nem isten csak felisten!Nekunk a bajnoki cimhez szerencsere ez is eleg volt!Tenyleg nagyon rosszul vedekezett de emberrol igy harmast dobni mo on senki mast nem lathattunk!Egyebkent vaj keze van!Egyenletes teljesitmenyt meg bedobotol senki ne varjon!Mindenkinek lehet rossz napja!Es van is!Azert hazajohetne!
doglegygeri Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2325
Igazad van csak fenntartja a jogot!Ez tenyleg nem ua!De elottem van a kep ahogy tizen magyarazzak neki hogy semmi ertelme meg nem mellekesen sok penz!Jogos de azt hiszem te is ertetted mire gondolok
Előzmény: Feribá04 (2321)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2324
Feribá, most Te Tyubinra gondoltál törököt emlegetve (mer' én Halimicsra) ...mondjuk egyik sem az...
Előzmény: Feribá04 (2320)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2323
Így van, ezen kívül hol marad az EGYENLETES TELJESÍTMÉNY??? (Az egyik mérk-en 14 triplakisérletből 1, azaz egy jó, őár napra rá 48 ezer pont, még a busz lépcsőjéről is betalál).

...most má' tényleg húzok

Előzmény: Feribá04 (2320)
Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2322
Akkor most magyarázhatom a bizonyítványom.
Ígérem, máskor nem leszek ennyire félreérthető:

Feribá:
"bár azt hiszem talán Ő az egyetlen olyan játékos, aki az akkori tudásával, hozzáállásával megállná a helyét"
Ezzel pont azt akartam mondani, hogy az akkori mezőnyben (nekem) egyértelműen Ő volt a leg, de azért tettem végül is az első helyre, mert a játéktudása mellett szíve és szorgalam is volt, elsőként ment le az edzésekre, utolsóként jött el, a meccsek előtt csak az aktuális feladat létezett számára, maximálisan odakoncentrált. Utánna viszont... Volt olyan eset, hogy meccs után lenyomott néhány vodkát és a szigoráról híres Rezák edző nem mert szólni, nem ezért, mert Ő volt a sztár a csapatban, hanem mert tudta azt, hogy Tyubin mindent megtett, és meg is fog tenni a győzelemért, mindíg 120%-ot teljesít.

Pontosan erre gondoltam egyébként, amikor azt írtam, kedves Némó, hogy "PL 20 pont a neve mellett". Ezt a 20-at nem konkrétan gondoltam, és nem is elsősorban Tyubinra értettem, csak azért írtam, mint példát, hogy érzékeltessem: a jó légiós az az ember, aki ha törik, ha szakad megdobja a maga adagját, (ez lehet 20 pont vagy 15 is, esetleg 10) lehet rá számítani, hogy TÖBBET és EGYENLETESEBB FORMÁT MUTATVA teljesít meccsről meccsre, mint a többiek.

Tyubin egyébként pontosan így került az első helyre, hogy minden mutatót figyelembe vettem, méghozzá súlyozottan, abban a szubjektív sorrendben, ami nekem a fontossági sorrend. Ebben az értelemben lehet, hogy elfogult vagyok.

...most már indulok a meccsre, holnap folytathatjuk, sziasztok...

HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ OLAJ!!!!

Előzmény: Feribá04 (2306)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2321
Kérlek mondj egy meccset az idén amit az ASE megóvott.
Előzmény: doglegygeri (2319)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2320
Igen, igen +

-Legyen csapatember (paszokkal, sztárallűrök nélkül).
-Legyen hajlandó védekezni (e nélkül nem lehet eredményesen kosárlabdázni).

Valahogy ezek sem a törökre illenek...

