bocsi ha néha "tudatlan" leszek ugyanis azt a 2800 üzenetet lusta vagyok elolvasni. Sajna MK döntőre nem tudok menni. De igazat megvallva nem is szívesen mennék mert eddig akik ott voltak Falcosok nem sok jóval tértek haza, annélkül hogy bármi rosszat tettek volna. De hát ez már csak így van. Remélem ma nyerünk! Hajrá Falco!!
Üdvözöllek a drukkerkocsmában! Csak nem én "jutattalak" ide? Most aztán megnézheted magad! :-)) Remélem itt ragadsz, a sportfórum úgyis haldoklik.
Sajnos elkéstem előzetes topictalálka megbeszélés ügyben mára, azért is sajnálom, mert ez most összejöhetett volna, a körmendieknek szabad járkálási lehetőségük van Szolnokon. Na mindegy, majd a kupadöntőn találkozunk (remélem nem csak ketten leszünk, aggódom, egyre többen mondjátok le.).
Tehát, nagy valószínűséggel topictalálka ma megint nem lesz, így csak annyi marad hátra, hogy HAJRÁ OLAJ!!! (ebben az idényben ez a legfontosabb meccs, bár ezután csak fontosabbak jönnek.)
Hát, lassan divatszurkoló leszek. Se meccsek, se tippek, de most azért jön.
Olaj-MTE -4 (igaz, hogy erre max 1% esély van, de az néha több, mint az 50)
Debrecen-Falco -6 (úgy néz ki, hogy a kakasok nem képesek semmire, pedig ez ilyen játékosállománnyal elég nagy szenzáció)
Kaposvár-ASE +5 (bár egy nagyobb verés reálisabb lenne a jelenlegi formák alapján)
Dombóvár-Albacomp -6 (nem éppen nekem tetsző eredmény, de most ez van)
Most nem jutok el Szolnokra, pedig még talán a lehetőségem is meglett volna, de a kupadöntő biztos.
Örülök, hogy sikerült idetalálnod, és végre egy sárga-fekete érzelmű szurkoló is csatlakozik a topikhoz.
Sok sikert és kitartást az eddigi 2800 hozzászólás végigolvasásához - remélem nem szidtuk túl sokat a Falcot. :-)
Tippelni mindig az adott forduló mérkőzéseinek alakulására lehet, pl. +2 vagy h2 2 pontos hazai győzelmet jelent. A pontozási rendszert már 2x felraktam ide, de megtalálod a bckormend.hu tippversenyénél is. Még van hátra 3 forduló, úgyhogy mindent bele!
Üdv:
belfera
Hajrá Körmend!
Olaj-MTE H12 (Sajnos...)
Debrecen-Falco H7 (Végre nyer a Debrecen)
Kaposvár-ASE H6 (Nem mondtunk le az alapszakasz győzelemről)
Dombóvár-Albacomp H14 (Ha Lee játszik, ha nem akkor szoros lesz)
Egyetértek az igazolatlan hiányzók tippversenyből való kizárásával, bár én úgy számoltam, hogy a kupadöntőig pont befejeződik a játék. :-)
De azért a rájátszásra is kitalálunk valamit. :-)
Sporttárs!
Örülök, hogy 1etértesz az okfejtésemmel - jó érzés tudni, hogy Fehérváron is vannak objektív szurkolók. :-)
Bencze lépéshibái úgy értek pontot, hogy azokból a támadásokból, melyekben elkövette őket, mindig kosarat/büntetőt dobtatok.
A "csak gratuláció" már egyáltalán nincs divatban, és vasárnap után még kevésbé lesz jellemző. :-)
Kupadöntő bizonytalan, de nagyobb az esélye annak, hogy ott leszek.
Ahogy néztem a tippeket, mindenki a Kaposvárra fogad. Persze a paksiak kivételével. Egész jól előre léphetnék egy esetleges ASE győzelemmel. Mondjuk hátra biztosan nem fogok esni. Ha meglenne ez a győzelem, akkor nekünk nagyjából borítékolható lenne az alapszakasz 1., és a Körmendnek a 2. hely. Tudom ennek körmenden nem nagyon örülnének, de nézzétek azt, hogy leszakítjuk a Kaposvárt rólatok.
Sajnos nem tudok menni.
Hajrá ASE!!! Félek a hazai pálya előnyétől, de lehet nem csak ezen fog múlni.
Hi All!
Felvetődött, hogy vasárnapig kelljen jelezni annak, aki nem tud részt venni a MK utáni topictalálkán. Ami biztos, hogy én ott leszek Szolnokon, de Fish-hez csatlakozva, valószínű nekem is rohannom kell mindkét nap a Szolnok-Paks távolságon. Sajna lehet, ez azzal jár, hogy az esti poharazgatáson nem tudok részt venni. De megtaláltam, hogy kerüljem ki a büntetéseteket a tippli kizárása alól:)))
Szal, a döntő a középszakasz befejezése után lesz, vagyis az addig elért pontjaim, ami csakis a középső részre szólnak - mert ugyebár mindenki nullázódott az alapszakasz után - nem fognak elveszni, mert az lesz a végeredményem abban a szakaszban:))) Legalább is ha keresztbejátszásra mindenki ugyancsak tiszta lappal érkezik, mint a kedvenc csapataink is:)
De nem bonyolítom tovább hisz elúszott a dobogó, inkább tippelek.
Debrecen-Falco V8 (Lacika megszórja magát)
Dombóvár-Alba V5 (ha kell nekik a 4.hely)
Olaj-Körmend H9 (otthon nem hibázhatnak)
Kaposvár-Atom V5 (ezt sajna csak a szívem mondja)
Mindent bele! Fő a győzelem!
