Jobb ötletem van. Szervezzünk egy nyári kosár, vagy streetball tornát az egyes szurkolótáborok között. Ahol nincs elegendő topictárs egy csapatra (nálunk van) az hívhat vendéget, de csak a szurkolótáborából. A helyszínt a 2002. év bajnokcsapatának szurkolótábora biztosítja.
Ha már a fórum neve Magyar és NEMZETKÖZI kosárlabda kiterjeszthetnénk akár külön versenyként az NBA rájátszására. A 2. fordulóra már lehetne is tippelni. Ki mit szól hozzá?
Esetleg más ötletek is lehetnek (mondjuk tippek az európai bajnokságok gy?zteseire).
Hi All!
Nemtom olvasta-e valaki a tegnapi kitérőmet a vízilabda meccsel kapcsolatban. Csak annyival szeretném kiegészíteni, hogy a Honvéd (a vesztes csapat) megóvta a mérkőzést bírói műhiba okán. A versenybíróság a vidófelvétel megtekintése után helyt adott az óvásnak és a mérkőzést újrajátszatja. Ez a közröhely kategóriába tartozik asszem, teljesen mindegy milyen sportágról van is szó.
Szal a bírókról yoot vagy semmit. Vagyis én utoljára foglalkoztam eme "szent emberekkel" és nálam is a téma lezárva, teljesen mind1, hogy ki és miért vezette így ezt vagy azt a mérkőzést.
A topictalálka részemről biztos, és próbáljuk úgy szervezni, hogy aki velem jön, az is ott marad:)
Belfera!
Felvetődött körünkben, hogy a forduló legjobb öt tippelője ne kapjon pluszpontot, mert akkor nagyon lemaradunk Tőlük:)
Továbbá javaslat, hogy itt már csak az kapjon az eredmény alapján megfelelő pontszámot, aki eltalálta a győztes csapatot. Vagyis ha pl. a különbséget eltalálom, de a másik csapat nyer annyival, akkor ne érdemeljek pontot. Yool fontold meg mit válaszolsz:)
Válaszaim a kérdésedre:
1. "Allitolag Pavlovics osszeveszett a csapattal meg az edzovel az onzosege mitt errol mit lehet tudni?"
Volt egy hazai meccs, amikor összevitázott Vukival, mert Ognyen sérelmezte, hogy nem passzolt. (talán ellenetek ?) Ennyi. Azóta már többször játszott jól, adta a labdát, amikor a társ ziccerhelyzetben volt, egyébként persze tüzelt, de az Ő képességaivel kell is, hogy ezt tegye ( á lá Dzunics).
2. "Trepák miert nem jatszott?"
Belázasodott, de erről már írtam. Egyébként Nála jobban kell vigyázni a betegségekkel, nem tudom, mennyire közismert, de még Szombathelyen egy edzésen úgy beleszállt egy amerikai légiós, hogy súlyos belső sérüléseket szenvedett, többek között a lépével is lett valami...
Kedves Klima-Vill!
Te hoztad fel ismét a témát, így hát kénytelen vagyok még egyszer és utoljára foglalkozni a játékvezetéssel, úgy általában és konkrétan a Kaposvár-Szolnok meccsel kapcsolatban.
1. konkrétan:
Igen, elismerem, Lapov és Vukicsevics megint elvesztette a fejét és balhézott. Még azon csodálkozom, hogy az edző + Paja nem állt be a sorba (emléxem Miljkovics első idényére Szolnokon: a döntőbe jutásért meglepetésre utolsó meccsre kényszerítettük a toronymagas esélyes Albacompot, később meg is nyerte a bajnokságot. Nos, ezen a fehérvári meccsen történt, hogy Finánc egy vitás ítéletet követően berohant a körtéig és ott ordított a bírókkal! Persze kiállították...). No, jól elkalandoztam. Szóval én úgy látom, hogy a délszláv játékosok mintha túl lennének Nálunk pörögve valamiért. Az okát nem tudom, az viszont biztos, hogy a játékvezetők az áldásos tevékenységükkel csak rádobnak egy lapáttal! Lapovnak pl. a 4 faultjából kettő támadó volt, ezek közül az elsőt nem láttam, mert még a kamera is lemaradt róla, a másikat egy támadó lepattanó megszerzésekor elkövetett állítólagos lökésért kapta (mindennapos dolog, ezért 4. faultot fújni, ráadásul a 10. percben legalábbis erősen véleményes). A két védőfault közül az egyik viszont 100%-ban jogtalan volt, a videofelvételen tisztán látszott, hogy Ivkovicsnál legalább 30 centivel magasabbra emelkedve, simán blokkolta, úgy ahogy tanítják, tehát besegítve a Sztolét örző Orosznak (tehát még arról sem lehetett szó, hogy lökésért fújtak). Hozzáteszem, hogy ezt a 4 faultot az I. negyedben kb. 10 perc alatt követették el vele.
