Keresés

Részletes keresés

Gabci456 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2664
Sziasztok.

Remélem kilépünk a nyomorból és visszaszerezzük a negyedik helyet.
Ehhez a tippek:
OLAJ-Alba H7 (Vuki vajon játszik?)

Cho8 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2663
Valaki igazán megkönyörülhetne már saabee-nak. :-))
Előzmény: saabee (2662)
saabee Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2662
Kocsmások!

Lájv virtuál kocsma!

CHAT---MNK-topic!!!!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2661
Az "ország másik végén" való győzelemmel a forduló igazi nyertese lett a csapat!

Hihetetlen mennyire hullámzó a dobószázalékunk, hétvégén a Falco ellen minősíthetetlen, tegnap szinte minden beesett! Szombaton 13 kihagyott büntető, tegnap az Eddy szerencsére csak hármat dobott(persze mind kimaradt), de a többit bedobtuk(!). A Nickel majdnem 20-at! A Mujke 6/7 hármasból ha jól emléxem! A védekezeés elég kevés volt, rengeteg hármast kaptunk!

Mintha saját magunk ellen játszottunk volna :))

A lényeg a győzelem, szombaton a Dombóvár ellen szintén hozni kell! Ha a 3 hazai meccset hozzuk másodikak vagyunk legrosszabb esetben! Bízom az alapszakasz győzelemben azért!

Szép csendben a középszaksz MVP kezd kirajzolódni! Három jelölt eddig: Kálmán, Nickel, Lee (utóbbi sokat kihagyott). De például a Williams is lehet még!

Pakson komolyak bajok, láttam egy kevés részletet ma délelött a szerdai meccsből! Ugyanaz mint ellenünk és az Alba lenne!

A tippek a hétvégére:

MTE-Dombóvár H14 (Szerintem az Isti újra pihen, eléggé sántított hazafelé)
Kaposvár-Falco H11 (Bár a Kálmán 50 felett dobott Kaposváron is...)
ASE-Debrecen H15 (Muszály nyerniük)
Olaj-Alba H4(Nagy derbi, kevés dönt majd)

saabee Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2660
Ja,aki tudja tényleg +írhatná!!!
Előzmény: Cho8 (2659)
Cho8 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2659
ASE-Debrecen +5
Kaposvár-Falco -3
Körmend-Dombóvár +17
Szolnok-Albacomp -9

Most akkor szombaton lesz az ASE-Debrecen, vagy vasárnap? Ugyanis az NS (már megint erre hivatkozok) szombatra írja, a Kaposvár-Falcot viszont vasárnapra! Mindig ez a kavarás!

saabee Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2658
Pepy!

Chat?
MNK-topic-ban +találsz :)

pepy Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2657
Hi All!
Én (bocsi, hogy ezt mondom), de sajna ott voltam Szombathelyen és láttam csapatunk újjabb vergődését. Nagyon láccik, hogy teljesen leültünk fejben mostanában. Mert ki lehet kapni akár ötből négyszer, de nem ilyen lelketlen, unott, nemtörődöm hozzáállással. Lehet többeteknek igaza van a nyereményt illetően, de remélem most már lassan "ég a játékosok arca" az utóbbi idők eredményeitől. Itt az ideje felvenniük végre azt a bizonyos kesztyűt, mert így télleg pá-pá-t inthetünk mindenkinek. Még 1szó a Falco elleni meccsről: a két Lacika közti különbség döntött. És itt azért gratulálok a Kálmán Lacikának, mert igazi tűzben égve érte el ezt a kiváló produkciót, ami átragadhatna a mieinkre is. Na mind1, nem zaklatom tovább a nagyérdeműt.
De azért tiipülök:)
Kaposvár-Falco H13 (nem lehet 2x így játszani senkinek)
Szolnok-Alba H6 (csak győzelemmel lehetnek negyedikek, amit nem szalasztanak el)
Körmend-Dombóvár H21 (háború a triplán kívülről)
Atom-Debrecen H16 (ha most se, akkor idén először nem leszek ott idegenben)

Akkor is az ASE!

Szurkoljatok, mert szükség van rá!!!

saabee Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2656
T
I
P
P
!

K.vár - Falco H16 / nem minden papsajt :( /
Ase-Debrecen H8 / csak nyerjünk!-és "szántsuk fel a parkettát!!!!-gyerünk,gyerünk!!! /
Olaj -Alba H6 / ld. Falco/
Körmend-Dombóvár H11 / otthon veretlenek :( /

Hajrá ASE! Mindent bele!!!

Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2655
Lecsó komám

Nem akartam megint leírni néhány dolgot, de végül is úgy döntöttem, hogy Rostáshoz csatlakozva, és alátámasztva a véleményét megemlítenék néhány tényt az ominózus meccsel kapcsolatban. Tudom, hogy ismétlem magam, de úgy látszik nem olvasod figyelmesen a topicot.
Szóval a szurkolásról szólva azt említettem, hogy ha majd pl. Szolnokon lehet hallani a hangotokat, akkor lehet dicsekedni (még az ASE tábor is leszurkolt benneteket, ha összehasonlítjuk a két tiszaligati mérkőzést). Ott nagyon csendben voltatok, és nem csak akkor, amikor már eldőlt a meccs.
És akkor a meccs elvezetéséről: a számokkal nehéz vitatkozni, két adatot említenék.
1. szerzett lepattanók (Alba/Klíma): 41/21
2. a három-három center pontjainak száma (Alba/Klíma): 35/14 (!)

Ez mind Valovics műve?? (Visszavehetne már a kaposvári tábor!) Egyébként a mi mérlegünk 3:0 a bajnokkal szemben Ebből még akár még "sima liba" is lehet! (ti vagytok a legnagyobbak ? :-))))))

Hajrá OLAJ!!!

Előzmény: Lecsó11 (2652)
Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2653
...látod, látod, milyen egészségtelen, ha nem jársz a kocsmába?! Így nem tudod meg az elmaradó TV-közvetítések tényét (még úgyis lesz ilyen!)
Előzmény: Lecsó11 (2652)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2652
Tippek:

KLÍMA - Falco H12
Ase-Debrecen H12
Olaj -Alba H13
Körmend-Dombóvár H15

A szerdairól:

Doktor valovics sálálálá,doktor valovics sálálálála!! -Aki ott volt emléxik...:))) Főleg a "doktor" úr...

Gyengén játszottunk,de még ÍGY IS LETT VOLNA ESÉLYÜNK NYERNI! Csakhát... /Doktor valovics.../
Pozitívum: a 28. és a 37.perc között 30-7-et produkált "a nyugdíjasklub". Ezeket után lett -34-ről -11. Ez szép volt fiúk!

Alba-szurkolás: 0,de talán inkább -1. Kimerült a dobálózásban,meg az 50 méteres mutogatásban. 30 fölött is "tombolt" a "publikum". (Magyarán a Hajrá-Hajrá Kaposvár-t lehetett csak hallani...,vagyis csak minket!) Megérdemelne már a csapatotok egy normális szurkolótábort...

Még valami,mivel nem értesültem,hogy nem lesz a tv-ben,tegnap szépen bepakoltam magam a tv elé,hogy +nézem a meccset(Debr-Marc) erre... Sz.batta-Győr 7-12.helyért kézimeccs... MIÉRT NEM VOLT????

rik-027 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2650
tippjeim:

Ase-Debrecen H12
Kvár - Falco H15
Olaj -Alba H8
Körmend-Dombóvár H14

nick007 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2649
Tippjeim:

ASE-Debrecen H6
Kaposvár-Falco H14
Körmend-Dombóvár H17
Szolnok-Albacomp V5

Jó szurkolást, hajrá ASE!

belfera Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2648
Tippjeim:

ASE - Debrecen +15
Kaposvár - Falco +12
Szolnok - Alba -4
Körmend - Dombóvár +16

be-st Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2647
"Vigyázz be-st jövök!!!! "

Hiába! Némó sem állíthat meg!

Üdv
Pistike

Előzmény: némo (2646)
némo Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2646
Sziasztok!

Hát ez a Czigler kérdés bizony elég összetett.
Először is abból kellene kiindulni, hogy Czigler (mint ahogy Feribá írtad) a legjobban fizetett játékos hazánkban. Az, hogy Ő ennyi pénzt kap nem feltétlenül (sőt) az Ő hibája, hiszen mindenki annyit kér amennyit valszeg megkap és valjuk be, ha valahol nem kapja meg tárt karokkal várja egy másik klub. A (jó) centerposzt a leginkább hiányposzt nem csak itthon, hanem az egész világon. Egy jó centerért nagyon sokáig"elmennek" a klubok és (tisztelet a kivételnek) ezzel a legtöbbjük bizony visszaél. Ilyen a ti Lacikátok is. Ebből adódóan fegyelmezni is (illetve hatni rá) nagyon nehéz, főleg ha társul az ilyen felfogás mellé még egy "nem érdekel az egész" közömbösség.
Mindezzel eggyütt még a reményét sem látom annak, hogy az elkövetkezendő szezonokban ne versengenének Cziglerért, vagy nem tennének meg mindent (pénz) azért, hogy maradásra bírják.
S az, hogy ez így van már sokkal inkább az Ő szerencséje mintsem hibája. A szerencse szót nem véletlenül használtam, hiszen keveseknek adatott meg, hogy ílyen magasra nőjjenek és keveseknek adatott meg az is, hogy olyan közegbe kerüljenek pályafutásuk elején (Körmend) ahol megtanítják a "szakmájának" alapjaira.

