Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.07.18 0 0 199
Azt is lehet tudni, mi számít fegyvernek?

A homokzsák is?

A malteros kanál is?

A hímzett oroszlán is?

Mert más fegyvert még senki sem látott a Gárda kezében.
Előzmény: ==T== (196)
==T== Creative Commons License 2009.07.18 0 0 196
Dr. Hajma Lajos: A világ fegyveres erői című és a Zrínyi Miklós Katonai Egyetemi számára készített tankönyve szerint félkatonai szervezeteknek, nem kritériuma az egyenruha viselés, de alapvető kritériuma, hogy felfegyverzett és harci feladatok elvégzésére is alkalmas szervezet, amely ha hivatalos állami szervezet is, nem tartozik a reguláris hadsereg kötelékébe.

Odaégett Trabantlidérc Creative Commons License 2009.07.18 0 0 191

Egy kis emlékeztető…..

( LINK )

Töftöf….

Előzmény: Törölt nick (176)
wxz Creative Commons License 2009.07.18 0 0 190
Kis naiv.
Előzmény: Törölt nick (185)
zividivi Creative Commons License 2009.07.18 0 0 189
A "szociáldemokraták" már csak ilyen internácik voltak mindig is.

Orruknál fogva vezénylik egymást.

Majd, ha az EU a kommunizmust is ugyanolyan szigorúan ítéli el, mint a nácizmust, nem lesz alkalmuk egy mellénnyel foglalkozni.
Előzmény: vodevick (168)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 184
Baszki, ti tényleg azt hiszitek, hogy én a ti szórakoztatásotokra vagyok itt.:D
Előzmény: Törölt nick (182)
==T== Creative Commons License 2009.07.18 0 0 183
Butaságokat beszélsz.
Előzmény: vodevick (178)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 181
Én nem az vagyok, aki minden hozzászólását egy kiló szmájlival egésziti ki, hogy a csököttek is lássák, hogy hol ironizálok és hol beszélek komolyan. Tessék kreativan olvasni!
Előzmény: Törölt nick (179)
zividivi Creative Commons License 2009.07.18 0 0 180
//"..Mszpé munkásőrsége..."//

Pedig hogy leszavaztuk őket a "rendszerváltás" legelején!

De az InKal központja nem Moszkvában van a hírek szerint. Lehet, emiatt nem vonatkozik rájuk a 98% szavazat.
Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 179
>> az sajnos Szlovákia. Egy ország

Első mondattal egyetértek, de a második végéről lemaradt a szmájli
Előzmény: vodevick (170)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 178

Nem. Az a katonai szervezetek jellemzője, hogy fegyverük is van. A gárda még csak szeretne olyat.

Nem érdekel, kik azok, akik még fasisztábbak.

Előzmény: ==T== (174)
zividivi Creative Commons License 2009.07.18 0 0 175
Te már valószínűleg MINDENEN túl vagy.

Még az SZDSZ-en is, meg az MSZP-n is.

Aztán majd a győztesek újraírják a történelmet helyettük.
Előzmény: vodevick (167)
==T== Creative Commons License 2009.07.18 0 0 174
Miért lenne a végén "pont"? Csak mert te azt mondod? A félkatonai szervezetek egyik jellemzője hogy a szervezet fel van fegyverezve.

Aki szerint pedig a jobbik újfasiszta, ajánlom Török Gábor intelmét, miszerint meg kéne nézni mennyien találhatók a jobbiktól jobbra.
Előzmény: vodevick (167)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 170
Hát az sajnos Szlovákia. Egy ország. Még Magyarországnak is van Pozsonyban nagykövetsége.:)
Előzmény: Törölt nick (165)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 168

Kéri az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója az EP elnökségétől, hogy érvényesítsék a parlament házszabályának azon rendelkezését, amely megtiltja katonai, félkatonai egyenruhák viselését az ülésteremben - jelentette be Martin Schulz frakcióvezető a képviselőcsoport strasbourgi ülésén.

MTI

Előzmény: Törölt nick (166)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 167

Azt hittem, ezen már túl vagyunk.

A Magyar gárda egy újfasiszta párt (a jobbik) félkatonai szervezete. Pont.