A másik példád Vuki volt. Nála még gyorsabban zajlott a dolog. A 3. percben(!) 3 hiba állt a neve mellett (ebből asszem 2 támadó, de 1 biztosan). Erre a 4. percben leültették. A szünet után jöhetett vissza, ekkor rosszabb százalékkal gyüjtögetett. 4 perc alatt csak kettőig jutott (ebből az egyik támadó). Szerintem fújtak volna Neki többet is, de akkor vették észre, hogy már ki is pontozódott.... Nem tudom melyik játékos viselné ezt el nyugodtan mosolyogva a padon?
Mint ismeretes, a meccs bírópárosa Valovics-Király volt. Az utóbbi "szakember" ezt az arcátlanságot már nem először követi el Lapov ellen. Idén 3 meccsünket dirigálta:
1. alapszakasz, Alba-Olaj. Erről a mérk.-ről már sokszor szó volt, itt csak Lapov szemszögéből: 25. percben 5. hiba, kb 12 perc tiszta játékidő.
2. Olaj-Kaposvár. Itt is a 25. percig bírta (kb. 15 perc játékidővel). Az utolsó "faultja" nagyon emlékezetes: Dzunicsot szorongatta a védője, ráadásul már majdnem letelt a támadóidő. Dzunics talált egy kis helyet és eldobta kintről. Lapov éppen ott volt, mert a center kiment zárni Bánének, és felugorva belepöckölt a labdába. Erre befújták. Azért emlékszem rá, mert pont egy vonalba ültem, Dzunics is röhögött az ítéleten, megpróbálta nyugtatni a dühöngő Lapovot, aki mutatta is a bírónak, "tessék, még az ellenfél is elismeri". Király odafordult Bánéhoz, kérdezett Tőle valamit. Braniszlav mosolyogva megvonta a vállát, majd kihagyta mindhárom (!) büntetőjét.
3. Kaposvár-Olaj. Most ugyan nem fújta ki, de 10 perc alatt 4 hiba sem semmi.
2. általában
Csak annyi, hogy Pepy-vel értek egyet, miszerint a játékvezetés színvonala nem nőtt a játékkal együtt. Erre a lejobb példa éppen Bojan. Itt a fórumon is a nagytöbbség elismeri a tudását, volt egy szavazásunk, ahol elsöprő többséggel szavazták be a legjobb MO.-i ötösbe. Az Alba bajnoki címe után Izraelbe szerződött, ahonnan csak azért sikerült megszereznünk idény közben, mert nem szerette volna, ha felrobbantják a családját valamelyik kávézóban. Egy ilyen formátumú játékos csak 10-15 perceket tud a magyar bajnokságban a pályán tölteni?! Engedjétek meg: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...már én is kezdem unni a témát, és azt is, hogy egy dolgot rengetegszer kell elismételnem, így hát feladom, nem teszem többször. Ráadásul megígérem, hogy ebben az idényben nem fogok többet a játékvezetéssel foglalkozni, hiszen Ők nem akarnak csalni, a legjobb tudásuk szerint bíráskodnak, az már más lapra tartozik, hogy miért csak ennyi a tudásuk?!
1. Rostas:Igazad van. A birok a szarok és a felfogáson kéne változtatni!
2.Némó:(Ase - Falco) az a döntő lesz!:-))))
3.Mindenki:amikor az Alba az első faultját kapta nekünk min.6 volt, de asszem 8(!)mert akkor szólt valaki hogy ilyen nincs: a fault arány 8-0.
4.Kvár-FALCO: hajlamosak voltunk leszopni idén ott de remélem most összeérik a csapat már Wileyval.Remélem továbbjutunk igaz az maga lenne a csoda!De én bízok benne!FALCO 4ever!!
