Atomic Boys-osok? Az itteni beírásaik alapján mindenképpen paksiak. De ugye azért még nem rekesztjük ki őket, mert nem igazolt fan-klub tagok, és nincsen sálsapkapólójuk?! :-)))
Feribá, nem kell mentegetőznöd, Nekem sem tűnt fel, csak éppen tegnap láttam meg, hogy végre kirakták a bajnokságot jelző zászlót, ami nagyon egyedül volt, sajnos (és remélem nem sokáig fog árválkodni).
Mi van öreg kóstolgatsz? Vedd tudomásul, hogy még 5-en vannak mögöttem, sőt ha most beszállnak még a tippelésbe vagy 200-an, akkor máris előkelő helyre kerülhetek! Most szervezek be egy ovodáscsoportot, hogy kezdejenek játszani.
Szia Gabci
Úgy látszik élőben már nem is beszélgetünk, csak a drukkerkocsmában.
Mi még egymást is elkerültük a topictalálkán, te hol vártál?
Más tényleg nem jól dobott az oroszlány, (nem a bányász) de a meccs végén szinte semmi nem esett be, csak Tuvics tecccett (egyébként is jól áll Neki az új frizura, de azok a takarók!!!)
Próbáljuk meg megint a nagyszünetben a "szuvenírbolt" előtt (rajtam ASE sapka, sál, póló), ha nem engednének ki benneteket a vendégszektorból, akkor... akkor... meccs után... de hol is... ?!
Tényleg lehet, hogy emiatt nem katlan a Tiszaliget (mert nem az, de az volt!).
Andrej11!
A trágárkodásért lehet szurkolókat bírálni, de tudomásul kell venni, hogy ez a játék az ő stílusuk, nem ők tehetnek róla, csak bajnokok szeretnének lenni.
Két rossz dolog volt tegnao a meccsen.
1, A B-közép nem túl értelmes szurkolása, sőt.
2, Hiába vártam a megbeszélt helyen kb 20 percet a Topictalálkozóra.
A meccset meg úgyis látta mindenki.
Ja, Styepanovát velaki megtaníthatná középtávolról dobni, mielőtt leszerződtetik.
A legjobb légiós ügyében pedig csatlakozok Avasshoz, Tyubin tényleg tudta a dolgát. Szerintem a magyarországon megfordult légiósok között a legjobb Edna Campbell (Gysev) és Judy Mosley (DKSK)volt. Igaz, hogy ők a fiúk között nem sok vizet zavartak volna. Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, hogy belekevertem a lányokat!
No, a tippek:
Debrecen-Dombóvár H8 (Ádám Béla egész meccses csúcsteljesítményével)
Albacomp-Falco H15
OLAJ-Kaposvár H8 (Megállítjuk őket)
Paks-Körmend H14 (Madison nem tud irányítani)
Andrej11!
"Szolnok: Hát ha nektek ez a kosárlabda tetszik akkor nézzétek..."
SAJNOS nem mi szerződtetünk játékost-edzőt, vagy Fehérváron szavazást tartanak, hogy kikből álljon a keret? Mondjuk a legutóbbi igazolásokat elnézve még ezt is elképzelhetőnek tartom. Egyébként ennek az antijátéknak (és a rengeteg -vicsnek) köszönhető a Szolnokon szokatlan hangulattalan közönség. Legalábbis ebben reménykedem.
Eddig 98%, hogy ott leszek Pakson, de mivel már csak ma vagyok netközelben, tudnom kellene, hogy lesz-e topictalálkozó, ha igen mikor és hol?
A tippek:
Debrecen - Dombóvár -11 (ismét Lee káprázat)
Alba - Falco +21 (Itt meg Williams parádé)
Olaj - Kaposvár +7 (Pavlovics vezérletével)
ASE - Körmend -6 ( Rudi lesz a meccs hőse!!!)
Sziasztok
Nyertünk, csak ennek örülhetek, semmi más nem jött össze tegnap (a negatívumok: szolnoki szurkolás, nem volt topicrandi, kikaptak a lányok, nem nyertem a LOTTO-n, visszacsúsztam a tippversenyben, stb…)
.
