Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3009
Feribá, én is gratulálok, egyenlőre azonban nem tudom pontosan, mihez! Tudom, szerénységed tiltja, ezért Téged kérlek meg Belfera, hogy tedd közkinccsé, legalább azt, hogy hol lehet elolvasni az említett írást! (az apropót asszem sejtem...)
Avass Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3008
Sziasztok, itt boldogítok most már este is...

Némo említette, Olajka91 pedig egyetértett vele. Ha nem kattana egyből, hogy miről is van szó: azt mondták ezek a drága fijjúk, hogy a Falco legyőzi, legyőzheti az Albát. Nos, nem akarok egy Olaj drukkert sem elkesíretni, de (szinte) első kézből származó információim alapján, a Falco nem fogja ezt a meccset eröltetni. No, ez kellőképpen ködös volt, ezért konkretizálom. Bár magánbeszélgetés közben hangzott el, ezt az infót úgysem lehet leellenőrizni, viszont annál könnyebb tagadni, ezért leírom. Egy telefonbeszélgetés során mondta bizonyos Zs. András a menyasszonyomnak, pontosabban Ő úgy fogalmazott, hogy a Szolnok szerinte az 5. helyen várhatja majd a play-off-ot.
Ez megerősíti a korábban írt véleményemet, miszerint szombaton csak magunkra számíthatunk!

saabee Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3007
TIpp

Körmend-ASE V3
Falco-Alba V8
K.vár-Szolnok H9
Dombóvár-Debrecen H6

Cho8 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3006
Körmend-ASE +16

Falco-Alba +4

Kaposvár-Szolnok -2

Dombóvár-Debrecen +14

pepy Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3005
Kedves Rostas!
Örülök, hogy ha teheted elmész más csapatok mérkőzésére is. Ezt csak dicsérni tudom, én más sportág meccseire járok, ha időm engedi. Írtad, hogy nem messze Tőled egy kiccsávó mutogatott be a játékosnak.
Sajna azt veszem észre (és ezt télleg nem csak a kosármeccsekre értem), hogy a csapatukért odaadóan szurkolók közt kevesebb attrocitás van, mint azok között, akik csak hazai pályán vannak ott a lelátón. Értem ez alatt, hogy míg a B-közép tagjai meg tudják beszélni kisebb-nagyobb problémáikat, nézeteltéréseiket, addig sokan csak az ellenfél játékosai, szurkolói hergelésére képesek. Mutogatnak, szídnak akit érnek, köpködnek, hogy csak a szolidabb fajtából említsek néhány példányt. Sajna ezek ellen tehetünk mi, igazi szurkolók a legkevesebbet. Mert amíg mi szervezett keretek (persze amennyire sikerül:) mellett buzdítjuk kedvenceinket, addig a magunk közt meg tudjuk oldani, hogy inkább csapatunkkal foglalkozzunk. Persze itt is akadnak kivételek, de azért sok lúd disznót győz elv alapján egymás közt rendezzük a sorokat.
Egyébként szerintem tök érdekes témát vetettél fel ezzel a kiccsávóval:)

Hajrá Atom!
Végre nyertünk, kicsit meggyőzőbb játékkal!

Előzmény: Törölt nick (2968)
saabee Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3004
Tudom,h ez nem vigasztal,de máshol még addig se jutsz el,h a személyidet kérjék...
A vendégjegy az FELNŐTT és punktum (pl. Nálatok is) - mondom tisztelet a kivételnek,ha még van 1általán olyan:(
(Nekem is jobb lenne a dilyák,mer' az lyóval ó'ccsób,de hát ez van)

Téma most már tényleg lezárva.

Előzmény: olajka91 (3003)
olajka91 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3003
Saabee!
Rajtam nem volt sál vagy sapka.
Engem az bántott a legjobban hogy amikor kértem a jegyet kértek mellé diák igazolványt+ személyit és ha Szolnoki cim volt benne nem kaptam holott előttem lévő Paksiak simán adtak.Sok helyen voltam már az országba ,de ilyen megkülönbőztetést fehérváron kivűl még nem tapasztaltam olyan csarnokba ahol oda ülsz ahová akarsz nem fiksz helyek vannak.Téma lezárva OK!
Büfé tényleg volt de nem engedtek oda, tehát olyan mintha nem lett volna semmi.
Hajrá olaj forever!
Előzmény: saabee (2999)
xGabi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3002
Véleményem szerint ha nem lesz valami durva humbuk a dologban (azaz játszik Tarle,lehet Wiley is + a bírók is egált fújnak),nem biztos,hogy az Albacomp győzni tud a Zsoldos keze alatt egyre inkább csapattá váló Szombathely ellen.Ebben az esetben pedig teljesen feleslegesek a további számolgatások.Persze a legtisztább az lenne,ha győzni tudnánk Kaposváron,de egy ilyen fárasztó sorozatban szvsz nincs túl sok esély.De azért bízzunk benne (sajnos nem fogok tudni ott lenni)!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (2969)
rik-027 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3001
hja, voltam MAFC meccsen a diákjegy 800(!) forint volt, kedvezmény nélkül 1000. Akkor inkább veszek Szolnokon nemdiákot 750ért mint a mafcnál diákot 800ért, nem? ;-)
saabee Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3000
Gratulálok Magunknak a 3000-hez!
Csak így tovább!