Előzmény: némo (2317)
doglegygeri Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2319
Eloszor is Sporttarshoz szolnek!A neten ritkan lehet olvasni ilyen korrekt hozzaszolast!Teljes mertekben igazat adok neked!En kaposvari vagyok de tudom h ezt a kormendet nem lehet leirni sot en nagyobb ellenfelnek tartom mint az aset!Brown t en mar tobbszor lattam jatszani es kimondottan europai stilusu jatekosnak tartom!De valahogy az az erzesem h nincs benne tuz!Mintha nem akarna megmutatni mit is tud o igazabol!A szurkolasrol:a divatszurkolozast kezdhati mindenki elfelejteni mert ami pakson volt az rohejes!Vegig hallatszott a hajra hajra Kaposvar!Ilyet egy rangadon?Szeva mindenkinek Hajra Kaposvar meg magyar kosarlabda!Ja es buszkek lehettek Patonayra h elismeri ha egy csapat eppen jobb volt naluk!Fodor megovta volna ezt a meccset is az tuti!
némo Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2318
Ugyan ezt a meccset nem közvetítette a TV (még jó)
de mivel ott voltam abban a maroknyi körmendi táborban, megkérdezném tőled (is).
A Falco és az Alba elleni TV-s meccsünk után, amikor mind a két csapatot nagyon elvertük minden semleges szurkoló(kaposvári is) azt mondta, hogy hát a Falco és az Alba sem játszhat még1x ilyen gyengén. Akkor most ezt én is mondhatom ugye?
És valszeg ezt TE is tudod, ugye?
Na!
Szóval vissza a szarvakkal messze még a vége, még akármi is lehet. Pl a Szolnok is beérhet bennetek és akkor már csak 4.-ek vagytok.
Amúgy még1x gratulálok a tegnapi győzelmetekhez.

Ja! még valami. Mekkora az a nagyon nagy összeg?
Csak azért mert pl. én Körmend-ASE döntőt várok.
Részemről indulhat a licit, kezdődjön mondjuk 20.000, ft-nál. Legyen ez az alap.

Előzmény: champions (2316)
némo Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2317
"lehet, hogy nem értenek vele egyet".

Hát igen! Pl. én sem.
Volt egy olyan kitétel, hogy megbizható játék, min. 20 pont a neve mellett.
Én azért emlékszem nem is egy olyan meccsre, ahol ezt a "bűvös" számot nem érte el.
Ne légy ennyire elfogult!!!

Előzmény: Klima-vill (2315)
champions Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2316
KAPOSVÁRI bajnoki cím kilátásban ismét. A Körmend megtapasztalhatta azt, milyen egy kulcsember nélkül játszani. A Kaposvár ezzel szemben hozza azt amire mindenki számított az idény elött: Teljes gárdával verhetetlen. És ha azt nézzük, hogy még mindig nem teljesen egézséges mindenki, ennél csak jobb lehet. Ne higgyétek, hogy csak a Körmend elleni győzelemről mondom ezt, hanem a 6/6-os győzelmi mútatóból, a középszakaszban. Kíváncsian várom az utólsó összecsapást a körben a Szolnok otthonában. Remélem visszavágunk.
Egyébként még régebben azt halottam, hogy az Ivkovicsék mindig megbeszélték a Szolnokkal az eredményt, hisz ott is sok a yugo, hogy mindenki otthon nyer. Ennek ellenére kikaptunk múltkor. Ettől függetlenül meg lehet nézni az Ivkovics pontátlagát egy Szolnok ellen – Siralmas – mi ez ?
Ettől függetlenül, most már cél lehet a makulátlan mérleg. Lehetséges!!?
A Döntő két résztvevőjére mostmár igen nagy tétben is fogadnék: PAKS-KAPOSVÁR

Idézet az NS-ből:

- „Bezzeg Dzunicsék! A bajnoki címvédõ, legjobbjai közül csak Filipovicsot kényszerbõl a padon tartó Földi-alakulat úgy kezd, mint az álom - három perc sem telik el, és már nyolc pont az elõnye.
- A bajnok egyszerûen megállíthatatlan! Azon, ugye, nem volt vita, hogy a középszakasz két veretlenje közül az egyiknél múlt idõbe tehetjük a titulust, az már annál meglepõbb, hogy - Németh sérülése ide, kaposvári szárnyalás oda - Ivkovicsék már-már úgy játszadoznak Madisonékkal, mint azt a Körmend tette egy hete az Albacomp ellen.
- Simon pazarul, elementáris lendülettel játszik, Dzunics nem is tölt, csak lõ, Bencze higgadt, Ivkovics és Bukva pedig lubickol a gyûrû alatt.
- Kényelmes dobótréninggé lényegül át a játék, tombol a végtelenül lelkes kaposvári publikum, igaz, az erõviszonyokat tökéletesen érzõ maroknyi körmendi sem tûnik elkeseredettnek.
Ezen a szerdán pontosan ennyi volt a két csapatban, legfeljebb Dzunicsék lettek volna többre képesek, a vendégek aligha.”

Klima-vill Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2315
Avass: Ráismertem a te kritériumaid alapján egy játékos neve ugrik csak be.EMIR HALIMICS :-))))))))) bár lehet, hogy ezzel soka nem értenek egyet:-)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2314
Csak hülyéskedtem!!!
Előzmény: Feribá04 (2310)
némo Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2313
Köszi az infót!

Akkor ez el is döntötte, hogy Húsvét ide Húsvét oda Pakson lesz Zotya.

Előzmény: Törölt nick (2312)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2311
Most néztem a hunbasket-en, és 18 órakor lesz a meccs vasárnap Pakson!

Előzmény: némo (2309)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2310
Nehogy komolyan vedd! :-))))))))))
Ha kell bocsánatot kérek!
Előzmény: andrej11 (2308)
némo Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2309
Szisztok!

Tegnap ott voltam Kaposváron, de inkább nem írok semmit, mert Sporttárs már korrektül megtette.
Köszi!

Más!

Most akkor hogyan lesz ez a Vasárnapi ASE-Körmend közvetítés?
Volt itt már minden, hogy 16 órakor kezdenek, hogy a Fotex meccset is tudja adni a TV
aztán most meg megint azt hallani, hogy a meccs 18 órakor lesz és az m2 felvételről!!! adja, de majd csak 21.15-kor.

andrej11 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2308
Köszi a kitételt...
Előzmény: Feribá04 (2307)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2307
Nagyon jól emlékszel, így volt. Andrej-t (nem 11-et :-)))) Abeljanov-val ellentétben mindenhol bírták, mert szimpatikus volt, soha nem mutogatott, hanem egyszerűen tette a dolgát.
Előzmény: Santoro (2305)
Feribá04 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2306
Ez így azért nem igaz. Mindig az alapján kell megítélni egy játékost, hogy az adott körülmények között mire volt képes. Én pl. Morgent tartom a minden idők legjobb ASE játékosának és nem azért, mert ő tudott a legjobban kosarazni, vagy ő tett a legtöbbet a csapatért. Vagy vegyük a Szolnokot. Tóth Zoli volt az irányító, aki képzettségben SZVSZ jócskán Szasza vagy Cica mögött van, de mutass nekem egy Olaj szimpatizánst aki a két fiatalt többre tartja annál a játékosnál aki törött ujjal is végigirányított a bajnoki döntő négy mérkőzéséből hármat.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Avass (2303)
Santoro Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2305
Tyubinról

De az azert nem volt rossz mikor a "lelátóról"
beszállva már nem aktív játékosként
a Kelet-Nyugat gálán megnyerte a 3 pontos
dobó versenyt, ha jól emlékszem úgy hogy az első két pozicióbol mindent beszórt!

Ma nyernünk kell, Hajra Olaj!

andrej11 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2304
A kiegészítésedet természetesen elfogadom.
Emlékszem milyen nagy élmény volt a felújítás után bemenni a megszépült alba-csarnokba. Ilyen nagy élményben lesz részük ma sokaknak Szolnokon is. Természetesen én is kivánom, hogy ez folytatódjon más városokban is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!