Lássuk időrendben a válaszokat:
Doglegygery: Két remek példa jut eszembe kapásból az egyenletes bedobó-teljesítményre: Dzunics, és Alexe. Az utóbbi esetében ez főleg a szolnoki évekre igaz, bár mostanában is kezd beállni 15-20 körül.
Némo: Mea kuplung, bocsi, ezt alaposan elnéztem, tegnap szét voltam csúszva!
Rik-027: Kösz az infót Emírről.
A bíráskodásról: A meccs egészét nézve nagyjából korrekt volt, voltak olyan időszakok, amikor először minket sújtottak egymás utáni téves, vagy kétes ítélettekkel, majd a meccs végén az ASE volt e miatt hátrányban. Az előbb említett időszak végén történt a Saabee által is említett „bírósértődés”. Itt csak annyi történt, hogy a felháborodott publikum (mondjuk ez speciel nagyjából jogos volt) egy emberként kiabálta 4-5x a „Mocskos csalók” irodalmi kiszólást. Erre – ha jól tudom – van egy olyan szabály, hogy a játékvezető megszakíthatja a játékot, amíg a kedélyek le nem csillapodnak, de be nem rekesztheti a meccset. Ilyen már máskor is történt Szolnokon, kb. az is ennyire volt „súlyos” (…hogy még a vendégszurkolóknak sem tűnt fel. Jó, jó, nem volt szép, de szerintem a pénztárszalagos dobálózás játék közben rondább dolog volt).
Szurkolás (?): Hogy is szokta Gálvölgyi mondani? Én kérek elnézést. Mármint a paksiakat ért „behatások” miatt. Ismét bemutatkoztunk az országnak. A meccsen csak párszor jött ki a régi szolnoki hangulat, amit már Feribá is emlegetett, (jut eszembe, a bajnokságot nem a 89-90-es, hanem a 90-91-es idényben nyertük meg). Nagyon szomorú vagyok, hogy a közönség megint nem a jobbik oldalát mutatta. Egyébként azt azért durva dolog volt, amikor az Olaj B közép b.. Mészárosozni kezdett, akkor az ASE tábor „Szép volt fiúk” rigmussal válaszolt. EZT MÉ’ KELLETT??? FOGLALKOZZATOK INKÁBB A SAJÁT CSAPATOTOKKAL E! ÉRTVE VAGYOK BAZZEG?! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(Ha félre meri valaki érteni, azt megverem!)
A meccsről: Csatlakoznék a többiekhez, nem szeretnék mélyenszántó szakmai elemzésekbe bocsátkozni, hiszen mindenki láthatta ezt a „sziporkázó” színvonalú összecsapást. Inkább csak érzéseket írok le, tehát:
Az ASE az egész meccsen éretten kosarazott, amikor kellett gyorsak voltak, pillanatok alatt felhozták a labdát, egyébként pedig végigmentek náluk a figurák, általában kidolgozott helyzetekből tudtak dobni, mondjuk borzasztó százalékkal. A védekezés is nagyjából ott volt, tetszettek a besegítések a centereink ellen.
A mieinknél azt éreztem, mintha behúzott kézifékkel próbálnánk előzni egy kamiont. Erőlködés volt, de nagyon hiányzott a pörgés a játékból. Ezen kívül, úgy érzem Miljkovics nehéz helyzetben van a kezdőcsapatot illetően. Ha a jugó sor kezd, (márpedig az szokott) állójáték folyik a pályán, főleg Predrag miatt, aki azé’ a meccs elején beszór mindent, szinte dobóhelyzet nélkül. Mondjuk a figurák ilyenkor szoktak menni a legjobban, a védekezés is korrekt, bár ezen a meccsen csak annyira játszhattuk ki a helyzetet, amennyit hibázott az ellen védekezésben (szinte semmit). Vuki nem tudta levenni Davist amíg Ő fogta, az amcsi pörgött rendesen. Elég hamar le is hozta az edző. A helyére be Csabit, aki viszont – mint ahogy Bocai fogalmazott – nem jelentett veszélyt az atompalánkra Viszont egységesebb lett a csapatvédekezés, egészen addig, míg nem jött Zolika, aki, hogy finoman fogalmazzak, nem villogott, rendre hibázott mind védekezésben, mind támadásban. Ezzel el is fogyott a varia lehetőség.