Hajrá Kosárlabda!

saabee Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2999
Olajka91!

"A tegnapi meccsel kapcsolatban volna pár észrevételem.A gondok már a mérkőzés elején kezdöttek.A bejáratnál nem adtak diákjegyet egyetlen szolnokinak sem hiába volt igazolvány nálunk,hogy miért erre nem tudtak válaszolni(ezzel csak azt éritek el hogy fordított esetbe nektek se lesz).+a csarnokba több kommandós rendőr +biztonságiőr+polgárőr volt mint szurkoló,(nem csak vendég) ennek mi értelme volt Simi halála után.Az hogy WC egytábori budi volt ,bűfé sehol gratulálok Europa 2002."

Diákjegy:
Ez már csak mindenhol így van :(
/kivéve az üdítő kivételeket: pl.MAFC :)/
A rangadók esetén azonban tutifix,h a vendégek diákot NEM kapnak :((
(Mi sem szoktunk kapni:((( /

"+a csarnokba több kommandós rendőr +biztonságiőr+polgárőr volt mint szurkoló,(nem csak vendég) "
Yo kérdés./Jobb félni mint megijedni (?)/Ha nincs más,legalább Ők kiprovokálják a balhét :)

"bűfé sehol"
Szvsz volt büfé.
De ha volt is a vendégeket akkor sem engedték volna ki./tudod jobb félni,mint megijedni :) /

Hajrá Atom!

Előzmény: olajka91 (2989)
belfera Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2998
Artúr Doki!

Gratulálok a nyomtatott sajtóban való megjelenésedhez, mégha ennek roppant szomorú is volt az apropója.
Sporttárs után Te is bekerülsz az annalesekbe.

Feribá04 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2997
Ha tényleg közelíteni akarunk a tengerentúli szabályokhoz, a félidők negyedekre való felosztása után ez a módosítás lehetne egy újabb lépcsőfok.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: némo (2996)
némo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2996

Az értékelésből direkt hagytam ki a játékvezetőket
nem akarok velük foglalkozni.:-((

Viszont a következő szezontól bevezethetnék az egyszeri feldobást!
Egyszerüen elképesztő, hogy most már minden meccsen észrevehetően nem tudják rendesen feldobni a labdát a játékvezetők. Voltak olyan esetek amelyek után azt javasoltam volna a bírónak, hogy az általa kiválasztott embernek adja oda a labdát és jöjjön az a csapat! Felesleges minden negyedben feldobálni a játékszert! Legyen csak a meccs elején feldobás és az a csapat amelyik megszerezte a labdát a 4. negyed elején is hozhatja. A két középső negyedben pedig az ellenfél indíthatja a
támadásait!
Biztos vannak ellenvélemények is, de én a fent leírtakra szavazok.

Üdv.némo

Előzmény: némo (2990)
nick007 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2995
Sziasztok!
Én sem találkoztam még vendégként diákjeggyel.
Ezért szeretném megtudni, hogy az MK döntőn lesz-e lehetőség hozzájutni vendégszurkolóként?

Üdv mindenkinek!

rik-027 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2994
szia olajka91!
én is voltam szolnokon mikor a klimával játszottatok, hát akkor valamilyen véletlen folytán a vendégszektorba nekünk sem jutott diákjegy, merthogy nem volt. csak 1 féle jegy volt, ha jól emléxem 750 forintért. nem tudom egyébként azt, hogy kaposváron van-e diákjegy a vendégeknek, még sosem akartam a vendégszektorba jegyet venni:-))) (bár szerintem nálunk sincs)
üdv!
Előzmény: olajka91 (2989)
némo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2993

Rápillantva a táblára most már csak akkor lehetek
első, ha valami nagy meglepetést vagy nagyarányú győzelmet tippelek. Ismerve a forduló párosítását inkább az utóbbi mellett voksolok aztán majd meglátjuk mi lesz.
Figyusz be-st: "Nem adom fel, míg egy darabban látsz!!":-))

A középső szakasz vágeredményét illetően az a véleményem, hogy nem kell oly nagyon izgulni, mert szerintem a Falco elveri az Albát. (Minden Fehérváritól elnézést). Így a kaposvári és a szolnoki csapat között dől majd el a 3. hely sorsa!

