Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2738
:-)))

Szia Pistike. Csak annyi a megjegyzésem, hogy kezdetleges módszereitekkel le vagytok maradva. Nálunk már direkte úgy alakították át a csarnokot, hogy hidraulikus emelők gondoskodnak a megfelelő irányú és szögű dőlés kialakításáról. Egyébként, lehet, hogy félreértelmezted az áskálódás okát. Szerintem az egyenruhásokat Paksról küldték át hozzátok, hogy itt is avarkori csontokat keressenek (aztán majd költözhettek a Rádió útra).

Előzmény: be-st (2736)
Avass Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2737
Belfera
Itt van néhány cím (most még van helyük május 4.-5.-re)

Hotel Kőrösi (56/420-514, FAX:56/210-121) /Kőrösi u./
1 ágyas: 4400.-
2 ágyas: 6600.-
üdülési csekk: NEM

Touring Hotel (56/379-805) /Tiszaliget/
1 ágyas (reggelivel): 5900.-
2 ágyas (reggelivel): 7900.-
3 ágyas (reggelivel): 9900.-

Tiszaliget Motel 56/424-403 /na, vajon hol van?/
Közös zuhanyzós: 1600.-/fő
2 ágyas (fürdőszobás): 5600.-

...és a végére a slusszpoén:
Student (ez a főiskola kollégiuma, bonuszban tele lányokkal)
fürdőszobás szobák: 1500.- (egy ismerősön keresztül)

Mivel valószínűleg a legutolsó megoldást fogod választani, ezt csak rajtam keresztül tudjuk intézni. Jó lenne, ha megírnád, hogy hány főnek kéne szállás + a tel. számodat is (emilbe is jöhet, majd ránézek).

Válaszolj, akkor is, ha nem érdekel!

be-st Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2736
Üdv!
Tippelni kéne. Hát akkor nosza:
Dombóvár-Paks -8
Szolnok-Falco +21
Albacomp-Körmend +8
Debrecen-Kaposvár -8

Találkozó rendben lehet, bár újabban be se akarnak engedni azon a kapun, ahol a vendégszurkolókat, és az átjárást is eléggé elállják. Legfeljebb átküldöm 1. számú fiamat, ő úgyis csakazértis mindig az aktuális ellenfélnek szurkol. Nem múlt el nála a dackorszak. Szép kis nevelés!
Hajnalban lázas munka előkészületeit láttam a csarnoknál. Két szürke egyenruhás ember hátukon Körm End felirattal a csarnok egyik felének alapzatát ásta alá, láthatólag azzal a céllal, hogy a pálya megfelelő lejtést kapjon. Fél nyolckor a csarnok mellett elhaladva már szabad szemmel is látható volt a pálya lejtése. Ha a munkák dékutánig ilyen ütemben haladnak, már lesiklóversenyt is lehet rendezni. (Információim szerint díszvendégként Hermann Maiert várják.) Azonkívül mára összehívták a szövetség rendkívüli ülését, és döntést kívánnak hozni arról, hogy félidőben nem szabad térfelet cserélni, különben kárba veszik a sok munka, és nem fog érvényesülni a hazai pálya lejtése.
Üdv
Pistike

Bocai Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2735
Olaj-Falco h13
Debrecen-Kaposvár v11
Dombóvár-ASE v15
Albacomp-Körmend h8

saabee Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2734
Hi all!

Csak a tipp!

Dombóvár-ASE V7 /Habár megint Jonny boy-al megyek,ez nem jó Ómen... :) /
Szolnok-Falco H12
Albacomp-Körmend H6
Debrecen-Kaposvár V14

Atomváros ÉÉ,Atomváros ÓÓ...