Hajrá Atom!
Ja mégvalami!
Érdemes volt elmenni debrecenbe... unalmas meccs volt,és k***a messze van innen. jaj a hazaút...
Utólag is köszönet G_e_r_y -nek az útbaigazításért
Nagynehezen megtaláltuk a focistadiont (a sok barom nézte a magyar-f.oroszt...),utána egy hétig kerestük a csarnokot,aztán rájöttünk,hogy ott van mellette...:))
Végre azt tudom mondani, hogy ott leszünk a kupadöntőn, de valószínűleg mindkét nap jövünk-megyünk Paks és Szolnok között, így még kérdéses, a topikrandevún meg tudok-e jelenni! További egyeztetések itt.
Oilboys kérdésére válaszolva a következőt tudom mondani:
Szombathelyi szurkoló biztos lesz a kupadöntőn (én is az vagyok), de ami meglepetés, hogy olyanok is jönnek akik tényleg a Filkonak szurkolnak. Legalábbis ezt mondogatta itthon egy-két Falcos "fanatic". Persze a megvalósításig lehet, hogy meggondolják magukat....
Tényleg!
Nem jött válasz egy korábbi felvetésemre, miszerint a kupadöntőről való részvétel alól nincs kibúvó kivétel, ha valaki 04.21-ig jelzi ezt a fórumon. Nos, az időpont a nyakunkon van, így aki a tippversenyben érdekelt és nem akarja magát kizáratni a további küzdelmekből az hétfő hajnalig még kitalálhat valamit. Ellenkező esetben
kötelezve van a kupadöntő utáni "csevejre":-)))))
(Ha jol emléxem ezt eddig csak Cho8 tette meg!)
Tippek a hétvégére:
Debrecen - Falco -11 (a végén még gond lesz a Filcoval)
Dombóvár - Alba +9 (elúszik az Alba 4.helye)
Kaposvár - ASE +14 (simább a vártnál.(sajnos))
Olaj - Körmend -6 (MI leszünk a Bajnokok!!!!)
A holnapi Piros-Fekete rangadón remélem hogy az Olaj játékosai átérzik, milyen fontos lenne a győzelem, mert amit a filkó ellen produkáltak az nem hoz igazán lázba senkit ...
Jó lenne ha a Szasza mindig ennyi lehetőséget kapna Miljkovicstól, mint legutóbb, hisz élt a lehetőséggel és a bizalommmal, sőt a közönségnek is az ilyen hozzáállás tetszik a leginkább!
Úgyhogy HAJRÁ SZASZA!!!
A filkó ellen jó lenne a kupadöntőre kitalálni valamit, mert ez így elég necces is lehet. A hatalmas szhelyi falkós szurkolótábortól úgysem kell félni, csak jó lenne ha egy ilyen harmatos csapat nem lenne a mumusunk!!!
Tényleg! Biztos olvassák ezt az oldalt szhelyiek is ( MTE érzelműek biztosan) , csak egy kérdés:JÖN FALKÓS SZURKOLÓ SZOLNOKRA???? csak azért mert évek óta nem látni egy darabot sem belőlük, így kénytelen azt hinni az ember hogy nincsenek is..Tényleg ez lenne..???
Üdv!
Nem, nem nézem le a 6-8. helyezetteket, nagyon is tartok a dombóvári meccstől. No meg a szombathelyitől is, mert ők is tudnak jobban játszani, mint amikor 35-tel kaptak ki Fehérváron.
Tekintsük papírformának azt, hogy az első 4 egymás elleni meccsein a hazai csapat győz. Ebben az esetben így fog kinézni a vége:
Paks 8v
Körmend 8v
Kaposvár 9v
Szolnok 11v
Ebben az esetben 15 pontnál nagyobb különbségű körmendi győzelem esetén a Paks ellen ők az elsők, annál kisebb esetén a Paks.
Ebbe a négybe ékelődhet be az Albacomp, de csak akkor, ha mind a 3 meccsét nyeri a 6-8. helyezettek ellen. Ugyanis akkor marad a 10 veresége, 11-nél viszont a Szolnok jobb egymás elleniben.
Persze ez csak elmélet, egy idegenbeli győzelem a 6 meccs közül bármelyiken alapjaiban borítja fel az egészet.
Akkor tippelek is:
Kaposvár-Paks +3
Szolnok-Körmend +8
Dombóvár-Albacomp -13
Debrecen-Falco -8
Nincs értelme a napomnak: Avass ma nincs netközleben, már aludni is alig tudtam azzal a tudattal hogy nem fogom olvasni ma egy novelláját sem. Remélem akkor már Olaj zászlót hímzel ha itt nem boldogítasz minket. Így még tippelni sem fogok tudni és megint
000 leszek.
Aha, ez telhittük. De gondolom szerinted se ezen múlt. Biztos lehet a másik oldalon is találni ilyeneket.
Egyébként én is gratulálok Zsebe Ferinek, de 100-150 meccse már biztos nem lesz. Nem arról volt szó, hogy az idény végén visszavonul??
Bár ha belegondolok erős 2 szezon és megvan a 100 meccs.
Boros Zoli meg tényleg nagy színész, nagyon tudja a kezeit hátrafelé lengetni, de mostmár hetek óta tényleg jól játszik.
Na hajrá ASE!!!
Megverjük a Körmendnek a Kaposvárt, nehogy visszacsússzon. Na meg nehogy előrébb menjen.