A politikáról!
Úgy tudom, hogy vannak a fórum látogatók között egyetemisták ill. főiskolások, tőlük kérdezném igaz-e a hír miszerint héten minden oktatási intézményben narancsosbukta volt a kaja?:-)))

Előzmény: belfera (2988)
rik-027 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2992
szerintem se menjünk bele,

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Előzmény: kaposvari (2983)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2991
Sajnos nekem is ez a véleményem.

A Hírlapról meg ne is beszéljünk.

Előzmény: be-st (2986)
némo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2990
Sziasztok!

Pár szóban a tegnapi meccsről:

Körmenden is gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. Szívszorító volt az a csend...

Aztán feldobták a labdát és a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést. Amint az várható volt a kaposváriak a palánk alatt próbálták megoldani támadásaikat és az első negyedben ez nagyon jól sikerült. Szinte hibátlanul dobtak a vendégek, míg a hazaik ott folytatták ahol legutóbbi két meccsüket (Alba,Olaj) abbahagyták. (15-19). A második negyedre aztán annyiból változott a játék képe, hogy a hazaiak besegítettek a palánk alatt védekező centereknek és ezzel ráeröltették a vendégeket a kinti dobásokra, melyek nem igazán ültek. Ez a fajta védekezés meghozta ugyan az eredményét, de támadásban ekkor még nem volt igazán ritmusa a Körmendnek, és bár átvettük a vezetést nem volt nagy különbség a szünetig. (35-31)Aztán jött a harmadik harmad. Végre igazi arcát mutatta a csapat, ültek a triplák, sikerültek a gyors indítások és ezzel eldölt a meccs. (62-42) Az utolsó negyedben már nem fenyegette veszély a hazai győzelmet és arra is tudtunk figyelni, hogy egymás elleniben jobbak legyünk. (78-58)
Hazai oldalon Isti(29/15) remekelt, egyszerüen nem tudták tartani és valóban azt csinált amit akart. Teljesítményével magasan a mezőny fölé nőtt. Nick(14) picit halványabb volt a utóbbi
időben megszokottnál, bár el kell ismerni Szőke személyében nagyon kemény (helyenként durva) őrizetet kapott. Rudi(3/3) nem tudott sokat hozzátenni, míg Muki(7/3)is csak a 3. harmad közepén szerezte első pontjait, igaz a második negyedben nem sokat játszott. Eddy(13) bírkozott Stojannal hol sikerrel hol nem kár, hogy hamar összeszedte a személyiket és pont akkor kellett leülnie amikor elkapta ama bizonyos fonalat.
A cserék között találjuk a hazaiak másik hősét Zsebe Ferit(8) aki becserélésekor tartást vitt a csapatba és nagyban hozzájárult a hazai sikerhez.
Grebit(4) is ki lehet emelni, remekül őrizte a palánk alatt a kaposvári nagyokat. Rafi(-) csak a végén jött a kipontozódások miatt.
A vendégeknél Simon(4) jól irányítgatott, bár most már sokadszorra bebizonyosodott, hogy bár jó játékos Istivel egyszerüen nem tud mit kezdeni.
Szőke(6) és Bencze(5/3) energiáját felemésztette a védekezés (nem csinálták rosszul), Szojan(19) és Bukva(19/6) megtette a tőlük telhetőt. Lehetőséget kapott még Brawn(5/3)(nem nagy spiller), Varga(-) és Filipovics(-) is.

Hát ennyit "pár szóban".

