Keresés

Részletes keresés

be-st Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2750
Csak nehogy a kezedben maradjon a kilincs, mint a névnapos Rudolf mindent eldöntő triplakísérleténél fog a labda az utolsó előtti másodpercben! :-)) Ja, és ezzel nyerünk.
Üdv
Pistike
Előzmény: némo (2748)
saabee Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2749
Hi!

Akik estleg D.váron Ránk számítottak Jonny boy-al /:)/ azoknak csalódniuk kell!
A mai vonatozás betegség miatt elmarad :(((((

Jobbulást Jonny boy!

Lehet h a 2 szék közül a pad alá esek ?!
/Se D.vár,se m1 közvetítés???!!!/

Csak azért is HAJRÁ ATOM!!!

némo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2748
Sziasztok!

A mai topictalálkára talán az lehetne a megoldás, ha szünetben a hazaiak odajönnének a vendégek bejáratához. Beengedni gondolom nem fognak benneteket, viszont mi kifelé biztosan mehetünk...
Szóval: találka a szünetben. OK?

Tippek:

Debrecen - Kaposvár -11 (a forduló fix 2-ese)
Szolnok - Falco +16 (ez meg a forduló fix 1-ese)
Dombóvár - ASE -12 (Feljövőben az ASE)
Alba - Körmend -9 (TV-s meccsen nem kaphatunk ki)

be-st!

Remélem érzékeled, hogy a kezem már ott van egy képzeletbeli ajtó kilincsén, ami a tippverseny vezető helyéhez nyit útat.
A fenti tippekkel már lenyomtam a kilincset...:-))

Üdv. némo

Fishtax Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2747
A szolnoki link helyesen.

fish

Előzmény: Fishtax (2746)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2746
Ugyanez Kaposvárról, Szolnokról, Debrecenből, Szombathelyről (közbevetőlegesen egy interjúcska Kálmán Lacival), Körmendet és Fehérvárt nem találtam.

fish

Előzmény: Fishtax (2745)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2745
Esélylatolgatás a mai megyei házirangadóról.

Az Alba-Körmend meccsről a MKOSZ honlapján az van fent, hogy 17:30 és m1.

fish

nick007 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2744
Tippjeim:

Dombóvár-ASE V8
Szolnok-Falco H14
Albacomp-Körmend H6
Debrecen-Kaposvár V9

Jó szurkolást mindenkinek!
Hajrá ASE!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2743
Azzal fogad az Index, hogy ma Rudolf napja van. Szóval lejthet akárhogy a pálya olyan hárompontosesőt szór rátok az ünnepelt, hogy még a gyűrű bebetonozása se segít rajtatok :))))

Egyébként nem tudtam miért edz egész héten a Rába töltésén a csapat, de most már tudom, hogy gyakorolják a lejtőn felfelé való játékot. Majd meglátjátok a Nickel hogy kúszik felfelé...

Egyébként ha elég jó dobunk messziről, nem is kell felmászni...

Ha ezt a mecsünket se adja a TV, akkor azt már nehéz lesz megmagyarázni. Paksról csak felvételről adta végül, Debrecenből elmaradt a múlt héten, és mintha a maival is gondok lennének.
Mindegy végülis nekem, én már két éve nem hagytam ki a meccsünket, adhatná akár a CNN is... Bár lehet, hogy nincsenek eszközeik a lejtős pálya befogására, azért marad el a közvetítés!