Igazságtalan lennék azonban a csapattal szemben, ha nem dicsérném a küzdőszellemet, és azért – a meccs egészét tekintve – a jól záró védelmet. Ha a fiúk a héten még a büntetőket is gyakorolták volna (a végjátékban 8-ból 7 kimaradt !!!) Akkor simább. Szép volt fiuk, legalább most harcoltunk a győzelemért, legalább ennyi kell vasárnap is, amikor Klímás csarnokunk lesz.
Topictalálkozó (helyett): Olajka91, félreinformáltál. Meccs után rögtön el kellett mennem, így nem láthattam a „szolnoki szurkolókkal hadakozó rendőröket”. Kb. 15 perc múlva értem vissza az olajcsarnok melletti bezárt büféhez, ahol egy álmos kutyás rendőr fogadott, aki a paksi buszra vigyázott. Ezen kívül lélek egy szál se. Levonva a tanulságot: a topictalálkozót csak a csarnoktól távolabbi kocsmaponton lehet megtartani Szolnokon. A kupameccsig kitalálom a megoldást, és beszervezem Gabciékat (hallod, nincs kibúvó). (mondjuk, addig még van egy paksi mérk. is).
…ne ijedjetek meg, élőben nem szoktam ennyit dumálni
Semmi különös nem volt, nagyon kemény és szinte hiba nélküli védekezést láthattunk mindkét oldalon nulla egyéni jó teljesítménnyel. Amilyen szép látványos meccseket tudunk játszani a körmendiekkel, annyira undorítóakat a Szolnokkal. Ez van, hétvégén és csütörtökön nyerni kell, majd jöhet a szünez ami ránkfér.
A körítés:
Nagyon tisztelem a DK szolnoki tagjait, mert hozzáértőek, korrektek és nagyon szeretik ezt a játékot, de szurkolóikról finoman fogalmazva nem tudok jó véleménnyel lenni. Ha Pakson topiktalálkozót szeretnétek simán összehozhatjuk nem lesz semmi probléma.
Játékvezetés:
Könnyű helyzetben voltam, mert a visszajátszások segítettek a vitás esetek megítélésében és azt mondhatom, hogy Valovicsék ide-oda hibázgattak, de nem befolyásolták a meccs végeredményét. Több olyan vitás eset volt mindkét részről, ami visszajátszva a bírókat igazolta. A Szolnok jobb volt, nyert és gratulálok nekik.
Paks: Szerintem a Paks nem érdemelt volna győzelmet. Kb. 10-szer vehették volna át a vezetést, de egyszer sem sikerült. Ráadásul csapatmunkát sem lehetett látni. Nem igazán volt jó egyéni teljesítmény. Szerintem kezd hiányozni még egy jó, és főként ponterős külföldi...
Szolnok: Hát ha nektek ez a kosárlabda tetszik akkor nézzétek...
Szurkolásotok sem volt valami fergeteges. A tévében szinte nem is lehetett hallani, csak amikor szidtátok az ellenfelet, meg a bírókat.
Viszont a csarnok elég szépen nézhet ki így a tévé alapján.
Némó: ha a számok terén maradunk akkor arra is kell emlékezned, hogy nemegyszer teljesitette túl a 30 pontot de ami a HALIMICSET klaszissá tette (gyakran dobott szar százalékkal)az az, hogy amikor kellett akkor repült a tripla befele.
A Kaposvár remélhetőleg nyer majd szolnokon, csak kell a sok lepattanó az a kulcsa mindennek. A büntetőket meg tessék bedobni
U.I: Ha nyerunk a szolnok ellen akkor meg az elso hely sem kizárt( na jo ez eleg optimista) szoval hajrá gyerekek HAJRÁ KAPOSVÁR.