Baromira örülök hogy eljutott most ez a csapat idáig és igy beszéltek róla.Na meg hogy nem drága légiosokkal operálunk hanem egyre inkább a fiataloké a szó!
Egy-ket szo meg a kaposvár-Szolnok meccsrol. Ha a birok ragaszkodnak a szabalyokhoz akkor a Lapovot es a Vulicsevicset is kiallitottak volna. lapov miutan megkapta a 4. faultjat idegbetegen, latvanyosan osszedorzsolte a huvelyk es a mutatoujjat (arra asszocialva, hogy lelettek fizetve)majd miutan leult (kozben mar ment a jatek ) bedobta a palyara a torolkozojet es ott is hagyta volna de a tobbiek bementek erte. Vukicsevics ugyanigy dobalozott a torolkozojevel.
Allitolag Pavlovics osszeveszett a csapattal meg az edzovel az onzosege mitt errol mit lehet tudni?Trepák miert nem jatszott?
LD!
Próbálok személyeskedésbe nem torkolló és nem értelmetlen vitát folytatni a helyzetről,de én azt hiszem,hogy nem kellene a játékvezetéssel előhozakodnod.Itt - utoljára - az alapszakaszban lejátszott Albacomp - Olaj mérkőzésre szeretnék célozni,ahol a történtek ismertek.Ha azon a mérkőzésen egált fújnak (vagyis tegyük fel tőlünk is csak 1 embert pontoznak ki),ti azt a meccset nem nyeritek meg.Igaz,ez nem a legjobb példa,mert mi tényleg keményebben védekezünk.
DE : írta valaki - lehet éppen te -,hogy az utolsó másodpercekben hazai csapat ellen már nem nagyon szoktak faultot fújni ; az ominózus meccsen Mérész betörésénél tapasztaltuk is :-(
Most erre jöhetnek olyan vélemények,amik néha-néha az általam ritkán látogatott albás honlapon megjelennek (pl."az ország legbunkóbb csapata és szurkolói" vagy "mi a Szolnok szót szitokszóként használjuk"),de nekem valóban ez a véleményem,és remélem,nem sértettelek meg vele.
Kedves Mindenki, aki mostanában sokat van elfoglalva a bíráskodással!
Többen felvetették (nem akarok neveket mondani), hogy xy így vezet folyamatosan ellenünk, zw meg amúgy vezet! Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy a most folyó bajnokságban a csapatok színvonalban toronymagasan a bírók fölé nőnek! Több csapat játszik már kicsit keményebb, határozottabb védekezéssel, de ez annak is felfogható, hogy a nemzetközi kupákba eljutott csapatok megértették, hogy aki így védekezik, az könnyebben tud gyors indításokkal operálni, kevesebb mezőnykosarat kap és még sorolhatnám. Sajnos ezt a bírók nem egyformán reagálják le a felfogásukban, de ezt érthetném az itt jelenlévő ivócimbikre is. Mindenki elfogult a saját csapatával, de kevesebben ismerik el azt a tényt, hogy imádott csapatuk is bevet minden megengedett eszközt a mérkőzés hevében!
Nem tom van-e valaki, aki látta tegnap (vasárnap) délelőtt a Honvéd-Fradi vízilabda mérkőzést a TV-ben? Aki látta, az élőben nézhette, hogy a bírók hogyan csinálnak hülyét saját magukból. Elismert tény, hogy nemzetközi viszonylatban ez a sportágunk kiemelkedő, de észre kell venni ott is, hogy a bíráskodásunk a béka bizonyos testrészével egyenlő. Történt ugyanis, hogy a mérkőzés döntetlenre végződött és a rájátszásban már el kell dönteni ki a jobb. Vagyis hosszabbítás következett, aminek a hazai csapat EGY, a vendég NULLA cserével állt neki!!! Vagyis annyira durván védekeztek a csapatok, hogy szinte mindenki kipontozódott!!! Szerintetek ezt el lehet hinni??? Megkérdezték az egyik kipontozódott játékost (hadd ne mondjam ki volt az:), hogy mi a véleménye a sok kiállításról? Hát nem dicsérte a sporikat:) Volt olyan szitu, hogy kiállítottak egy fradistát (speciel tudom ki volt:) és a zsűriasztal két perc után jutott csak dűlőre, hogy az illetőnek a második vagy a harmadik hibája volt-e, magyarán végleg kipontozódott? Elég nevetséges eset volt!
