A Just Say Yes egy jópofa dal, de azt nem tudom, ki az a szölke romnyi, aki Robert drága mögött ugrándozik nagy vígan és veszettül produkálja magát, meg ottan mulatoznak a többiekkel. Pedig olyan ismerős az arca........... Láttam neten egy interjút vele, meg Robbal, amennyit értek angolul, v.-mi olyasmit hámoztam ki, hogy igen jóban vannak. Nagyon hadart a csaj, szóval nem tiszta, hogy most akkor ők kicsodái egymásnak.
...a tévedést csak képletesen mondtam...,hogy igen kell emlékezni nem gáz az..sőőőt nagyon f....sza!!!!Érted?????
Én mondtam Csabzinak 100-szor lehet jönni enni meg inni meg aludni....sok szeretettel vártam MINDENKIT!!!!!..komolyan,de nem baj majd lesz még aktualitása.......
....egy olyan jó hajós buli lehetet volna..csak nem olyan rövid....
....hát akkor tévedni tetszet uram,mert emlékezni kell és fogunk is...és ennél jobb érzés nincs mint amikor vissza jönnek a régi emlékek és érzések..Nekem is jó volt....naon naon
És sajnálhatja a Kolbász fesztet.......pedig még Cure is volt....
Na majd legközelebb.......lesz még lehetőség....1kis emlékezésre...:-)))))
egyébként miért van az, hogy csak Japánban, meg UK-ban van rajta ez a dal az albumon? meg még van ezenkívül is példa ilyenre (mármint hogy más országokban plusz dalokkal jelenik meg ugyanaz az album)... ez valami marketingfogás, vagy ilyesmi?
én biztos nem megyek el külföldre külön egy dalért, főleg ha nem is tudok róla, mert nálunk nincs rajta az albumon. neten keresztül nem szoktam külföldről rendelni, max. letöltöm valahonnan, ha valaki felteszi... és utána megkérdezem a jobban értesülteket, hogy akkor ez most honnan is van? :)
Szerintem a Boy I Ever Knew-val fogunk találkozni még a következő album valamelyik kiadványán. A Just Say Yes is megvolt már a Bloodflowers-korszak alatt...
emlékszem erre a nyilatkozatra... és megjelent ez a dal hivatalosan valahol? (esetleg nemhivatalosan?) vagy csak azok hallhatták, akik betértek a stúdióba akkor...?
Egyébként nekem nagy kedvencem a " Truth Goodness and Beauty". De fogalmam sincs milyen kislemezen jelent meg, mert csak úgy letöltöttem valahonnan, és most rákerestem, de még a hivatalos honlap diszkográfiája között sem találom.