Ez van!! Simán nyerhettük volna ezt a meccset, de sajnos sokan nem azt nyújtották, amit tudnak. Gondolk itt Zacsira, és főleg Davisre, de legfőképp Lacikára.
Bármilyen hihetetlenül hangzik is, de szerintem centerposzton vagyunk a leggyengébbek, meg nem tudom érteni, hogy egy ekkora ember miért nem tud támadásban hatékkony lenni.
Ez gödör, vasárnapra ki kell jönnünk belőle. Terrybának ilyen dobószázaléka még nem hiszem, hogy volt. Az igaz, hogy szokatlanul kevés faultot kapott.
Azt se értem, hogy a Fodor Peti miért akart mindent a Lacikára játszatni, mikor nem nagyon sikerültek a lefordulásai.
Ennek ellenére megvolt a sanszunk a győzelemre, ez azért bíztató. Most 2 szoros meccsen 2 vereség. Vasárnap nyernünk kell, és remélem a Szolnok veri a Kaposvárt.
Miért van az Ivkovicsnak kevés pontja a szolnok ellen, mert ott tudják, hogy miket művel, és nem eszi meg senki az undorító stikáit....
Nos...
a meccset nem is kommentálnám,akit érdekelt az úgyis látta,s eldöntheti ki-ki maga.
A szurkolásról sem nyitnék vitát,u.e. leírva.
A topic találkozóban nem bíztam,és valszeg ez Szolnokon az életben nem fog megvalósulni...nem azért mert,beszari gyerekek vagyunk és nem merünk lemenni...
Azt épp ésszel nem fogom,hogy egy győztes meccs után minek kell ilyen fesztivált csinálni...
Cirka 20 minutát rostokoltunk a csarnokban a meccs után,mire sikerült kiverni a csarnokból és környékéről a vérszomjas hazaiakat...mi van,ha nyerünk??Mi lesz így a kupadöntőn???
Az előttünk ülők is végig anyáztak,mutogattak...
a legvidorabb az volt,mikor egy 80 és a halál közti éltes korú fater nekünk esett"...úgy lebüdöskommunistázott minket,mint a huzat...
szóval itt nagy gázok lesznek a kupadöntőn,az biztos...nem irígylem a biztosításért felelősöket.
Bár elvileg ugyi a piros-fekete brancsok jól megvannak,csak mi leszünk a kakukktojások...(a Falcosokat nem említem).
Pakson az Olaj B-közép esetleg szembesülhet hasonló viselkedése esetén a neutronosok szigorával...az bizti,hogy ők nem lesznek ilyen elnézőek.
kint a parkolóban is voltak arcok...olyan dumák mentek,amiből most nem idéznék(nyomdafesték,kimerítenék minden trágárságkaraktert),hogy az hihetetlen...
na ennyi mára...
amúgy nyerhető meccs volt...
Továbbra is HAJRÁ ASE!!!!
Úgy hiszem hogy Szolnokon létzhetetlen egy Szolnok-ASE topic-találkozó./Vagy esetleg a kupadöntő alkalmával ? :)/
Habár szívesen beszéltem volna pár kultúrált helyivel.A tömeg nem hordozta magán a kultúra és sportszerűség jeleit,habár szvsz ez valszeg a néhány/?/ "kemény" /fele akkora emberekbe már bele mernek kötni,mint ők maguk/ hangadó miatt van.
A várakozó paksiakhoz felnézett egy piros-fekete polós "tag",azonban hiába erősködött,hogy menjünk vele egy büfébe,v.hogy senki nem bizott a többi szolnoki vaj szívébe :).
Kb. ennyi,próbáltam tárgyilagos lenni.
P.S.1: Marci remélem több szolnoki nem végzett rajtatok törés-tesztet :)
P.S.2: Szolnokiak!Nem mondtátok hogy a WC-ben lesz a topic-találkozó /:) - nehogy félreértsétek ez csak hunor volt!/
P.S.3: Jonny boy ezúton üzeni,hogy öccsével együtt "Nagyon élvezte a szolnoki vendégszeretetet ;))) "