/Indul a vonat!/

belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2733
Sporttárs!
Te honnan tudsz az átadásra szánt "dokumentumokról"? Csak nem lehallgatod a telefonom, mikor épp nem plakátokat tépkedsz? :-)
Előzmény: Törölt nick (2729)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2732
Majd szétnézünk az érdeketekben.
Előzmény: belfera (2716)
csaby1 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2731
Sporttárs, erről én is hallottam. Szóltam is az ASE elnökének, és ő mondta, hogy az eredménytől függetlenül megóvják a meccset, és valószínűleg 2 vesztest fognak kihirdetni.
Ja, és Lecso hozzászólásából kiderült miért is nyertek tavaly bajnokságot.
Egyébként sajna nem tudok Dombóvárra menni, mert itt fogok rohadni a melóhelyemen este 10-ig. Pedig innen Pécsről csak hipp-hopp, és ott lehetnék. Na meg aztán ismerős hölgyekkel is találkozhatnék.
Előzmény: Törölt nick (2729)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2730
Ha megengeded elmondanám merre van Debrecenben a csarnok. Tudod innen Körmendről közel van, hetente elugrok oda :))) Legalábbis egy hete voltam...

Szóval a legegyszerübb a vasútállomásról, (ha vonattal mész) az egyetlen villamossal elmész a Csónakázó-tóig (múlt héten még nem volt benne víz...). Onnan két perc gyalog. Egyébként a Loki focistadionjának tőszomszédságában van, úgyhogy bárki meg tudja mondani, meghát a nagy sikságban kiemelkedik a négy lámpája a stadionnak :))))

Előzmény: Lecsó11 (2725)
némo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2728

Hát, ezt nem vállalom!
Elég lesz nézni a hazai "fanaticokat" és nem teszem ki magamat egy esetleges körmendi szurkolóktól kapott fintornak sem.:-)
Képzeld el: egy csarnoknyi ember 1(azaz egy) ASE szimpatizáns ellen!:-))))))
Előzmény: Fishtax (2721)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2727
Nem tudom merről fut be a vonatotok, de Dombóvár alsó vasútállomásra menjetek, mert onnan fél perc sétára van a csarnok. A főpályaudvartól vagy helyijárattal vagy egy Kaposvár felé induló személyvonattal tudtok eljutni oda.
Előzmény: Jonny boy (2719)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2726
Nem tudom merről fut be a vonatotok, de Dombóvár alsó vasútállomásra menjetek, mert onnan fél perc sétára van a csarnok. A főpályaudvartól jóval messzebb van, de nem vészes.
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2725
Miután befejeztem az "Ismerjük meg a kaposvári kosárcsapat múltját" c. előadás 1. epizódját,azért még van "pofám" /:))/megkérdezni,hogy,hogyan lehet lejutni a Debreceni sportcsarnokhoz,magyarán hol van Debrecenen belül?!
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2724
Tippek:

Dombóvár-Paks V9
Szolnok-Falco H16
Albacomp-Körmend H3
Debrecen-Kaposvár V12

Na,a bírókról:
Nagy II László: pár évig játszott Dombóváron,egyébiránt kaposvári,és 1989 (?nem pontos)-tól a kilencvenes évek végefeléig itt játszott (utána ment Dombóvárra). Nekem pl.a kedvenc játékosom volt.
Váradi: sokak szerint az Ivko nagy haverja,ez nem igaz.(Inkább fogalmazzunk úgy,hogy volt,az utóbbi időben ennek ellenkezőjét lehet felfedezni...)
Szamos: úgy tudom vele viszont jóban van,mármint az Ivko:). Avagy a Ti olvasatotokban a "Kaposvár bírója"
Szabó: ha estleg valaki nem tudná (bár a játékvezető-életben ez köztudott) az ország egyik legnagyobb Körmend-drukkere,ha odamész /odamersz:)/ menni hozzá,talán el is mondja miért. De ez köztudott,hogy a Körmendért "dobog a szíve"(amiben persze nincs semmi rossz),tehát azért a helyetekben (Körmend) nem szidnám a meccseiteken:)))
Talán még megemlíteném a Bognár Tibit (bár ő,mint tatai bíró van "számontartva",azért ő "tiszteletbeli" kaposvári./Egyébként a "legendás" Oroszlány-i csapatból érkezett hozzánk anno/ Ő is nagyjából egy évtizeded játszott nálunk/együtt játszott a Nagy Lacival (ma már Nagy II.), Nagy Imrével(A Klíma mai technikai vezetője),a Kovács Lacival(A Klíma mai szakosztályvezetője), a Vojvoda Gyurival ( Jelenleg a Dombóvár játékosa/de Kaposváron lakik pl./na és a Gordan "jó az öreg a háznál" Filipoviccsal./

hú... mit kapok én ezek után Tőletek...csak megszaladt az ujjam,bocs...