Bocsika ha hosszúra nyúlt a sportágváltásom, de el tudtok-e képzelni olyan mérkőzést kosárlabdában, amikor véletlen folytán hosszabbítás lenne és csak a pályán lévők döntsék el ki jobb, cserére nincs lehetőség?! Fura meccs lenne mindenesetre:)
Belfera!
Yook az ötletek a tippversenyben, de ha akarod még bonyolíthatjuk Neked a munkádat:)
Azt hiszem már ismerjük egymást egy ideje - pont 1/2 éve :-) - és folyamatosan értekezünk kedvenc sportágunkról baráti hangnemben. Nagyon elszomorítana, ha ezek után most egyetlen hozzászólásom miatt komolyan azt gondolnád rólam , hogy én csak próbálom fenntartani a korrektség látszatát, egyébként pedig egy elvakult Körmend-szurkoló vagyok a "szokásos, és gyakran irracionális Albacomp-utálattal". Eddig is és most is csupán azt írom le, amit gondolok, és nem azt, ami ahhoz kell, hogy korrektnek tartsanak.
Egyáltalán nem állt szándékomban olyasmire célozni, hogy minden bíró az Albának fújna, vagy, hogy a "szövetség csapata" lenne az Alba, de abban talán megegyezhetünk, hogy ha az ecsetelt faultarányokat és adatokat (akár az Alba-Szolnokét) megmutatnánk egy teljesen semleges (értsd külföldi) szurkolónak, akkor legalábbis furcsának találná a dolgot.
Jani hozzászólását összességében még mindig korrektnek tartom (szépnek sehol sem minősítettem), de talán az éjjel 3 órai időpont miatt nem figyeltem eléggé az általad kifogásolt mondatra, ami valóban csak egy rosszindulatú feltételezés, és sokat ront az egészen. Ezen célozgatás kivételével szvsz jól reagált a Tőled teljességgel szokatlan "holvoltálamikornegyvennelszívtatok" típusú szövegre.
A sportriporteri pályán természetesen egyáltalán nem gondolkodom, kevés lennék én oda + kell nekem, hogy állandóan hülyézzenek/anyázzanak? :-))
Bár egy városi tévénél talán objektivitás hiányában is megélnék. :-)))) (Aki ezt magára veszi, azt minimum megveretem Szolnokon, még rosszabb esetben kihívom egy Vilmos-versenyre :-))) )
Remélem a kupadöntőn meg tudjuk beszélni ezt a kis félreértést, bár ott úgyis minden kiderül, hiszen (jó)néhány pohár bor után biztosan a valódi énemet adom majd. :-)
Baráti üdvözlettel:
belfera
Hi All!
Végre vége a melonak és csak a kosárlabdának szentelhetem a mai napom:) Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat, de olyan sokat tudtok írni a szombati forduló óta, hogy teljesen elfáradt a szemem, ezért ugy döntöttem kicsit irogatok én is. Most kezdődött a paksi városi TV-n a körmendi vendégszereplésünk, ugyhogy most inkább annak a nézésével folytatom, közbe persze olvasgatok is kicsit. Akit érdekel közvetítek a mérkőzés aktuális állásáról:)
Legyetek yook, majd még jövök, nem úsztok meg!
Sőt, tavaly tavasszal Újvári Nyuszika is a Szolnoki Máv Coop remek csapata ellen sérült meg. Hihetetlen tulok banda ez az egész Szolnoki bagázs! Ezek csak azt gyakorolják edzésen, hogy szétverjék (minél alattomosabban) az ellenfél legjobbjait.
Rusznák Zsolti is azért játszik meccsen keveset, mert edzésen ő a legjobb és olyankor mindenki őt rugdossa gyakorlás képpen. (Tehát mindig sérült!!!) Most láttam az edzésen!
Azért is:
Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U
Avass szaki!
Senkise volt ha jól emlékszem.
A családdal várjál egy kicsit, a kutyát még nem is láttad, nem piskóta szokásai vannak amiket itt nem részleteznék!