Amúgy én is úgy gondolom, hogy a most átadott lottónyeremény nem vált a csapat javára, valszeg mindenki már az agyában megszületett álmai valóraváltásával van elfoglalva.
Ennek viszont már nem a játékos, hanem a szurkoló látja kárát...
Ennyi!

Tippek:

ASE - Debrecen +17 (ez félgőzzel is ilyen sima)
Kaposvár - Falco -4 (legyen ez a meglepi)
Szolnok - Alba +12 (elcsúszik az Olajon az Alba)
Körmend - Dombóvár +14 (békés játszadozás)

Vigyázz be-st jövök!!!!

Üdv. némo

Előzmény: Feribá04 (2629)
Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2645
Nincs mit, rám mindíg számithaccc!
(tudod, a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektus)
Vukingról sajna nem hallottam semmit, de ha játszik is, nem biztos, hogy a csúcsformáját tudja hozni a betegség után. Marha nehéz meccs lesz, gyertek szurkolni!!!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Bocai (2642)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2644
Hihetetlenül jó kérdés és biztos, hogy van benne igazság. Sok összetevője van ennek a dolognak. Több játékosunk (nem mindenki) bizonyította az utolsó hetekben, hogy nem profi. Rosszul lehet játszani, lélektelenül nem!
Előzmény: be-st (2636)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2643
Köszi a bíztatást! Én is szívesen megígérném, de mint sokan tudják az ASE után én a Körmendet szeretem leginkább. Harmadik helyre azért jók vagytok. :-)

Drága magyar centerek? Lehet, bár Baggio fizetése elég messze volt Laci akár tavalyi, akár jelenlegiétől.

Előzmény: andrej11 (2635)
Bocai Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2642
Szia Avass!

Köszi a lelki támogatást, pedig már kezdtem fenni a fogam a dobogósoknak járó díjra. Lehetöséget adok hogy feltörj a listán... Vuking lázméröje mit mutat? Valakinek ugyanis tapadnia kéne Williams-re holnap.

Feribá04 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2641
Te aztán nyomod a kérdéseket!

Hogy lesz-e lehetősége az ASE-nek jövőre bárkiért is ennyit fizetni nagyban függ attól, hogy idén mit produkálunk. Ha nem leszünk négyben tuti, hogy nem ám ha igen még akkor is kérdéses. Cziglerrel mi lesz? Ha cserepadra kerülne arányosan lejjebb kellene vinni a gázsiját (mint tettük ezt Jurgilas-al), de ebbe ő soha nem menne bele. Másik csapatba komoly lóvéért három ok miatt nem menne:

-Ennyi pénzt max. két csapat tud rajtunk kívül kihányni (de miért tenné?).
-Megutáltatta már magát majd az egész országgal.
-Idegesítően képzetlen és veszélytelen a támadójátéka.

Senki ne értsen félre. Szurkolok, hogy Laci felpörögjön, mert nélküle komoly eredményre esélyünk sincs.

A csapatjáték alapvetően a fokozódó lélektelenség miatt esett szét. Ez persze nem minden játékosra igaz, de ha csapatjátékról, csapatteljesítményről beszélünk pont az a lényeg, hogy fejben MINDENKI ott legyen. Peti egy nagyon normális, képzett edző, de az olyanfajta arrogancia nincs meg benne ami ilyenkor kellene (ez megvan Miljkovicsban, Patonayban, Farkasban, Rátgéberben). Milyen döntőt várok? Fogalmam sincs és szerintem nincs is ember aki ezt megmondja (akár mi is ott lehetünk), ezért is röhögök nagyokat amikor egy-egy győzelem után kaposvari azt mondja, hogy már meg is nyerték. Bárhol lehetnek még sérülések, a keret pedig már csak Kaposváron módosulhat.