És akkor a tippek:

Debrecen-Kaposvár V8 (A válogatott kompenzálja a helyiek bánatát)
Dombóvár-ASE V2 (Bár én nagyon szurkolok a Vasútnak)
Szolnok-Falco H23 (A rettenetes Wiley nagy fájdalmak közepette már fogott labdát a kezébe, és a meglepetésekkel a kupadöntőre készülnek)
Alba-MTE V5 (Csak azért is, az is dönthet a vendégszurkolók a lejtő melyik végén lesznek :) )

kaposvari Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2742
A mai NS televízió műsora szerint foci nem lesz, kosárközvetítés pedig 20.35(!?)-kor az egyesen. Port.hu műsorújság szerint 17.30-kor foci, kosár pedig nem lesz.
El kellett volna mennem Debrecenbe, akkor láttam volna focit is kosarat is, így lehet, hogy semmit:-((
Előzmény: nattata (2739)
be-st Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2740
Igen, le vagyunk maradva, ugyanis nálunk maga a csarnok avarkori. Tavaszonként látom, ahogy előbújik az avarból.
Egyébként a Vízivárosban van, és ha elég mélyre ásnak a lejtéscsinálók, tervekben szerepel vízicsúszda kialakítása is.
Mi meg ma esti győzelmünkkel úgy jövünk fel, mint a talajvíz!
Üdv
Pistike
Előzmény: Avass (2738)
nattata Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2739
Qrva jó, de ez is szabálymódosítást igényel.:-)))))
Amúgy nem tudom lesz-é közvetítés, mert megint kormányzati műsor lesz a siráj TV-ben (gyengébbek kedvéért foci)
Előzmény: be-st (2736)
Avass Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2738
:-)))

Szia Pistike. Csak annyi a megjegyzésem, hogy kezdetleges módszereitekkel le vagytok maradva. Nálunk már direkte úgy alakították át a csarnokot, hogy hidraulikus emelők gondoskodnak a megfelelő irányú és szögű dőlés kialakításáról. Egyébként, lehet, hogy félreértelmezted az áskálódás okát. Szerintem az egyenruhásokat Paksról küldték át hozzátok, hogy itt is avarkori csontokat keressenek (aztán majd költözhettek a Rádió útra).

Előzmény: be-st (2736)
Avass Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2737
Belfera
Itt van néhány cím (most még van helyük május 4.-5.-re)

Hotel Kőrösi (56/420-514, FAX:56/210-121) /Kőrösi u./
1 ágyas: 4400.-
2 ágyas: 6600.-
üdülési csekk: NEM

Touring Hotel (56/379-805) /Tiszaliget/
1 ágyas (reggelivel): 5900.-
2 ágyas (reggelivel): 7900.-
3 ágyas (reggelivel): 9900.-

Tiszaliget Motel 56/424-403 /na, vajon hol van?/
Közös zuhanyzós: 1600.-/fő
2 ágyas (fürdőszobás): 5600.-

...és a végére a slusszpoén:
Student (ez a főiskola kollégiuma, bonuszban tele lányokkal)
fürdőszobás szobák: 1500.- (egy ismerősön keresztül)

Mivel valószínűleg a legutolsó megoldást fogod választani, ezt csak rajtam keresztül tudjuk intézni. Jó lenne, ha megírnád, hogy hány főnek kéne szállás + a tel. számodat is (emilbe is jöhet, majd ránézek).

Válaszolj, akkor is, ha nem érdekel!

be-st Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2736
Üdv!
Tippelni kéne. Hát akkor nosza:
Dombóvár-Paks -8
Szolnok-Falco +21
Albacomp-Körmend +8
Debrecen-Kaposvár -8

Találkozó rendben lehet, bár újabban be se akarnak engedni azon a kapun, ahol a vendégszurkolókat, és az átjárást is eléggé elállják. Legfeljebb átküldöm 1. számú fiamat, ő úgyis csakazértis mindig az aktuális ellenfélnek szurkol. Nem múlt el nála a dackorszak. Szép kis nevelés!
Hajnalban lázas munka előkészületeit láttam a csarnoknál. Két szürke egyenruhás ember hátukon Körm End felirattal a csarnok egyik felének alapzatát ásta alá, láthatólag azzal a céllal, hogy a pálya megfelelő lejtést kapjon. Fél nyolckor a csarnok mellett elhaladva már szabad szemmel is látható volt a pálya lejtése. Ha a munkák dékutánig ilyen ütemben haladnak, már lesiklóversenyt is lehet rendezni. (Információim szerint díszvendégként Hermann Maiert várják.) Azonkívül mára összehívták a szövetség rendkívüli ülését, és döntést kívánnak hozni arról, hogy félidőben nem szabad térfelet cserélni, különben kárba veszik a sok munka, és nem fog érvényesülni a hazai pálya lejtése.
Üdv
Pistike