Lehet, hogy nem olvasom elég figyelmesen a fórumot, de én nem igazán hallottam az utolsó forduló előtt az "összeesküvés"-t kiáltókat olyan hangosnak. Csak arról beszélhetek, amit én írtam és gondoltam, nem emlegettem előre csalást, csak azt vetettem fel, hogy a Falco pihentetni fog Ami mellesleg teljesen érthető is lett volna a részükről, és mi is csak magunknak köszönhettük volna az 5. helyet (lásd: dombóvári vereség).
Szóval ugyanarról beszélünk (legalábbis mi ketten), én csak érdekességképpen vetettem fel azt a lehetőséget, hogy az Falco nem veszi komolyan ellenetek. Egyébként én is szurkoltam, hogy ne nyerjetek (és ez nem az Alba ellen irányult) és ha már ennyien szurkolunk, be is jön :-)))).
Javaslataim a rájátszás tippversenyének szabályaira:
1. Szorosabb(?), kiszámíthatóbb(?) meccsek várhatók, ezért most már nem szabad sokat tévedni a tippekkel - csak 12 pont különbségig jár pont.
Különbség Pont
0-----------16
1-2---------12
3-4---------10
5-6----------8
7-8----------6
9-10---------4
11-12--------2
Ha nem sikerül eltalálni a győztes csapatot, akkor a pontok továbbra is feleződnek.
2. A telitalálatot jegyző játékosok eddig is részesültek +4 pont jutalomban, de úgy érzem, hogy a fordulógyőzteseket/az adott forduló 5 legjobb tippelőjét is el kellene ismerni valahogy.
Az adott forduló eredménye alapján:
Helyezés Pont
1.---------5
2.---------4
3.---------3
4.---------2
5.---------1
Holtverseny esetén többen is kaphatnak azonos pontot, és minden helyezést kiosztunk.
3. Hogy még bonyolultabbá váljon számomra az adminisztráció, meg kell tippelni minden csapat legjobb dobójának a pontszámát (játékos nevesítése nélkül).
Ezzel a következő +pontok szerezhetők:
Különbség Pont
0------------5
1-2----------4
3-4----------3
5-6----------2
7-8----------1
Egyelőre ennyi újítás jutott eszembe, de még gondolkodom egyéb bonyolításokon, hiszen minél átláthatatlanabb a játék, annál jobban tudom segíteni magam. :-)))
Várom mindenki véleményét, észrevételét.
Természetesen új játékosok jelentkezését is várjuk - különösen Artúr Doki, Feribá, rostas és sporttárs részvételére számítok. :-)
A múlt heti tragédia ismeretében felettébb érdekes cikk van a Blikk 5. oldalán "A botránydiszkóban még a tulajt is verik" címmel! Ajánlom mindenki figyelmébe!!!!
Aki valamilyen okból nem jut hozzá annak csak annyit, hogy egy zalaegerszegi discóban egy győztes ZTE meccs után a hazai játéjókosokat érte inzultus. "A színesbőrü Parkert és Gárspár Dávidot támadta meg a BIZTONSÁGI ŐR"!!!!!!!!!!!!
Mindkét helyre jelentkeztem, de elutasítottak: a NS-nél kitöltött tesztben túl jó voltam a nézőszám megállapításában, míg a TS-nél nem tudtam elég hosszan elnyújtani, hogy "hihhhhetetlen". :-)))
Sajnos nagyon sok az elvakult, a meccs hevében (és máskor is) reálisan/értelmesen gondolkodni képtelen emberke felénk, akiket én sem tudok megérteni, és szégyellem is magam miattuk. Épp a meccs után beszélgettem Fodor Peti egyik régi jó barátjával, akit az alapszakaszmeccs után is megtaláltak néhányan, ezért most inkább ki sem jött a találkozóra. Ez az úriember mellesleg 10-15 évig dolgozott a csapat mellett, tehát a Fodor-családhoz hasonlóan tett egy keveset a klubért. És most azért szidják, mert szóba mer állni a barátjával, aki jelenleg egy rivális csapatnál tevékenykedik. Szerintem ez undorító! Éppúgy, mint amikor valaki egykori kedvencét anyázza, csupán azért, mert most más csapatban játszik.
Bocai szaktárs!
Én már azóta nem veszlek komolyan, mióta megismertem a fajtádat (mármint a családot). Ráadásul Konstatáltam a :-), amit most én is erőteljesen kiteszek! :-))))))) Nem fogok be***, a körmendiekkel amúgy is jóban vagyunk! :-)
Tényleg, ki volt az: Senkise, vagy Mocababa?