Előzmény: Törölt nick (2634)
Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2640
OK. Feribá! Már nagyon várom.

Szia Bocai! Remélem, most nem betlizel! (már csak a Szolnok Alba h17 miatt is!)
Ezt is díjazni kéne, szerintem ezt a 0 pontot nem tudod még1x megcsinálni!

Hajrá Bocai, hajrá Bocai!!! :-))))

Előzmény: Bocai (2638)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2639
Szia!

Ez azért nem ilyen egyszerű. A Zetének mindent eldöntő meccse volt és ilyenkor már nagyon nehéz, míg nektek lett volna javítási lehtőségetek hétvégén. Ugyanez volt a helyzet az Alba ellenei döntőtökkor (csak a károtokra) és sajnos nekünk is a múlt évben.

A kupadöntőn majd megbeszéljük ezt a kérdést.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Avass (2633)
Bocai Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2638
ASE-Debrecen h28
Körmend-Dombóvár h25
Olaj-Albacomp h17
Kaposvár-Falco h13

Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2637
Sporttárs! Virtuális pacsi (ez a telepátia, vagy csak szimplán ua. jutott eszünkbe!)
Előzmény: Törölt nick (2634)
be-st Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2636
Üdv!
Lehet, hogy nagyon hülye a felvetés, de nem lehet, hogy a paksi játékosok számára most realizálódott materiálisan is az a fejenkénti 50 millió, és esetleg befektetési problémákkal vannak elfoglalva? Azért kérdem, mert amikor nyerték, sokan kérdezték, milyen hatással lesz a csapatra. Akkor úgy tűnt, semmilyen. Lehet, hogy most igen?
Persze biztos vannak ennél szakmaibb okok is, csak úgy kérdezem.
Üdv
Pistike
andrej11 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2635
Amit a Lacikáról írsz nagyon érdekes. Nálatok kezd hagyománnyá válni a drága magyar center. Pl. Gulyás sem tartozott a rosszul fizetett magyar centerek közé.
Egyszer próbálta elhozni az Alba, hát nem sokáig bírtuk a licitet...

A Paks egy kicsit hullámvölgyben van, de szerintem hamar magára fog találni. A gond csak az lehet, ha nem az első helyen fordultok, mert Körmenden nehéz lesz nyerni. Pedig ha esetleg az Alba nem jutna a döntőbe akkor a Paksnak fogok szurkolni. Így azért csak gyerünk.

Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2633
Köszi. Azé' azt ne felejtsd el, hogy idegenben lettünk bajnokok! (de szép is volt!)
Előzmény: Feribá04 (2630)
Avass Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2632
Szia Feribá, ismét leereszkedtél a pórnép közé? :-))) (sajna, régen olvashattam Tőled)

Az az igazság, hogy nem láttam mostanában az ASE-t játszani, de úgy érzem, kissé korán temeted a fiúkat. Azt nem hiszem, hogy elfelejtették volna azt a nagyszerű csapatjátékot, amelyik az 1. helyhez segítette a csapatot, és a kupában is csak a későbbi győztes tudta elbúcsuztatani Őket.Ez a hullámvölgy sok tényezőből adódhat, mi is átéltünk már hasonlót, de ebből az apátiából egy-két látványos megoldás, és persze nagyszerű győzelem ki tudja rángatni a társaságot. Mondok egy példát: a legnagyobb gödörben eddig az Alba elleni kupameccs előtt voltunk. Fogcsikorgatva indult az a találkozó is Szolnokon, aztán a 2. negyed közepe felé Lapov a saját körtéből indítani akart, de nem sikerült, a labda a gyűrűben landolt. Ez annyira feldobta a közönséget és a fiúkat, hogy nem tudtak hibázni. A vége ismert, 30 körüli siker, ez után indultunk felfelé. Most megint érzek egy kis gondot, hullámzó a teljesítményünk de azt is tapasztaltam, hogy a fontos meccsekre össze tudja kapni magát a csapat.
Még egy dolog. Most van szüksége a csapatoknak az igazi hazai bíztatásra. Ez Szolnokon általában azért megy, attól viszont joggal tarthatsz, hogy mi lesz Nálatok a hazai meccseken (...hoppá, most látom, hogy ebből már csak kettő van Nektek, Debrecen és mi, a többi idegenben - na, ez húzós lesz!)

...akárhogy is, most kell mindent beleadni ...HAJRÁ OLAJ!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!