Előzmény: ==T== (164)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 165
Az elmúlt években a közbeszédben meghonosodott PC elnevezés a Felvidékre :)

Részletek
Előzmény: vodevick (162)
==T== Creative Commons License 2009.07.18 0 0 164
Kár, hogy a Magyar Gárda sem nem katonai, sem nem félkatonai szervezet.
Előzmény: callof01 (-)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 163
Én nem vagyok eurojogász, de Martin Schulz nyilván tudja, mit beszél, amikor az EP házszabályát idézi, ami tiltja katonai és félkatonai szervezetek egyenruháinak viselését.
Előzmény: Törölt nick (160)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 162
Mi a rosseb az az úgynevezett Szlovákia?:)
Előzmény: Törölt nick (159)
zividivi Creative Commons License 2009.07.18 0 0 161
//"....Én csak azt nem értem, hogy ha a magyar küldöttség legfontosabb tevékenységének egymás cseszegetését tartja, minek kellett ahhoz Brüsszelbe utazni?.."//

Brüsszel jobban fizeti a cseszegetést, mint a magyarországi helytartótanács.
Előzmény: ganesa13 (148)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 159
Az úgynevezett Szlovákiában már évek óta kormányzati tényező az ottani nemzeti párt (gyk az autótolvaj Slotáék). Az oroszoknál szintén államilag támogatott trend a nemzeti öntudat erősítése, jellegéből adódóan persze némileg mérsékeltebb módon mint egy radikális pártnál. Bár nem tudom, mennyivel jobb, hogy Sztálint újabban már nem lehet kommunista tömeggyilkosként értékelni. A szerb / horvát nacionalizmus helyét az ottani társadalmakban talán nem kell bizonygatni.

Egyébként a Jobbik témáira sok európai országban megvannak az analógiák akár Toulouse-ban is van olyan városrész hogy éjszaka már taxi sem biztos hogy odavisz, és bizony többségében nem franciák (legfeljebb francia állampolgárok) lakják... olaszoknál németeknél szintén pillanatok alatt lennének felszíthatók az indulatok, mert van rengeteg probléma amire a jelenlegi mainstream politika semmiféle választ nem tud - vagy talán nem is akar - adni.
Előzmény: vodevick (152)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 157
Keresd meg magadnak! Én ne a te mulattatásodra vagyok itt, hanem a magaméra.
Előzmény: Törölt nick (155)
Free D Creative Commons License 2009.07.18 0 0 154

:D no jah, itt a pont, raadasul a jelvenyektol eltekintve ugyanaz a fekete egyeneruha lenne legtobbjukrol, akadna akinek meg a neve is hasonlo lenne (roman Vasgarda, amirol olyan sokat tudna meselni a kint rekedt/kirekesztett magyarsag, de jot nem sokat),

ugyanakkor meg nem lenne ujkeletu, hogy az

"összes elmeroggyant barom a közéletben fog tevékenykedni"

hiszen igazan Torgyan vagy Gyurcsany utan olyan nagy minosegi romlas nem tortent...

...ambator mig Torgyan sokak szamara csak "ude szinfolt" volt (szerintem a parlamentarizmus megcsufolasa es szegyene),

addig igazan az elmebeteg gyurcsok nyitotta ki a palackot, teret adva a hozza hasonlo felrebeszelok tomegenek,

hiszen ha egy miszterelnok barmit megtehet, meg ilyen szinten viselkedhet, az batoritast ad a hozza hasonloknak is...

...ez viszont a tobbiek (buntarsai) felelossege, akik az elso into jel utan nem toltak felre, nem csak sajat partjuk, hanem az orszag - illetve sajat egeszsegi allapotanak megorzese erdekeben is... :p

Előzmény: vodevick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 153
Pont ez hiányzik az EP-nek, hogy Magyarország óvodás szintű, belső önmarcangolásával töltse a hivatali idejét.

Fel kéne végre fogni, hogy kintről nézve nem is olyan nagy ez az ország és egyáltalán nem meghatározó semmiben. Míg Európa minden országa válságot kezel (mindenek elé helyezve a kérdést), addig Magyarország álságot próbál kezelni és úgy adja el itthon, hogy körülöttünk forog a világ.
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 152
És az aztán egy csuda lesz! majd amikor az orosz, szlovák, román nácik, a csetnikek, az usztasák, meg az összes elmeroggyant barom a közéletben fog tevékenykedni!:D
Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 151
Hiszed vagy sem, égető kihívás, bármennyire próbálják marginalizálni. A Jobbik sikere, nem meghunyászkodó stílusa, a médiafigyelem bátorítást adhat más európai országok hasonló szerveződései számára hogy lépjenek be bátran a közéletbe.
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 150
Nyilván vannak az EU-ban sokkal égetőbb problémák is. Ezzel együtt sem szabad egyenruhában járni a penáris ülésekre. És kész.
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 149

Ezt a szuperprodukciót!:D:D:D

Mi a lótúró ez a szarság?:D:D:D

Előzmény: Törölt nick (117)
ganesa13 Creative Commons License 2009.07.18 0 0 148

Gondolom, az lehet az EU legégetőbb problemája, hogy Szegedi Csanádon milyen ruha van :)))

Én csak azt nem értem, hogy ha a magyar küldöttség legfontosabb tevékenységének egymás cseszegetését tartja, minek kellett ahhoz Brüsszelbe utazni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!