Bocai Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2735
Olaj-Falco h13
Debrecen-Kaposvár v11
Dombóvár-ASE v15
Albacomp-Körmend h8

saabee Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2734
Hi all!

Csak a tipp!

Dombóvár-ASE V7 /Habár megint Jonny boy-al megyek,ez nem jó Ómen... :) /
Szolnok-Falco H12
Albacomp-Körmend H6
Debrecen-Kaposvár V14

Atomváros ÉÉ,Atomváros ÓÓ...

/Indul a vonat!/

belfera Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2733
Sporttárs!
Te honnan tudsz az átadásra szánt "dokumentumokról"? Csak nem lehallgatod a telefonom, mikor épp nem plakátokat tépkedsz? :-)
Előzmény: Törölt nick (2729)
Gabci456 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2732
Majd szétnézünk az érdeketekben.
Előzmény: belfera (2716)
csaby1 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2731
Sporttárs, erről én is hallottam. Szóltam is az ASE elnökének, és ő mondta, hogy az eredménytől függetlenül megóvják a meccset, és valószínűleg 2 vesztest fognak kihirdetni.
Ja, és Lecso hozzászólásából kiderült miért is nyertek tavaly bajnokságot.
Egyébként sajna nem tudok Dombóvárra menni, mert itt fogok rohadni a melóhelyemen este 10-ig. Pedig innen Pécsről csak hipp-hopp, és ott lehetnék. Na meg aztán ismerős hölgyekkel is találkozhatnék.
Előzmény: Törölt nick (2729)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2730
Ha megengeded elmondanám merre van Debrecenben a csarnok. Tudod innen Körmendről közel van, hetente elugrok oda :))) Legalábbis egy hete voltam...

Szóval a legegyszerübb a vasútállomásról, (ha vonattal mész) az egyetlen villamossal elmész a Csónakázó-tóig (múlt héten még nem volt benne víz...). Onnan két perc gyalog. Egyébként a Loki focistadionjának tőszomszédságában van, úgyhogy bárki meg tudja mondani, meghát a nagy sikságban kiemelkedik a négy lámpája a stadionnak :))))

Előzmény: Lecsó11 (2725)
némo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2728

Hát, ezt nem vállalom!
Elég lesz nézni a hazai "fanaticokat" és nem teszem ki magamat egy esetleges körmendi szurkolóktól kapott fintornak sem.:-)
Képzeld el: egy csarnoknyi ember 1(azaz egy) ASE szimpatizáns ellen!:-))))))
Előzmény: Fishtax (2721)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2727
Nem tudom merről fut be a vonatotok, de Dombóvár alsó vasútállomásra menjetek, mert onnan fél perc sétára van a csarnok. A főpályaudvartól vagy helyijárattal vagy egy Kaposvár felé induló személyvonattal tudtok eljutni oda.
Előzmény: Jonny boy (2719)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2726
Nem tudom merről fut be a vonatotok, de Dombóvár alsó vasútállomásra menjetek, mert onnan fél perc sétára van a csarnok. A főpályaudvartól jóval messzebb van, de nem vészes.
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2725
Miután befejeztem az "Ismerjük meg a kaposvári kosárcsapat múltját" c. előadás 1. epizódját,azért még van "pofám" /:))/megkérdezni,hogy,hogyan lehet lejutni a Debreceni sportcsarnokhoz,magyarán hol van Debrecenen belül?!
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2724
Tippek:

Dombóvár-Paks V9
Szolnok-Falco H16
Albacomp-Körmend H3
Debrecen-Kaposvár V12

Na,a bírókról:
Nagy II László: pár évig játszott Dombóváron,egyébiránt kaposvári,és 1989 (?nem pontos)-tól a kilencvenes évek végefeléig itt játszott (utána ment Dombóvárra). Nekem pl.a kedvenc játékosom volt.
Váradi: sokak szerint az Ivko nagy haverja,ez nem igaz.(Inkább fogalmazzunk úgy,hogy volt,az utóbbi időben ennek ellenkezőjét lehet felfedezni...)
Szamos: úgy tudom vele viszont jóban van,mármint az Ivko:). Avagy a Ti olvasatotokban a "Kaposvár bírója"
Szabó: ha estleg valaki nem tudná (bár a játékvezető-életben ez köztudott) az ország egyik legnagyobb Körmend-drukkere,ha odamész /odamersz:)/ menni hozzá,talán el is mondja miért. De ez köztudott,hogy a Körmendért "dobog a szíve"(amiben persze nincs semmi rossz),tehát azért a helyetekben (Körmend) nem szidnám a meccseiteken:)))
Talán még megemlíteném a Bognár Tibit (bár ő,mint tatai bíró van "számontartva",azért ő "tiszteletbeli" kaposvári./Egyébként a "legendás" Oroszlány-i csapatból érkezett hozzánk anno/ Ő is nagyjából egy évtizeded játszott nálunk/együtt játszott a Nagy Lacival (ma már Nagy II.), Nagy Imrével(A Klíma mai technikai vezetője),a Kovács Lacival(A Klíma mai szakosztályvezetője), a Vojvoda Gyurival ( Jelenleg a Dombóvár játékosa/de Kaposváron lakik pl./na és a Gordan "jó az öreg a háznál" Filipoviccsal./

hú... mit kapok én ezek után Tőletek...csak megszaladt az ujjam,bocs...

Hajrá Kaposvár!

pepy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2723
Hello Jonny boy!
Nemtom hányan leszünk/lesznek holnap Dombóváron, csak azt tudom, hogy a fönökömnek tele van a t... azzal, hogy én szerdánként állandóan ellógok a melóból:))) Sajna holnapi napra sem tudok biztosat mondani, csak ha már hazafelé utazunk.
Az én tipptyeim:
Szolnok-Falco H21 (Vuking:)
Alba-Körmend H3 (beyoo lenne:)
Debrecen-Kaposvár V13 (vagy több)
Dombóvár-Atom V13 (akár Lee is jöhet:)
Szal mindent bele holnap!
Hajrá Atom!
gringo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2722
Debrecen-Kaposvár V10
Dombóvár-Paks V15
Szolnok-Falco H21
Albacomp-Körmend V6
Fishtax Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2721
Már éppen kezdtem fogalmazni az óvást a hozzászólásod ellen, de így jóváteheted a hibádat, ha a holnapi meccsen 3x elkiabálod magad a nagyszünetben, hogy "Hajrá ASE!"
:-)

fish

Előzmény: némo (2720)
némo Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2720

Még mielőtt a paksi kocskatársak melegebb éghajlatra küldenének, szeretném tudatni velük, hogy csak pojjjjén volt az egész!
Tudom, hogy még nem óvtatok meg meccset, csak a lehetőségéig jutottatok el!
Bocsi!
Előzmény: némo (2718)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2719
Helló kosárfanok!

Úgy tűnik, hogy holnap újfent vonatozunk egyet saabeeval, ezúttal Dombóvárra. Éljen a MÁV!
Nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehet a pályaudvarról megközeliteni a csarnokot?
Feribá,Pepy,Csaby + paksiak: hányan leszünk a meccsen?

Tippelek is gyorsan:

Dombóvár-ASE -13
Szolnok-Falco +15
Alba-Körmend +7
Debrecen-Kaposvár -15

HAJRÁ ASE!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!