A meccset egyébként én is megnéztem videón, nem sok jót tudnék felsorolni, a harcosságunkon kívül (affenébe, mert megint igazat szóltál). Egy érdekes adalék azé' lenne. A főtirpák (csak, hogy róla is essék szó) is ott volt, és a következőt mesélte:
"A meccsből 2-3 perc volt hátra az eredmény igen szoros 1-2 pont közte, amikor a gyúrónk egyszercsak fogta a mobilját, és kiment telefonálni. Amikor visszajött a terembe, már messziről mutatta az ujjaival: HÁROM. (gondolom, az Alba meccs végeredményét). Ezek után 8-al nyert a Klíma, és pl. Lapov nem mérgelődött, mint addig, viszont volt két triplakisérlete, az egyik, úgy 8-9 méterről!"
Non kommetarow! Csak zárójelben, út a dönőtig: 4.-ek lettünk, így Alba (2-2), majd (remélem) Paks (1-3), míg 3. helyezésünk esetén: Falco (2-2), majd Körmend (2-2) (ahol szerintem k*** nehéz nyerni). (zárójelben az egymás ellenik). Igaz, hogy ebben 3-1 a Paksnak, de minden meccsen 10 alatti volt a különbség, míg a másik ágon szenvedtünk a Falcoval mind a 4 meccsen, Körmenden viszont 2x sima vereség.
A "korrektnek tartott szolnoki olvtárs" kitételt néhány szerencsére ritka kivételtől eltekintve minden ide író szolnoki szurkolóra igaznak éreztem, így ez Rád is vonatkozik.
Viszont ha jól emlékszem én is írtam, hogy a meccs elvesztését magunknak köszönhetjük, illetve, hogy a meccsvégi véleményes helyzeteket nem szokták befújni a hazai csapat ellen, így volt ez anno Fehérváron is és most is. Az összeseküvés-elméletet pedig más is táplálta itt, elég csak a Paks-Olaj meccs utózöngéire gondolni. "Azért fújtak így a bírók, hogy az Alba 4-ben legyen..." Felejtsük már el ezeket a hülyeségeket! Ha mi lennénk a "szövetség csapata", akkor hányadik helyen végeztünk volna tavaly meg idén? Abban viszont teljesen egyetértek, hogy sajnos elég gyakoriak a bírói tévedések, sőt, szerintem azért az 5-6 nagycsapatnak otthon sokszor megadják a hazai pálya előnyét. Fehérváron is. De ugyanúgy Szolnokon, Kaposváron, Körmenden, vagy akár Pakson és Szombathelyen is. És ha néha egyenlően fújnak, akkor pedig máris a hazai csapat szurkolói kiáltanak skandallumot. A legnagyobb baj az egységes felfogás hiánya! Na, szépen elkalandoztam...
Még egy utolsó megjegyzés. Ha a Sterbencz mester által kitalált és a játékosok által végrehajtott figura a meccs végén góllal végződik, és most mi vagyunk a negyedikek, akkor a bírók miatt előztük volna meg az Olajt? Nem azért mert a Szolnok még nálunk is egyel többször hibázott? Bocs, hogy így kifakadtam, de már a meccs előtt szinte szurkoltam, hogy ne nyerjünk (ez persze nem igaz), mert már előre féltem, hogy mit kapnánk...
Szia Avass,
Ha valaki nagyon távol áll az említett titulustól az Te vagy. Az csak vicc volt. Azért a döntöben már nem parázhatsz, akárhol is lesz, megyünk. Tényleg egy srác keresett a sportfórumról.
Amúgy szörny? meccs volt a Kvár-Olaj, de hatalmasat küzdöttek a fiúk. Azon múlt a meccs, hogy Bojan nem védekezhetett Bukván az utolsó negyedben, és ö pedig dobálta a középtávoliakat.
Szia Némó
Akkora itt a forgalom most, hogy megelőztél az esélylatolgatással, így csak annyit tudok hozzáfűzni: DA. Pont ezt akartam +írni én is. Mivel én - veled ellentétben - láttam a Szolnok-Falco Ifi szenvedésünket élőben, azóta nagyokat nyelek, ha eszembe jut a kupadöntő 2. meccse.