Üdv.némo

olajka91 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2989
Kedves Paksiak!
A tegnapi meccsel kapcsolatban volna pár észrevételem.A gondok már a mérkőzés elején kezdöttek.A bejáratnál nem adtak diákjegyet egyetlen szolnokinak sem hiába volt igazolvány nálunk,hogy miért erre nem tudtak válaszolni(ezzel csak azt éritek el hogy fordított esetbe nektek se lesz).+a csarnokba több kommandós rendőr +biztonságiőr+polgárőr volt mint szurkoló,(nem csak vendég) ennek mi értelme volt Simi halála után.Az hogy WC egytábori budi volt ,bűfé sehol gratulálok Europa 2002.A mérközésről a többiek már írtak ebbe nem akarok belefojni.Jurgilas mit képzelt, azt hitte hogy judo versenyen van(bár pakson voltunk).Vukicsevicsről annyit ilyen jól még nem játszott ebbe a bajnokságba.Doki mivel provokativabb a ti álltalatok énekelt "szép volt fiúk" ,mint csókók küldése a közönségnek és a meghajlás.Jobb lett volna ha kimászik közétek vagy köpköd.Persze tudom a szurkolók sok mindenről nem tehetnek ezért ellnézét mindenkitől akinek nem inge.Sajnos egy félidő elönyt még a Paksnál gyengébb csapatoknak sem szabad...bár.
Mindenkinek jó szurkolást a hétvégére győzzőn a jobb!Hajrá olaj forever!
belfera Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2988
A tippverseny állása a 13. foruló után:

1. be-st (344/13*42/27/24/30/22/32)
2. némó (333/13*26/38/32/23/14/38)
3. saabee (311/13*24/23/28/42/23/34)
4. rik-027 (309/13*27/22/32/24/31/21)
5. Bocai (304/13*28/00/34/34/28/21)
6. andrej11 (303/13*34/23/20/38/25/28)
7. Jonny boy (287/12*12/14/36/36/36/24)
8. Fishtax (286/13*29/20/18/18/20/28)
9. belfera (284/13*19/18/22/25/23/24)
10. G_e_r_y (283/12*18/24/26/22/28/29)
11. olajka91 (281/12*24/20/00/30/33/29)
12. pepy (281/13*18/22/26/30/20/30)
13. kwest (260/11*27/19/20/00/23/32)
14. Gabci456 (259/13*16/13/22/16/31/22)
15. Avass (258/13*20/23/30/36/19/17)
16. kaposvari (258/13*16/14/24/18/38/24)
17. nick007 (239/12*24/22/16/34/17/36)
18. Cho8 (227/12*13/27/12/28/15/17)
19. Lecsó11 (216/10*25/04/32/34/23/22)
20. gringo (192/09*00/34/14/18/00/00)
21. csaby1 (167/09*16/18/00/30/16/00)
22. jani0625 (045/02*00/00/00/00/19/26)

A forduló győztese: némó 38 pont
Telitalálat: andrej11, Fishtax, nick007

Az utolsó forduló következik, vagyis az utolsó esély a helyezések javítására.
(be-st-re ez természetesen nem vonatkozik :-) )

Avass Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2987
:-))) ...van még egy lehetőség. Nálatok (egyelőre) a hatalomra jutott oldalhoz tartozó a polgármester. A szövetség megigérte, hogy a most már ellenzéki városok csapatait eggyel hátrébb sorolja. Bár ez az állapot nem fog sokáig tartani, mert Fehérvár mindíg is híres volt önsanyargató szavazásiról, az eddigi tendenciát követve az önkormányzati választásokon Nálatok a Fideszes jelölt fog győzni. :-)
Előzmény: be-st (2986)
be-st Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2986
Igen, Avass, igazad van. Andrej! Ha olvasod a Hírlapunkat, tudod, hogy az illető újságíró cikkeinek színvonala nem az eget verdesi. Most sem talált.
Nem tudom, pontosan hogy szól a versenykiírás, csak sejtem, de nehéz lenne olyan összevetést találni, hogy mi legyünk a harmadikak. Illetve lehet:
1. számoljuk pl. a város lakosságát.
2. számoljuk a város nevének hosszúságát.
3. egyszerűen rakjuk a csapatokat névsorba.
4. a Bencze-Lapov-Ivkovics hármasból Bencze a legszebb. (Bár erről lányokat kéne megkérdezni, de asszem így van.)
5. csak.
6. mer' én azt szeretném.
Na jó, eldugulok.
Üdv
Pistike
Ui.: van még egy valós lehetőség is: szombatig valamelyik előttünk álló csapat visszalép a bajnokságtól. De azért erre rendkívül kicsi az esély.
Előzmény: Avass (2984)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2985
Nézzük, mit írnak a tegnapi fordulóról a napisajtok:

Tolnai Népújság
Új Néplap
Somogyi Hírlap

Egyelőre ennyit találtam.