Hajrá Kaposvár!

pepy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2723
Hello Jonny boy!
Nemtom hányan leszünk/lesznek holnap Dombóváron, csak azt tudom, hogy a fönökömnek tele van a t... azzal, hogy én szerdánként állandóan ellógok a melóból:))) Sajna holnapi napra sem tudok biztosat mondani, csak ha már hazafelé utazunk.
Az én tipptyeim:
Szolnok-Falco H21 (Vuking:)
Alba-Körmend H3 (beyoo lenne:)
Debrecen-Kaposvár V13 (vagy több)
Dombóvár-Atom V13 (akár Lee is jöhet:)
Szal mindent bele holnap!
Hajrá Atom!
gringo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2722
Debrecen-Kaposvár V10
Dombóvár-Paks V15
Szolnok-Falco H21
Albacomp-Körmend V6
Fishtax Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2721
Már éppen kezdtem fogalmazni az óvást a hozzászólásod ellen, de így jóváteheted a hibádat, ha a holnapi meccsen 3x elkiabálod magad a nagyszünetben, hogy "Hajrá ASE!"
:-)

fish

Előzmény: némo (2720)
némo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2720

Még mielőtt a paksi kocskatársak melegebb éghajlatra küldenének, szeretném tudatni velük, hogy csak pojjjjén volt az egész!
Tudom, hogy még nem óvtatok meg meccset, csak a lehetőségéig jutottatok el!
Bocsi!
Előzmény: némo (2718)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2719
Helló kosárfanok!

Úgy tűnik, hogy holnap újfent vonatozunk egyet saabeeval, ezúttal Dombóvárra. Éljen a MÁV!
Nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehet a pályaudvarról megközeliteni a csarnokot?
Feribá,Pepy,Csaby + paksiak: hányan leszünk a meccsen?

Tippelek is gyorsan:

Dombóvár-ASE -13
Szolnok-Falco +15
Alba-Körmend +7
Debrecen-Kaposvár -15

HAJRÁ ASE!!!

némo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2718
Sziasztok!

Hát, én is csodálkoztam volna, ha marad az előzetes bíróküldés! Mindenesetre azt el kell ismerni, hogy ez az új felállás inkább nekünk kedvez.(Minek kell ezt elismerni?)
Vagy rosszul emléxem a hazai falco elleni meccsünkre? Mintha ott is a Kékesi fújt volna (mint vezetőbíró) és hát .......bizony az a hazai pálya.-))))
Sőt! Ha jól tudom (de lehet, hogy nem) a Nagy II
sporinak meg Dombóvárhoz van némi köze, velük meg ugye jóba vagyunk...
Tehát kedves sporttárs rosszak az értesüléseid, a holnapi meccset a Marc nyeri és már látom a csütörtöki NS vezércikkét..."Otthon bukott el az Alba! A Marc meggyőző játékkal nyert Kékesi (32) és Nagy II(28) vezérletével!"-))))
Persze most idegenbe leszünk és lehet, hogy a hazai pálya most is lejteni fog...
Úgyhogy, Alba siker esetén már most megóvjuk a meccset!!!! Ez utóbbi kérdésben,(ha szükség lesz rá)a paksi kollégák segítségét kérnénk!-)))

Előzmény: belfera (2717)
belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2717
NG máris elintézte a bíróküldést: Kékesi, Nagy II László.
Ez gyorsan ment. :-)
Ráadásul az ellenőr Bernáth. Ez asszem sokat elárul arról, hogy mi várható. Vagy nem? :-)
Ha nem NG járt közben az MTV-nél, akkor szerintem bizonyos DunaTv-s erők lehettek, akik megdolgozták a kollegákat. :-)
Ha beválik a tuti infód a végeredménnyel kapcsolatban, akkor isten bizony megveretlek Chris-szel. :-)
Előzmény: Törölt nick (2714)
belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2716
Szolnoki Tesók!