fish

Avass Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2984
Andrej11! Szerintem tévedett a Hírlap, ui. akármilyen módszerrel is számoljuk, tehát akár az össz-kosárkülönbséget vesszük alapul, (lásd: a Kaposvári-féle egyenletet) akár az egymás ellenik számarányát, majd kosárkülönbségét, az Alba mindenképpen negyedik, hiszen a Kaposvárnál jobbak a mutatói, az Olajnál rosszabbak pontegyenlőségnél, tehát, ha a Szolnok nyer!
Előzmény: andrej11 (2982)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2983
És annak is örülni fogsz, ha jövőre újra középcsapat leszünk vagy még rosszabb, mert nem lesz támogatás? Engem nem zavar, hogy mennyit keresnek Benczéék én jó eredményeket akarok. Szerintem is nagyarcú a Szita, de ad az élsportra és egy szurkolónak (én az vagyok)ez a fontos. Plusz fejlődött is rendesen a város.
De ne menjünk inkább nagyon bele, biztos neked is igazad van.
Hajrá Kaposvár!!!
Előzmény: rik-027 (2979)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2982
Gratulálok a győzteseknek, különösen az Albának. Robi bácsi kezd formába lendülni? 6 hárompontost szórt.

A tegnapi Hírlap azt írta, hogy ha mi nyerünk Szombathelyen (nem lesz könnyű), akkkor

- nyer a Kaposvár: 3.Kaposvár, 4.Alba, 5. Szolnok

- nyer a Szolnok: 3. Alba, a többit nem irták.

Izgalmas utolsó forduló elé nézünk. Nekünk nem kell számolgatni, ahhoz hogy bejuthassunk a négybe, mindenképpen nyernünk kell Szombathelyen. Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (2969)
be-st Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2981
Na, amíg én itt regényeket írok, Avass többször megelőz. Az enyém már nem is olyan aktuális.
be-st Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2980
Üdv!
Hármas holtversenynél is az lenne nálam a logikus, ha az egymás elleni győzelmek száma számítana elsősorban, és csak másodsorban a kosárkülönbség. Feltételezve tehát a szombati szolnoki és fehérvári győzelmet, és a hármas holtversenyt, egymás ellen Szolnok 6 gy, Albacomp 5 gy, Kaposvár 1 gy, vagyis ez a sorrend. Kaposvári győzelem esetén a Szolnok az 5., ha nyerünk Szombathelyen, mi pedig így is 4.-ek vagyunk. Nem is tudom, melyik ellenfélnek örülnék jobban. Egyik se piskóta. Persze ehhez nyernünk kell Szombathelyen, de ahogy elnézem, ők is kezdenek magukra találni. Nem pont most kéne. Ellenünk különben is mindenki meggyógyul. Éppen felépült Vukicsevics, játszott Németh, aztán Lee, tegnap pedig Halmék, bár ők nem sokat. 1x már kaphatnánk egy beteg csapatot is. :-)
A tegnapi meccsről:
39-39-ig felváltva vezettek a csapatok, az Albacomp valahogy úgy kezdett, hogy majd menni fognak a dolgok, a végén úgyis nyerünk. Ez tényleg úgy tűnt, csak hát az eredmény jó darabig nem mutatta ezt. Aztán a meccs közepén elléptünk 22-vel, és a végére jött a szokásos lecsücsülés. Megint jó alaposan, csak a Debrecen azért nem annyira jó, mint a Kaposvár, vagy a Körmend, hogy hozzon rajtunk 20 pontot még így sem.
Öröm volt látni Shannon hat tripláját, ami kb. kétszerese, mint amit az egész csapat szokott egy rosszabbul sikerült meccsen. Bencze alig több, mint 10 percet játszott, ezalatt dobott 15 pontot. Williams meg hasznosan játszva szedett össze 30-at. Nem önző ő, ha érdemes passzolnia. Most elég látványos volt, amint kb. két percen belül történt, hogy betört, magára húzta az embereket, majd kipasszolt az üresen álló Shannonnak, majd később Borosnak, akik bedobták. Ha ez tartósan így menne, akkor sok kosármeccs lenne még a csarnokban az idén.
A Debrecen az elején feltűnően jól dobott, Ridlt soxor hagytuk egyedül, hiába, Williams és Shannon egyszerre a pályán nem tud túl erős védekezést hozni, de aztán helyreállt a rend, és az idő múlásával egyre többet hibáztak a debreceniek. Halm, Gémes és Csaplár-Nagy még mindig tapsot kapott, de sokat nem játszottak a volt fehérváriak. Ha Debrecenben maradnak a szponzorok, jövőre még szélesebb körű lehet az élcsapatok köre. Legyen!
Köszönjük a paksiaknak és a körmendieknek a tegnapi győzelmet.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!