Nem tudnátok a kupadöntő idejére ajánlani egy korrekt szálláshelyet, ahol elfogadnak üdülési csekket? Ha nincs ilyen, akkor valami szolidabb, occsób panziót. Sajnos a már lefoglalt szállásunk stornó, ezért veszélybe került a szolnoki kirándulásunk. Kérlek segítsetek!

andrej11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2715
Debrecen-Kaposvár V7
Dombóvár-Paks V7
Szolnok-Falco H12
Alba-Körmend H7 (Nagy meccse lesz, nem hibázhatunk.)
Előzmény: kaposvari (2700)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2713
Jó'van na. Ne bánccsá má. Meg aztán ifjú koromból fakadóan nem is vagyok még diplomás, ellenben egyesekkel. Meg Rejtőt se olvasok eleget.

Ja, holnap szurkoljál helyettem is a Falco ellen. Azt verd meg, aki szidja Alexét!

Előzmény: Avass (2708)
LD Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2711
Kedves Fehérvárra érkező körmendi szurkolók!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy holnap az Alba-MTE meccs után nem sokkal (pontosan este 20 órától) a fehérvári jégcsarnokban a magyar válogatott Norvégiával játszik a Divízió 1. (B. csoport) világbajnokságon sorsdöntő mérkőzést. Ha van kedvetek, gyertek el ti is, szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! A jegyekkel kapcsolatban a Magyar jégkorong topic-ban tudnak felvilágosítást adni, vagy én is segítek, ha kell. Ideírom még a jégcsarnok számát, ott biztosan tudnak információt adni: 22/538-773
belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2710
Kedves Fehérvári Kocsmatársak!

Úgy tűnik, hogy némóval egyetemben ott leszek a holnapi meccsen - dacára a tévéközvetítésnek, amit szvsz NG intézett el, annak reményében, hogy így kevesebb körmendi vadállat megy el Fehérvárra. :-)
Abban is biztos vagyok, hogy kwest, Gery és ChrisClay sem hagyja ki a szerdai kirándulást, ezért - amennyiben a karhatalmi erők ezt engedik - jó lenne találkozni.
Vélemény, vagy javaslat a helyszínre?

belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2709
Igazad van, már épp írni akartam, hogy óvás alatt játsszuk a meccset a bíróküldés miatt. :-)
1x már kifejtettem, hogy előre nem szoktam foglalkozni a bírókkal, bár a Kaposvár elleni meccsünkre delegált Szabó-Váradi (pszichopata-Ivkovics cimbije) párosnál elég nehéz megállnom ezt. :-)
Inkább próbálom a napi teljesítményük alapján megítélni őket.
Szóval győzzön a jobbik!
Éljenek a doktorok! :-)
Előzmény: Törölt nick (2699)
Avass Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2708
Gabci, Neked meg nem kéne művelned magad a makrogazdaság érdekfeszítő előadását hallgatnod? Én is csak azé' írkálok ide hülyeségeket, mert mindennel végeztem (tudod, szokták mondani: "Csak diplomával lehet ilyen hüjjje valaki!")
Lenin is megmondta: ....! Ehhez tartsd magad fijjjam!!!! :-))))

netudki török

Előzmény: Gabci456 (2706)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2707
Gery ötlete tényleg megfontolandó! Azért nem árt a dolgokat finomítani. Szerintem kellene csinálni itt a fórumon egy kis "brainstorming"ot. Mindenki megosztaná velünk a véleményét. Aztán szépen szintetizálnánk az eredményt és eljuttatnánk a szövetséghez.

Ady erre azt mondaná: ÁLMODIK A NYOMOR

Előzmény: G_e_r_y (2703)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2706
Sziasztok.

AVASS! Dolgozzál már egy kicsit, ne csak írogassál befele állandóan. Azért nem fejlődik a régiónk, mert mindenki csak netezik össze-vissza! :))))
Persze ha Vukirályt (most találtam ki, csak utánnad, szabadon), addig...

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!